F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bubbencs
<#vigyor3>

Ez meg mi?

O bugylibicskat akarok mar regota! Meg strandpapucsot, rovidgatyat es Hawaii-i inget!

Egy jo bableves sose rossz!!

Ez elég lol
Itt fent a bannerban találsz egy FAQ-t, és itt a banner alatt pedig a multi klienst.
Nem legyél write only...
Nagykirály ez a játék.Én egész eddig a Stalkert vártam jobban, de ma végre elkezdtem játszani vele, és csontra átfordultam.Egy MSI NX6600GT-VTD128MB AGP-vel nyomom.Nagyon brutál a grafika, meg az egész.Szoktatok multizni is?Ha igen hol? üdv:d4v1d

Huh
Kicsomagoltam mindent.
Találtam kést is, úgyhogy az is lesz.
Az a map editor engem is érdekelni fog....szívesen beleölöm az idõt!!!A FEAR-ért mindent!! 😄 ...szerintem megéri!!Ja Lifeforcenak igaza van!!Oly kevés,amit láttunk belõle....4 map a multiból,a singlebõl egy két parás rész (ez még demónak sem mondható olyan rövidke lett!)+ pár videó!!A pörõs multira szerintem nincs panasz,mert durvít az utolsó effektig!!Sokat változtattak ez alatt a pár hónap alatt a demókon,akkor mi lesz még októberig????Nagyon sokat változhat.+Ha Lifeforcnak sikerül majd olyan csapatos taktikás szervert alkotnia,akkor meg kielégít mindenkit...az esztelen öldöklõket és a taktikázókat is...mert szerintem mind a két tulajdonságú szerverre van igény!!Visszatérve a singlere nekem tetszik az a két lelassított,visszamegyünkazidõbenésvégignézzükmiistörtént rész..feldobja a játékmenetet!!Ha ezeket nem rakták volna bele,nem tudnánk van ilyen is benne és mekkora meglepetés lenne a teljesben!!!És még ki tudja mennyi ilyen cumó van!!10 percnyi demóba semmi nem fért bele!!
OFF
Lehet ez lesz az elsõ game amit megveszek!!Mert sok zs,de ez úgytûnik meg éri az árát!!
/OFF
ennyi..thx

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Talán ezért kéne náluk is reklámozni a FEAR-t hátha átállnak és akkor már egy magyar scenere is lenne esély 😊

A baj az, hogy rossz játékhoz hasonlítjátok.
A multi része tiszta SoF2.
És nézzetek bele a topicjába.
Aztán lehet vitatkozni, hogy vajon meddig fog élni egy olyan játék ami még ki semjött, és egy ici-pici részletet láthattunk a single és a multidemóból is ami még ráadásul béta. 😄
Bubbencs
Értem

Ez meg mi?

Senki nem fikázta a feart. Bár várható volt, hogy valaki hatalmas logikával erre csavarja majd a témát...

Egyszerûen a fear potenciálját veséztük ki, komolyabb multi híján... és ilymódon az összehasonlítási alapba minden más hasonló játék is belefér.
Bubbencs
Emberek nem kell lefikázni a fear, hogy nem lesz jó a mulitja és akkor mi van most használjuk ki még mindenkinek teszik és mennyünk játszani majd meglátjuk mi lesz nem kel lrajta filózni.
És ha lehet inkább a fear rõl beszéljünk ne a többi játékról szerintem.
Mi még csak bétával játszunk majdm eg látyuk, hogy mi lesz belõle most nagyon király azt kész.

Ez meg mi?

Még egy jó óra és a végére érek.
Már jojózik a szemem a sok dds, wav és m00 fájltól 😄
Nem találtam benne több dolgot, dehát ez még csak az 1.2-es betademo.
Kiváncsi leszek a singlire, mert azt is szétkapom.
Megnézem meg lehet e oldani egy kis coop modot.
A mostani demot már szétkaptam, de még nem néztem át.
De legalább kiírtam hogy OFF-szal akit nem érdekel el sem kezdi olvasni 😊

Egyébként meg: Igen mami! 😄

Nah majdnem elküldtem valami csunyát.
Jó lene befejezni a Duke meg a Doomot ebben a topicban.
Akkor mondd a másik felét is pls 😄

Bõvebben a DOOM Connector fórumot nézzétek meg, az is itt van sg-n.

OFF
Jah és akkor a doom connectorról és a Zdaemon-ról nem is beszéltem!!! A Doom (1-2) multija sokkal kiforrottab mint a Duke-é. Van CTF is. Ott már játék közben is csatlakozhatsz a szerverre, van linux dedikált szerver, meg minden lófasz ami egy mai játékban is van. Kiírja pinget, fraget, packet loss-t, van admin felület http-n keresztül, szóval olyan mint egy mai játék netes online play szempontjából, csak a régi doom-os grafikával.
és hány éves is? 10? asszem annyi!
/OFF

OFF
A Duke Nukem nagyon rossz példa, mert 1 éven belül kész a remake, 3D-s modellek, mp3 zene midi helyett, nagy felbontású textúrák stb stb...
És neten még mindig játszanak vele. Én is szoktam játszogatni egyszer kétszer.
Teljes winXP támogatás, szerverkeresõ, csatlakozás, dedikált szerver stb.

Egy már nagyon OFF, részletek a Duke Nukem Forever fórumon.
/OFF

Istencsászár
no de mind1 ez fear topic õróla beszéljünk..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
domm3,hl2 vagy akármi fps végigtoltuk 2szer 3szor jóvolt szépvolt megy a plcora majd pár év mulva ujra elõvesszük és megint végigtoljuk mint pl doom1-2õt még néhanapján elõveszem és végigtolom mer jó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez már rendesen OFF 😄
Engem személy szerint, sem a Doom, sem semmi nem érdekel, viszont a FEAR nagyon is.
Egyébként a FEAR nagyon emlékeztet a SOF2-re.
Nekem az volt életem egyik legjobb játéka.
Singliben és multiban is nagyon jó volt.
A multi része nagyon hasonlít.
A doom3? Ne viccelj már. Miután a singlet végigtolták az emberek, max techdemonak, meg bencsmarknak jó. És ennyiben is maradt a dolog.

A duke nukem meg más idõkben volt még. Amíg az internet nem volt ennyire elterjedt, több élettere volt a single játékoknak.
Ez azért nem igaz. A nagy játékok multi nélkül is életképesek sok ideig. Ki nem emlékszik még a Doom3-ra? Pedig azzal nem sok embert láttam multizni. Vagy a Duke Nukem, mindenki tudja mi az, mégse multiznak vele. Az már más, h vannak játékok, amik a multis részükkel lettek híresek. És van a harmadik kategória is, amibe a azok a játékok tartoznak, amik a sp+mp együttessel maradnak fent sokáig. A CoD sorolhaó ide többek között.

BF3: csucsorr

És mondom, hogy eddig miket láttam a játékba építve:
Heartbitsensor
Leállítható turettek
Drone
És még csak a felénél járok kb.
Mielött nagyon elkeserednétek 😄
Kb a játék megjelenésével egy idõben jön az SDK, ami a következõket fogja tartalmazni.
Explorerek, mapeditor, mod editor.
Egy kis kedvcsináló mielött nagyon bemagyaráznátok magatoknak azt amirõl még semmit nem tudtok :

Kandurex
Elõtte - utánna 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Hát bizony, élvezetesre sikeredett ez a fear multimóka, de szemlátomást ez a készítõket rohadtul nem érdekli. Elég szerencsétlen dolog ez a multidemó körüli hercehurca is, hogy csak azok játszhatnak, akik elõrendelték, stb., ezzel csak gyengítik a még csírázó scenet.
Moddolási lehetõségrõl még szó se volt, nem tudom mennyire lesz megoldható, és mennyire lesz ember, aki hajlandó lenne ilyesmit mûvelni.
Hát mondjuk amit irsz az azért nem igaz,mert a CoD-nál egyáltalán nem kellett az UO-ig várni hogy a multi jó legyen (szép is lett volna...).Emlékszem az elsõ nap mikor kijött (warezba ugye) máris tömegek nyomták a szervereken,és iszonyat hangulata volt.Nyilván kisebb hibái voltak a multi résznek,de koránt sem égbe kiáltóak.
De az biztos hogy valóban a CoD-nál nagyon eltalálták azt hogy a single-multi rész egyaránt élvezetes legyen.És ez nagyon ritka.Az utóbbi idõben talán csak a HL2-CSS ilyen még,már amennyire azt egynek lehet tekinteni.
Én is kipróbáltam a Fear multit amikor ujdonság volt.Szép,látványos,pergõs játékmenet,de engem speciel ez a DM móka sokáig nem köt le.És szerintem a multira vágyók nagy részét sem (bár más elváráasait nem ismerem pontossan).Ugyhogy valamit ki kellene találniuk ami a single után is sokáig oda ülteti elé az embereket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Blenda Stompa
"a CSS hivatalosan a HL2 multijaként lett eladva."

A HL2 multija hivatalosan vagy nem az a HL2 DM/TDM Multi.
A CSS-t csak amolyan külön bonusként kapta az ember...
<#nezze>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Istencsászár
eztén tudom jól.. marketing mivel az ember kénytelen megvenni a hl2õt hogy a cszni tudjon... amikor a csnek köze sincs a hl atmoszférájához és sosevolt

Valve csinálta mindkettõt, ugyanarra a motorra. Ugyanakkor jöttek ki. A HL2DM és a CSS hivatalosan a HL2 multijaként lett eladva.
pedig ebbõl lehetne az a bizonyos tíz évik játszák + kijön büntet jóideig.

Istencsászár
és single gémeknek nem is ez a lényegük hogy 10 évig jáccák... kijön büntet egy jóideig a toponvan azt eltünik jön a kövrész

OFF
ja tényleg a rank renszer!!! na ott az ténlyeg brutál 😄 meg a fizika 😄 na ehhez már kell a proc
/OFF

Ha nincs jó multi akkor 1 év és már senki sem fogja tudni mi is volt az a FEAR...
A legjobb játékok mind multisak. ott vannak pl az MMORPG-k. menjetek fel xfire.com ra és nézzétek meg mivel játszanak a legtöbbet az emberek.
a multikkal.
amikor kijött a GTA SA akkor 1 hónapig ott volt a TOP10 ben. Aztán most hol van? Sehol...
És a COD? Hány éve is jött ki? Nemtom de még mindig 5.-6.
és a CS? Hány éve jött ki? 6? és 4. és nem a CSS re gondoltam

Pontosan. De a BF2 grafikailag a fear cipõfûzõjét sem kötheti be, mégis szarul fut.
A BF2-bem ahogy te is irod, a problémák nagy részét az engine túlterheltsége jelenti. Ez van akkor, ha lusták újat irni, tanulni a régi hibáiból. Fogták a régi motort, megtûzdelték pár új dologgal, és most véresre vakarják a seggüket unalmukban, mert a lényeg az eladások alakulása (EA filo).
Nézd meg pl a rank rendszert benne, annyi mindent figyel, hogy nem csoda, ha az account szerverek is pusztulnak bele. Lassan fûrelépésért és érmet kap az ember 😊 Minden kis szart figyel a game, amellett hogy rengeteg egység fizikáját kell kezelje a hatalmas mapokon.
Na mindegy, ez off már.

A lényeg az, hogyha a FEAR multija a kiadáskor nem tud majd lényegesen többet mint most, akkor a single elcsendesedésével (max 2-3 hónap) a játék és a scene is megy a süllyesztõbe. Manapság jó multi nélküli játékot szerintem hiba egyátalán fejleszteni is. Aztán emellett lehet akármilyen ütõs single része.
Istencsászár
a hl2 a hl1 folytatása a css pedig a cs1.6 "regenerációja" szvsz hlnak régen sem volt köze a cshez mostsincs only engine + motor

Blenda Stompa
Ne lássátok olyan borúsan a FEAR jõvõjét...sztem kurvára rá fog eszmélni az FPS rajongótábor a világon hogy valami egészen konkrét van készülõben...aminek tuti hogy folytatja majd a lith + vivendi + az összekutyafüle a boostolását. Ha meg másképp nem megy akkor meg a userek tápolják majd mint pölö a CS-t. Én szivesen készitenék majd hozzá pályát --- persze ha nem lesznek lúzerek és ki fognak hozzá adni egy jó kis map-editort. Amúgy semmi értelme összevissza hasonlitgatni a FEARt a CSvel vagy a FCal sõt még a BFel sem, mert csak egy közös van bennük: First Person Shooter. Slussz!<#integet2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

lac coo
Az egyik példa a CSS. Kellett, és még kell is csiszolniuk rendesen ahhoz, hogy tökéletes legyen

Viccelsz ?
FC után ez nekem maga a menyország : DDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
most nem a hl2 css a lényeg hanem ottvolt a cs honnan jött 1.5,16 hozta meg a sikereket és semmi single nemvolt volt a hl de annak volt külön multi semmi köze nemvolt hozzá...

lol, na látod, miközben írtam, te is leírtad azt amit a COD ról akartam írni😄
de aztért az sem volt tökéletes még az elején. mert ott sem a multira fetették a hangsúlyt igazán. de aztán megcsinálták királyosra.

Ja a cod nál is így volt. Kijött a COD csináltak hozzá multit is hogy legyen. Aztán olyan hiányosságok voltak benne hogy nem lehetett szavazni köv pályára, kickelni embereket, meg minden. Nem volt dedikált linux szerver stb.
Aztán jött az UO meg minden, PAM mod AWE mod, és kurva jó lett a multija!!
De volt rajongótábora.

Ha a FEAR-t alapból megcsinálnák királyosra, hatalmasat robbanna!

CTF úgy emléxem lesz, ott csak a zacsit kell vigyelnie a gépnek.

Amúgy nem hiszem hogy a játékmódok lassítanák a gépet. Sokkal inkább a graf.
DM-ben TDM ben tényleg csak a frageket kell számolni. Aztán az mi? Lófasz. Nem az a sok idõ hogy a pontokat összeadja, nem azért lassul be. Ha assault vagy brámi más játékmod lenne nem a pontok öszeadása miatt laggolna.

Hanem a sok játékos netkódjának feldolgozása és a pálya nagysága miatt. Ha még jármûvek is vannak akkor meg még azokat is figyelembe kell venni.

És ez veszi le a nagy procit. BF2-ben van sok ember, nagy pálya és jármûvek. Szegény szerver is befosik ennek a sok adatnak a hallatán. De a BF2 nél még egész jó a netkód.

Viszont a kliensnek is fel kell dolgozni egy részét, ami a játékos szempontjából szüséges, tehát nem mindent de még úgy is sokat.

HL2 / HL2DM+CSS.
Single, és multi terén is tudtak alkotni.

Ettõl még persze a FEAR nem lesz kevesebb, de a single mivoltán aligha fog tudni túlnõni. Az pedig véges idejû dolog.
Istencsászár
nagyon elvagytok tévedve Cs no comment legnépszerûbb online gém a világon és a legjobb... de csak multi erre csinálták és semmi több, Bf szintugy erre csinálták semmi több, ott a Quake3 egy ideig jóvolt versenyek meg miegymás lanon mindeki azzal tolta de mamár kevés megunták az emberek az agyatlan öldöklést, ahogy a FEARnál is ez az agyatlan öldöklés de azt észre kéne venni hogy ez nem multis csodagémnek készül hanem egy kemény horror single player orientált fpsnek... azhogy ilyen jókis multija van csak hab a tortán tény hosszu távon unalmas lesz ha nemlesznek hozzá csapatorientált modok/lehetõségek... talán most hirtelen 1 játékot tudok mondani ami mind single mind multi terén nagy sikernek örvend és a cs melett talán egyik legnépszerûbb a COD neki sikerült a 2õt összhangba hozni megis lett az eredménye..

Hatalmas kialakult rajongótábor kell ahhoz, hogy egy olyan játék túlélje, aminél már eleve modokra kell várni a jó multihoz.

Az egyik példa a CSS. Kellett, és még kell is csiszolniuk rendesen ahhoz, hogy tökéletes legyen. De van kemény tábora, aki nem hagyja veszni, és vár.

Ott a Battlefield. Jó nagy tábora lett az elsõ részek óta, és a BF2-ben nagyon idegesítõ hiányosságok vannak. Mégis van egy tábor, ami vár, és remél. Jön DC, stb modok, amik majd fellendítik.

A fearnél nincs ilyen tábor. Ha az alap game nem lesz jó, úgy megy a süllyesztõbe mint a huzat. Senki nem fog arra várni, hogy majd a modok fellendítik...
Teljesen igazad van.
Annyi féle fasza módot ki lehetne találni erre a játékra, de nem lesz rá idejük.

Figy, DM/TDM-et a legegyszerûbb csinálni. Nem kell nyilvántartani szinte semmit, elég ha a frageket meg a deatheket számolja a szerver aztán kész.
Nézd meg pl a BF2-t. Ott jó nagy fejszébe vágták a fejüket, és bele is buktak ezerrel. Az engine alig tudja kiszolgálni a gamet, annyi mindent figyel, loggol, és kezel.

Szal az hogy DM-ben jól megy a FEAR, csalóka lehet. Ez nem mond el semmit arról, hogy komolyabb multi esetén mire lenne képes.
1-2 hónap, dehogy, hetet akartam írni. 1-2 hét és ráunnak.

Véletlenül kibaszott jóra sikeredett a multi rész, de ezt nem fogják fel mert azok a gyökerek akik csinálják csak máker faszok hogy ilyen jó multit csináltak, és észre sem veszik a benne rejlõ lehetõségeket. Fosemberek.

Szerintem az UT1 volt az a játék amiben a legobb a multi. Igaz az csak multi only nincs single része (hacsak nem a sima Unreal-t nézzük)
Az a játék úgy profi ahogy van, ezidáig nem adtak ki jobbat.
FEAR lehetne az a bizonyos jobb ha kicsit feltúrbóznák de nem fogják már lamerek.

FAQ ban is pl: hány pálya lesz a multiban? nem tudják...
anti cheat lesz e? nem...
elbaszott szar lesz az egész, 1-2 hónap max és megunja mindenki.
végigviszik singlében, játszanak egy kis multit, ráunnak aztán törlik hogy ne foglalja azt a sok helyet.

lac coo
Jól mondod.
Éppen ez történt FC-vel is , azért hagytam abba...Egyszerüen nincs scene , nincs szerver....
( A botrányos FC-multi minõséget nem is említem...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
mivel nem multi gémnek készül elsõsorban.... ennél a single a lényeg a történet...