F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
EZ A F.E.A.R. FORUM NEM????!!!!
AZZAL TORODJETEK INKABB KINEK VAN MAR MEG!!!
<#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1>
Mar tiszta idegbeteg vaok a torrent miatt meg 3000ora es lennt van !<#vigyor3>#vigyor3>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Már el is akadtam.
Ott ahol le kell ugrani egy kis szobába az ablakból, jön a csajszi és felrobban minden körülötte.
Mi a fenét kell vele csinálni?
Én is elégek... 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
meg van a Q4 multiplayer ami Q3 szerû😊 (már a videókból ítélve szinte tök ugyanaz csak van pár más fegyver, meg ugye a grafika kicsit "más"😛)
1. Nemtom látod e a topic hozászólásainak számát.
2. Fearból majd mindent láttam, Q4-bõl szinte semmit.
3. Még hasonlítani sem hasonlít a 2 játék egymásra.
4. Ez katonás horroros, a Q4 szörnyes nevetséges, vagy szörnyen? <#nyes>#nyes>
A Q sorozat egyik tagja sem élt 10 percnél tovább a gépemen, amiért a wow sem.
(Mielött félreértitek, nem lehúzom az emlegetett játékokat, csak teljesen más stílus ami nekem nem jön be.)
és lehet ez is a wolf3d,sof2 stb sorsára jut amivel évek mulva is multiban tolják az emberek és a kutttya nem emléxik milyen volt a szingle
Ez egy singleplayernek készült játék.
Viszont!!!
A beta demok alatt, rájöttek, hogy az embereknek mennyire tetszik a multi, így arra is hangsúlyt fektettek.
De azért tartsuk azt szem elött, hogy ez singleplayerre kitalált és fejlesztett gamma.
Most lezúzom a codeceket aztán teszek 1 próbát a demóval...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az elcsórt/kiadott demok közül eddig csak 1 volt ami nem multi <#idiota>#idiota>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
abonyitomz: azér serius 2õt nemkéne ehhez hasonlitani mer minden téren a fear alázza..
Szerintetek hogy futna ezen a configon?
Celeron 2400; ATI9600Pro 128mb; 756 Ram
Csak hogy feleslegesen ne szenvedjek vele ha ezen meg se mozdul....
Elõre is köszi.
Grafika: belsõ részekkel nincs gond, de amikor kinéztem az elsõ pályán az ablakon, vagy kint a tetõn körülnéztem, akkor elsírtam magam. Távoli házak meg az utca olyan mint a Duke3d (csúnya mint a bûn) 😄
Sokkan jobban optimalizált a SS2 engin mint ezé , de ne ez legyen a nagy probléma , mindenki játszon azzal amivel szeret!<#email>#email>
Én valszeg kivárom a keddet/vagy amikor megérkezik hozzánk és nem bajlódok cd key-el.
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Mindegy, nem annyira fontos, úgyis csak single-ben viszem végig 1-2 alkalommal, a multi nem érdekel. Ezért is nem veszem meg.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Miért nem várjátok meg a keddet??? Szoptok itt nyavalyás félbalfasz clonprogikkal. Türelmetlen népség...ejej...engem is érdekel de azért kivárom...nem mondom hogy könnyü! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=437336&query=F%2EE%2EA%2ER
20 nap es lenn is van! <#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
De ugyis megveszem. Mielott megjelenik nem artana egy kis gyilok a skacokkal.
Egy jo bableves sose rossz!!
Értékelésem: 85%
bár ez csak az én véleményem
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Aki szereti a F.E.A.R. gamet-t torrenten már elérhetó!!!!