F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remelem ez a topick sosem lesz olyan mint az. Life sikeredik a heggesztes?
A hetvegen jo volt a gyilok a Docks on jo lenne ha sikerulne a mutet. Bar kb egy het mulva mar jon a full. Nalunk is 18 a megjelenes?
Egy jo bableves sose rossz!!
Marcius ota ezt csinalja nagyuzemben. Beszaras de amugy jol jatszik utanna gondol egyet es kiirtja a csapattarsait.Multkor dumaltam vele es azt mondta azert csinalja mert a sok majom tul komolyan veszi az Online jatekot es azt elvezi hogy ezeket jol felidegesiti. Mindenesetre szerintem is zavaroak az ilyen emberkek mint a Relic. Kar hogy nincs nev szerinti ban. Megoldana a Player gondot is.
/OFF
....elmeroggyantak
/ON
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nem hiszitek el 3x rosszul jött le a demó,azért volt telepítésnél a hiba.
Mondom nosza még 1x valahonnan máshonnan leszedem...és láss csodát:
gond nélkül felmászott a gépre. Ki érti ezt ?<#nemtudom>#nemtudom>
most is volt egy ridly nevû fazon -100 felett voltunk már de sehol semmi kick <#kerdes>#kerdes>
nem gyõztük csapattársal levadászni <#vigyor>#vigyor>
Egyébként úgy néz ki, hogy valamilyen fájl védelem van benne ami nem engedi, hogy belerakjam az új pályákat.
Mivel az SDK-t nem használom (a pályák nem csomagban vannak), ezért ahoz már semmi köze.
Látszanak a pályák, el lehet indítani, de töltés közben kidob desktopra.
Bekapcsoltam, hogy loggolja amivel problémája van, de valami eax baja van 😊 brrr...
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Köszi a tippeket.
Vagy nem jött le jól a demó....az is lehet. Szedd le ismét, akkor lehet, hogy mûxik...talán
Már csak nekem kellene életre kelteni a játékot, de prószálgatom...
Nem igazán találkoztunk ezzel a problémával.
VISZONT ISTEN KIRÁLY HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIKERÜLT BELETENNI A DEMOBA A RÉGI PÁLYÁKAT!!!!!!!!
Tesztelés alatt van a dolog, mert hibádzik még valami, viszont rájöttem hogyan lehet beletenni cuccokat...
Közeledek a megoldás felé.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Az a poén, hogy az 1.2-es FEAR-el semmi gáz, tennap nyomtunk is egy menetet Szikoráékkal. Az eredményt nem részletezem<#szomoru1>#szomoru1>.Winfos csak sp1, de korábban is ezzel futott a game. sp2-õt soha nem fogom feltenni, azt ne is mondjátok.Biost nem babráltam mostanában, úgyhogy tanácstalan vagyok. Visszanéztem, egy gilaba nevü usernek volt ilyen problémája, írtam is neki, de még nem válaszolt. Bár neki nem a legújabb demóval, úgyhogy azért is gondolom, hogy valami softwer.
Bocsi, egy kicsit sokat írtam.
vagy szofveres gond is lehet, pl frissített már régebben vmit a géped, ami most nincs fennt. pl csipszet, vagy vga driver... nekem 1-2 progi csak vmi winfosos frissítés után indult. pl nlite. a dirct x-nek nem lehet hozzá köze, mert elvileg az benne van a gamiban. én legalábbis nem frissítettem külön. bios reset nem volt?? mert akkor a dátumon kívül más is elszállhatott.
ha most túl nagy zöldséget írtam, és ezeken netán túl vagy, akkor sorry. de megpróbálltam....
Még mindig ugyan az a problémám amit lentebb írtam.
Visszaolvastam, és már valaki szintén ezzeel küzdött (#4563), de neki sem írt senki. Én is erre a sorsra jutok ?<#rinya>#rinya>
Life, látom mással vagy elfoglalva, de neked sincs 5leted?
...mi lehet a baj? (2.4 Celeron,1 GB RAM,Radeon 9550 - ezen mennie kellene,nem?)
Van ötletetek?
FAQ-ban vannak linkek...
A VUGames oldalán megtalálod.
u dont have to listen anybody else but me
Be szeretném rakni a demóba a régi pályákat, viszont kõ segítség 😊
Olyan progit keressetek, ami könyvtárról tud MD5-öt készíteni.
noplayer
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
ugyis mma este az 1.2 vel fogsz jatszani nem? <#ravasz1>#ravasz1>
Kesobb meg ugyis megoldodik a gondod valahogy.<#hehe>#hehe>
Elszállt a vincsim egy csomó cuccal, így pl: a FEAR demóval is.Letöltöttem ujra,és installnál, miután megadom a születési dátumot, a következõ hibát írja:
Description: Failed to load DLL:installutil
Setup will now terminate
Több helyrõl is letöltöttem a gamét, de mindegyikkel ezt csinálja.
Valami megoldás kéne please!!!!
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Infok es 1.2 letoltese a honlapomrol. Mar 5en vagyunk. Johetnetek meg!<#violent>#violent><#violent>#violent>
Mivel egy pálya van, ezért felemeltem a körök számát, ezért sajna az 1. töltés után kifagy.
Így 100körre állítottam be.
Minden reggel restartolom.
Az érdekessége az, hogy amint belöktem, nem tellik el 5 másodperc, már 5-6 játékos konnektál a szerverre 😄