F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
ezt miért mondtad? poén lett volna?

nice legs. what time to open?

mucsácsó
eh, de kinek van ilyen gyors nete, hogy 4,5 GB-t leszedett másfél óra alatt? <#idiota><#idiota><#idiota>mert ugye 23:30kor láttam...najó, nem pontosan, de eléggé e körül <#smile>szal kétlem, még sztem azok is ritkák, akik elkezdtek vele nyomulni, vagy leszedték egyáltalán
mucsácsó
igazad van...ez nem ilyen kula quake 4, ez F.E.A.R. kérem <#hehe><#hehe><#idiota>
Na végigvittem. Úgy fejezõdik be, hogy...... (elképzelem, ahogy kinyílik a fórumtársak zsebében a bicska) <#vigyor0> - csak vicceltem. Tényleg, végigvitte már valaki? <#idiota> Mivel csak 10 órás játékidõvel riogattak, elméletileg hajnal 1-tõl ha valaki megállás nélkül nyomta, simán a végére kellett érnie. <#buck>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

mucsácsó
sztem is, hát 9600Pro azért jóval jobb, mint egy Gef3Ti...mondom, havernak ilyenje van, 1,7-es procija <#idiota> meg 640RAM...és ment a demoja fullon szaggatás nélkül 1024x768-ban, csakhát az élsimítás az luxus ugye a gef3-nál még...szal az nem volt benyomva, de mondom, hát ha így vitte egy GeForce 3, akkor egy ATi 9600Pro? sztem azért szépen menni fog... 😊
Nem akarok beleszolni de, MIERT A QUAKE4 ROL BESZELTEK ???
EZ A F.E.A.R. FORUM NEM????!!!!
AZZAL TORODJETEK INKABB KINEK VAN MAR MEG!!!
<#guluszem1><#ijedt><#guluszem1><#ijedt><#guluszem1><#ijedt><#guluszem1>
Mar tiszta idegbeteg vaok a torrent miatt meg 3000ora es lennt van !<#vigyor3>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Nah Q4 téma lezárva 😄
Már el is akadtam.
Ott ahol le kell ugrani egy kis szobába az ablakból, jön a csajszi és felrobban minden körülötte.
Mi a fenét kell vele csinálni?
Én is elégek... 😄
Istencsászár
nem ez teljesen komoly q4 egy single palyer gém 100%ig

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lacc
Többször is kihangsúlyozták, hogy most nem a multin lesz a hangsúly ott. Majd esetleg a Quake Wars, de az már megint más.
Faki
Dual engine 😊
Multi: Q3 motor
Single: Doom3 motor
Szép is lenne

Azért azt remélem figyeltétek h van a Q4 singleplayer, ami Doom3-szerû,
meg van a Q4 multiplayer ami Q3 szerû😊 (már a videókból ítélve szinte tök ugyanaz csak van pár más fegyver, meg ugye a grafika kicsit "más"😛)

Faki
Ez most vicc akart lenni?

mucsácsó
hát nem, ami multira volt faragva az a Quake 3, a 4 most a 2-nek a "folytatása" lesz, single élményekkel <#smile>
Lacc
A másik hogy a Q4-ben kurvára nem a multira van helyezve a hangsúly 😊
<#nezze>
1. Nemtom látod e a topic hozászólásainak számát.
2. Fearból majd mindent láttam, Q4-bõl szinte semmit.
3. Még hasonlítani sem hasonlít a 2 játék egymásra.
4. Ez katonás horroros, a Q4 szörnyes nevetséges, vagy szörnyen? <#nyes>
A Q sorozat egyik tagja sem élt 10 percnél tovább a gépemen, amiért a wow sem.
(Mielött félreértitek, nem lehúzom az emlegetett játékokat, csak teljesen más stílus ami nekem nem jön be.)
q4 mellett a multiplayer nem nagyon fog labdabarugni, mas teren kell elvernie ha most akar sikereket.

Ebben egyet kell értsek 😊
ReTeK
én aszontam hogy a multi miatt fog ez érni valamit (ha egyátalán fog)
és lehet ez is a wolf3d,sof2 stb sorsára jut amivel évek mulva is multiban tolják az emberek és a kutttya nem emléxik milyen volt a szingle

Ne vitázzatok ezen.
Ez egy singleplayernek készült játék.
Viszont!!!
A beta demok alatt, rájöttek, hogy az embereknek mennyire tetszik a multi, így arra is hangsúlyt fektettek.
De azért tartsuk azt szem elött, hogy ez singleplayerre kitalált és fejlesztett gamma.
Gubberx
Még 1x köszi a segítséget!
Most lezúzom a codeceket aztán teszek 1 próbát a demóval...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ReTeK
ok legyen, majd idõvel elválik kinek van igaza

Faki
Így jár az aki tele megakodekpakkozza a gépét.

Istencsászár
istenem... Ez egy single player Horror fps azhogy van hozzá multi csak ráadás ( mint ált. minden fpsnek van multi része )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

andriska
omg.. {FAQ megoldotta volna a problémád]

ReTeK
"ezt benézted ez nem multi játék"
az elcsórt/kiadott demok közül eddig csak 1 volt ami nem multi <#idiota>

Gubberx
Csak azért mert kb 10x raktam fel a demót, indítom, bejön a fekete képernyõ, és annyi.... valamiért a demó nálam nem indul.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Istencsászár
amugy gémet nem is láttad akkor mérszedsz le 4 gbot amikor ott a demo azt nézdmeg hogyfut ennyi..

rekettyes
Ne hallgass rajuk, mediumon szarnyallni fog.
En is ilyesmivel probaltam sot meg szarabbal.

Istencsászár
ezt benézted ez nem multi játék, elsõsorban single, ha nagyon multikell ott a cod, cs 😄

abonyitomz: azér serius 2õt nemkéne ehhez hasonlitani mer minden téren a fear alázza..

Faki
Sztem medium-minimum között lazán eljátszogatsz vele.

Istencsászár
sehogy le se szedd... add el a géped

Gubberx
Hali!
Szerintetek hogy futna ezen a configon?
Celeron 2400; ATI9600Pro 128mb; 756 Ram
Csak hogy feleslegesen ne szenvedjek vele ha ezen meg se mozdul....
Elõre is köszi.

Faki
Na játszogattam, de valahogy a hangulat nem ragaszt le a székbe. DE, a paráztatás az nagyon jól sikerült, Resident és Silent Hill kategória. Szal nem ragadtak le ott, hogy kinyitod az ajtót és felédorientálnak egy ugrálós szörnyet. Nameg végre egy fps, ahol igazi a paráztatás, jónak tûnik az AI, jó a harc. De az elején elsütött találdmegakaputmiaztánmeghalunk csapat nagyon nemkellett volna (erõltetett).

Grafika: belsõ részekkel nincs gond, de amikor kinéztem az elsõ pályán az ablakon, vagy kint a tetõn körülnéztem, akkor elsírtam magam. Távoli házak meg az utca olyan mint a Duke3d (csúnya mint a bûn) 😄

valaki árulja már el végre, hogy mi a jó élet az az antiblaxx meg virtual hide, és minek kell? nem elég ha bemountolom daemonba, feltelepítem és elindítom?

ReTeK
gondolom te a singlét toltad és az alapján mondtál véleményt semmi gond ezzel, de szerintem minket inkább a multi érdekel (én pl. kimondottan nem csípem a horrort valószínûleg nem is fogok vele játszani, viszont ha jó a multija lehet meg is veszem)

itt jön képbe az érdekesség , minek akkora gép ha szinte csak a házban mész ??? erõs médiumon fut csak el a játék , még a SS2 maximumon megy 1024be és annak sokkal jobban megvan csinálva a grafikája és nem csak a dark-ból áll. Ja és ebbe a gamebe nem hadsereg támad rád , még az SS2ben egy egész hadsereg ( volt hogy 80-100 karakter egyszerre)
Sokkan jobban optimalizált a SS2 engin mint ezé , de ne ez legyen a nagy probléma , mindenki játszon azzal amivel szeret!<#email>

mindkettõ demója (Szem és FEAR) kb ugyanakkor jött le és próbálódott ki. A szemet kábé 5 perc múlva mentettem egy delete-el. 2 progit össze se lehet hasonlítani szvsz.

Én valszeg kivárom a keddet/vagy amikor megérkezik hozzánk és nem bajlódok cd key-el.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

hat imo ne felora jatek utan alkoss velemenyt😊 illetve alkothatsz de az annyit is er😊 grafika meg csilivili csucsszuper lenne, ha birna a gep😊

kiprobaltam igen es tokeletesen megy. daemon tools 3.47 + virtualcd hide 1.0.0.4 es parancsikon win2000 comp mode!!!!.

Oks, én is azt szedem, mot beindult és 20K-val "zúz". Röpke 60 óra és lent is van. 😄

Mindegy, nem annyira fontos, úgyis csak single-ben viszem végig 1-2 alkalommal, a multi nem érdekel. Ezért is nem veszem meg.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Blenda Stompa
Serious Sam 2?? gondokozz már...az is FPS de teljesen más. Azért a SS2 nem olyan uff hogy levágom a hátamat ha meglátom. Na mind1😊 Ez meg az én véleményem volt Éljen! <#hawaii>

Miért nem várjátok meg a keddet??? Szoptok itt nyavalyás félbalfasz clonprogikkal. Türelmetlen népség...ejej...engem is érdekel de azért kivárom...nem mondom hogy könnyü! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

En is innen szedem.
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=437336&query=F%2EE%2EA%2ER
20 nap es lenn is van! <#buck><#vigyor3>
De ugyis megveszem. Mielott megjelenik nem artana egy kis gyilok a skacokkal.

Egy jo bableves sose rossz!!

Forrest Gump
Inkább azt írd le, hogy índítottad el!
THX!
Nah kipróbáltam a játékot igy délelõtt ( Serious Sam 2s fejjel ) , hát én azt mondom hogy ez NEM az év játéka , SÕT , nekem a Serious Sam 2 mind grafikailag és mind hangulatban jobbnak bizonyult ennél a kislánykás horror FPSnél.
Értékelésem: 85%
bár ez csak az én véleményem

Na, akinek ennyire torrent "powwa" van, az honnan szedi és mivel? Csak mert én torrentspy-ról, BitComettel ráncigálnám, de egyelõre áll minden.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ReTeK
thx <#worship>
torrent powa van mióta nincs ftpm<#vigyor>

na már lenn van az 1/8-ada
huh
A MystV volt olyan mostanában, hogy a Virtual CD Hide-dal ötbõl három embernek ment.De ott is win2000 kompatibilis módba kellett tenni az exe-ket.
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=437336&query=F%2EE%2EA%2ER

Aki szereti a F.E.A.R. gamet-t torrenten már elérhetó!!!!