F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiuk. Paran mar csinaltak jelszavas servert. Pls ha csinaltok legyen a vegen a HU jel mint pl "Valamilyen_HU" es a jelszo legyen "noplayer" . Igy tudjuk hogy magyarok vannak be es be is tudunk majd menni ha mar elegunk van a playerekbol.
Koszi. Ez csak egy javaslat de szerintem esszeru.

Egy jo bableves sose rossz!!

Ja es azt elfelejtettem, hogy amit csinaltal az sem szep!<#ejnye1>

Lehet sokat jatszott mar. Vannak helyek ahova szoktak bujni. En pl lehet be se megyek csak bedobok egy granatot ugy hogy mandinerbol pont oda essen ahova kell es meg sem allok miatta. Regi palyakon mindig megvolt honnan szoktak jonni es oda is ment egy granat nem csak tollem hanem sokmindenkitol. Szoval ez a wallhack dolog ketelu. Inkabb arra tippelek hogy megszokasbol ugy ugrik be hatha van ott valaki. Ezen meg ugye nem kell megsertodni.
<#smile>

WizArts
Engem is van mikor hekkeznek, de!!!
:::Van 1 jó fejhallgatóm, a zene le van véve, és ha vki toporog 1 ajtó mögött, vagy bármit csinál, és azt hallom nekimegyek, mint Bodri az ólajtónak.
Viszont!!!
:::Vagy jól jövök ki belõle, vagy nem.......😊))))
(mert lõni azt nem tudok😊))

Blenda Stompa
Ne vedd rossz néven, télleg teccik!

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
VRSDM! Neked vannak a legkonkrétabb hozzászólásaid. Tömör & Súlykolós!<#beka3>
Akarok még sok ilyet olvasni! Hajrá! LOL <#nevetes1>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

VRSDM
érdekes, egyre többször, tapasztalom hogy WALLHACK-eznek egyesek,,, vagy csak mindig, ojan jok, hogy guggolok, egy ajto mögött ( a gránátfelszedõhelyen pl. ), és ugy beugrike lém, hogy gránátot, is dob, persze, tudod mikor csin.nék ijet, cska ugy, és nem látnak mikor, bemeygek, erre üygelek, meg ez rengetegszer elõfurrdult, az elmult, war-on... ******GO****** esetében, kibaszottmagasan, vezetett (frag-ek : go:60 többiek 34 nekem 28 mindegy), amit rászolok, hogy hagyja már azt a faszom wallhack-et menjen vele, a cs-be, egybõl, kicsit, utoláértük 😄 szoval, jah, vannak ijenek, is tessék ügyelni rájuk, és szidni õket, hogy ne tegéyk, ha még mindig, tolják, szolj rá, hogy amugy, érzékelik a szerverek nagyrésze, ha cheat-elsz, és pl. az 5. re kibannolnak, 1 honapra, pl. vagy hasonlok, de vmit kéne tenni elennük

u dont have to listen anybody else but me

Hát ez a game nekem továbbra is nagyon bejön. Tegnap egész délután ezzel toltam, pedig ez nálam nagyon nagy szó mostanában 😊 CTF powa, csak az a kár, hogy a sok player meg player0 ott tk-zik egész nap és semmit nem tudunk velük csinálni...

Este kis zúzda?<#violent> BitHUmen és Hungs.hu ctf király 😊 Slowmo CTF-en miért nincs soha senki?

WizArts
Köszi. Az jutott eszembe (kicsit túlzás), hogy a netemmel van gond, mert más szerveren hibátlan, csak a hungs-szal van gond. Merthogy azt ha be is jön, nem tudom frissíteni. pl a pingnek minimum frissülnie kellene, de az sem.

Lehet, hogy már délután lesz mikim. Akkor már megyek TS!!!

Ja néha többször kell frissíteni,hogy megtaláljon egy-két szervert!!Nekem volt hogy 5* is kellett..de nem a hungs esetében!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Arche Noah v0.2.0
http://fearhq.com/ innen lehet letölteni
Ezzel a progival lehet adminisztrálni a fear file-jait, amik a tömörített .arch file-okban vannak.
Az jutott eszembe, hogy egy külön arch file-ba bele lehetne tenni a régi pályákat, amik az új demoban nincsenek benne. 1 bibi van, hogy nekem nincs meg a béta.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Egy dupla intel itanium 3ghz 4gb ram
WizArts
Pff, végre lett szerver (hungs) erre percekre kihagy a connect.
Az összes más szerver infójátt tudom frissíteni kattintással, csak ezeket nem. 😞

Lifeforce: Említetted hogy az új demó dedikált szerver része jobban terheli a gépet.

Milyen proci/ram stb. van abban a gépben amin futnak a hungs-ok?

WizArts
Tonképp megint egy hungs szervert sem látok........ van 300, de 1 hungs sincs.
Vmit elba**tam, vagy más a hiba.
Lehet IP alapján csatlakozni?

Laza
Kira lett a multi, de egyes team jatekokban a noname TK emberek kva szanalmasak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na erre a fun serverre majd én is benézek mindenképp!!! 😄

thx!

Lehet eleglenne 10 perc a DM re. Ugyis 5x annyit lehet loni mint a normalban.
De aki kesobb lep be..... stb

jah és van annak a klánnak elérése?

Faja kis hent volt 😄 meg nagy káosz 😊 Viszont az nagyon tetszett, hogy gyorsabb volt a mozgás is ugye?

Hat ekkora oldoklest meg nem lattam multiban! 😊 Szerintem 15mp nel tovabb sosem eltem. Mondjuk voltunk sokan. A granatokkal jot lehet irtani. De a CTF is nagyon kiraly ha normalisakkal csapatmunkaval jatszuk. Playerekkel szornyuu.
Nev ban nincs a 710 beallitas kozt? <#gonosz2>

tep
huhh.....má' vagy ötször öltem meg magam 😊))) nem is kell ellen 😊

\"SLICE of LIFE\"

Van...
Arra is át lehet tenni.
Ugyan is a TK-t ugyan nem szedtem ki belõle, de nem von le pontot.
cateyeHU
Life ez naon állat. Próbálja ki mindenki!
Aztán képzeljetek hozzá egy TD meccset, TK-val !<#hehe>
Olyan magaslati camp-elõ helyek vannak, hogy ez a campelõk mekkája.

Van már valami klán? Vagy alapítani kõ egyet? 😊

cateyeHU
csuszi rosszat szedtél le.Azok régi verziók.ill....na mindegy.
Fent a F.A.Q.-ra kattints, ott van 3 mirror ahonnan töltheted a legújabb demót.

csuszi
Hátttt bazz!!!
Most raktam fel a single playert, ezt se engedi, ugyanazzal a szöveggel... not valid yet... plz valaki help

MJ rulz Pink Team The Only One

Seth
ejj skacok ez állat, grat a kitalálónak 😄

PSN ID.: Beegabor

Az a neve, hogy hungs.hu atomic bomb & air
csuszi
Azt írja ki a GameSpy, hogy:
Sorry, but license date not valid yet.
It will become valid on 18-09-2005.

Na akkor mit csinálja, hogy máris tudjak gamálni
thx for help

MJ rulz Pink Team The Only One

Lacc
Aki akar fun serveren mókázni az jöjön az új Hungs-re, majd Life beírja a pontos nevét! 😊 Only nail-gun, végtelen töltény, ohne gravitáció, atombomba és egyéb finomságok 😄
WizArts
Azt tudom. De nem lát a gépem 1 dekát sem, pedig minimum 3-nak kellene lennie.
Szar a külföldieken tolni 80-as pinggel de nem panaszkodom. volt már, hogy szarabbul ment 😊

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Lacc
Szerintem is 😄 A Hungs serverek a fõ magyar fear serverek.
Én azon voltam egy fél órája. Úgyhogy szerintem létezik.

WizArts
hungs szervert nem láttam. Létezik?

hello!
mért van az h a legtöbb szervernél kidob "Disconnected from server" üzenettel ?
mg találok egy normális szervert letelik a fél életem <#rinya><#rinya>

Herr Lehrer
ez a csaj nem a Körben volt?😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Azt nem kell leszedni.
Egy szerver mod amit nemsokára belövök.
Csak hát hogy egészen pontos legyek, 710 beállítási lehetõség között turkálni és beállítani, nem egy rövid idõ...
Lacc
Néha vannak mákos menetek 😊
Scythe ma olyan szinten bedaráltál többször is, hogy csak néztem. 😄 Elszoktam a fear-ezéstõl, de most már egyre több idõt fogok henteléssel tölteni asszem.

Hmm... Mi az az atombomba gránát? Honnan lehet hozzájutni a modhoz? 😊

Csak ha 18.-a lesz az a 15-17 akkor ne csodálkozz, és nehogy azt hidd, hogy késik.
Itt a hivatalos oldalról a kép, egyébként a hivatalos fórumon is közölték már.
Igy sorry ha nem az online lapok hülyesége után megyek, és a faq oldalára az eredeti, az-az OCTOBER 18-át írtam...
A Fear oktober 15.-én jelenik meg az Usa-ban.Az europai premier oktober 17.

Omlás
A fenti képen a F.E.A.R. felirat mellet balra cép ciánkékkel ott van F.A.Q. klikk rá és lõn világosság.. 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jah és hol az a bizonyos faq?

Hát, ha kicsit lemaradva is, de most néztem meg az sp demót. Szavakat sem találok.. de komolyan.. miért lett vége? mikor lesz full? ááááá

grat sierra!!! <#worship><#worship><#worship>

Hahaha....
Kipróbáltam az atombomba gránátot 😄
Eszement király.
Basszus ez a game olyan szinten moddolható, amilyet az életemben nem láttam.