F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ha elolvastad és az se segit, akkor valszeg mégis kevés a géped a gaménak vagy vmi technische problémája van
3. Rakd fel újból
4. Más oka van és ilyen "távolról" mi se fogjuk tudni mi az<#nemtudom>#nemtudom>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Nem értem miért nem megy...
A demo legálisan ingyen elérhetõ.
F.A.Q. a logóban...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerintetek ? :o
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Remélem nem félbe maradt feature 😊
Gondolj csak bele. Az elfoglalt pontok közül választani kell, hogy hova szüless.
Egyéként ha a multiba is belekerülnek a kisegítõ kellékek, (Turet és a heartbitsensor), igen jó kis taktikai csapatjátékot is be lehet majd állítani.
Én nézegettem a szétszedett motort, hogy milyen beállítások lesznek még, nem rossz dolgokra bukkantam.
Respawn kemp elleni x idõre beállítható halhatatlanság, a SlowMo ellövése után visszakerül a helyére, ha megölnek leáll a lassítás, fegyverek-slowmo újrateremésének ideje, valamint ami nagyon érdekes számomra, a respawn helyének kiválasztása.
Ezt elképzelni sem tudom, hogyan, és milyen modban lesz megtalálható.
lehet szerveroldali beállítás lesz.
arra is gondoltam, hogy CTF modban esetleg lehet majd meghatározni melyik zászlóhoz lehessen születni, de az meg már nem CTF hanem CQ.
Viszont nem tudok róla, hogy lesz benne ilyen, ezért arra enged következtetni, hogy valami féle assault mod lesz benne.
de jonak tünik ez a mod
igy nem annyira agyatlan a játék lehet taktikolni
Reggel átállítom.
mondjuk van 3v3 playa
akoz pikkpakk kinyirják egymást mondjuk 2 perc alatt
3kör x 2 az 6 perc
az szerintem nagyon kevés egy mapra
nemtom csztél e már de szerintem eléggé idegesitene ha 3 kör után mapvláltás lenne benne
15perc miért nem elég 1 pályán ebben a modban?
Pedig kiszedtem...
Lehet véletlen hagytam benne.
Nem akartam benne hagyni.
Termszetes, hogy 3 kör után mapot vált.
Mennyit akarsz rajta játszani? 😄
Ez nem az a mod.
2-3 kör után mindig mapot vált ez mondjuk elég bosszanto...
ja és szerintem factoryrol vedd ki az energiafegyvert ha már az ilyen rakétavetö meg stb cuccok is ki vannak véve
(utálom a lúzer csitereket, kiknek se rendes életük, se barátnõjük, túl sokat jáccanak és még sérültek is)
Örülnék neki ha a teljesbe nem csak azok a játékmodok lennének,amit az interjúba olvastam,mert a CTF az jó lenne,de kéne még valami,ami a demoba nincs benne,mégha nem is forradalmi,mondjuk egy inf vagy dem 😊
Abból csak a fegyverek, pontosság hasonlít.
A többi tiszta SoF2.
Sebzésrendszer...stb.
A fizika annyira jó, hogy azt nem lehet hasonlítani semmihez.
Failed to load DLL: installutil
Setup will now terminate.
Telepítéskor ezt a hibaüzenetet adja, van erre valami megoldás ?
(link)
Nekem olyan hosszunak tunik. Addig is lehetne gyilkolaszni!<#violent>#violent><#buck>#buck>
Amugy ehez kassa a skype vagy ts. Jo kis csapatmunkat lehet csinalni.
Magyarul jot lehet jatszani igy.<#vigyor2>#vigyor2> Na lehet legalabb Klan haborukat is csinalni. Igy mar van nemi ertelme. Foleg ha neha lenne egy elore megbeszelt idopont meg jelszavas server. Micsoda kempelesek lennenek! <#papakacsint>#papakacsint><#vigyor3>#vigyor3>
Egy jo bableves sose rossz!!
Lassú, nem lehet újra születni, és nincsenek benne a brutál fegyverek...
Én nyomtam félre a választ.
viszont akinek ment az megértette, hogy melyikre válaszoltam 😊.
És ez a lényeg...
azt hogy erre:
"2005-10-18??? Hmmm.... Már tudom mit kap a lányom szülinapjára.....(az apja)"
miért ez a válasz:
"Mást amúgy sem tehetünk egyenlõre, csak banoljuk õket rendületlenül."
na ezt az összefüggést nem értem!
tegnap 21:29 | Privát | Válasz | #4401
Kell az összhang, öszeszarja magát a gami feeling-je, ha lépten nyomon szívat 1-1 csíter ge*i. Hogy a homlokára nõjjön a köldöke.
Az ilyeneknek hátra kellene kötni a kezét, hogy csak az orrukkal érjék el az egeret, ami persze a seggügbe lenne dugva. """""
tehát összevogás nélkül nem ér semmit az egész.... ha bannolva lesznek nem csak 1 szervercsoportról bannolják õket, hanem egyszerre többrõl....
Mint a bankos BAR-lista 😄
Roger?