F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor ma találkoztam egy Speed cheaterrel.... már nem játszottam pár napja, és most ahogy visszajövök itt repül a gyerek és agyonlõ mindenkit.. meni a neve ha esetleg fel lehet venni arra a listára.
aztán néha kikapcsolgata, de egyszer meg a campelt az egyik srác és ezzel büntette, hogy visszakapcsolta. érdekes, és ezt a bannolást hgy lehet megoldani ? ez úgy tök érdekelne, mert az tuti hogy nem IP alapján, gondolom? de akkor hogy megy ez?
multiztam egyet life szerverén, kellemes a játék, bár minimum egy CTF elkelne a játékba ... vagy valami mód, pl tusszabaditás, stb 😊 ez a (T)DM elég uncsi. A látvány viszont elég döbbenetes ... a bencsmárk smafu volt a játék közbeni effektekhez képest 😊) néha mármár tul sok is 😊 az a sok füst, shader, fény, blur ...
Forza.
Tény, hogy vannak ilyenek, de én ezért senkit nem szoktam kirugni, csak abban az esetben ha a profizmusa mást is zavar.
Tudod ilyenkor a több embert kell figyelembe venni, és nem azt az egyét.
Ilyenkor fel kell vállalni a genya admin szerepét, vagy kiürül a szerver.
Persze ezek csak szélsõséges esetek.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=18123
Tudom, hogy csak akkor leszek bannolva ha csítelek, de ha megjelenik a teljes játék, akkor egyre több lesz a szerver, és biztos lesznek olyan adminok akik kickelnek/bannolnak ha jobban játszol nála, és ezért rögtön azt mondja, hogy csíter vagy.
Játszottam már egy-két multi játékkal, és sajnos mindig volt néhány ember akik lecsítereznek, mert lelöttem.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem akkor banolnak ha jobb vagy, hanem akkor ha 99%, hogy csalsz.
Tehát vagy átlátsz a falakon, vagy gyorsabban futsz ugyan azzal a fegyverrel mint bármelyikünk.
1x-1x elõfordul, bug és egyebek miatt, de állandóan nem.
Ez egy eszement hentes játék és a kill-dead arány általában 60-40, de ha ügyes vagy akkor 70-30%-ot összehozhatsz.
Ha ez alatt vagy, akkor 2eset merül fel.
Kempelsz amit senki nem néz jó szemmel, tehát kikickelnek pár kérés után, hogy hagyd abba, vagy csalsz.
Itt a legjobbak is sokat halnak.
Én soha nem hiszek abban, hogy van egy atyauristenmágusmester, a többiek meg közepesek vagy bénák.
Erre mondok egy példát, tegnap bent voltam és még rajtam kívül a 2 legjobban játszó Magyar.
Szikora és Lashy, és volt bent egy külföldi aki 90-10-et csinált.
Úgy kirúgtam, hogy csak füstölt.
Visszajött és kérdezgetett, hogy miért lett kirugva, senki nem válaszolt neki.
4 körön át játszottunk vele, és többet nem tapasztaltuk a fene nagy tudását.
Érdekes nem?
Odaveszett amikor kikapcsolta az itt lentebb belinkelt okosságokat.
És igen mivel kapcsolatban vagyok solja-squad Maxx gyerekkel, és a Franciákkal akik a másik törtszervereket üzemeltetik, fel is fogom hívni a figyelmüket erre, és ban listát fogunk cserélni egymás között.
Tudod máshol zero tolerance, és igen keményen elküldenek a hal.l f.szára akár kipróbáltad csak, akár az unokatesód ült a gép elõtt, akár bla bla. Szal szvsz ilyenkor a kick-ban alap lenne.
Tegyünk fel, hogy engem bannolnak az egyik tört szerverrõl... akkor az összes tört szerverrõl ki leszek tilva?
Mert ha így van akkor az nagyon szar... elég egy szemét admin (aki csak azért bannol, mert jobb vagyok nála) és máris abbahagyhatom a játékot.
De ne használd többet, mert ha 1 szerverrõl banollak, akkor az összesrõl banolódsz.
Legalább is a törtekrõl.
Ez azt jelenti, hogy az összes hungs, soulja-squad, 3 Francia szerver jön még, és a The skulz.
Csak szólok, hogy tudj róla.
mert ilyen progi van még 2-3 mint ez.
Szóval ha bannoltatok hungs1 rõl akkor elcsesztétek mert akkor ott épp nem csiteltem 😄
De a hungs5 ön a kungfun igen.
De amúgy tényleg gyorsabb más is. Nem csak a játék. Egész jó kis progi ajánlom mindenkinek akinek lassabb a gépe 😊 Persze játék alatt ne használjátok mert az csúnya dolog 😄
Én is csak kipróbáltam, nem vok csiter. Mert aki bevallja és olyan néven játszik és szól is hogy csitelni fog egy kicsit az nem csiter. Vagyis éppen akkor az 😄
De én nem szoktam csitelni. Mondom most kipróbáltam de szóltam.
CoD-ban pl warokon csitelnek, természetesen nem mondják... Na az a geciség.
Ez csak egy kis fun 😄
Akik rendszeresen feljárnak játszani, itt ez alatt értem Lashy, Szikora, Tomi, Zoli.
Azok kapnak admin jelszót, és amint ilyet tapasztalnak, banolják.
Úgyhogy egyenlõre eme pár ember jelentkezzen priviben, és küldöm a jelszót.
Egyébként wallhack is van hozzá sajnos.
Úgyhogy legkisebb gyanu felmerül, BAN!!!!
szóval nem vírus vagy ilyenek, csak egy sima progi. bár a mûködési elvét nem értem, mert most még nem tettem fel, de ha ezt benyomom akkor gyorsabban betölt a win? meg gyorsabban betölti a progikat?? több FPS-t csak nem csinál. Mindenféle képpen ki fogom próbálni mert érdekes cucc.
Mondom régen is voltak ilyen progik csak nem próbáltam ki.
De amint láttam tuti mûködik mert a srác nem feljebb hanem lejjebb vette a sebességet és a levegõben megállt 😄
Jobb klikk aztán tulajdonságok...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Szóval sokan nem tudjátok, de megpróbáltam átpakolni a régi pályákat, de sajna a magán fejlesztésü SDK még bugos, és az újracsomagolásnál megsérülnek a fájlok.
Szóval sajna még várni kell. 😞
Ezt kell felismerni.
Én csak arra akartam rámutatni, hogy ezek a luzerek akik megszolják a játékok grafikáját, FX5600-al akarnak "filmbeli" minõséget, és ekkor jön, hogy HL2 így, Doom3 úgy...
Ha a fejlesztõk úgy akarták volna, akkor FX5600-hoz is írnak egy olyan detail levelt, amin avval tökéletesen fut a game. Megfelelõen alacsony felbontású textúrák, lowpoly modellek, shader mentes környzet.
Persze ilyen nincs. A játékipar egyetlen hivatalos célja, hogy húzza a hardver ágazatot. A kutya nem venne új számítógépet, meg 7800GTX-et, ha nem lennének ilyen játékok.
Ami igazából igen nagy energiát vesz el.
Egyébként ezt mindenki tapasztalhatja, ha egy fx5600-al játszik.
Minden minimumon és off-on, eszement csunya szegényke.
semmi "észrevehetõ" +efekt a HL2 vagy doom3-hoz képest, és mégsem megy tökéletesen.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
na ez sose sikerál😞 S...pénzem meg most nincs próbálgatni..SRY
OFF
Én a hl2 ben szinte éreztem a napsütést és a hûvös vizet..egyes részeken!És még nem is olyan volt a látványvilág mint azt egyes videókon láttam!!
/OFF
A FEARhez még kell egy jobb gép és akkor szerintem ugyanez a hatás lesz elérhetõ!!Látva ezt Szikorarobi egyes képein....pl ezen:
Egyszerûen butított grafikával, de kb ugyanolyan jól fog futni.
miröl is van szó.
Nem a stílusától, történetétõl, grafikájától.
Bár van pár majom aki annyira buta, hogy az utóbbit is elvárja.
Ezek soha nem tanulják meg, hogy akár teljesen élethû grafikával is el lehet készíteni egy játékot, mert ez csak a poligonoktól és a készítõk idejétõl függ, de nincs az a gép amin el tudna futni.
Persze van, de nem arra kell fejleszteniük, mert azok nem otthoni desktop gépek 😄.
Ugyan ezért nem értik meg, hogy egy mai játék ami mondjuk 2001-es grafikával "rendelkezik" miért sokkal hardverigényessebb.
Mert 2001-ben pixel-vertex shader 2.0-val dolgoztak, most 3.0-val dolgoznak amit ha nem támogat a karid, akkor azt szoftveresen kell kiraknia, már amit ki tud rakni.
Ezért van az, hogy a HL2 full grafika mellett szebb, és sokkal jobban fut egy FX5600-on, mint FEAR minimum beállítása mellett, ami sokkal csúnyább.
És még nem említettem a rengeteg dx9c efektet, fény (hdr) és egyéb efekteket.
Nah jól elkanyarodtam 😄.
Next PC upgrade: 2022
hú ez már nagyon off 😄
"...már csak azokat az FPSeket élvezem amelyeknek van egy kis realitás-szaga." Elemezzünk.
1: ott van hogy "kis". A kis annyit jelent, hogy kevés. Egy csöpp. Vagy amit akarsz.
2: "realitás-szaga". ERGO: nem REÁLIS, hanem realitás szaga van. Ezalatt merészeltem azt érteni, hogy pölö: a golyók ahogy csapódnak, tûzharcok stb. Semelyik másik játékban nem láttam még ilyet, és a hangok + látvány = összhatás az elég realitás-szagú. Nem reális, realitás szagú. Persze hogy nem reális, mert JÁTÉK. De egy játék is lehet kicsit (mégegysz: kicsit!) realitás közeli, nem?
Nem sértödõm meg<#nyes>#nyes> Te is tégy igy<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Nekem nagyon tetszet.
Nekem a legnagyobb bajom a netkódjával volt, annyira, hogy a játékkedvemet is elvette tõle 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.