F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzd meg kinek ment a válasz...
ezt értem, én azt nem értem hogy

"Mást amúgy sem tehetünk egyenlõre, csak banoljuk õket rendületlenül. "

ez mire vonatkozott.

WizArts
Nekem is az a winfosom van. még én sem használok 64 bitest. írj, ha megvagy vele, kíváncsi vagyok megy-e reinstall után.

Bubbencs
Királyak vagytok meg is érdemlik had tudják meg, hogy milyen jók a magyarok

Ez meg mi?

SgtChris
Hali! Nem 64bit-es Wint használok, hanem sima SP2-es XP-t. Szinkronizáltam az idõt is a net-rõl. És helyesen adtam meg a szül évem is. Na majd meglátjuk. Feltelepítem mégegyszer.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

WizArts
Telepítésnél helyesen adtad meg neki a szül. évedet?

Nekem bios resetnél volt ilyen, de beállítás után semmi gondom nem volt. Nem gyenge az elemed? Ha oké minden azért én a helyedben újraraknám, és nem 'megszokásból' klikkelgetnék.
Nagyon jó a gami, jól eltalálták, ne hagyd ki még ha döcögõsen is indul.

Ilyen hibával még nem találkoztunk.
A 64bites proc nem lehet gond, mert nekem és itt sokan másoknak is az van, és tökéletesen megy.
Ha csak nem 64btes wint is használsz.
Bár én azzal is leteszteltem, és tökéletes volt.
Próbáld meg szinkronizálni, hátha az a baja.
SgtChris
Hali! Feltelepítettem a FEAR SP demo-t de hibaüzenetet ír ki, mikor indítanám. "Invalid system-date" Meg hogy csekkoljam és javítsam a megfelelõre. De hát azon van. MInd a BIOSban, mind a Windows-ban a mai napon áll a naptár. Mi a gondja? Lehet, hogy a 64 bit-es proci miatt csinálja? Vagy mi lehet? Várom az ötleteket, vagy a megoldást...
THX!!!!!!!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Tegnap tele volt a hungs, és bementem az õ szerverükre mert csak oda fértem be, és meggyaláztuk õket Lashival 😄
Már régebb óta ismerem õket.
Egyébként Sz, SP és CB ellen semmi esélyük <#eplus2><#violent>
Bubbencs
Hali.
Hé Life jó, hogy összebarátkoztál soulja-squad klánnal.
Jól játszanak nagyon érdemes velük barátkozni.
Valamelyik nap is ott voltam ha ezek eggyütt vannak kipicsáznak. 😄
Csak ennyi.
Szia.

Ez meg mi?

Szerintem csak te... 😊
Az elõzõ verzió amivel játszottunk ugyan ez volt annyi különbséggel, hogy nem lehetett feltelepíteni, mivel CDkulcsot kért, és az ugye nem volt.
Tehát én "manuálisan kicsomagoltam" majd vissza "csomagoltam" úgy, hogy ne kérjen cdkulcsot.
Nem is értem minek kell egy játékdemoval ennyi szarakodás.
Amit most letölthetsz "új" verziót, az gyári eredetei csomagolás, mivel mostmár mindenki kaphat eredeti cdkulcsot.
Remélem érthetõ voltam 😊
ezt most csak én nem értem???

Mást amúgy sem tehetünk egyenlõre, csak banoljuk õket rendületlenül.
WizArts
2005-10-18??? Hmmm.... Már tudom mit kap a lányom szülinapjára.....(az apja)<#vigyor>

Mint már egy jópárszor irtam nincs különbség.
Annyi a különbség, hogy a mostani demo, az gyári csomagolásu, és kapsz mellé egy gyári cdkulcsot.
Ez azért jó, mert fel tudsz menni hivatalos szerverekre, és ha kijön egy új verzió, akkor az autómatikus updaterrel meg tudod frissíteni.
a hungs szervereken már fentvan az új BETA? mert én nem szedtem le innen semmit és a CD kulcsot sem írtam át és felt tok rájuk menni. vagy csak a kliens frissült, a dedikált szerver nem?

WizArts
wazze, TÉK-ed volt 😄

WizArts
Kell az összhang, öszeszarja magát a gami feeling-je, ha lépten nyomon szívat 1-1 csíter ge*i. Hogy a homlokára nõjjön a köldöke.

Az ilyeneknek hátra kellene kötni a kezét, hogy csak az orrukkal érjék el az egeret, ami persze a seggügbe lenne dugva.

Nah megkerestek a soulja-squad klán, hogy szinkronizáljuk a banlistát. 😄
Megelztek az ötlettel...
Úgyhogy holnaptól kezdve aki banolódik a soulja szerverrõl az banolódik a hungsról és viszont...
<#nyes>
Lacc
Bandika kicsit alkalmazkodjál mert a végén még banolva találod itt magad, sokan nem elnézõek.
WizArts
Wazze, le vagyok maradva...... fel sem tünt, hogy több, mint 1 éve csinálltad a F.E.A.R. topikot. Akkor még a videóról sem nagyon hallottam. 😛

A 2 ugyan az. 😊
Semmi különbség nincs, csak annyi, hogy a mostani az gyári csomagolás, eredeti cdkulcsal.
Ez azért elõny, mert van benne egy automatikus patch rendszer, azaz ha jön új cucc, nem kell letöltögetni, hanem azon keresztül felpatcheled.
Lacc
Plz, örülünk, hogy használod ezeket a smileykat, de kérlek ne rakd be 20x ugyanazt mert mire végigolvasom a topikot kiugrik a szemem a sok mozgó bizbaztól.
WizArts
Fenyegess csak, megkereslek és több lyuk lesz rajtad, mint egy ementáliban.<#violent>
hehe.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Blenda Stompa
Mennék én Johnny, csak dolgozom most és estig még itt szopok<#rinya>
Télleg shotgun arena + slomo...nem is hangzik rosszul<#eplus2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

bandika64
Csináltam 1 Shotgun arénát ha valaki akar jöjjön most a Slowmo Shotgun arena ba a F.E.A.R.-ben<#vigyor3>

Ha nemjöttök akkor<#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Sziasztok <#wave>
Felraktam ezt az új Open betát semmi változás nincs benne csak anyi hogy már tudok servert csinálni.
Az lenne a kérédésem hogy mivel tomi nemrakta még ezt fel mivel 8 órája van ezért neki a régebbi van meg. De azért tudok vele játszani így is?
Meg még azt akarom kérdezni hogy nincs olyan ember akniek ez a CD key van meg mert ha van olyan akkor átírom.<#vigyor3>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Akkor már az összeszerkesztett nem is mûkszik????...de szedem a gyárit,csak kíváncsiságból!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

OFF
az sp-s???? 😄
/OFF

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bandika64
szivesen és hívj John-nak

Köszi

Blenda Stompa
Igy van bandika ne spammeld, mert a kihullik a fogam mire végig olvasom az elmúlt napi áradatot. Próbáld meg egybe beirni és az akár lehet 10 sor hosszúságú is. Köszi<#crazya><#wave>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

30.
De nem ártana, ha összeszednéd a gondolataidat, és egyben leírnád amit szeretnél, mert spammeled a topicot.
Azért nem szeretik, mert ha spammeled akkor nehéz visszaolvasni és megkeresni a már leírtakat.
bandika64
EZAZ végre tölti a linkröl<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

bandika64
Life te hány éves vagy?<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

bandika64
igaz. úgyhogy most innen töltöm. Ezt nemfogjátok elhinni most voltam a Régi Open Betában rákattintottam a serverek keresésére kiírt azt hogy 0/65843 serverböl és aztán kiírta azt hogy error. lehet az a baj mert töltöm ezt az újat?

Bocsánatot kérek azért mert minden percben írok.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Nah csak be kellett írnom 😊
Végra megjavult, de a külföld még mindíg halott...
Mert nemtudom észrevetted-e, de a fél bix le van rohadva, vagy dns problémák vannak, az oldalak 90% nem jön be.
bandika64
Amikor rákattintok abban a vugames es linkben a DOWNLOAD ra nemcsinál semmit

Miért?

bandika64
Mégis bejött a Link. Nemtom mi baj volt az elöbb<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

abban a pillanatban megkapod a cdkulcsot.
De küldtem privit...
bandika64
Life amit írtál linket szar <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> (Legalábbis nekem nem jön be)

bandika64
Oké megvan a régebbi Open Beta és most tanultam a baromságombol (Elmentem a telepítõ exe-jét) Egyébként most töltöm az újat vagy eredetit tököm tudja hogy hívják. Remélem mûxik.<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

nah jó én is megyek szundi;remélem holnapra megoldódik a helyzet
demó lejött,de cd-key no, mikor érkezik ?
Én tõtöm, nekem jön innen. Csak voltam olyan kuki, hogy nicknémet nem irtam át.Az gáz ?
Nem láttalak a szerveren... 😊
Szoltak, hogy valakinek valamiért nem megy innen a letöltés.
Semmi baj, a lényeg a kulcs, a demot meg le kell tölteni a gyári oldalról: http://promos.vugames.com/fearpresell/uk/index.jsp
Itt vagyok<#wave>
Akkor jó.
Mostmár biztosan oke.
Csak azt nem tudom, hogy hova tüntek a magyarok.