F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALCATELGOD
Megjelent már a játék otthon?? Mert most télleg nem vagyok tisztába ezzel....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Lacc
Na jó:
1.Felinstall part 1
2.A C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\ könyvtárba az egész part2-s .rar-t kitömöríti, így lesz ott egy szép C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta könyvtár
3.Ebben a könyvtárban a key.ini-ben levõ cd kulcsot átírja DE ÚGY HOGY A FORMÁTUMOT MEGTARTJA (néhány számot kell módosítani az a legegyszerûbb vagy ilyesmi.

kész
Atika :o)
nalam ugyan ez a problema mindent ugy csinaltam ahogy kell es nem mukodik mert cd-key hibat ir ki

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Guer
ja már megvan gondolom a key.ini-be kellett átirni
na szoval bemásoltam a cuccokat aztán átirtam a cd-keyt de nem müxik 😞

nekem se kerte instalalasnal aztan kellett kicsomagolni valamit es ott kellett beirni de igy se mukodik 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Guer
Hol kell be/átirni a cd-keyt?
nekem installnál eggyáltalán nem is kért

Hat eggyetertek veled nalam ugyan ez a hiba es mar kiprobalnam a jatekot de nem megy 😞(

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Nagy szar az egész, csináljon már valaki egy értelmes egyértelmû leírást hogy mi a faszt kell csinálni mert én már 5 helyre kicsomagoltam a part2-t a CD-kulcsot is átírtam és kurvára nem enged fel a hungs -ra mert CD key verification failed. Úgyhogy jó lenne ha valaki egyértelmûen leírná hogy hova kell kitömöríteni, milyen mappába, és hogy milyen kulcsot adjunk meg mert én az nfo alapján csináltam és úgy kurvára nem megy.

A FAQ meg most éppen beszart úgyhogy ha oda van írva akkor meg nem tudom megnézni.

szivessen csak nekem is segitsen valaki hogy miert nem megy 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Guer
köszi

amugy most probálom ki én is
majd szolok hogy nekem megy e

DUB6-FAB4-WUX6-XAN2-9754

Itt a key

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

akkor mi a fenet csinaltam rosszul hogy nem megy???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Guer
Faq már megint nem müxik pedig jo lenne mer kéne belöle a cd-key
vagy ha vki esetleg vágja akkor irja be plz

en total commmandrt hasznaltam

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ok lesd meg en ugy csinaltam hogy amit ir utvonalat oda tettem be ilyen FEAROMPBeta konyvtarba

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Nah megnéztem, és jól van csomagolva.
Tehát ha winrarral kicsomizzátok, akkor jól csomagolja ki, vagy totalcommanderrel.
valami nem stimmel, megnézem az ide linkelt csomagot.
Mert a csomagot nem jól, vagy nem jó helyre csomagoltad.
miert van az hogy ugy csinalok mindent mint a FAQ-ban van leirva es meg is azt irja mikor csatlakozni akarok hogy nem jo a cd kulcs????

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Nah megjöttem.
Holnap foglalkozom a mapokkal is, hogy hogyan lehetne átültetni.
Sziasztok az mitol lehet hogy betettem a single playerosat es elindul a jatek de egy ido utan mindig ugyan ott restartol???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mert ez természetesen reflexek kérdése. Okos vagy elõre ülhetsz 😄D
WizArts
Mondjuk elsõre nekem sem sikerült a killing spree. Bocs ha bunkó voltam, viccnek szántam. Vedd annak.

WizArts
És sztem király a gami.

Jók az effektek, jók a hangok ( az FC-é jobb azért) nem laggol a magyar szerver, és akárhonnan is nézem, eddig a tdm mód viszi a prímet. De ott a fegyver nélküli ugrálós hadonászós. Az is érdekes.

Ha megjelenik tuti megveszem.

WizArts
Ha ilyem jó reflexeid vannak ne lépj még a zebrára sem, mert elütnek.

Quki
nem mered kitolni a csatatérre azt a nagy képed?<#vigyor1>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Nekem sem csinalt, igy rossz helyre masol.

Elég lenne a doksi kiegészitése azzal, hogy a feltelepülõdött monolith mappába kell másolni a cuccot.

Bár mondjuk én bentvoltam hungson:
sötét
megyek 3 métert
vörösödik, lelõttek
respawn
vörösödik, lelõttek
respawn
megyek két saroknyit, asse tom hol vagyok
vörösödik, lelõttek
respawn
vörösödik, lelõttek
respawn
megláttam egy ellenséget végre
kiléptem 😄
Hopp!
Kiprobaltam megegyszer.
Kicsomagolas utan nem csinal Monolith productions mappat!
Legalabbis nekem nem. Nektek csinal?

Egy jo bableves sose rossz!!

Akkor bocsi!
Legalabb ketfelekeppen lehet csinalni az igaz. Termeszetesen en mindig masfelekeppen csinalom mint a tobbiek. <#buck>Olvasni meg nem csak irni tudok!

ewuk
nekem is úgy ment, ahogy Szikora leírta, ha nem oda másoltam, akkor érvénytelen cdkulcsut írt ki.
fitutufi
lol

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Quki
na de fasza nekem azt írja ki folyamatosan , hogy a fear.exe hibát észlelt , akárhány helyre rakom is be , ba.....meg!!!!

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Quki
na jó , ezt ne vegyétek komolyan 😊 annyira nem vok hülye

Quki
és ezt hogy kell feltelepíteni?egymás után elindítjuk az 1-es 2-es 3-as telepítõt?

Hm. Akkor én hogy játszottam az elõbb valami kamu cdkey-el?😊
Lacc
A mostani Closed multi demóról van szó, amit csak azok érhetnek el elvileg, akik elõrendelték a játékot 😊
Guer
á thx
tehát egy multi demorol van szo amit te oksoitottál meg?
akkor thx még1x 😊

Javítva, viszont abban konkrétan nincs leírva, viszont #3953-os hozzászólás...
Tévedsz...
A te kicsomagolási módszered fordul javításra 😊
Ugyan is ha kicsomagolást ide... választasz, akkor a Monolith Productions mappával együtt csomagolja ki.
Tehát, ha a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ alá bemásolod könyvtárastul akkor tökéletes lesz 😉
Guer
FAQ-t plz javitsátok meg
de mivel most nemmüxik ezért megkérdezem
mi ez a béta kliens? (faq-ban bizti benne volt)

Koszi a gamet life!
Annyi lenne meg hogy nekem nem a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ ala kellett bemasolni hanem a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions ala es csak ugy mukodott.
Valszeg a Fear.nfo javitasra szorul. (gondolom)
Megegyszer koszi!!!!<#szeret>

Elöször is mégegyszer köszönet.. egy - két észrevétel, sztem a legnagyobb negatívum a megnövekedett betöltési idö, office elött még csak csak de a factorynál keményen felment a töltési idö kb. a régi 3 szorosára..(512mb ram), na de ez legyen a legkisebb problem..<#wink>ami tetszett: tényleg pofásabbak lettek a tárgyak és jobban be vannak rendezve a helyiségek, meg végre vannak elmozditható tárgyak.. lehet végre pontosabban dobni a gránátot - néha csak néztem ahogy kilométernyire is pontosan el tudtam dobni - jajj és a legjobb végre nincs belasulás az utolso 5 percbe egész végig tele volt a server és semmi belassulás.<#wink><#wink> hát igy ennyire jutottam 3 óra játék után...

Szent Sz.r!!!!

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Lifeforce for President!!!
<#vigyor2>
jah mar ertem, nem kerdezek tobb hulyeseget😊

hmm, miez az uj beta kliens?mikor jott ki ez a beta?

Tiszta jó nap ez a mai.
Szerverek átáltak (az összes, még a kungfu aréna is)
És kijöttek az SDK-k, úgyhogy még hamarabb is lesznek mapok. 😄
Elsõként megpróbálom átoperálni a mapokat, hogy ne csak 2 map legyen...
Kandurex
Szedném én, csak nincs rá sávom 😞, no majd 2 óra múlva megpróbálom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Koszi!
<#papakacsint>

Dehogy...
Banner alatt csekkold 😊
köszi <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>