F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
1.Felinstall part 1
2.A C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\ könyvtárba az egész part2-s .rar-t kitömöríti, így lesz ott egy szép C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta könyvtár
3.Ebben a könyvtárban a key.ini-ben levõ cd kulcsot átírja DE ÚGY HOGY A FORMÁTUMOT MEGTARTJA (néhány számot kell módosítani az a legegyszerûbb vagy ilyesmi.
kész
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
na szoval bemásoltam a cuccokat aztán átirtam a cd-keyt de nem müxik 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A FAQ meg most éppen beszart úgyhogy ha oda van írva akkor meg nem tudom megnézni.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
vagy ha vki esetleg vágja akkor irja be plz
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Tehát ha winrarral kicsomizzátok, akkor jól csomagolja ki, vagy totalcommanderrel.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Holnap foglalkozom a mapokkal is, hogy hogyan lehetne átültetni.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Jók az effektek, jók a hangok ( az FC-é jobb azért) nem laggol a magyar szerver, és akárhonnan is nézem, eddig a tdm mód viszi a prímet. De ott a fegyver nélküli ugrálós hadonászós. Az is érdekes.
Ha megjelenik tuti megveszem.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Elég lenne a doksi kiegészitése azzal, hogy a feltelepülõdött monolith mappába kell másolni a cuccot.
Bár mondjuk én bentvoltam hungson:
sötét
megyek 3 métert
vörösödik, lelõttek
respawn
vörösödik, lelõttek
respawn
megyek két saroknyit, asse tom hol vagyok
vörösödik, lelõttek
respawn
vörösödik, lelõttek
respawn
megláttam egy ellenséget végre
kiléptem 😄
Kiprobaltam megegyszer.
Kicsomagolas utan nem csinal Monolith productions mappat!
Legalabbis nekem nem. Nektek csinal?
Egy jo bableves sose rossz!!
Legalabb ketfelekeppen lehet csinalni az igaz. Termeszetesen en mindig masfelekeppen csinalom mint a tobbiek. <#buck>#buck>Olvasni meg nem csak irni tudok!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A te kicsomagolási módszered fordul javításra 😊
Ugyan is ha kicsomagolást ide... választasz, akkor a Monolith Productions mappával együtt csomagolja ki.
Tehát, ha a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ alá bemásolod könyvtárastul akkor tökéletes lesz 😉
de mivel most nemmüxik ezért megkérdezem
mi ez a béta kliens? (faq-ban bizti benne volt)
Annyi lenne meg hogy nekem nem a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ ala kellett bemasolni hanem a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions ala es csak ugy mukodott.
Valszeg a Fear.nfo javitasra szorul. (gondolom)
Megegyszer koszi!!!!<#szeret>#szeret>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Lifeforce for President!!!
Szerverek átáltak (az összes, még a kungfu aréna is)
És kijöttek az SDK-k, úgyhogy még hamarabb is lesznek mapok. 😄
Elsõként megpróbálom átoperálni a mapokat, hogy ne csak 2 map legyen...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#papakacsint>#papakacsint>
Banner alatt csekkold 😊