F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha mar igy keri:KOVEZUK MEG!!!<#duhos2><#duhos2><#duhos2>
Tenyleg mar tok reg ota ez az elso negativ hozzaszolas!!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Sgtfathi
Nálam az alábbi konfigon (lent).Mindent maximumra téve,csak az élsimitás "ki"
és valami káprázatosan szép,és részletes lesz a game! Ahogy irtad néha elbambulok néhány dolgon (robbanás,árnyékok stb...)

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Nem Manka Munka.<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

A plazmaban meg a gyari szam is siman olvashato! Megtalalhato valamelyik palyan a Manka Torvenykonyvenek poszteres valtozata olvashatoan. Szoval szerintem a graf eleg reszletes. Lehet hogy nem eleg magas beallitasokkal nyomod? A robbanasos effektekrol meg ne is bezeljunk. Tegnap is azert haltam meg egyszer mert elbambultam milyen jol nezett ki a robbanas amit csinaltam valamivel.(Lelottek kozben)<#vigyor3>

Sgtfathi
Hát mi a jo ebben a játékban? nemtudom,de kb.10x vittem át a demot <#mf1><#gun><#violent>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Elég kizárt 😄
Ha nekem mutat valaki olyan játékot, amelyiknek a szerverrészéhez 720 gyári konfig lehetõség áll rendelkezésre, az ügyes.
és akkor még nem is beszéltem a grafikáról, efektekrõl, netkodról, sebzésrendszerrõl, sem arról, hogy a verekedés nem egy scriptel lefuttatott animácio.
Lacc
Gratulálok, hónapok óta az egyetlen negatív komment 😄
öh.....ugyanazt a game-t toljuk????

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ez így van, semmi újítás, koppintás viszont annál több. de az jól 😄

andriska
No para? Ehh...

ezt én se tudnám megmondani, mivel semmi extra nincs benne, de mégis nagyon bejön...

Join & idle!
@Quakenet #fear.hu

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Smuge
Kövezzetek meg, de nem értem miért van oda mindenki ezért a játékért , egyáltalán nem mutat forradalmi ujdonságot, legalábbis az eddig kiadott demo alapján átlagosnak mondhato , para semmi , ez a bullet time meg nagyon szar , fegyverek kinézete csunya , és még folytathatnám. Érdekes hogy miért kap 9x %-ot..<#nemtudom>

Az elsõ játékom lesz amit megveszek ... 1 hónapja erre spóróltam<#fogmosas><#fogmosas>.. de valszeg elöször a warez verzióval fogok játtszani, mert ugye az elöbb kint lesz mint az eredeti ... néztem ezt az elörendeléses dolgot, de megvárom a Director's Edition változatot (ha már egyszer lúd akkor legyen kövér), vagy amiket most elö lehet rendelni azok már azok?? mert nem igazán irtak még infót róla...<#wave><#violent>
Meg az ára is eléggé barátságos, a most megjelenõ játékokéhoz képest... de ki tudja még mennyi lesz a vége<#eplus2><#eplus2>

asszem kb 5 évvel ezelõtt játszottam utoljára végig egy single-t és kb 10 éve volt, hogy másodszorra is nekifutottam vminek <#papakacsint>

Sgtfathi
Elég drágák a játékok magyar fizihez viszonyitva, de van 1-2 remekmü (gyöngyszem) amit akár töbször is végignyomhat az ember,nem is beszélve a Multiról!
A lényeg, asszem megveszem én is az eredetit!

andriska
Kell a ráknak a poszter 😄D Adják inkább a játékot hozzá <#nyes>

Lacc
Ha nem lesz majd csinálunk. Lehet majd moddolni.
Hat egyet ertek mindenkivel aki azt irta az elobb !(Ugyhogy nem irom le meg eszer en is ezt a boltos dolgot)
De a multia miatt fontolos nagyon!
De csak 1 tipp minden F.E.A.R. rajongonak a CDG*LA*Y nevu boltban 700ft ert
veszel 1 valami gagyi gamet es kapsz hozza 1 F.E.A.R. posztert! De szertintem az eredetihez is tuti lesz!(remelem)

F.E.A.R. FOR EVER!!!

WizArts
Sztm is kell egy közös bann lista, mert agyon tudja ba**ni a gamit a sok csíter ge*i.
De már valaki kérdezte, hogy lesz-e valami védekezés ellene. pl ha már a banda felének feltûnik, hogy vki csítel akkor ki lehet-e szavazni pl mint a Far Cry-ban?

Lacc
Nem semmi a színvonal a külföldi dm servereken. Most voltam egy németen (pont az Official.de volt ha jól emlékszem), bent volt egy Assassin nevû gyerek, és elkezdett szépen szidni mert le merészeltem lõni õt, pedig eddig hentelte a sok Player és Player0-t. Jót szórakoztam 😄

Egyébként szvsz speedhackelt, néha voltak vele érdekes dolgok, bár a franc tudja.
A következõ szerverekkel állapodtunk meg, valamint a banlista is közös lesz.
Soulja-Squad, The Skulz, fearhq.com (soulja), Official.de (soulja), 5-7 francia szerver, hungs.hu , és még beszélünk a Bithumennel.
Már megbeszéltük a többi eu szervertulajokkal, hogy mindegyikünk indít egy "nyilt" szervert, a többi portra pedig csak eredetivel lehet majd bemenni.
A "nyilt" port admin nélkül fog futni, tehát cheater hegyek várhatók majd, aki pedig normálisan akar majd játszani, az megy eredeti szerverre.
Istencsászár
látod hogy egy kisgyerek még a megnyilvánulásaiból.. nemtud õ semmit. Multizini akar vele? most mondom nemfog mer eredeti cdkey kell hozzá nagy valószínüséggel..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

honnan tudod hogy starforcos lesz ? ne legyen már !

Blenda Stompa
Én se szaladok izomból a gameboltokba ha van vmi új de ezt kötelezõ lesz mert azt nem akarom, hogy ide nem jöhetsz be mert nem cdkey failed aztán meg biztos majd ban is jár érte...a HL2 után ez lesz a 2. game amiért a 100ftos nyers DVD árnál többet adok<#alien>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Én a leállítható tureteket várom nagyon.
Kiváncsi leszek, hogyan lehet majd használni. 😊
hát ellenfélbõl nem lesz hiány 😊<#violent>
Tegnap is jó hentek voltak, valami holland gyerek nagyon írtotta a népet, alig bírtam lelõni, pedig álltalában az emberek nagy része nem jelent problémát...

WizArts
Jaja, én is. pedig nem vagyok az a boltba rohangálós fajta.
Már most közel 400 szervert lát a gépem, ennek közel fele 100 ping alatti. Eddig 1700 volt a max, akik játszottak egyidõben. (nálam legalábbis ennyit írt ki.) Ez megközelíti az FC-s szerverek számát, míg ott csak úgy kb 400-an játszanak....
És ez még csak a demó!!!

én valszeg beszerzem...

WizArts
A multi demóval sokakat 'nyertek' meg akik esetleg kételkedtek volna a játék minõségében. Az ára is barátibb a ma megjelenõ többi gamiénál.
Pl.: COD2 14000.- míg a FEAR "csak" 10000.-. (igaz a FEAR-ben nincs szeplõs Ír viszont az effektek viszik a pálmát) Az SP demó pedig bár rövidke, de ráhozza a frászt a gyengébb idegzetûekre. És, hogy 10 óra a játékidõ?? Biztos nem az "azt a ku**va annya" fokozaton.......<#eplus2>

Lacc
Jah ez a játék tipikusan olyan lesz, már sokan mondták itt is, hogy komolyan fontolóra veszik a megvételt. A béták, demók során csak nõtt az érdeklõdés 😊
mportal naon jó volt, kár, hogy már nincs 😞

Aki picit komolyabban akarja tolni vele az úgyis megveszi az eredetit. 1-2 játékra megéri kiadni a pézt, oszt nem szenved vele az ember (persze ez csak multiplayerre vonatkozik).

Kit erdekel a Starforce?!<#mf3>!Kicsit bonyorultabb de siman el lehet inditani a starforce-os gameket is!(StarFu.k nevu progival)<#taps><#taps>
De tenyleg nagyon izgulok mar en is, addigra beujitok egy video karit is!<#beka2>
Remelem multiban sok map lesszz es ugyanijen gamek lesznek estenkent es nem mindenki csak a sp vel fog jaccani!<#hehe>
Majd OKT 18.án tamadas es mindenki szerezze meg a F.E.A.R.-t!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Törölt felhasználó
Akkor 1 hét múlva kapható a F.E.A.R. ???
Gondolom nagy örömünkre ez is Starforce-os lesz😞
Vagy mégse?
<#alien> nem gyenge szint ez az sg.hu 😊 már már közelíti az mportlat, de sajnos azt sosem érheti utol <#vigyor2>

andriska
Nem voltál bunkó,csak agesszív gombát ettek...

Boci en csak vigyorogtam. Ha bunko voltam bocsanat.

Lacc
Na hó a flame-el, ilyen hülyeségen ne vesszetek össze.
ewuk
de finoman fejezted ki magad...
a sok fasznak meg: ne szidjátok és ne higgyétek hogy többek vagytok nála.
Szikora: rdo legalább 50-szer annyi pályát ismer mint te és már legalább 7 éve nyomja netes játékokkal...
Te se születtél úgy hogy ismered a Docks-t.

voltak régebbi demók, beta demók.
a legelsõben 3 pálya volt: Docks, Construction, Office

aztán ebben meg van a Facility (Coret 😄 ) + Factory

csak azért mondom el neki mert õ régi klántársam volt 😄 még 6 éve amikor még csak 11 éves voltam 😄

😊 sok f*** <#action><#wilting>

Quki
hurrka , kóbi meg szója bab , mikéne idéje még.... 😊)))

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Az egy pálya ami a régebbi verziókba volt <#wave><#wave>
Ne is törõdj velük, mind csúnya gonosz bácsi<#beka3><#beka3><#beka3>

Bubbencs
HURRKA

Ez meg mi?

Ez 1 bunti pontot meger!!
Lol de ez tenyleg Lol!
<#falbav><#falbav><#falbav>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

LOL EKKORA HALAT ISTENEM EZ EGY LAMA AKI HALASZLEVET EVETT!!!
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>AZ 5027 re ment volna

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#hehe><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

docks? ez magyar szerver? milyen neven? mert en eddig csak a hungs.hu-t meg a bithument ismertem...