F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4166 -os hozzászólást is nézdd meg.
a fear nek realitás szaga? te hülye vagy ember.
bocs hogy ezt ilyen egyszerûen írom ide de ennek a játéknak mi a fasz köze van a realitáshoz???
vannak benne cserepes virágok, meg számítógépek az office pályán? Vagy mi? Mert maximum ezek reálisak benne...
Becsúszol lábbal az embernek és belehal... Kurvára reális... Kétlábbal bejberúgod és úgy hal meg satöbbi...
A fegyverek is nagyon reálisak benne, tényleg... reális... te lökött vagy
bocsi, nem kell besértõdni, csak éhes vok 😄
bocs hogy ezt ilyen egyszerûen írom ide de ennek a játéknak mi a fasz köze van a realitáshoz???
vannak benne cserepes virágok, meg számítógépek az office pályán? Vagy mi? Mert maximum ezek reálisak benne...
Becsúszol lábbal az embernek és belehal... Kurvára reális... Kétlábbal bejberúgod és úgy hal meg satöbbi...
A fegyverek is nagyon reálisak benne, tényleg... reális... te lökött vagy
bocsi, nem kell besértõdni, csak éhes vok 😄
megköszöntem a segitséget, és JÓ helyen volt az .ini ... mit mondhatnék még? nemmegy 😄 de nem is érdekel, a bencsmark kielégitett, szép és jonak tünik 😊
Forza.
nemtudom nekem nem tetszik
ez a hülye kézmozgás a játékban....
ebben a kategóriában a counter strike verhetetlen
ez a hülye kézmozgás a játékban....
ebben a kategóriában a counter strike verhetetlen
Aláírás
jólvan összejött😄
Aláírás
Nekem sehogy nem jön össze ez az invalid cdkey dolog
a torrentes verziot töltöttem le és installáltam fel hiba nélkül
a C:documents....\...\.. \key.ini ott van és beleirtam random cdkeyt is de a játékon belül nem ismeri fel és nem is enged szerverekre.
a torrentes verziot töltöttem le és installáltam fel hiba nélkül
a C:documents....\...\.. \key.ini ott van és beleirtam random cdkeyt is de a játékon belül nem ismeri fel és nem is enged szerverekre.
Aláírás
quake 4nek lesz single playerja története😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azért én annyira nem várom a Q4et mint a FEARt...a Q4 videók nekem annyira nem nyerték el a tetszésemet, de a Q3at meg a FEARt ne is emlitsük együtt sztem...játszottam én is eleget anno a Q3al, de azért az egy vicc a FEARhez képest! Félek hogy a Q4 is csak szép lesz és ugyanolyan agyatlan hentelõs. Nem tudom, de én az utóbbi másfél évben már csak azokat az FPSeket élvezem amelyeknek van egy kis realitás-szaga. És a FEARnek van...nem is kevés. Szerintem.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na majd a Q4-remélem jó lesz és nem basszák el. Ha csak olyan jó lesz mint a Q3 akkor tuti avval fogok játszani.
Mert amikor a Q3 kijött akkor volt UT és az jobban tetszett. De most már az UT nagy szar lett és ha Q4 olyan lesz mint Q3 akkor az király lenne! És akkor a bugos szaros fear elmehet a picsába!
A Duke Nukem Forever -rõl nem si beszélve 😄
Mert amikor a Q3 kijött akkor volt UT és az jobban tetszett. De most már az UT nagy szar lett és ha Q4 olyan lesz mint Q3 akkor az király lenne! És akkor a bugos szaros fear elmehet a picsába!
A Duke Nukem Forever -rõl nem si beszélve 😄
Hát igen vannak olyanok akiket nem lehet lelõni. Én pölö egyik este fél méterrõl nyakonlõttem a Battle Cannonal egy tagot aki nem hogy nem halt meg, de még rámtapasztott remote chargeot is és erobbantott vele...mindenzt az attrakciót kb 5-6 mp alatt toltuk le. Azért ez is fura, nem?<#nemtudom>#nemtudom>
Rád is vonatkozik a 4183-as hozzászólás.
Bocsi ha segíteni szeretnénk.
Akkor old meg ahogy tudod...
Bocsi ha segíteni szeretnénk.
Akkor old meg ahogy tudod...
borg, lifeforce
kösz, de ne nézzetek már hülyének 😊 még képes vagyok kicsomni egy fájlt nfo alapján 😉
kösz, de ne nézzetek már hülyének 😊 még képes vagyok kicsomni egy fájlt nfo alapján 😉
Forza.
Ez azzal is összefüggésben van, hogy valamikor rájön, és elkezd lagzani az egész.
Én megfigyeltem és a plazma ágyútól van...
Én megfigyeltem és a plazma ágyútól van...
Nem tudom mitöl, de az biztos, hogy ez elég nagy probléma.
De valszeg igazad lehet, mert jártam úgy is, hogy amikor én kezdtem el lõni, akkor ellaggzott.
Megöltem igaz, de csak véletlen.
De több esetben öltek meg így, hogy ellagzott.
De valszeg igazad lehet, mert jártam úgy is, hogy amikor én kezdtem el lõni, akkor ellaggzott.
Megöltem igaz, de csak véletlen.
De több esetben öltek meg így, hogy ellagzott.
nem inkább olyanoknál akiknél szar? mert lehet hogy belaggolnak és "engedékeny" a játék netkódja. mert ugyebár, nem a progaming multiplayerre gyúrtak a készítõk mint ahogyan azt ki is beszéltük, hanem arra hogy mindenkinek játszható lehegyen, még annak is akiknek 300 a pingjük.
Egyébként észrevettem valamit a játékba.
Sajna nagyon kapcsolatfüggõ a játék.
Vannak olyan Magyarok is, de külföldiben is ma láttam a legdurvábbat.
kempelt, hátamögé lopakodtam, közvetlen közelrõl beleeresztettem 1 shotit, felpattan, lövöm tovább, megérkeznek a társak, õk is lövik, és mindenki kihal az meg szalad tovább.
Nem igazán hiszem, hogy lenne hozzá ilyen cheat, mert másik pályán meg lazán lelõhetõ.
Viszont ez csak bizonyos embereknél fordul elõ.
Valszeg olyanoknál ahol minõségi a netkapcsolat, de majd megnézem jobban.
Sajna nagyon kapcsolatfüggõ a játék.
Vannak olyan Magyarok is, de külföldiben is ma láttam a legdurvábbat.
kempelt, hátamögé lopakodtam, közvetlen közelrõl beleeresztettem 1 shotit, felpattan, lövöm tovább, megérkeznek a társak, õk is lövik, és mindenki kihal az meg szalad tovább.
Nem igazán hiszem, hogy lenne hozzá ilyen cheat, mert másik pályán meg lazán lelõhetõ.
Viszont ez csak bizonyos embereknél fordul elõ.
Valszeg olyanoknál ahol minõségi a netkapcsolat, de majd megnézem jobban.
Akkor én vagyok a legspermább csiterek legkurvábbika: 24" monitoron 640x400ban tolom <#crazya>#crazya>
Meg amikor megunom a monitort, akkor meg egyszerüen becsatlakoztatom a kézi-plasma-platformomat a tarkómba<#mf1>#mf1><#circling>#circling>
Meg amikor megunom a monitort, akkor meg egyszerüen becsatlakoztatom a kézi-plasma-platformomat a tarkómba<#mf1>#mf1><#circling>#circling>
😄
Pont rám mondják aki a 21" monitoron a 640x480-as felbontásban játszó embert is cheaternek veszem 😄
Pont rám mondják aki a 21" monitoron a 640x480-as felbontásban játszó embert is cheaternek veszem 😄
Pedig te ott akkor cheatelsz amikor akarsz, igaz? 😄DDD
Ki akartak dobatni a szerveremrõl 😄
LOL
Le cheatereztek
Le cheatereztek
Nekem is ez volt a baj. Szedd le a codeceket és tedd fel azt ami a FAQ-ban van! Utánna ujrarakod a demot és kész is!
Ha nem látszik játékon belül a beállításokban a cdkulcs akkor rossz helyen van.
A megoldás nagyon egyszerü...
Mivel elindítottad a játékot, ezért a játék már létrehozta ezt a könyvtárat, csak a key.ini-t nem hozza létre.
Már csak meg kell keressed, hogy hova, és annak megfelelõen bemásolod a key.ini-t amiben természetesen átírod a cdkulcsot arra amire akarod, csak tartsd az 5x4-es formátumot
A megoldás nagyon egyszerü...
Mivel elindítottad a játékot, ezért a játék már létrehozta ezt a könyvtárat, csak a key.ini-t nem hozza létre.
Már csak meg kell keressed, hogy hova, és annak megfelelõen bemásolod a key.ini-t amiben természetesen átírod a cdkulcsot arra amire akarod, csak tartsd az 5x4-es formátumot
Oda csomagoltam ki, úgy is nézett ki, ott írtam át. 😊
Akkor ezt írd.
De szeretem amikor write onlyk vagytok 😊
A megoldás ott van pár hozzászólással alattad: #4165
De szeretem amikor write onlyk vagytok 😊
A megoldás ott van pár hozzászólással alattad: #4165
nem, egyszerûen kevés volt a hely...mondjuk ezt annyira utálom, hogy nem választhatom ki, hogy hova telepítsen...mikor elindult akkor meg annyira csúnyán lefagyott miközben az options-t állítgattam, hogy resetelnem kellett. na mindegy, próbálkozom.
Valszeg rosszul jött le.Hát mind1.Akkor megpróbálom még1x.Kösz a tippet.
Egy haverom azt mondta hogy a CD-keyel lesz v.mi baja.A játékon belül nem mutat egy CD-keyt sem, és amikor beírok egyet, azt mondja hogy invalid cd key, és nem tartja meg.
Lehet hibássan jött le a telepítõ.
Igen azt. F.E.A.R. új béta kliens - part1
oké, nem documents, hanem program files, gyorsan írtam, utána meg nem akartam egy üzenetet rászánni a javításra, mert az már spam 😊 de amúgy csak a program files-ban lehet, mivel nem is ad más választási lehetõságet.
2 szerver?
Azt a klienst raktad fel ami itt van a logó alatt belinkelve?
Azt a klienst raktad fel ami itt van a logó alatt belinkelve?
C:/Documents....../FEAROMPBeta.exe ?
Valamit nagyon eltosztál 😊
Valamit nagyon eltosztál 😊
Végre beállítottam annyira hogy 2 server bejön, de egyikre sem enged fel.
Kattintok hogy JOIN, ekkor bejön hogy "connectin to server", de nem tölt, hanem egy pár mp.-múlva kiírja hogy "disconnect from server".
A két server:FEAR Deathmatch, Battalion_666_CFH_Aust'
F.A.Q. megvolt.Mi lehet a baj??
Kattintok hogy JOIN, ekkor bejön hogy "connectin to server", de nem tölt, hanem egy pár mp.-múlva kiírja hogy "disconnect from server".
A két server:FEAR Deathmatch, Battalion_666_CFH_Aust'
F.A.Q. megvolt.Mi lehet a baj??
hm, most látom, hogy 0 byte az exe, akkor valami az installnál nem stimmelt...bocs, akkor ezt már megoldom.
C:/Documents....../FEAROMPBeta.exe is not a valid Win32 application
erre valakinek van ötlete? FAQ-ot olvastam, itt is visszaolvastam kicsit, de nem találtam sehol választ.
erre valakinek van ötlete? FAQ-ot olvastam, itt is visszaolvastam kicsit, de nem találtam sehol választ.
Hmm. Még fél éves sincs a mostani VGA-m, de már befosatta egy játék (ez). Le kellett vennem a soft shadows-t! 😞(((
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Az oka az, hogy te jó helyre másoltad be a part2-t, õ meg nem.
Nekem nem irt ki semmit miután feltelepitettem és átirtam a cd-keyt. Azonnal tudtam vele játszani. Hogy lehet ez?<#nemtudom>#nemtudom> Hiába kerestem a FAQban az okát, nem jöttem rá...<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
ja és ha alapértelmezettként átraktad a dokumentumok mappa helyét akkor oda is tomörítsd ki pl: D:\Cuccaim
és akkor D:\Cuccaim\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini lesz
lehet hogy ez felesleges, én ide is beraktam és akkor már végre mûködött de
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini
itt is megvan, inkább hagyom most nem akarom megnézni mi is volt a hiba, örülök hogy megy már végre nem akarom elbaszni 😄
és akkor D:\Cuccaim\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini lesz
lehet hogy ez felesleges, én ide is beraktam és akkor már végre mûködött de
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini
itt is megvan, inkább hagyom most nem akarom megnézni mi is volt a hiba, örülök hogy megy már végre nem akarom elbaszni 😄
a C:\Documents and Settings\All Users\Documentumok\ mappába csomagold.
Ez után így kell kinéznie: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini
Ebben a key.ini fájlban kell átírni a kulcsot.
Ez után így kell kinéznie: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAROMPBeta\key.ini
Ebben a key.ini fájlban kell átírni a kulcsot.
Aztért van mert nem jó helyre csomagoltad ki a part2-õt.
A faq-t nem frissítettem ehez a verzióhoz még.
Az nfo fájlban leírtakat kövesd pontosan.
Az nfo fájlban leírtakat kövesd pontosan.