F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem is erõsen az az érzésem, hogy ebben nem a multira, hanem a single látványvilágára gyúrnak rá inkább. Szal hasonló sors vár rá, mint a farcryra. A single majd egy darabig lázban tartja a népet, aztán utána szépen kipusztul a scene, és marad 10-20 ember max MO-n, aki a multi részével egyátalán foglalkozik.
lac coo
Valami terület-zászló foglalás tuti lesz benne , az már alap...
Persze ettõl még lehet tucat termék , lásd Far Cry...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lesz benne valami értelmes multiplayer mód is, vagy mi?😊
Egyjókis assault c&h, vagy d&d...
Izgulj csak tovább... 😄 (megéri)
Quki
miért miket láttál?😊

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Nem lesznek benne több tipusú fegyverek, viszont a mellette lévõ segítõ cuccok...
Pffff
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Szétcsomagolom az egész játékot, 1200fájlt kell egyesével megmozgatnom, és nem is biztos, hogy mûködni fog.
Viszont az elõnye, hogy szétszedem, olyan dolgokat tudok meg amit ti majd a full játékban fogtok megtapasztalni.
Olyan dolgokat láttam benne, hogy a játék megvétele 100%-ról 1000%-ra ugrott <#ijedt>
Most jól megaszondtam, de biztosan értitek a lényeget <#nyes>
Nekem is tetszik, de túl nagynak találom.
Illetve rosszul elrendezettnek.
Az a baj, hogy vékonyak a folyosók, szobák, viszont nagy a pálya.
Ez azért szar párosítás, mert 12 fõ esetében a 12 fõ soknak bizonyul, viszont pályára lebontva meg kevés.
Érdekes egy pálya az 100,de én nagyon örülök az új map-nak!!!<#violent>Lefo**m ha campelnek....egyszer csak kiszedjük onnan!!😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Blenda Stompa
Én vagyok túl csicska, vagy van még akinek nem nyerte el 100ra a factory (mint "új" pálya) a tetszését???...én túlságosan sok kempinghelyet találtam amit a suták elõszeretettel ki is használtak...vagy má' megint nekem nem tetszik valami?!<#wilting>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Jah egyébként visszaraktam a medkiteket a szerverekre.
Újra froglalkozom a mapokkal is, de 1200fájlt egyesével kiszedegetni nem nagy élmény. 😄
Fel, fel
Nah mi van nagyon kihaltatok 😄
grebber

Next PC upgrade: 2022

Bubbencs
Hát szerintem a magyarok a legjobbak a F.E.A.R.-en!!!
Nem magamra értem mert vannak sokkal jobbak nálam! <#gun>

Ez meg mi?

andriska
Na igen,de azért a jó kis shoti,smg,assult is jo lenne...<#wave>

Blenda Stompa
De lehet hogy tévedek és télleg qrvayok a magyarok!<#violent><#violent><#violent>

Blenda Stompa
Igen télleg nem jók--úgy átlagban, de volt amikor aszittem qrvayo vagyok és akkor megnéztem a ping-ulásokat és mig nekem 36os volt addig az auslandereknek 150-200tól kezdõdött<#nyes><#nyes><#nyes> Ennyi pingnél pedig már csak a lámafegyver ha segit, de assse mindig.<#gonosz2>

Bubbencs
Nem azért mondom de a külfödiek nem nagyon jók a F.E.A.R.-ben pedig õk is nyomják. <#violent>
Ma volt idõm játszani velük és jó vannak jók de inkább sok a hal.
A maagyrok a királyok mindenben. <#violent>
Ez látszik is amikor fent vagyunk! <#violent>

Ez meg mi?

Jajj sok marhaság!!!A modok singleben:Az egyik kimutatja hogy az ellenfeleknek mennyi a páncéljuk meg ilyenek...a másik mozdulatlanul állnak a csókák...a harmadik meg god mode on és kikapcsolja a puska visszarugását vagy valami ilyesmi!!Na mind1 ha valaki tudta,akkor bocsi!!!

geri15
Hát nemigazán tudom pontosan mi lehetett a gond, mert leszedtem negyedszerre is, és most mûxik, juppijé

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

winrar verzió
memória, proci tuning
hibás letöltés

Sokminden okozhat ilyet. A fenti packok nekem is jók, szal nálad van a gond.
geri15
onnan szedtem :| nekem 3x sem mûködött

Guer
ami itt van fönt a bannerban az müxik

geri15
Hali!

miért van az, hogy leszedtem ezt az új OMP bétát, és nem hajlandó magát kicsomagolni? Csak áll, és nem csinál semmit... aztán megnyitom WinRAR-ral és azt írja ki, hogy az Archívumnak nincs vége, és így nem is tudja kicsomagolni az sem... ergo CRC hibás.

Leszedtem még kétszer és most sem jó 😞 Másnak is volt hasonló jellegû problémája?

lac coo
Ha autómata beállítással megyek ugyan ez van..Nem lehet valami driver probléma vagy hasonló ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen.
LOL
Meg ne sértõdj már 😄
Nem olyan nagy dolog az...
Na és.
velem is elõfordul.
Most nem fog... 😄
Legalább most fel tudod mérni a tudásod.
Guer
nembaj 😊
majd gyere és probáld ki

Akkor az valami rabbit szerû mód lehet, na az sem a megfontolt, lassú játékmenetrõl híres 😄
Guer
én sem szeretem az ilyen "pörgös kvékmeccseket" de ez vhogy más.
persze sokkal pörgösebb mint cs de még igy multiban is paráztatos a játék.
És van amugy olyan játékmod is hogy van az az idöbelassito cucc és azt mindig mutatja hogy hol van.
Persze akkor is mutatja ha az ellen vette föl tehát innentöl kezdve nem össze-vissza rohangálás van a pályán hanem mindenki megy a cél felé.

Szolval ottvan nagyon nekem bejön a hangulata a játéknak.

Liteforce a hungs servereket te irányitod?

Lacc
A hungs-ek a jók igen, mert ott nekem nem szokott akadni, külföldi serveren meg egy idõ után elkezdi. Igaz, nem annyira, mint az elõzõ verzió esetében, de akkor is zavaró...
Majd hétvégén.
Csak én attól kapok herótot, ha gondolkodás nélkül kell futni és lõni. Ez nem jön be.
Ha már egy kicsit kell taktikázni, valami stratégia netán, akkor jöhet az fps.
De az ilyen pörgõs kvékmeccseket nem szeretem.
Jajaja csak a Hungs a tuti!

Ezeket a modokat ismeritek???Mire jók???
GOD MODE AND KICK BACK
esp valami....ez spanyolos???
Singlehöz a Rage doll disable...ez rongybaba kikapcs???
Azokon az oldalakon találtama,amiket lashy linkelt!

Istencsászár
megyar😄 hungs serverek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Guer
melyik server(ek)en szoktatok lenni?

Lacc
Ja, gyere Borg, fun dolog ez.
Guer
TDM
gyere proszáld ki szerintem nagyon ottvan...

Bubbencs
Lifeforce nem szeretnélek megsérteni de én sose kempeltem mert amikor megkaptam a játékot nekem egybõl szolt az unokatesóm, hogy ne csináljam mert azokat nem szereteik!!!
Arrol meg nem tehetek, hogy kezdek én is jó lenne sokat gyakorlok és látom, hogy zavar, hogy én is letudlak lõni!! 😞
És ennek nem örülök, hogy zavar direkt sokat játszok, hogy jó legyek én is.
Arról meg nem tehetek, hogy van annyi eszem, hogy felszedjem amikor van mellény!!
ÉN SOSE KEMPELEK A MELLÉNYEKKEL!
Ez rosszul esett Lifeforce!

Ez meg mi?

Ombika
Akkor minek van a pancel!! 😊

Ja jó lenne,a páncél nekem sem kell(ezt írtam az elõbb is!),de a firstaidkit az jó lenne!!Én is kipróbálnám a swatos cumót!De én ezt nem campaléssel képzelem el,hanem csapatos öldöklésnek!!Duma meg minden!!😄

Blenda Stompa
Life! Részemrõl is van igény silent killer kommandózásra! <#vigyor1> Zsirság!

A FUN szerverek azok ilyenek.
Van belõle 2.
Csak szögbelövõ van és a gránátok...
A des az eleminated tipusú játékmódok.
No ha valami értelmes mod lenne, és nem agyatlan DM, azt megnézném én is 😊
andriska
Akkor már azokat a fos fegyvereket is ki lehetne szedni,ami ellen szinte esély sincs.Akkor megy el a kedvem mindíg a játéktól amikor valaki a arcomba nyom a rakátával.....Nem értem minek kellenek ilyen csiter fegyverek...
Meg ugyanúgy be szokták ezeket is kempelni,mint a páncélt.

Én támogatom az elim.-et!
A des meg nem tudom mi 😛

Csak le akarom szokatni az embereket a páncél kempelésérõl.
Multkor is kiszedtem Szikora miatt.
Nem is értem minek neki, amúgy is nagyon jól játszik.(Már leszokott róla)
Most Bubu, Necro, és egy olyan ember miatt szedtem ki, aki 3 nappal ezelött alig tudott játszani, most meg nem bírtam leszedni, õ meg állandóan leszedett.
Na nem azért mert olyan jól tudott lõni, hanem páncél nélkül nem sok esélyem volt ellene.
Egyébkén nagyon jól tûröm ha szarrá lõnek, ha "becsületes" módon teszik...
Lásd Lashy, Scithe, Szikora, és még van pár jó játékos.
Természetesen csapatfüggõ is.
Nem az bosszant ha felveszik, hanem az, ha valaki megáll, és ott mozgolódik körülötte addig amíg fel nem töltõdik teljesen.
Ez egy eszement hentes, pörgõs játék, keresd meg és öld meg tipusú, és nem swat, RvS vagy CS.
Ennek a játéknak a szépsége a szétszakadt testrészek,a falon csurgó agyvelõ, kiszakadó faldarabok, az átláthatatlan füst, és az ezekhez tartozó efektek.
Ha ez nincs meg, akkor semmiben nem különbözne a SOF2, vagy a CS-tõl.
Egyszóval ezt a játékot nem a kempelés tartja fent.
Errõl jut eszembe, hogy tervezek egy olyan szervert, ami Des mod, és csapatorientált lenne.
Amolyan swat szerü csapatjátékra. (ott kell is kempelni) 😄.
lenne erre igény?
Olyan szerverre, ahol nem tudsz újraszületni, és kommandózva kell elõrehaladni?
Jaja....már szokatlan volt,hogy volt páncél és eléggé kiegyenlítettlennek éreztem néha a játékot,mintha nem fogott volna az assault!Másrészt ehhez is hozzá kell szokni....majd!!😄..+úgylátom assault és shotgun keverék használatát kell alkalmazni,mert a kisebb helyeken az assault alul marad,de a nagyobb tereken még viszi a pálmát!!Jó az új map!!THX neked!!!<#nyes>

Nana nem sûlyedünk... 😄
Kicsit átszabtam a szerverek beállítását, és ismét kivettem a kabátokat egy idõre. (No comment) <#mf1>
ÁÁÁÁÁÁÁ én is értelemes vagyok,<#idiota>csak parádéztam és még nem volt alkalmam kipróbálni!Mégcsak most szedem,de rögtön ki is próbálom.....nem bírom ki!!<#szomoru1>