F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demo után nagyon sokat vártam ettõl a game-tõl, gondoltam sokkal jobb lesz, vagy legalább ugyanolyan.Hááááát...határeset.
Nem olyan pörgõs.
A demoban lévõ pálya a fullból van összeválogatva.Azaz ugyanaz benne van a fullban is , csak SOKKAL hoszabb.
Hangulata....az nagyon fasza, megugrottam ígyis néha (nappal) mi lesz éjszaka...legjobban akkor, amikor egy vértócsából rámugrott egy véres csontváz Vagy amikor guggolva kell menni egyik pályán csövek alatt,és hirtelen elkezd szaladni felém a kislány négykézláb
Hangok...nagyon odab@sz, mélynyomót megizzasztja alapossan, rengenek a falak
Gépigény.Tök ugyan az mint a demónak.
Végülis nagyon jó játék, meg minden, csak....
Mész mész a pályán, sokáig semmi,aztán beérsz egy terembe, jön 4-5 ellen, õket leszeded, megint mész mész, 1-2szer beszarsz ( kislány ) , megint egy terem, megint 4-5 katona.....és így tovább.
Egyedül ez nem tetszik benne.
Amúgy megérte várni rá, tényleg jó játék.Lehet taktikázni a katonák ellen, õkis kurv@ okosak, egyedül nem jönnek rád, csak ha ketten-hárman vannak.Eldöntik a szekrényt, mögébújnak, onnan lõnek....etc etc...!
Én olyan erõs 90% adok neki
Ezt a poént már én is elnyomtam, de attól tartok még este beír valaki, hogy TÉNYLEG végignyomta. Na az lenne ám a hidegzuhany. (Nekem csak 6-körül hozza a postás a gammát) <#vigyor0>#vigyor0>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Mar majdnem sirtam! <#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Kell valakinek 1 9600 pro azon eleg szepen fut a game 15ert?
mert legalabb nem mx440!!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
havernak van, kicsit rosszabb 9600XT-je, de mindent visz fullon, kivéve a F.E.A.R., az csak Medium beállításokkal megy, de viszont akadás nélkül..sztem jó a 9600XT, megállja a helyét most is akár<#smile>#smile>
apropó, sikerült a VirualCD-hide-os módszer a leírásom szerint? <#confused>#confused>
és hogy müködik ez a torrent? <#lama>#lama> vagyok hozzá
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Végre.
Csak vicceltem...
Elakadtam, és nem tudok tovább menni.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
tudtok olyan videó kártyát ajánlani amit olcson meguszok és támoatja a pixel shadert ? ja és ne legyen azért olyan szar 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Sztem ha az van írva, hogy GF 4 Ti a min követelmény, és nem mx.
Ez mindent elmond.
Egyébként a játéknak van egy readme.txt fájlja, oda is minden le van írva.
pixel shader-t kér ? 😊
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
vagyis a celeron a baj vagy a video kártya nagyon szar ?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
kell pxel shader hozzá ?
jo a celeron ?
jo a geforce 4 mx ?
vagy eggyáltalán nem leszz jo ? lécci válaszoljatok konkrétan nem akarom a semmiért eltölteni 😊
Végig is toltam.
Most jöhet a multi...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
kell hozzá pixel shader ? meg még az hogy a minimum gépigény hez kapcsolatosan az a kérdésem hogy pentium 4 celeron is jó ? 😊
meg az hogy geforce 4 vagy jo hozzá a geforce 4 mx 😊
remélem válaszoltok <#rolleyes>#rolleyes><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
köszi
Hogy hívják a játékban szereplõ kislányt?
A - Szalma
B - Alma
C - Csöcsi
Szerintem a D a helyes válasz 😄
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
? nem kall kábelekkel b*szakodni ugye? sorry de nem akarok oldalakat visszaolvasni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a 2 nem ugyanaz...
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
nem muszály ám az anti-blaxxal baxxakodni <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
itt van egy módszer, a Serious Sam 2 topicban leírtam, ez a VirtualCD-Hide-os módszer, szal itt van, hogy hogy is csináld meg(tök lightos eljárás, télleg semmi de semmi kockázattal):
1. Bemountold az image-t a DAEMON Tools-ba
2. A game könyvtárban a .exe -t átállítod Windows 2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
3. Letöltöd ezt a progit [ VirtualCD-Hide ]
4. Elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virtual drives, majd kiírja hogy x Virtual Driver(s) hidden
5. És játssz a game-mel!
szóval akkor ennyi lenne...tök egyszerû az egész kóceráj...<#smile>#smile>
http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.shtml