F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na oks <#idiota>a napokban csak sf3 as gameket töltöttem, kicsit sok vót má <#banplz>

quakerman
<#banplz><#banplz><#banplz>

Quake 4 The best FPS game!

Istencsászár
okoska demokat minek adják ki szted? ( nem szórakozásból )😄, hogy megnézd és ha teccik akkor megveszed ennyi..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
az, persze, starforce...te má begolyóztál a sok starforce-tól kokesz...nyugi, nyugi, nem csak szarforce van a világon...hál' Istennek <#idiota><#idiota>
egyébként Securom 7.0-s a védelme, de ha anti-blaxxos vmi, akkor abból is ki lehet következtetni, hogy sercurom 7...
foggalmam nincs mert azzal nem próbáltam még 1 gammát sem,ezel nyomom és eddig csak a panzers phase II nem mûködött.olvastam róla rosszakat,h szétbacca a daemont+mitudoménmt azt hagytam a csába.
honnan lehet azt leszedni?

grebber
Na haveroknak leszedem én meg megyek érte majd a boltba 😄
Elsõ eredeti játékom lesz ez kérem tisztelettel.

Next PC upgrade: 2022

nyomd a virtualcd hide -val.
Olvass vissza okoska. Én éppen meg akarom venni ezt a játékot és egyálltalán nem a warez a vita alaptémája.
Amúgy kiröhögöm aki sorra veszi a 20-30 játékórás gamékat, aki olyan hülye, hogy hagyja magát megetetni, hogy egy game (20-30 óra játékidõvel) megér tizenx ezer forintot...
Azért írtam, hogy tegye és vegye, õ dolga.
Csak hogy megértsd: ha nem lehetne warezon megszerezni egy játékot, akkor sem venném meg (ha nem éri meg!), szal a játékcég nem veszít velem egy fillért sem.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

quakerman
Anti-blaxxnál is át kell win2000-re állítani az exe-t???

Na szóval az antiblax egy kis progi ami lemegy tálcára,ahogy néztem ami a FEAR-hez van csomagolva az egy patch az antiblax-hoz.Nekem anno ez a kis progi úgy szét ba**ta a daemontools-ot,hogy nem lehett újra tenni,aztán végül sikerûûlt megcsinálnom,de nem volt egyszerü.Én meg várom a crack-et szerintem!
4,9 gb
te miröl beszélsz ? hol van azon starforce ? <#banplz>

quakerman
You aren't a soldier. You are a weapon. A paramilitary force infiltrates a multi-billion dollar aerospace
compound taking hostages, but issuing no demands. The government responds by sending in its best special
operations teams, only to have them obliterated. Live footage of the massacre is cut short by an
unexpected wave of destruction that leaves military leaders stunned and in disbelief.
____-____-____-____-____
use anti-blaxx, sr_stop, or whatever else that will prevent blacklisting of alcohol

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'

nos emberek,egy kis vélemény:
sztem qrva jó.eléggé beszarós(legaábbis én majd beszartam.)
gépem egy eléggé közepes gép:2,6 ra felhúzott cerka,9600XT,512ram.
800x600ba,erõs közepes graffal kell tolnom,mert sajna többet nem bír a vas.az qrva jó,hogy van egy kis teszt a menüben a beállítások közt,egy kis ingém akció,és letudod mérni mit tud a vasad,komolyan mondon nagyon faca ötlet.kiírja,h legmagasabb fps,legalacsonyabb,átlag...stb.így elég faszán betudod optimalizálni a gammát.nos a játék az említett beállításokkal is qrva szép, de jobb lenne feljebb tolni legaláõbb a felbontást,csakhogy akkor eléggé visszaesik a sebesség.
nekem nagyon bejön.aki szerette a kör elsõ részét és bírt félni rajta annak nagyon be fog jönni sztem.
még 1 aki virtualcd hide al próbálja ne felejtse el az exe-t win2000 komp módba tenni mert csak úgy a jó.
üdv
egyébként sztem nem müxik ez a wanadoo -s verzió mert StarForce3 as védelem van a game -en és semmi melléklet nincs mellette.

eddig senki nem beszélt arról hogy mi az az antiblax ! ki a szart érdekel a kvék ebben a topicban , akit az érdekel menjen máshova ! szóval mi az az antiblax és hogyan müködik ?

quakerman
Mennyi hely kell a vinyón???

<#help>

Ombika
ERdekes en nem lattam es meg most sem de lehet vak vagyok!!

Ombika
Padlon amennyit bir savszeled!! 😊

Gabesz amdx2
mennyivel jön a torrentrõl?

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

Nem.
Nem az.
Õ játszik a ge... cheaterek között, admin nélküli szervereken, te meg jó társasággal jókat fogsz szórakozni adminolt eredeti szervereken. 😉
Basszus nagyon kegyetlen a CTF pályán a leállított turet.
Igaz én inkább leállított minigunnak nevezném, és nem automata, hanem neked kell kezelned. 😄
quakerman
Most töltöm estére megmondom!

Wanadoo -ra felvan rakva. ez mûködõ verzió?

Faki
Ez jó... warezolsz és kiröhögöd aki megveszi az eredetit. Nemvagy kicsit kabbefaszom?

és még neked van bajod? 😄

az oké, hogy magyarországon az adók/árak/fizetések aránya nem éppen a legjobb, de könyörgöm ne haragudjunk már azért a fejlesztõkre, mert nem indul el rendesen 😄.

vicc

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Te csak veszegesd a játékokat! Jó szórakozást hozzá!

Faki
Hmm demoban megyõzõ volt az AI, de teljes játékban mit le nem kommandóznak a klónkatonák.. keresik a legjobb poziciót (bár néha mûvelnek fura dolgot), fedezik egymást, gránátokról ne is beszéljek. Ja meg amin behaltam: befeküdt egy doboz mögé, és a géppityut kirakta a tetejére és lõt,ki se nézett csak kaszált (én meg a csodálkozásba belehaltam) 😄
Ja de az kicsit vicces, hogy néha nagyon gizdulnak és befutnak egy ablakos helyre csak azért hogy kiugorjanak az ablakon.

Szal a játék nagyon üt, minden téren!

Lacc
Most hogy elkészületk a gyermekükkel unatkoznak? Hát szívjanak egy cigit.
Lacc
Lol ember, ez ilyen játék. JAAA, hogy te nem vetted meg ahá.
quakerman
Aranylemezen van, és a Quake4-hez hasonlóan október 23-án jelenik meg a 2005-ös év legjobb egyjátékos FPS-e, a F.E.A.R. A fejlesztõk most hogy elkészültek gyermekükkel, már nagyon unatkozhatnak, így hivatalos honlapjukon a videó szekcióban elkezdték bemutatni a játék készítésének apró kulisszatitkait. A sort a környezet interaktivitását és a fejlett mesterséges intelligencia bemutatásával nyitották: érdemes megtekinteni mindkettõt az idegtépõ várakozás enyhítésére.

Miért lenne az? Te kanadába kiutaztál egy-két napja, hogy megvedd a játékot ha kijön és akkor az 1. repülõvel hazarepülsz a játékkal. Ugyhogy szvsz indítsd azt a szervert, én is mindjárt megyek mert most érkeztem Montreálból 😄

Van már olyan akinek lejött és megy is?
Tököm ki van az ilyen AntiWaxxoljunk hülyeséggel,legalább ez a játék lenne olyan,hogy install azt megy...!
Istencsászár
OFF:
ha senki nemvenne gémet mer olyan a felfogása mint neked nemlennének ilyen gémek mer minek fejlesszenek ha ilyen emebrek vannak mint te...

nekem /pill 9! single! gémem van eredetibe amik közt van olyan ami 10 feletti volt...
ON..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vagy csak minek költse a pénzt ha úgy is játszhat

Hát õszinte részvétem, ha vki megvesz egy játékot csak a single miatt. Kíváncsi vok hányan vennék a hl-t ha nem lenne benne CS:S és hányan töltenék le. Kiadsz 10k-t aztán 1 hét múlva nem tudsz vele mit kezdeni, najó még 2-szer végigtolod... (nagyon ritkán lehet 2-szer végignyomni 1 játékot)
Persze ez vissza is igaz, ha valaki aktívan játszik egy multiplayer játékkal, akkor hülye ha nem veszi meg...

ReTeK
off:
nem kizárt hogy labdába se rúg, itt minden lehetséges :-)
én mindenesetre amit láttam a videókon, az jutott eszembe mikor a haverokkal toltuk a Q3A multiba réges régen és most szinte ugyanazt láttam viszont
(biztos lesz új pálya+fegyver is)
de ettõl még kedvelem azt is

mucsácsó
jha, nem ártana, nemeg szkrínsátZ!!!!<#taps><#taps>
rekettyes
Inkabb arrol beszelj mar milyen lett a jatek .

Tedd azt.
Szerver is csak 18-ától áll át, mert nem is lenne feltünõ a hu szerverek a 4-5 kanadai szerver között <#nyes>
Ha több szerver lesz, akkor mi is átállunk, de addig nem.
Ráadásul legalább látom mit veszek meg.
Most mit mondjak?
Már eltántorítani sem tudnak semmivel, úgyhogy a lábon lõt, és arra a lábára lesántuló ellenfél kurvára mégjobban meggyõzött 😄
Júúúj és jut eszembe, megnézem multiban a leállítható tureteket 😄
Istencsászár
én nemtudom mer nekem nem olyan a gépem..
megnézed minden játék kijön egybõl jönnek hogy az enyémen hogymegy? stb...
pofon1szerû ott a demo azt megtudod...

mucsácsó
hát nem biztos hogy ezt láma kérdésnek tette fel<#smile>
de mért Istencsászár, szted milyen beállításokkal futna? Gubberx gépén...
Blenda Stompa
áááááááááááá haggyátokmár abbafele az én már játszomat...itt szopok melóban és azt látom hogy lassan már minden fórumer tolja <#bee1><#bee1><#bee1><#bee1>
Én csakazért is kivárom LOL <#vigyor2> Hülye vagyok de leszarom <#circling>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Ez a Serious Sam-es hasonlat érdekes volt.
Demó alapján nem hiszem hogy az egyszerre rádrontó ellenfelek számán,illetve a gépigényen kivül bármiben a SS2 pozitivan megközelithetné a FEAR-t.
Legnagyobb különbségek a grafika (SS2 ocsmány csiricsáré stilustalan kavalkád),ellenfelek inteleginciája (SS2-ben errõl nem beszélhetünk,meglát aztán lõ-rohan feléd),fizika (SS2-ben errõl nem beszélhetünk),illetve a környezet rombolhatósága (erre nem emlékszek pontossan az SS2-bõl ugyhogy nem lehetett jelentõs <#buck> )
A FEAR nálam csak 640x480-ban,de max 800x600-ban közepes alatti beállitásokon fog menni,de 100x inkább a FEAR igy mint az SS2 akárhogy.
(Amugy az összehasonlitás se jó,szvsz inkább a Painkiller-el kellene a SS2-t,de most minek gyalázzam tovább szegényt... )
Ezzel együtt igaz,mindenki azzal játszon ami jobban bejön neki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lehet, hogy itt lewarezoljak, vagy te lewarezolod, te altalaban nem ez a tendencia. A hl2 eseteben (ahol a cs:s volt a multiplayer) a 3-4 millio eladott jatekbol osszesen kb felmillio jatszik online rendszeresen, sot meg a bf2-t is tobben jatszak botokkal offline, mint online.

Istencsászár
poénból hát, szokásos láma kérdésre láma válasz...

Én már játszom vele, de...:#5220
A FEAR-nek is a multi lesz a lényeges része.
Most hirtelen a keresõben találtam 250 szervert és 300 játékost, persze péntek dél van, iskola, munkaidõ. Esténként láttam már 1800 körüli játékost és 380 szervert. Jah és ez csak a demo. Manapság egy sima single player gamét senki nem venne meg, egyszerûbb lewarezolni, aztán 1 hét múlva törölni. A nagy szám a multi és nagyon nagyon sokan a multi miatt vesznek meg egy játékot, már ha jó. A játék sikerére mi sem jobb példa, hogyha a játékosok kis hazánkban is meg akarják venni a játékot. Éppen ez a fórum van dugig olyan hozzászólásokkal, hogy "megveszem"!
Szal lehet azt mondani, hogy a single a lényeg, de ez csak önámítás. Eme fórum 5200 hozzászólása se a single miatt történt...

Egyébként a Q4 is lehet singlere hegyezve, csak akkor nem tom mért láttam Fatal1ty-s videót a multiról...