F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is jó a napi váltás, de :
- TDM slowmotion
- SWAT
- CTF
leszek mostmár ts-en, csak sok munkám volt.....
A swat és egyéb szerverre visszatérve, úgy gondoltam, hogy naponta áltogatom õket.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem bejön a SlowM hogy rendesen megy a gém és véletlenszerûen belassul, sztem ezt jól oldották meg, nekem tetszik. mondjuk kissé gyors a játékmenet, lehet finomabb is, taktikusabb. annyi TK volt, hogy nem is tudom megszámolni, mindneki minenkire lött, pedig TDM volt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Help me !! állítsd be a Windows 2000 komp ezt hol tudom be allitani?
Elöre is köszi!!
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Köszi 😉
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Bár ha a Hellforce tesztjüket veszem figyelembe,akkor a FEAR egy állóképbe fagyott volna náluk,és elmondták volna hogy az egész ócska mert NASA számitógépein is szaggatna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mi a teendo ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Pedig meghallgattam volna mit mondanak róla.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Egy jo bableves sose rossz!!
Ha lehet.
Melyiket?
Mar most alig ferek be a kulfoldiektol.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A fiam is megvilágosította elborult elmémet, és így már felrémlett, hogy mit is kell csinálni az ütõkkel 😄
Azért én támogatnék egy 1.0-ás vérfürdõt. Én rászánnék 10 percet az installra 😊 Na megyek lövöldözni.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Semmi kedvem újból feltolni az 1.0st hogy újból tolhassam rajtuk. ÁÁÁÁ LOL <#vigyor2>#vigyor2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Ami azt illeti én támogatom az 5letet 😊
Én egyébként csak ma reggel nyomtam 1 menetet, szerintem érdekes a pálya így elsõre.Gondolom arra ment ki a dolog, hogy adjon egy utolsó lökést a tétovázóknak, hogy meg kell venni a játékot.
Azért érdeklõdés az van, mert reggel 1/2 8-kor egy csomó szerver volt,és elég sokan lógtak rajta.
Most jön a láma kérdés, de mint kiderül, eddig nem sok multi játékot nyomtam 😊
Szóval mi az a CTF ?...És azokkal a teniszütõkkel mit kell csinálni és mivel ?
.....<#fejvakaras>#fejvakaras>....na, a röhögést abbahagyni !
Aki kiröhög, annak szétlövöm a seggét <#nyes>#nyes>
Egyébként 18-án
Hat szuper szar hogy most meg csak egy palyan toporoghatunk.
Nem tudom lehet hogy en vagyok regimodi de talan ti is tamogatnatok egy 1.0 verzios szervert neha napjan megbeszelt idopontban? Ott a regi 3 palya es az igazi oldoklos TDM a Docks on varna rank! Ha lehetne en hetvegere jatszanek azon egyet.
Ki tamogatja? En bizti!<#nyes>#nyes>
2. TDM
3. SWAT (Szerintem)