F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Tegnap csak 2 kör erejéig játszottam mert sok volt a melóm.
De ha minden igaz akkor majd ma 😊
Minden játékot ezen a néven tolok csak van elötte egy CB 😊
Ma kiprobáltam a demot és nagyon tetszett.Az ellenfelek nagyon életszerüen és okosan mozogtak.Ebben a rövid részben is elég ilyesztö hangulata volt.Meggondolando a teljes játék végigvitele egyedül.Nem tudom a pszichiáterek fel vannak-e készülve a sok üldözési mániás kigyogyitására<#wink>#wink>.Remélem hasonlo iq-s ellenfelekel találkozok majd a köv. játékokban is.
Egyébként itt meg lehet szabni, hogy az adminok milyen jogokkal rendelkezzenek.
Így csak kirugni és banolni tudnak.
Így is csak azok kaptak akik a legelejétõl játszanak, és "ismerem" õket.
én is így tettem még régebben a cod szerveremmel aztán a végére már túl sok embernek megvolt meg azok is átadták másoknak és mikor visszatértem a nyaralásból, nem szép látvány fogadott...
hülye pályák voltak berakva meg csak pisztollyal lehetett menni..
szóval most már csak azoknak adom ki akiket személyesen is ismerek.
A másik az, hogy mi Magyarok kevesen vagyunk, úgyhogy még azt az egy szervert sem töltjük meg amit lezártam, így újra megnyitottam.
Ha arra célozgatsz, hogy neked is kõ admin jelszó 😊, akkor ne kertelj, dobj meg egy privivel, és azzal a neveddel amit használsz a játékban. 😉
Ha nagy hülyeség és sok meló akkor hagyjuk csak gondoltam átláthatóbb lenne ha egy külön rovatban lenne!<#vigyor2>#vigyor2>
Valóban a netkódja az ami tönkretette a multi részét.
Nem akarlak elrémiszteni, de F.E.A.R. sem sokkal különb.
Nem olyan rég vettem észre, mert játékban nem tünik fel.
Majd csinálok shotot a dedikált szerverrõl amikor tele van a hungs, és szomorúan veszitek majd tudomásul, hogy drasztikusan változik a kill a ping hatására. 😞
Remélem ezt javítják.
Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...
A FEAR megfogott, jó gami és jó az ötlet.
Marhára idegesitett egy Tsunami nevezetü tag múltkor, mert akárhol fordultam be, már elõtte 1 mpel kezdett tüzelni és mindig Õ "talált meg" engem és nem forditva. Szal dijjazom a dolgokat! 1000 thankz!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Van csomó admin, takarítsatok...
Egy jo bableves sose rossz!!
Ha nem rontják el, és tényleg nem lesz hozzá anticheat akkor regges belépõt csinálunk.
Beregisztrálod a Nickedet, és szerverre csak az oldalon keresztül tudsz majd belépni.
Természetesen csak az ismert nevekkel.
Lesz egy publik szerver ahonnan kiválogatjuk az emebereket.
Sok bena majom enelkul nem talalna el a masikat?
Ha valaki "Korcsolyazik" ugy halad valoszinuleg csal. (Speedhack) Ezt mar eszrevettem.
A masik fajtanal meg neha atlatsz bizonyos helyeken a falakon vagy furcsa reszen eledsz ujja. Akkor valaki csal.Valszeg a Wallhack jele lehet. Volt hogy elszivocsovek kozt eledtemm fejl! 😊 Hogy a kekhalal legyen az ilyenekkel!
Az oldalon létrehozol egy accountot, és csak azzal lehet játszani.
Szóval nem vagyok megrémülve ha esetleg nem lesz cheat védelem 😊
3hónap fear nélkül... pfff
Ez azt jelkenti, hogy minden nicknév kap egy ID számot, és azt banolja.
Ennek a lehetõsége megvan sajnos minden játékban.
Max tartományt banolunk, de akkor elõfordulhat, hogy vele együtt 1-2 ember sem fog tudni bejönni.
Viszont a csaló biztosan kint marad úgy 3 hónapig...
Fõleg most, hogy úgy gondoltam nem csak a közvetlen játékkal kapcsolatos híreket teszem bele, hanem minden hírt ami a játékkal kapcsolatos.
Ha mar ertelmes jatekrol van szo akkor FF es TDM szerintem 20 perc idovel.
Szóval biztos van valami más megoldás is mert ez így nem lenne túl hatásos.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Vagy le lehet tölteni a multi részét?
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
6 ember, +a CB-sek.
Remélhetõleg ennyien tudjuk majd szûrni a csalókat.
Leírom ide a használatát, ha esetleg nem lenne egyértelmû a readmeban.
A játékban megnyomod a "T" gombot (azt amivel írsz mindenkinek)
Beírod a következõt: SCMD login adminjelszó (adminjelszó helyére a megadott jelszót)
Ezzel felveszed az admin jogokat.
SCMD HELP (ezzel lekérheted az összes admin parancsot)
SCMD LISTCLIENTS (kilistázod a szerveren játszó emberek nevét, id számát IPcímét)
SCMD BOOTNAME Playernév (ezzel rugod ki)
SCMD BOOTID IDszám (Szintén kirúgod ID szám szerint)
SCMD ADDBAN IPcím (Ezzel banolod)
Ne kíméljétek a csalókat, kérés és kérdés nélkül banoljátok õket, legyen az magyar vagy külföldi.
Van 5 szerver, abból az egyiket lejelszavazom a magyaroknak.
Én sajnálom a régi külföldieket akikkel együtt toltuk a régi verziót.
Doki és többiek, mindíg velünk játszottak és normálisan.
Esetleg ha ismertek ilyen külföldit, akivel szívesen játszotok annak megadhatjátok a jelszót.
A jelszó legyen a szokásos fearhu.
Nemtudom, hogy tudjátok e, de a hungson csücsül egy TeamSpeak szerver is, amit használhattok.
Oda is ez a jelszó, vagy a faq oldalról ha a szobára kattintotok, be tudtok joinolni.
A beállításokat itt találjátok: http://hungs.hu/tsc.php
Szerintem neha jo lenne egy jelszavas server. Csak par orara. Mondjuk itt megbeszelnenk egy idopontot (pl: Ma 20tol 22ig) es az egyik hungsot atnevezhetne Life valami olyanra amit a magyarok konnyen megfejthetnek. Ha netan nem olvasgatjak ezt a forumot akkor is be tudjanak lepni. Eq csinalt multkor egy jelszavasat es erdekes modon 5 perc utan mar 6an voltunk es egy jot jatszottunk benak es csalok nelkul. Az o serverenek a neve Jelszorumostej volt.<#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>Erdekes hogy par kulfoldi is megfejtette es belepett! De azok eleg jol nyomtak szoval maradtak. Nem is tudom leirni mennyivel jobban szeretek magyarokkal jatszani mint a tobbi nemzetseggel! Tenyleg ritka az a kulfoldi akivel jot lehet jatszani. Viszont nemelyik profin tolja. Legalabb nem uncsi a jatek. Atlag alatti vagy anyazos jatekosok meg egyenesen unalmassa vagy idegesitove teszik a reszemre a jatekot. Szoval egy szavazat tolem a jelszavas serverre neha napjan!
Tegnap egy Killah nevezetû is szemmel láthatóan beszedett egy kis gyorsat!!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D