F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tenyleg mar tok reg ota ez az elso negativ hozzaszolas!!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
és valami káprázatosan szép,és részletes lesz a game! Ahogy irtad néha elbambulok néhány dolgon (robbanás,árnyékok stb...)
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Egy jo bableves sose rossz!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ha nekem mutat valaki olyan játékot, amelyiknek a szerverrészéhez 720 gyári konfig lehetõség áll rendelkezésre, az ügyes.
és akkor még nem is beszéltem a grafikáról, efektekrõl, netkodról, sebzésrendszerrõl, sem arról, hogy a verekedés nem egy scriptel lefuttatott animácio.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Join & idle!
@Quakenet #fear.hu
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Meg az ára is eléggé barátságos, a most megjelenõ játékokéhoz képest... de ki tudja még mennyi lesz a vége<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
A lényeg, asszem megveszem én is az eredetit!
De a multia miatt fontolos nagyon!
De csak 1 tipp minden F.E.A.R. rajongonak a CDG*LA*Y nevu boltban 700ft ert
veszel 1 valami gagyi gamet es kapsz hozza 1 F.E.A.R. posztert! De szertintem az eredetihez is tuti lesz!(remelem)
F.E.A.R. FOR EVER!!!
De már valaki kérdezte, hogy lesz-e valami védekezés ellene. pl ha már a banda felének feltûnik, hogy vki csítel akkor ki lehet-e szavazni pl mint a Far Cry-ban?
Egyébként szvsz speedhackelt, néha voltak vele érdekes dolgok, bár a franc tudja.
Soulja-Squad, The Skulz, fearhq.com (soulja), Official.de (soulja), 5-7 francia szerver, hungs.hu , és még beszélünk a Bithumennel.
A "nyilt" port admin nélkül fog futni, tehát cheater hegyek várhatók majd, aki pedig normálisan akar majd játszani, az megy eredeti szerverre.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Kiváncsi leszek, hogyan lehet majd használni. 😊
Tegnap is jó hentek voltak, valami holland gyerek nagyon írtotta a népet, alig bírtam lelõni, pedig álltalában az emberek nagy része nem jelent problémát...
Már most közel 400 szervert lát a gépem, ennek közel fele 100 ping alatti. Eddig 1700 volt a max, akik játszottak egyidõben. (nálam legalábbis ennyit írt ki.) Ez megközelíti az FC-s szerverek számát, míg ott csak úgy kb 400-an játszanak....
És ez még csak a demó!!!
Pl.: COD2 14000.- míg a FEAR "csak" 10000.-. (igaz a FEAR-ben nincs szeplõs Ír viszont az effektek viszik a pálmát) Az SP demó pedig bár rövidke, de ráhozza a frászt a gyengébb idegzetûekre. És, hogy 10 óra a játékidõ?? Biztos nem az "azt a ku**va annya" fokozaton.......<#eplus2>#eplus2>
Aki picit komolyabban akarja tolni vele az úgyis megveszi az eredetit. 1-2 játékra megéri kiadni a pézt, oszt nem szenved vele az ember (persze ez csak multiplayerre vonatkozik).
De tenyleg nagyon izgulok mar en is, addigra beujitok egy video karit is!<#beka2>#beka2>
Remelem multiban sok map lesszz es ugyanijen gamek lesznek estenkent es nem mindenki csak a sp vel fog jaccani!<#hehe>#hehe>
Majd OKT 18.án tamadas es mindenki szerezze meg a F.E.A.R.-t!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Gondolom nagy örömünkre ez is Starforce-os lesz😞
Vagy mégse?
Szikora: rdo legalább 50-szer annyi pályát ismer mint te és már legalább 7 éve nyomja netes játékokkal...
Te se születtél úgy hogy ismered a Docks-t.
a legelsõben 3 pálya volt: Docks, Construction, Office
aztán ebben meg van a Facility (Coret 😄 ) + Factory
csak azért mondom el neki mert õ régi klántársam volt 😄 még 6 éve amikor még csak 11 éves voltam 😄
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Ne is törõdj velük, mind csúnya gonosz bácsi<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
Lol de ez tenyleg Lol!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
F.E.A.R. FOR EVER!!!