F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizArts
Jót tett a gaminak, hogy publikussá vált, ezzel a demóval már többen nyomják, mint az FC-t összesen 😊 .

Sztem is jó a napi váltás, de :
- TDM slowmotion
- SWAT
- CTF

leszek mostmár ts-en, csak sok munkám volt.....

Nah nem zárom le a szervereket, mert van 4 másik magyar slot is, úgyhogy 8 Magyar szerveren írthatjátok egymást.
A swat és egyéb szerverre visszatérve, úgy gondoltam, hogy naponta áltogatom õket.
M@TriX
hát igen, nem árt tisztába lenni az alapokkal, köszi az infót 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lacc
Nem véletlenszerûen lassul be. Valaki felveszi azt az injekciós tût, ha ezt megtette, akkor az feltöltõdik neki, és õ nyomja be a slowmo-t. A harmadik képen épp annál a manusnál van, ilyen ikonnal meg fénnyel jelzi kinél van éppen.
M@TriX
huh, nem semmi a demó, nyomtam pár kört, mivel még nincsenek nagyon képek gondoltam shotolok párat.
nekem bejön a SlowM hogy rendesen megy a gém és véletlenszerûen belassul, sztem ezt jól oldották meg, nekem tetszik. mondjuk kissé gyors a játékmenet, lehet finomabb is, taktikusabb. annyi TK volt, hogy nem is tudom megszámolni, mindneki minenkire lött, pedig TDM volt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Köszi a segitséget,de sajnos továbbra is ugyan ezt irja ki 😞
remélhetõleg ha kijön a full, sokan rákapnak a cuccra. ez a gáma újraírja a hentelés fogalmát báez. <#eplus2>

cateyeHU
Szerintem is a CTF-et nekem a slow m. nem jön be, de a teniszütõk megtetszettek 😊

cateyeHU
Dosia, ha visszaolvasol megtudod, de leírom : Exe-re jobb klikk egérrel,tlajdonságok-kompatibilitás-kompatibilis üzemmód- és ott kiválasztod.

hy!!
Help me !! állítsd be a Windows 2000 komp ezt hol tudom be allitani?
Elöre is köszi!!
VRSDM
hát, hogy öszinte, legyek, nekem nagoyn nem, jön be ez a factory, vhogy, nem élvezem, kevés, az izgalmas, jo helyszin, benne, mint, pl. az office, on a gránáadagolos, ot mekkora, hentek, volak... srbaj, azért, itt meg jo, hogy a sok, ujonc, csak eszi a gránátaimat, 😄 és nézik, hogyan tolom, ijen jol, mikorc csak 2 napja, van kinnt 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
hát, hogy öszinte, legyek, nekem nagoyn nem, jön be ez a factory, vhogy, nem élvezem, kevés, az izgalmas, jo helyszin, benne, mint, pl. az office, on a gránáadagolos, ot mekkora, hentek, volak... srbaj, azért, itt meg jo, hogy a sok, ujonc, csak eszi a gránátaimat, 😄 és nézik, hogyan tolom, ijen jol, mikorc csak 2 napja, van kinnt 😄

u dont have to listen anybody else but me

Quki
nah...ez jó volt....tegnap....bementem a skullzra , és úgy lekaszaboltam az egész bandát , mint állat...csakúgy jöttek magától egymás után a rampage-ek 😊)

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

F.E.A.R. - Panics Machinia Trailer <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Omlás
Halle all.Nah végre kipróváltam az új demot mitne mondjak így hogy jóval több a játékos eléggé durván hentelõs egy DM pl 😊) de sebajj végülis ha 4 órán át lekötött egy mecss akkor mondhatom azt nekem bejön 😊)!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lacc
fent
Inditásnál ezt irja ki.A required security modulecan not be activated This program can not be executed.Mi lehet a baja?

Utánna már észrevettem 😄D
Köszi 😉

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Lacc
Az, hogy leszeded a jó demo-t mert nem azt szedted le 😄
Hogy mondhatsz ilyet.<#vigyor3>
Bár ha a Hellforce tesztjüket veszem figyelembe,akkor a FEAR egy állóképbe fagyott volna náluk,és elmondták volna hogy az egész ócska mert NASA számitógépein is szaggatna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Letoltottem a Mpdemot erre keyt kér ...
Mi a teendo ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Lacc
A Fix.tv-n én inkább semmit nem néznék meg 😄
A CTF-es szerver jelszavazása mellett állok én is. 😊
Eisenhower
SecuROM 7.00.00.0005 hm. akkor lehet ebbõl lesz warez verzio is 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Lol...Fix tv-n azért nem mutatják be a FEAR-t,mert "18-as karikás játék,mig a mõsor csak 16-os".
Pedig meghallgattam volna mit mondanak róla.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jaja....azt lenne a legjobb lejelszavazni(CTF),mert ott kõ a csapatmunka!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kib***ott nagy ez a game. <#gonosz2>

De most hogy ezt irtam szerintem a ctf et.

Egy jo bableves sose rossz!!

Azt inkabb a tobbiek dontsek el . Nekem mindegy. De az biztos hogy erre a Player dologra ki kellene valamit talalni. Nev szerinti ban nincs? Ha az ff on akkor szarra lovik a csapattarsaikat. (pl engem) Piszkosul zavar. Ha nem tud maganak nevet adni ne jatszon mar. A CTF en probaltunk jatszani es folyamatosan ozonlottek a playerek. Szarra lottek a csapattarsaikat aztan par perc mulva elmentek. Aztan jott megint ket masik es ugyanaz. Es ez igy ment vegeig. A Playereknek pls bant!
Ha lehet.

rendben..
Melyiket?
Ahogy elnezem legalabb egy szervert jelszavazni kellen a hetvegere legalabb.
Mar most alig ferek be a kulfoldiektol.

Eisenhower
a játék exe-jére jobb klikk ulajdonnságok kompatibilitás fül "futtatás a következõ kompatibilitási üzemmódban" ott kiválasztod windows2000-et leokézod és kész

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Lacc
Az .exe tulajdonságaiban a kompatiblitás fülben.
STREEX
Elmondaná valaki hogy pontosan hol és hogyan lehet beállítani ezt a vin 2000 komp módot?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

cateyeHU
Köszi chooselee a választ, látom megnyerte tetszésed a fogalmazás 😊
A fiam is megvilágosította elborult elmémet, és így már felrémlett, hogy mit is kell csinálni az ütõkkel 😄
Azért én támogatnék egy 1.0-ás vérfürdõt. Én rászánnék 10 percet az installra 😊 Na megyek lövöldözni.

SNAKE01
hi all!Most küldtem az új Mp-ét és elég jól ment ahoz képest hogy a béta verziót csak egyszer próbáltam ki és ezt is csak most kezdtem!Külföldin voltam második és harmadik is!Csak azt vettem észre hogy sokan szeretnek átlátni a falon!<#nyes><#levele><#banplz>De egyébként nagyon fasza!<#nyes><#vigyor><#eljen>

Blenda Stompa
Támogatom!

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Jah ebben a sorrendben szerintem is optimális!!

Szerintem rajtad kívül még sokan ezt remélik. 😊
Blenda Stompa
Kiszabottul remélem hogy az elhullás csak ideiglenes, amig ki nem jön a final...mertkülönben!? <#boxer>

Lacc
Hát ja elõször le kellett mondani a Docks-ról meg az építkezõsrõl. Aztán most az Office-ról is? 😄 Elhullottak a jó öreg bétás mapek.
Blenda Stompa
Nagyon pöpec a nu mpdemo...de eszem a szájukat, miért nincs benne az docks vagy vmelyik régi pálya???<#conf><#conf>(Értem én hogy egyéb okai vannak, nem kell megválaszolni, de akkoris felbassza az agyammmm<#guluszem1><#vigyor4>
Semmi kedvem újból feltolni az 1.0st hogy újból tolhassam rajtuk. ÁÁÁÁ LOL <#vigyor2>

Ja és a mod neve CAPTURE THE FLAG=CTF...bocsi a sok írkálásért!!

Törölközõk teniszütõkkel.... 😄

Azok a zászlók 😄....flag-ek...and el kell lopni az ellenségét és bevinni a tiedbe,de csak akkor tudod,ha a tied is a helyén van!!!!

cateyeHU
Sziasztok !
Ami azt illeti én támogatom az 5letet 😊
Én egyébként csak ma reggel nyomtam 1 menetet, szerintem érdekes a pálya így elsõre.Gondolom arra ment ki a dolog, hogy adjon egy utolsó lökést a tétovázóknak, hogy meg kell venni a játékot.
Azért érdeklõdés az van, mert reggel 1/2 8-kor egy csomó szerver volt,és elég sokan lógtak rajta.
Most jön a láma kérdés, de mint kiderül, eddig nem sok multi játékot nyomtam 😊
Szóval mi az a CTF ?...És azokkal a teniszütõkkel mit kell csinálni és mivel ?
.....<#fejvakaras>....na, a röhögést abbahagyni !
Aki kiröhög, annak szétlövöm a seggét <#nyes>

F.A.Q.
Egyébként 18-án
rekettyes
A teljes jatek az mikor jon? Mert ha mar csak ket het nem szenvedek a demoval.

Ez a Malalkai nev ismeros! Egyik kedvenc jatekomban (Requiem) aszem o volt a fohos. Requiemnek nem lesz kov resz? Most hogy ezen gondolkozom eszembe jut hogy mennyire hasonlit a FEAR re. 😊 Biztos azert szerettem! Ott is voltak paranormalis cuccok. Kiraly egy game volt. Siman megelozte a korat. A hasonlosag a Fear hez meg brutal. Nem tortenetben hanem feeleingben. (ez is szerintem 😊)

Hat szuper szar hogy most meg csak egy palyan toporoghatunk.
Nem tudom lehet hogy en vagyok regimodi de talan ti is tamogatnatok egy 1.0 verzios szervert neha napjan megbeszelt idopontban? Ott a regi 3 palya es az igazi oldoklos TDM a Docks on varna rank! Ha lehetne en hetvegere jatszanek azon egyet.
Ki tamogatja? En bizti!<#nyes>

1. CTF
2. TDM
3. SWAT (Szerintem)