F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
Itt fent a bannerban találsz egy FAQ-t, és itt a banner alatt pedig a multi klienst.
Nem legyél write only...
Kicsomagoltam mindent.
Találtam kést is, úgyhogy az is lesz.
OFF
Lehet ez lesz az elsõ game amit megveszek!!Mert sok zs,de ez úgytûnik meg éri az árát!!
/OFF
ennyi..thx
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A multi része tiszta SoF2.
És nézzetek bele a topicjába.
Aztán lehet vitatkozni, hogy vajon meddig fog élni egy olyan játék ami még ki semjött, és egy ici-pici részletet láthattunk a single és a multidemóból is ami még ráadásul béta. 😄
Egyszerûen a fear potenciálját veséztük ki, komolyabb multi híján... és ilymódon az összehasonlítási alapba minden más hasonló játék is belefér.
És ha lehet inkább a fear rõl beszéljünk ne a többi játékról szerintem.
Mi még csak bétával játszunk majdm eg látyuk, hogy mi lesz belõle most nagyon király azt kész.
Ez meg mi?
Már jojózik a szemem a sok dds, wav és m00 fájltól 😄
Nem találtam benne több dolgot, dehát ez még csak az 1.2-es betademo.
Kiváncsi leszek a singlire, mert azt is szétkapom.
Megnézem meg lehet e oldani egy kis coop modot.
A mostani demot már szétkaptam, de még nem néztem át.
Egyébként meg: Igen mami! 😄
Jó lene befejezni a Duke meg a Doomot ebben a topicban.
Jah és akkor a doom connectorról és a Zdaemon-ról nem is beszéltem!!! A Doom (1-2) multija sokkal kiforrottab mint a Duke-é. Van CTF is. Ott már játék közben is csatlakozhatsz a szerverre, van linux dedikált szerver, meg minden lófasz ami egy mai játékban is van. Kiírja pinget, fraget, packet loss-t, van admin felület http-n keresztül, szóval olyan mint egy mai játék netes online play szempontjából, csak a régi doom-os grafikával.
és hány éves is? 10? asszem annyi!
/OFF
A Duke Nukem nagyon rossz példa, mert 1 éven belül kész a remake, 3D-s modellek, mp3 zene midi helyett, nagy felbontású textúrák stb stb...
És neten még mindig játszanak vele. Én is szoktam játszogatni egyszer kétszer.
Teljes winXP támogatás, szerverkeresõ, csatlakozás, dedikált szerver stb.
Egy már nagyon OFF, részletek a Duke Nukem Forever fórumon.
/OFF
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem személy szerint, sem a Doom, sem semmi nem érdekel, viszont a FEAR nagyon is.
Egyébként a FEAR nagyon emlékeztet a SOF2-re.
Nekem az volt életem egyik legjobb játéka.
Singliben és multiban is nagyon jó volt.
A multi része nagyon hasonlít.
A duke nukem meg más idõkben volt még. Amíg az internet nem volt ennyire elterjedt, több élettere volt a single játékoknak.
BF3: csucsorr
Heartbitsensor
Leállítható turettek
Drone
És még csak a felénél járok kb.
Kb a játék megjelenésével egy idõben jön az SDK, ami a következõket fogja tartalmazni.
Explorerek, mapeditor, mod editor.
Egy kis kedvcsináló mielött nagyon bemagyaráznátok magatoknak azt amirõl még semmit nem tudtok :

Moddolási lehetõségrõl még szó se volt, nem tudom mennyire lesz megoldható, és mennyire lesz ember, aki hajlandó lenne ilyesmit mûvelni.
De az biztos hogy valóban a CoD-nál nagyon eltalálták azt hogy a single-multi rész egyaránt élvezetes legyen.És ez nagyon ritka.Az utóbbi idõben talán csak a HL2-CSS ilyen még,már amennyire azt egynek lehet tekinteni.
Én is kipróbáltam a Fear multit amikor ujdonság volt.Szép,látványos,pergõs játékmenet,de engem speciel ez a DM móka sokáig nem köt le.És szerintem a multira vágyók nagy részét sem (bár más elváráasait nem ismerem pontossan).Ugyhogy valamit ki kellene találniuk ami a single után is sokáig oda ülteti elé az embereket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A HL2 multija hivatalosan vagy nem az a HL2 DM/TDM Multi.
A CSS-t csak amolyan külön bonusként kapta az ember...
<#nezze>#nezze>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
ja tényleg a rank renszer!!! na ott az ténlyeg brutál 😄 meg a fizika 😄 na ehhez már kell a proc
/OFF
Ha nincs jó multi akkor 1 év és már senki sem fogja tudni mi is volt az a FEAR...
A legjobb játékok mind multisak. ott vannak pl az MMORPG-k. menjetek fel xfire.com ra és nézzétek meg mivel játszanak a legtöbbet az emberek.
a multikkal.
amikor kijött a GTA SA akkor 1 hónapig ott volt a TOP10 ben. Aztán most hol van? Sehol...
És a COD? Hány éve is jött ki? Nemtom de még mindig 5.-6.
és a CS? Hány éve jött ki? 6? és 4. és nem a CSS re gondoltam
A BF2-bem ahogy te is irod, a problémák nagy részét az engine túlterheltsége jelenti. Ez van akkor, ha lusták újat irni, tanulni a régi hibáiból. Fogták a régi motort, megtûzdelték pár új dologgal, és most véresre vakarják a seggüket unalmukban, mert a lényeg az eladások alakulása (EA filo).
Nézd meg pl a rank rendszert benne, annyi mindent figyel, hogy nem csoda, ha az account szerverek is pusztulnak bele. Lassan fûrelépésért és érmet kap az ember 😊 Minden kis szart figyel a game, amellett hogy rengeteg egység fizikáját kell kezelje a hatalmas mapokon.
Na mindegy, ez off már.
A lényeg az, hogyha a FEAR multija a kiadáskor nem tud majd lényegesen többet mint most, akkor a single elcsendesedésével (max 2-3 hónap) a játék és a scene is megy a süllyesztõbe. Manapság jó multi nélküli játékot szerintem hiba egyátalán fejleszteni is. Aztán emellett lehet akármilyen ütõs single része.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Viccelsz ?
FC után ez nekem maga a menyország : DDDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de aztért az sem volt tökéletes még az elején. mert ott sem a multira fetették a hangsúlyt igazán. de aztán megcsinálták királyosra.
Aztán jött az UO meg minden, PAM mod AWE mod, és kurva jó lett a multija!!
De volt rajongótábora.
Ha a FEAR-t alapból megcsinálnák királyosra, hatalmasat robbanna!
CTF úgy emléxem lesz, ott csak a zacsit kell vigyelnie a gépnek.
Amúgy nem hiszem hogy a játékmódok lassítanák a gépet. Sokkal inkább a graf.
DM-ben TDM ben tényleg csak a frageket kell számolni. Aztán az mi? Lófasz. Nem az a sok idõ hogy a pontokat összeadja, nem azért lassul be. Ha assault vagy brámi más játékmod lenne nem a pontok öszeadása miatt laggolna.
Hanem a sok játékos netkódjának feldolgozása és a pálya nagysága miatt. Ha még jármûvek is vannak akkor meg még azokat is figyelembe kell venni.
És ez veszi le a nagy procit. BF2-ben van sok ember, nagy pálya és jármûvek. Szegény szerver is befosik ennek a sok adatnak a hallatán. De a BF2 nél még egész jó a netkód.
Viszont a kliensnek is fel kell dolgozni egy részét, ami a játékos szempontjából szüséges, tehát nem mindent de még úgy is sokat.
Single, és multi terén is tudtak alkotni.
Ettõl még persze a FEAR nem lesz kevesebb, de a single mivoltán aligha fog tudni túlnõni. Az pedig véges idejû dolog.
Az egyik példa a CSS. Kellett, és még kell is csiszolniuk rendesen ahhoz, hogy tökéletes legyen. De van kemény tábora, aki nem hagyja veszni, és vár.
Ott a Battlefield. Jó nagy tábora lett az elsõ részek óta, és a BF2-ben nagyon idegesítõ hiányosságok vannak. Mégis van egy tábor, ami vár, és remél. Jön DC, stb modok, amik majd fellendítik.
A fearnél nincs ilyen tábor. Ha az alap game nem lesz jó, úgy megy a süllyesztõbe mint a huzat. Senki nem fog arra várni, hogy majd a modok fellendítik...
Annyi féle fasza módot ki lehetne találni erre a játékra, de nem lesz rá idejük.
Nézd meg pl a BF2-t. Ott jó nagy fejszébe vágták a fejüket, és bele is buktak ezerrel. Az engine alig tudja kiszolgálni a gamet, annyi mindent figyel, loggol, és kezel.
Szal az hogy DM-ben jól megy a FEAR, csalóka lehet. Ez nem mond el semmit arról, hogy komolyabb multi esetén mire lenne képes.
Szerintem az UT1 volt az a játék amiben a legobb a multi. Igaz az csak multi only nincs single része (hacsak nem a sima Unreal-t nézzük)
Az a játék úgy profi ahogy van, ezidáig nem adtak ki jobbat.
FEAR lehetne az a bizonyos jobb ha kicsit feltúrbóznák de nem fogják már lamerek.
FAQ ban is pl: hány pálya lesz a multiban? nem tudják...
anti cheat lesz e? nem...
elbaszott szar lesz az egész, 1-2 hónap max és megunja mindenki.
végigviszik singlében, játszanak egy kis multit, ráunnak aztán törlik hogy ne foglalja azt a sok helyet.
Éppen ez történt FC-vel is , azért hagytam abba...Egyszerüen nincs scene , nincs szerver....
( A botrányos FC-multi minõséget nem is említem...)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!