F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mást amúgy sem tehetünk egyenlõre, csak banoljuk õket rendületlenül. "
ez mire vonatkozott.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nekem bios resetnél volt ilyen, de beállítás után semmi gondom nem volt. Nem gyenge az elemed? Ha oké minden azért én a helyedben újraraknám, és nem 'megszokásból' klikkelgetnék.
Nagyon jó a gami, jól eltalálták, ne hagyd ki még ha döcögõsen is indul.
A 64bites proc nem lehet gond, mert nekem és itt sokan másoknak is az van, és tökéletesen megy.
Ha csak nem 64btes wint is használsz.
Bár én azzal is leteszteltem, és tökéletes volt.
Próbáld meg szinkronizálni, hátha az a baja.
THX!!!!!!!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyébként Sz, SP és CB ellen semmi esélyük <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Hé Life jó, hogy összebarátkoztál soulja-squad klánnal.
Jól játszanak nagyon érdemes velük barátkozni.
Valamelyik nap is ott voltam ha ezek eggyütt vannak kipicsáznak. 😄
Csak ennyi.
Szia.
Ez meg mi?
Az elõzõ verzió amivel játszottunk ugyan ez volt annyi különbséggel, hogy nem lehetett feltelepíteni, mivel CDkulcsot kért, és az ugye nem volt.
Tehát én "manuálisan kicsomagoltam" majd vissza "csomagoltam" úgy, hogy ne kérjen cdkulcsot.
Nem is értem minek kell egy játékdemoval ennyi szarakodás.
Amit most letölthetsz "új" verziót, az gyári eredetei csomagolás, mivel mostmár mindenki kaphat eredeti cdkulcsot.
Remélem érthetõ voltam 😊
Annyi a különbség, hogy a mostani demo, az gyári csomagolásu, és kapsz mellé egy gyári cdkulcsot.
Ez azért jó, mert fel tudsz menni hivatalos szerverekre, és ha kijön egy új verzió, akkor az autómatikus updaterrel meg tudod frissíteni.
Az ilyeneknek hátra kellene kötni a kezét, hogy csak az orrukkal érjék el az egeret, ami persze a seggügbe lenne dugva.
Megelztek az ötlettel...
Úgyhogy holnaptól kezdve aki banolódik a soulja szerverrõl az banolódik a hungsról és viszont...
Semmi különbség nincs, csak annyi, hogy a mostani az gyári csomagolás, eredeti cdkulcsal.
Ez azért elõny, mert van benne egy automatikus patch rendszer, azaz ha jön új cucc, nem kell letöltögetni, hanem azon keresztül felpatcheled.
hehe.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Télleg shotgun arena + slomo...nem is hangzik rosszul<#eplus2>#eplus2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Ha nemjöttök akkor<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Felraktam ezt az új Open betát semmi változás nincs benne csak anyi hogy már tudok servert csinálni.
Az lenne a kérédésem hogy mivel tomi nemrakta még ezt fel mivel 8 órája van ezért neki a régebbi van meg. De azért tudok vele játszani így is?
Meg még azt akarom kérdezni hogy nincs olyan ember akniek ez a CD key van meg mert ha van olyan akkor átírom.<#vigyor3>#vigyor3>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
az sp-s???? 😄
/OFF
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Köszi
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
De nem ártana, ha összeszednéd a gondolataidat, és egyben leírnád amit szeretnél, mert spammeled a topicot.
Azért nem szeretik, mert ha spammeled akkor nehéz visszaolvasni és megkeresni a már leírtakat.
Bocsánatot kérek azért mert minden percben írok.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Végra megjavult, de a külföld még mindíg halott...
Miért?
De küldtem privit...
Szoltak, hogy valakinek valamiért nem megy innen a letöltés.
Semmi baj, a lényeg a kulcs, a demot meg le kell tölteni a gyári oldalról: http://promos.vugames.com/fearpresell/uk/index.jsp
Mostmár biztosan oke.
Csak azt nem tudom, hogy hova tüntek a magyarok.