F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blenda Stompa
Én azért nemesebb célok miatt hiányolom...spawnkill az:<#lama>!

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

jah én is mert ott az életfeltöltõnél jól lehetett spawn killelni 😄

Blenda Stompa
Annyira hiányolom a docks-t...<#rinya>

Blenda Stompa
<#gun>

😊
Tegnap csak 2 kör erejéig játszottam mert sok volt a melóm.
De ha minden igaz akkor majd ma 😊
WizArts
OK. Kereslek, csak meg ne bánjam 😊

Igen.
Minden játékot ezen a néven tolok csak van elötte egy CB 😊
WizArts
Ezen a néven tolod?

repvez
Hali!
Ma kiprobáltam a demot és nagyon tetszett.Az ellenfelek nagyon életszerüen és okosan mozogtak.Ebben a rövid részben is elég ilyesztö hangulata volt.Meggondolando a teljes játék végigvitele egyedül.Nem tudom a pszichiáterek fel vannak-e készülve a sok üldözési mániás kigyogyitására<#wink>.Remélem hasonlo iq-s ellenfelekel találkozok majd a köv. játékokban is.
Mivel minden nap felügyelem a szervereket, így nincs gond.
Egyébként itt meg lehet szabni, hogy az adminok milyen jogokkal rendelkezzenek.
Így csak kirugni és banolni tudnak.
Így is csak azok kaptak akik a legelejétõl játszanak, és "ismerem" õket.
Lacc
Viszont ez nem cod, itt az adminok nem tehetnek sokmindent. Max kirúgják az embert, ha rossz kedvük van, de azt próbálják meg...
ilyen könnyen nyomod az admin jelszavakat?
én is így tettem még régebben a cod szerveremmel aztán a végére már túl sok embernek megvolt meg azok is átadták másoknak és mikor visszatértem a nyaralásból, nem szép látvány fogadott...
hülye pályák voltak berakva meg csak pisztollyal lehetett menni..
szóval most már csak azoknak adom ki akiket személyesen is ismerek.

A FAQ az nem a hungs szerverekre vonatkozik, hanem magára a játékra, így nem látom értelmét kiírni.
A másik az, hogy mi Magyarok kevesen vagyunk, úgyhogy még azt az egy szervert sem töltjük meg amit lezártam, így újra megnyitottam.
Ha arra célozgatsz, hogy neked is kõ admin jelszó 😊, akkor ne kertelj, dobj meg egy privivel, és azzal a neveddel amit használsz a játékban. 😉
Blenda Stompa
Life! Úgy érzem hogy itt az ideje hogy én is kérjek/kérdezzek egy nagy "okosságot" Tõled!<#circling> A hungs jelszavas cuccost és az általad 4268. hozzászólásban emlitett dolgokat felirnád a FAQba vagy legalábbis a fear.hungsra?
Ha nagy hülyeség és sok meló akkor hagyjuk csak gondoltam átláthatóbb lenne ha egy külön rovatban lenne!<#vigyor2>

Holnap lesz új demo verzió ha minden igaz, és hozzájutunk.
Vigyázz a szar netkód és az amirõl beszéltem teljesen más.
Blenda Stompa
Pedig javitani kéne mert szar netcodeal ott hal meg az egész hóbelebanc. Remélem a Lith & Vivendi is rendekezik éppkézláb emberekekkel, akiknek a marketingon + a hiperbig profiton kivül fontos az is, hogy élvezhetõ és frankó gamét adjanak a pléjerek kezébe. Szomorú lennék ellenkezõ esetben.<#rolleyes>

grebber
Van egy olyan érzésem hogy nem fogják.

Next PC upgrade: 2022

Az Fc-t én is nagyon szerettem.
Valóban a netkódja az ami tönkretette a multi részét.
Nem akarlak elrémiszteni, de F.E.A.R. sem sokkal különb.
Nem olyan rég vettem észre, mert játékban nem tünik fel.
Majd csinálok shotot a dedikált szerverrõl amikor tele van a hungs, és szomorúan veszitek majd tudomásul, hogy drasztikusan változik a kill a ping hatására. 😞
Remélem ezt javítják.
picike
Átpártolunk átpártolunk??<#nyes>

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

WizArts
Az Fc-t a netkódja tette tönkre, a CS-ben sok a csaló,
A FEAR megfogott, jó gami és jó az ötlet.

Blenda Stompa
Én csak most olvasom az elmúlt 2 nap hozzászólásait és azt tudom mondani: hogy Life, nagyon jó ötlet ez a jelszavas balhé + a többi is. Támogatom 1000L<#nezze>
Marhára idegesitett egy Tsunami nevezetü tag múltkor, mert akárhol fordultam be, már elõtte 1 mpel kezdett tüzelni és mindig Õ "talált meg" engem és nem forditva. Szal dijjazom a dolgokat! 1000 thankz!<#eljen><#taps>

Sebaj.
Van csomó admin, takarítsatok...
Szerintem meg kellene egy jo nagy trafo es visszakuldeni vagy 200000000000 voltot az IP cimere a csalonak a halokabelen keresztul! <#gonosz2><#hehe><#gonosz2>

Egy jo bableves sose rossz!!

ilyet lehet? az frankó lenne.

Na ez egy jó ötlet! <#eljen>
Nembaj.
Ha nem rontják el, és tényleg nem lesz hozzá anticheat akkor regges belépõt csinálunk.
Beregisztrálod a Nickedet, és szerverre csak az oldalon keresztül tudsz majd belépni.
Természetesen csak az ismert nevekkel.
Lesz egy publik szerver ahonnan kiválogatjuk az emebereket.
Lacc
Hát az anticheat nem lesz az erõssége a játéknak azt már látni...
Mennyi budos bunko hasznalja ezt a szart hihetetlen!
Sok bena majom enelkul nem talalna el a masikat?
Ha valaki "Korcsolyazik" ugy halad valoszinuleg csal. (Speedhack) Ezt mar eszrevettem.
A masik fajtanal meg neha atlatsz bizonyos helyeken a falakon vagy furcsa reszen eledsz ujja. Akkor valaki csal.Valszeg a Wallhack jele lehet. Volt hogy elszivocsovek kozt eledtemm fejl! 😊 Hogy a kekhalal legyen az ilyenekkel!

Lacc
De ez a tartomány-ban kétélû fegyver, az is lehet, hogy pont az admin nem fog tudni bejönni, aki kibannolta a delikvenst 😄
Egyébként rengeteg okosságot ki lehet találni.
Az oldalon létrehozol egy accountot, és csak azzal lehet játszani.
Szóval nem vagyok megrémülve ha esetleg nem lesz cheat védelem 😊
Szerintem a tartomány ban tökéletes...
3hónap fear nélkül... pfff
hát az megint lófaszra sem jó 😄

Nick név szerint banol.
Ez azt jelkenti, hogy minden nicknév kap egy ID számot, és azt banolja.
ID szerint? Az ID az mit takar?

A #3-as szerver lezárva, a jelszó fearhu.
Minden játékban IP-IPtartomány, ID szerint lehet banolni.
Ennek a lehetõsége megvan sajnos minden játékban.
Max tartományt banolunk, de akkor elõfordulhat, hogy vele együtt 1-2 ember sem fog tudni bejönni.
Viszont a csaló biztosan kint marad úgy 3 hónapig...
Logóban van egy nagy FAQ felirat, katt rá és mindent megtudsz.
Fõleg most, hogy úgy gondoltam nem csak a közvetlen játékkal kapcsolatos híreket teszem bele, hanem minden hírt ami a játékkal kapcsolatos.
Persze a tobbiek is mondjak el a velemenyuket es azt is mondhatnatok mi legyen benne es mi nem. Szerintem a plazma hanyagolhato mert akad miatta a jatek ha hasznaljak. (ugy vettem eszre)

Koszi hogy megkerdezted!<#papakacsint>
Ha mar ertelmes jatekrol van szo akkor FF es TDM szerintem 20 perc idovel.

Csak IP alapján lehet bannolni? Mert UTP kihúz visszadug és hoppá új IP címecske.

Szóval biztos van valami más megoldás is mert ez így nem lenne túl hatásos.

alph4
Végre!<#worship><#taps>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

melorin
Nem olvastam vissza, de megjelent már a játék?
Vagy le lehet tölteni a multi részét?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Milyen játékmódra állítsam a zárt szervert?
Tegnap megkapták a legrégebben játszó Magyarok az admin jelszót az összes hungs szerverre.
6 ember, +a CB-sek.
Remélhetõleg ennyien tudjuk majd szûrni a csalókat.
Leírom ide a használatát, ha esetleg nem lenne egyértelmû a readmeban.

A játékban megnyomod a "T" gombot (azt amivel írsz mindenkinek)
Beírod a következõt: SCMD login adminjelszó (adminjelszó helyére a megadott jelszót)
Ezzel felveszed az admin jogokat.

SCMD HELP (ezzel lekérheted az összes admin parancsot)
SCMD LISTCLIENTS (kilistázod a szerveren játszó emberek nevét, id számát IPcímét)
SCMD BOOTNAME Playernév (ezzel rugod ki)
SCMD BOOTID IDszám (Szintén kirúgod ID szám szerint)
SCMD ADDBAN IPcím (Ezzel banolod)
Ne kíméljétek a csalókat, kérés és kérdés nélkül banoljátok õket, legyen az magyar vagy külföldi.
Én is erre gondoltam tegnap.
Van 5 szerver, abból az egyiket lejelszavazom a magyaroknak.
Én sajnálom a régi külföldieket akikkel együtt toltuk a régi verziót.
Doki és többiek, mindíg velünk játszottak és normálisan.
Esetleg ha ismertek ilyen külföldit, akivel szívesen játszotok annak megadhatjátok a jelszót.
A jelszó legyen a szokásos fearhu.
Nemtudom, hogy tudjátok e, de a hungson csücsül egy TeamSpeak szerver is, amit használhattok.
Oda is ez a jelszó, vagy a faq oldalról ha a szobára kattintotok, be tudtok joinolni.
A beállításokat itt találjátok: http://hungs.hu/tsc.php
ismerek egy külföldi játékost aki nagyon nagyon sakat tolja és már a régi bétával is sokat tolta és kurva jól nyomja, alig tudom lenyomni, wohoo a neve.

Sziasztok!
Szerintem neha jo lenne egy jelszavas server. Csak par orara. Mondjuk itt megbeszelnenk egy idopontot (pl: Ma 20tol 22ig) es az egyik hungsot atnevezhetne Life valami olyanra amit a magyarok konnyen megfejthetnek. Ha netan nem olvasgatjak ezt a forumot akkor is be tudjanak lepni. Eq csinalt multkor egy jelszavasat es erdekes modon 5 perc utan mar 6an voltunk es egy jot jatszottunk benak es csalok nelkul. Az o serverenek a neve Jelszorumostej volt.<#finom><#vigyor>Erdekes hogy par kulfoldi is megfejtette es belepett! De azok eleg jol nyomtak szoval maradtak. Nem is tudom leirni mennyivel jobban szeretek magyarokkal jatszani mint a tobbi nemzetseggel! Tenyleg ritka az a kulfoldi akivel jot lehet jatszani. Viszont nemelyik profin tolja. Legalabb nem uncsi a jatek. Atlag alatti vagy anyazos jatekosok meg egyenesen unalmassa vagy idegesitove teszik a reszemre a jatekot. Szoval egy szavazat tolem a jelszavas serverre neha napjan!

Ja már vagy egyre többen használják ezt a sz*rt,vagy ugyanazok,de más névvel!!
Tegnap egy Killah nevezetû is szemmel láthatóan beszedett egy kis gyorsat!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

uhhh valami nagoyn nem kóser a képekkel, légyszi javítsa ki valaki:S bocsi nem így akartam😞