F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F.E.A.R.NODAMN.MOUNTING-iND
Ezek mire jók?
Next PC upgrade: 2022
Pl a hungs.hu vagy bithumen, soulja-squad, The skulz...stb
Sõt azért is kaptam nem kevés fejmosást, mert le akartam bontani a fear.hungs.hu-t
Szóval arra is kellene egy kis idõ, hogy helyrerázzam.
Jut eszembe, éppen a swat szervert konfigolgatom.
Mivel profin akarom megcsinálni,m ezért nem kis idõ, de reményeim szerint holnap már mennifog.
szerk.: megtaláltam, köszi.
Persze saját szememmel is akarom majd látni, de hogy pénzt nem adok ki érte az bizti. Valszeg ilyen megnéz és töröl projekt lesz 😊
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Amúgy Life. Nyomtátok a demót multiban, én meg jöttem, láttam, nyálat csorgattam és azt mondogattam gyakran: "majd, ha ki jön a full, majd akkor én is..." stb.
erre itt a full a hungs meg hivatalos szerver lesz? Hádde ne má!! Ez nem is fér össze a Hungs first server szellemiségével! <#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
Legyen már tört...köszi, szeretünk! <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Kipróbáltam a Q4-et, és én vagyok az utolsó akit a grafika érdekel, de ez még 10 percet sem élt a gépemen mint az elõdei 😄
Az arcok "szépen" ki vannak dolgozva, a textúrák mintha az AvP2-bõl pattantak volna ki, de talán még az AvP2-nek is szebbek és részletesebbek voltak a texturái.
A filmekrõl inkább nem is mondok semmit, mert aszem én szégyelem magam a fejlesztõk helyett, hogy ilyet ki mertek adni a kezeik közül.
Full grafika mellett iszonyat volt.
Lehet, hogy a lécet a F.E.A.R. rakta ilyen magasra nálam, de azért ez már durva.
Nézzétek meg a Hardwireden a Monolith új leendõ játékának a Condemned-nek a 6 új trailerét enyhén odabaszos lesz a game!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Ez egy lehetõség, ha valakit érdekel komolyabb klánozósdi, erre itt jösztök ilyen dumákkal, hogy minek, meg esélytelen, stb.
Nemhiszem, hogy 3-an lennénk összesen akit ilyenformán érdekel.
Q4: majd meglátjuk, eddig túl sok jót nem halottam róla, majd meglátjuk mennyi az annyi.
De az biztos, hogy az ilyen "úgyse sikerül" gondolkodás módnak nem sok értelme van. Ezt olvasva bizti sok ember kipróbálja és mégtöbb kap kedvet hozzá :/
magyaráznom... csak nézd meg mi megy ET sceneben. nagyon jól tudod.
félre ne érts, sztem isten a gáma. a multi demot én is rendszeresen küldöm esténként, de ez a pár száz ember szvsz csupáncsak fellángolás, mert végre valami új stufa jött ki. ha valami "komolyabb" scene alakul ki a gáma körül, az csakis valami csoda folytán történhet. <#vigyor5>#vigyor5>
mellesleg nekem bejön a single része is. nem vártam full parát a játéktól, ezért nem is csalódtam benne.<#vigyor>#vigyor>a pályák néha tényleg egysíkúak, de ettõl függetlenül állat a cucc.
Igaz, hogy singlire van élezve, de abban is van multi, és ne feledd el, annak 1000x nagyobb a hátszele. 😞
Gondoltam, hogy félre érted.
Nem rád értettem a milliárdos csemetét, nem ez volt az írásban a lényeg.
Komolyabb klánozás?
Eddig is nagy részt merítettem a klánozásban, hozzájárultam, hogy ez a játék ismert legyen itthon, azonban nem értem, hogy a ClanBaseval miért kellene egyetértsek, és miért ne mûködhetne egy klán, ClanBase nélkül...
És hogy miért szóltam bele?
Mert nem te voltál az egyedüli aki itt ilyennel próbálkozott, én is és más is meghirdette már ezt szinte sikertelenül.
Mivel amit leírtam, az az én véleményem volt és nem a klánomé, és mivel megvan a hátterünk, lehetõségünk, szervereink, ezért akartunk indítani egy F.E.A.R. squadot, de kevés a jelentkezõ, és az eredeti játékkal, és idõvel, akarattal rendelkezõ.
Ezért kívántam neked sok sikert hozzá, hátha neked sikerül, erre nekem esel...
Pfff.
Csak az zavart, ha téged nem érdekel a CB meg a komolyabb klánozás, stb. akkor mért szólsz bele?
Amúgy kissé tényleg monoton a single játékmenet. Mész, vagy pincékben, vagy irodákban (már a 3. pályán is dögunalom), 4-5 percenként rádront pár ellen. 10-15 percenként meg megpróbálnak beparáztatni (többnyire hiába.). Az AI nem rossz, de ennél még a Doom 3 játékmenete is izgibb volt. Multizni meg nem szeretek, úgyhogy nálam ez a gém asszem hamarosan a felejtõ kategóriába zuhan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És még meg is megvettem...
Igaz szívesen beállok meccsekre, de a ClanBase engem sem érdekel.
Sem idõm, sem energiám, sem kedvem hozzá.
Én mindíg játszom egy játékkal, szórakozom, kikapcsolódom, ha pedig sportoni, megméredtetni van kedvem akkor lemegyek úszni a mellettünk lévõ úszodába. 😊
Ez az én véleményem, és lehet te is beállsz a sorba azok közé akik utálnak minket ezért 😄.
Azért ez a véleményem, mert itt a neten sokan vannak akik olyan profi szinten nyomnák az FPS játékokat, hogy magad is lemennél hídba, de vagy nem tudják megvenni a játékokat (nem keresõképesek), vagy gyenge a gépük.
Ezzel azt akartam mondani, hogy míg lehetsz te milliárdos csemete, egy atomerõmûvel, egy elismert játékos, lehet csuklóból úgy elverne egy ilyen ember, hogy nem ismernél magadra a játékban.
Tehát már ezért sem fer a ClanBase.
A nívos lanversenyek más kategóriába tartoznak, és ott azért az esély teljesen egyenlõ.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szóval szerintem inkább gyarapdni fog a társaság.. csökkenni semmikép egy ideig,mivel még csak "tegnap" jött ki !!!! Vagy nem?? 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Remélem igen, mert már elég monoton volt a játék kb a 3 pályától... Tiszta unalom semmi változatosság, szük folyosók ugyanazok az irodák...menni menni menni közben megölsz mindíg pár embert, aztán kacsoló benyomása, aktiválása...tovább...szellõzöben mászás...tökre uncsi már... 😛 Tényleg nem lett annyira jó, mint amennyire beharangozták. Elxarták a játékot nagyon.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mikor a falba lövök nem marad ott a lövés nyoma.Hol lehet beállítani ezt?
Bár parás résszel még nem találkoztam,de már várom nagyon😊
Amúgy remélem én is hogy majd szépen lassan lepattanak a topicról ezek az (ahogy Lifeforce irná: write only<#taps>#taps>) új arcok...mert kiesik a szemem ettõl a sok hozzászólástól. Na mind1! Tegnap megvettem én is az origiban és kikönyörögtem az 576os tagoktól egy posztert is...mondtam nekik hogy addig el nem megyek amig nem kapok egyet! Sztem érezték ahogy a félelmük elhatalmasodik mindenütt...
<#vigyor4>#vigyor4>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Szóval tényleg van rá esély, hogy komoly multi scene alakul ki hozzá, én csak támogatni tudom az ötletet.
Ilyen komoly hozzáálással tényleg nem sok lesz a scenebõl...
Tegnap adták, még a warezolók jó része is a single-t tolja.
Ebbõl a fórumból is ki kék nõni, mert eddig jó volt, de már nem elég.