F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Elkell menni melózni ien helyre azt gyártani a haveri körnek egy szériát a kedvenc játékokból 😄!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lacc
Beépített ember szokta leadni az anyagot néha még sokszorosítás elõtt.
Szerinted ahol sokszorosítják, onnan nem tudják kivinni? Vagy netán ott is van egy számítógép ahova szépen beteszik és lemásolják, egy kis jutalék cserébe... nem tudom hogy megy, de valahogy így..<#vigyor1>
mucsácsó
ez így van...csak én ezt sosem fogom megérteni, hogy ezek hogy képesek ilyen korán, 1 héttel a megjelenés elõtt megszerezni, és egybõl törni is...én nemtom bazz...ezek ellopják, vagy mi?<#nemtudom><#vigyor><#idiota>ezt valahogy sosem tudtam a "warez elméletben"<#idiota>
Ha egy játék aranylemezre kerül, onnantól bármi megtörténhet, ez most is igaz lett..
mucsácsó
amúgy a NOGRP az a egy cracker csapat, nem? akkor nfo? habár eléggé parasztosan van megcsinálva, de ha azt nézed még a legutolsó csicska cracker teamnek is van vmi elnevezése, neve...sztem ez a NOGRP ez nem az, hogy NO GROUP, vagyis lehet hogy mégis annak a rövidítése, de szvsz ez egy team neve, de nemtom =/
mucsácsó
jha, mondjkuk havernak Gef3 Ti-vel elmegyetett a DEMOja eléggé szépen, én sem gondoltam volna hogy Gef3Ti-vel F.E.A.R. egyszeris...de télleg, nagyon szépen elvitte, persze nem highon, de nem is lowon, olyan közepes beállításokkal szal...nemtom, de semmit nem tok errõl a játékról, az az igazság, hogy pont ma figyeltem komolyabban fel a F.E.A.R.-re, tudjátok hogy van ez...szedek össze vissza mindenféle videót, infót...nameg a Serious Sam 2-rõl is, erre nézek, Newfronter írja az SS2 topicba hogy ott a release az nforce-on <#smile><#smile><#idiota>
ati2002
Hmm, megjelent. Jó, akkor holnapra szabi... hmmm, most fel is hívom a fõnökömet, biztos örülne neki<#eplus2>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Omlás
ehh gecc kicsit nem figyelek azt kijön a game??? Há hogyvaneeeezzzz 😄 Cooool asszem nem alszok nem eszek míg le nem jön még ha 40 napos böjt is lessz!A rossz hangulatom hogy szívok a VGA val kicsit jobb lett így hogy kint van a game!<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor3>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ha jól tudom a NOGRP az azt jelenti, hogy nem csapat törte fel, úgyhogy itt senki sem fog égni.<#idiota>
artschi
hogy fog pörögni ez a topik is 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mucsácsó
szvsz nem nuke...mi haszna lenne a NOGRP-nek? hogy égjen egyet? 😊
most a BiA Earned in Blood cracklopását akarja "pótolni" biztos <#bee1><#vigyor><#idiota><#idiota><#idiota>
<#violent><#worship><#boxer><#eljen><#taps><#vigyor2>
Szép csendben kijött a FEAR így este és mi szép sunyiban leszedjük reggelre<#ravasz1>
Lehet egy páran holnap nem mennek suliba... 😊

Azt hogy nuke, vagy nem nuke az úgy is eldõl, de mivel nem crackes, kevesebb az esély rá.
mucsácsó
hm, sztem ez nem fake, de most megint ilyen õrületes 0,5kb/s-kel töltõs hétvége/hét lesz...ehj, ezt a sok game-et, de ez így jó szerintem, így mindig van vmivel nyomulni <#idiota>
csak ez mit jelenthet az nfoban?
use anti-blaxx, sr_stop, or whatever else that will prevent blacklisting of alcohol
sr_stop? mia?<#whatever><#confused>
Nem tudtam ... mondom hogy csak olvastam vhol ... hasonlítani se hasonlítottam semmit semmihez ... és a hozzászólásom lényege sem ez lett volna, talán ezért is írtam a végére...

Hm...ez már valami.<#buck> (csak ne nuke...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PC Game ISOs F.E.A.R. (c) Sierra *AlcoholClone*

<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>
Urak, szerintetek mikor lesz fennt neten a játék?Merthogy jövõ7 kedden lesz boltokban.Neten elõbb lesz sztetek?

WizArts
Hát a Doom 3 olyan szar volt, hogy végig sem vittem, pedig ez ritkaság!!

Quki
hát bazmeg most olvasom a gamestart!!és erre ezek a fasz kalapok csak 90%-ot adtak és jobbnak találták a doom3-at ennél...menjenek má a fenébe

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Smuge
Ha még nem tudtad volna , nagy kamu volt ez a hiresztelés . Quake 4 et meg ne hasonlítsd ehhez mert ég és föld a kettö, sõt nyomába se ér .

+ nézd meg a ventillátorát, mert nekem és a hveromnak is úgy döglött meg a 4200-as, hogy beporosodott ventillátór, leállt és BB

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

nézz utána a gyártó weblapján, hogy mi a sok...

Omlás
basszus most néztem teszt után 80 fok körül van a vga ez baromi sok nem ,????

<#crazya><#crazya> Nekem is AsRock alaplapom van, méghozzá K7VM2 típusjelzésû igazi gyöngyszem <#crazya>... viccet félretéve hál' istennek semmi baja nincs a F.E.A.R. - el
Más IGN teszt --> 92%
meg vmelyik forumba olvastam hogy a PC Gamer ujság is 92% ot adott rá ... és a nemrégi "pletyka" szerint ugyanez az ujság a Quake 4 re 70% !!! ot adott ... hááátttt<#wave><#wave>

grebber
Én is nálauk akarom rendelni és fasza hogy csak 990 a kiszállitás 😄

Next PC upgrade: 2022

Omlás
AsRock Alaplapom van sajna nem Abit peddig anno azt akartam 😞!Mind 1 nem vágom hogy megint szar kártyát küldtek vagy mi a franc van 😞!Win reinstall gyári driver stb indít game hiba ugyanaz!Namost amit nem vágok csak próba képp felraktam a KING KONG demot az hiba nélkül fut semmi textúra tökéletes kép!Viszont minden más game széttesik lövésem nincs mi a franc lehet a gond!Most vagy a kártya szar ismételten vagy valami alaplapi driver gond van de abból is a legújabb van fent 😞! amúgy AsRock K7S8X az alaplapom títusa valakinek van ien??

WizArts
A CD Galaxisban lehet elõrendelést leadni, vagy legalábbis értesítést kérni ha megérkezik. Ott azt írják, hogy tartják 1-2 napig ha elõrendelsz.
De ha nem megoldható a személyes átvétel, ki is küldik futárral 1 nap múlva.
Én így vettem az FC-t. Hétfõn megrendeltem, kedden 10kor már nálam is volt. Igaz +1000 FT-ért, de nekem a vonatjegy is egy ezres, és még el sem ba**om a fél napom.

WizArts
Ugyan az a hiba?? Próbálltad a hozzáadott gyári driverrel, és a nVida driverrel is?. Abit Nf7 az alaplapod?? Ha igen új rendszer, és távolítsd el a Gart illesztõt a telepítõbõl. Ha ezt nem tudod külön kiiktatni, mert 125, vagy 126 sorszámú a telepítõ cd-d az alaplaphoz, akkor szedd le az nVidia lapjáról az újat, a lényeg, hogy 127-es legyen az illesztõ. Talán az segít....

Omlás
Gyerekek EZT NEM HISZEM EL! Megjött a garban cserélt új 6600 GT erre ez is szar 😞!Rohadjon meg az Inno3D meg nemtudom énki!Nem értem Garanciában hogy lehet kipróbálatlan kártyát kiadni!LOL!Rohadjanak meg most megint várhatok egy jódarabig

grebber
576.hu-n miért nem lehet ezt elõrendelni?

Next PC upgrade: 2022

Blenda Stompa
már csak 4-et kell aludni és jön a gyakingolás!!! LOLOLOL Alig várom be vagyok sózva-borsozva uff legyen má' itt stb. <#vigyor4>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Hát ha a Székesfehérvári Media Marktot nézem ... akkor sztem csak bõven 18. - a után kb. egy hét késéssel..<#violent><#violent>

kRockA
remélem nem starforce 3

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

védelemröl tudtok valamit ?

itthoni boltokba (mondjuk a media marktba) mikor jut el szerintetek?

Johnny23
😊) jovolna

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kandurex
Hoppá, akkár ma esterelease!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Johnny23
csak sikerül "gyorsabban" feltörni (hamá kijött)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hi,

Megjelent a FEAR, egyelõre csak Kanadában. <#szomoru1> Nem vagyok biztos benne, hogy a hét végén kijön CloneCD-n, pedig jó lenne. <#kacsint>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

WizArts
Igaz, én lõttem túl a célon....<#lama>
A WOW biztos jó gami, játszák is páran a baráti társaságomból de én csak az fps játékokat szeretem. Nincs idõm belebonyolódni és lusta is vagyok a külömbözõ karakterek kivesézéséhez.<#idiota>

andriska
Mondjuk õ nem szidta,csak véleményt mondott.
És mi az hogy nem tetszik a wow?! <#nyes>

WizArts
Far Cry, HL2, COD, MOHA.

Eddig ezek voltak a kedvenceim. Most:

FEAR, Far Cry...... és nem gyõzök ámulni a grafon, a megoldásokon, a tényleg pont akkor aktuális küzdelmek akármilyen változóin keresztül kiszámolt, mindíg más végeredményein.........

Szal' nekem bejön, akinek meg nem, az maradjon a saját világában. Én sem megyek át a WOW-ot szidni, csak mert nem tetszik.

5

Szegény Smuge bekerült egy halom fanatic közé, szvsz többet nem ír ilyen meggondolatlanságokat <#bohoc>

Omlás
nah re közeleg a megjelenés én is visszataláltam a topikba 😊!Ma kaptam infot holnap végre megvan a VGA enyhe kálvária után végre 😊)!Amúgy úgy látszik a dilemma megoldódni látszik mivel azok a gémek amik esélyessek voltam hogy megveszem eléggé megcsappantak És mivel sajna CSAK 1 maradhat 😄DD eddig a F.E.A.R. és a GT Legends a toppos a BW 2 csúnyán elbukta az esélyt 😞((!Nah várunk várunk!Majd próba Wraez azt go Pláza 😊)))))

WizArts
Mindent le lehet fikázni. Én speciel az oviban abbahagytam......

Asszem most csakazértis tolom 1 kicsit mert ilyen vagy. 40m2 alap betonozás után, zsibbadt kézzel, fáradtan, sajogó derékkal.

De kit érdekel, már csak 6-ot kell aludni 😊

Jah lealabb tudod h ki ojan huje h moge tucc kerulni!!<#gun><#gun>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

nekem az tetszik nagyon, hogy mindenki hátára fel van írva a neve és még minimum grafixon is látszik...