F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha valakit lelövünk,akkor összeesik,ez is egy jó pont a FEAR javára..."

<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lol... az elmúlt 20 percben Demóvá alakult a mûsor elején még full-nak mondott verzió...

honalpra 18 van írva

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Ohh...Fixtv-s GameOver-es embereknek van dobozos FEAR-jük...<#merges2> (legalábbis lobogatott ott valami tokot)
Mindjárt bemutatják.

Shodan
Most akkor 11.-e vagy 18.a a megjelenés dátuma?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Lacc
Egyébként ha van valakinek valami javaslata, mit lehetne még beállítani a Fun serveren, az tolja be ide.
Cujo01
Proti, Proti, te áruló!! 😊)
Lehet, hogy meglesem én is! ;>
De aztán ne sirjatok, hogy aimbotozom 😄DD

Természetesen warezt ért ezalatt.
Nézzed ezt az oldalt Tankcsapda! Nforce
Ha ott látod majd, akkor le lehet tölteni!
Lacc
Le lehet majd tölteni az Internetrõl? <#wow1>
szerintetek mikor lehet majd letölteni az internetrõl ?
WizArts
A COD-tól egész jók lettek a hangok. Itt is kitettek magukért. Az FC azért kicsit jobban tetszik, csak a netkódja ne lenne olyan sz*r.
Viszont a FEAR sokkal játszhatóbb. Így élvezetesebb, mint a jelen multijai. Nekem fõleg a TDM a bejövõs, de a CTF is tetszik.
És el kell fogadni, hogy a hangok alapján be lehet határolni az ellen helyzetét.

Az a Lord Lockhard gyerek is írta hogy hall mindent,de annyira,hogy mire szaladtam bé az ajtón egy gránát repült az arcomba...és szerintem nem cheatelt.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Tud valaki valamit arrol hogy milyen védelem lesz rajta ? Ugye nem StarFuck ?? Nagyon remélem hogy nem !

WizArts
itt van AKG és Senheiser itt licitálhatsz egyre vagy nézz szét az aproneten, bár sztem nem nagyon fogsz találni....
Az enyémet asszem az elektro world-ben vettem.

WizArts
Félreértetted sztem, de nekem Senheiser fülesem van, sima sztereó. 15.000.- mostanság.....
De!! 20 falon azzal sem hallasz át😊 Az viszont zavaró, hogy ugyan úgy hallod vele a más szinteken, de ugyanazon a helyen mászkáló játékosokat is.(mondjuk azt mindenki, csak ezzel jobban !!) És nem csak azt hallod, hogy jön vki, esetleg azt is, hogy több mint egy emberke halad feléd.

kb ennyi elõnye van a fülesnek....viszont sp-ben jobb sztem az 5.1.

Ja feri az number 1.....milyen is az a hallomatoporzékolást20falonkeresztülis fülhallgató???? 😄 Légyszi ha tudtok ajánlani 1-2-õt árral együtt(kb) akkor azt megköszönném!!!Vagy mégis milyen az???Csak 5.1 és ennyi??Vagy...?Elõre is THX!

Laza
Udv.
Ocsem gepen belottem a gamet, de csak Ti4200-es kartyaja van, igy eleg low a grafix. Viszont a game alapbol levette hogy latszodjon a fegyverem a kepernyon. Vki tudja hol van ennek a beallitasa, mert nem talalom? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Srácok elég kemény hónapnak nézünk elébe... legalább 3 olyan játék megjelenése esedékes októberre amit már régóta várok... s sztem ezzel nem vagyok egyedül - persze a F.E.A.R. az elsö helyen van - mi lesz így a sulival,melóval??
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Van már FEAR MP demo? Tényleg? Hol? <#wow1><#vigyor>
Na mi van senki nem probalta meg? En is kivancsi vagyok!
<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

Csinálhatnánk egy "erõs középmezõny" klánt ! 😊

WizArts
Egész jól ment este a gami 😊.......

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bár ezzel csak erõs középmezõny jutna.

Ja a pali vmi olyasmi volt.. csak igy durr bele módon megjelöltem a második kérdésbe az elsö választ , már azt sem tudom mi volt az ..<#nyes><#nyes> csak nyerek vmit hamár az ötös eluszott... <#crazya><#crazya><#crazya>

Tán a NAILGUN!!a csóka meg valami pexton volt!!...talán

Tök jól eldumáltam a 8 éves kiscsajjal... én azt írtam hogy 6 éves vagyok <#crazya><#crazya>...
nagyon akar vmit... <#crazya><#crazya>
a második kérdésre mi volt a válasz?? ... nem emlékeztem rá

Lacc
Azt pont nem tudom hogy Matrixnak mekkora gépe van, de nekem 1.2*0.45*0.85m.
Lacc
Nem még senki se szedte le. Ha lejött írd már meg milyen lett mert rohadt kíváncsi mindenki!
MegaByte
MÁTRIX NEKED MEKKORA GÉPED VAN HOGY ILYEN JÓ A GRAFIKÁJA A FEARNAK?

MegaByte
Valaki leszedte már a FEAR MP demot?

Az egyik hozzászólást törölnétek ezzel együtt!!Véletlenül kétszer nyomtam rá!!SRY

Ja és most néztem...aki nem íratkozott hírlevélre...megújúlt a feri oldala és lehet nyerni creative+Nvidia cumókat!!!+szerintem érdemes megnézni az újításokat az oldalon!!!
FEAR

Ja és most néztem...aki nem íratkozott hírlevélre...megújúlt a feri oldala és lehet nyerni creative+Nvidia cumókat!!!+szerintem érdemes megnézni az újításokat az oldalon!!!
FEAR

Van egy új video a gamestar oldalán a mai hírek között,de nem akarja leszedni...mindig ugrál egyik oldalról a másikra....ha valakinek sikerált
írjon már légyszi!!THX ...a multi képességeit mutatja bé..meg dumál egy fószer is benne!!

mindenkit elzavartam 😄
IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/051005/fear_205_frag.jpg[/img]

thx.

Blenda Stompa
Ne hümmögj...<#crazya>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

grebber
Még szép. Hungs pl.

Next PC upgrade: 2022

ok,megvan siker. Jo a game nemtom, van magyar server?

Dj Xyberpunk
hmmm

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Lacc
Lehet hogy nem lát ki a tûzfal miatt pl.
hy,most töltöttem le az MP demot de nem lát servereket.Tud valaki segiteni hogy lehet vele multizni?

Tudod mennyit próbálkoztam vele?
Pfff napokat szórakoztam, hogy áttegyem a kimaradt mapokat a mostani demoba, de hiába.
Sajnos úgy néz ki a dolog, hogy az sdk csak kicsomagolásra alkalmas.
Onnan jöttem rá, hogy valami nem stimmel, hogy az eredetit kicsomagoltam, majd vissza, és már nem volt hajlandó elindulni.
Lehet én bénázok el valamit, mert van benne egy crc ellenõrzõ rendszer is, és lehet azt szúrom el.
Próbálkozz te is, hátha neked sikerül 😊
már most olyan népszerü, mint egyes full gamék multija...
Közben sikerült leszedni a bétát Szikorarobi honlapjáról (thx) és megtaláltam benne az office mapot (mármint az arch file-ban) szal lehet, hogy összejön a map a multi demora.

ati2002
Mivel a multija elég népszerü, biztos megéri megvenni eredetiben. De én speciel nem vagyok nagy multis, így megvárom a clone-t.
Szerintem hamar fel fogják nyomni, egy ekkora kaliberü játéknál szinte presztizs-kérdés (lehet nem jól írtam) ez.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Hát a demo alapján nem kemény tehát örülünk 😄
Hát ha ugyunugy lehet a fullba is szervert csinálni mint ezekbe a demokba akkor lesznek tört szerverek szerintem.
De rajtad áll csak hogy megveszed-e vagy sem.

Next PC upgrade: 2022

Na hali itt is Myron ;] zolka vagyok, tudooood, de sok néven ismernek, mint Aragorn-t! <#hawaii>

B@dsector
Milyen védelem lesz a játékon, lehet valamit tudni? Egyáltalán érdemes megvenni eredetiben?
végre..végre..láttam én is hogy milyen az új konfigomat teszteltem rajta..!

nagyot üttt ez a játék..😊))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

szomorú hogy a speedhack evvel a verzióval is simán megy, remélém a véglegesre kijavítják ezeket és lesz valami anti cheat