F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,holnap délelõtt megrakom a fejét ólommal:-)
Jelentem egy emberrel bõvült az eredeti F.E.A.R.-el játszók tábora! <#eljen>
letudod loni, csak sorozd meg jol😄

es olvassa faq-ot mielott kerdezel.

Zetorg
a hungs.hu már peccselve lett?

Valahol nagyon a vége felé járok,bemegyek egy folyosóra,le vagyok lassulva mint állat,a folyosó végén odamegyek a dupla ajtóhoz,ami mögött egy felnõtt,meg egy gyerek(gondolom a kiscsaj)valamit nagyon bütykölnek,benézek az üvegen,erre tiszta vér lesz az üveg.Bemenni nem tudok,megfordulok,erre jön a kiscsaj,és kinyír.Megkerülni nem tudom,lelõni nem tudom.Mi van ilyenkor???
Uninstalláld a codeckpacjaidat...
Sziasztok én még új vagyok itt.Van egy problémám a játékkal kapcsolatban,hogy amikor elinditom akkor elsötétül a kép és semmi.Mi lehet a baj?(a játék eredeti)
grebber
F.E.A.R.Piss.Your.Pants.Online.File.Win32-iND
F.E.A.R.NODAMN.MOUNTING-iND

Ezek mire jók?

Next PC upgrade: 2022

Mert csak olyan szerverre tudsz bemenni, amelyik nem ellenörzi a cdkulcsot.
Pl a hungs.hu vagy bithumen, soulja-squad, The skulz...stb
Zetorg
módosítottam a key-t a #6429-ben leírtak szerint, de kidob CD-Key hibával 😞

Továbbra is tört marad, mert a Németeknél is sírtak ez miatt 😄, és én is kaptam egy rakat mailt.
Sõt azért is kaptam nem kevés fejmosást, mert le akartam bontani a fear.hungs.hu-t
Szóval arra is kellene egy kis idõ, hogy helyrerázzam.
Jut eszembe, éppen a swat szervert konfigolgatom.
Mivel profin akarom megcsinálni,m ezért nem kis idõ, de reményeim szerint holnap már mennifog.
Zetorg
tudnál mondani valami infót, vagy hozzászólás számot, ahol le van írva?

szerk.: megtaláltam, köszi.

Igen
Zetorg
a tört megy online? <#miaz>

#5962 és #6429
Én szerettem a Quake sorozatot, de amilyen képeket kiadtak róla, aztán most amiket olvasok róla, hogy D3 motorba bújtatott Q3 multi, hát elég öszedobott, "csináljunk valamit" stílus. És a kapott pontokban a single a húzóerõ 😄 Míg a fear-ön azért látszik, hogy feccöltek bele energiát a fejlesztõk, pedig vadi új motort kelett kidolgozniuk.
Persze saját szememmel is akarom majd látni, de hogy pénzt nem adok ki érte az bizti. Valszeg ilyen megnéz és töröl projekt lesz 😊

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Kandurex
Sztem meg egyszinten vannak. Bár effektezés ügyben a FEAR az odabasszintósabb, no meg hangulatra is. Én azért nem török pálcát. Bár nekem is a FEAR felé húzz a nem létezõ vajszívem. <#hehe>

Amúgy Life. Nyomtátok a demót multiban, én meg jöttem, láttam, nyálat csorgattam és azt mondogattam gyakran: "majd, ha ki jön a full, majd akkor én is..." stb.

erre itt a full a hungs meg hivatalos szerver lesz? Hádde ne má!! Ez nem is fér össze a Hungs first server szellemiségével! <#szomoru1><#zavart2>

Legyen már tört...köszi, szeretünk! <#vigyor><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaxPayne
Hy! le tudja nekem írni valaki több variációban azt hogy hogyan kell elindítani a F.E.A.R-t? itt az e-mail: [email protected] vagy küldjétek pm-be.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

úgy látszik ez olyan "retrosra" sikeredett, mert az mint tudjuk: trendy<#idiota><#idiota><#idiota>
Azt hiszem mégsem félek <#nevetes1>
Kipróbáltam a Q4-et, és én vagyok az utolsó akit a grafika érdekel, de ez még 10 percet sem élt a gépemen mint az elõdei 😄
Az arcok "szépen" ki vannak dolgozva, a textúrák mintha az AvP2-bõl pattantak volna ki, de talán még az AvP2-nek is szebbek és részletesebbek voltak a texturái.
A filmekrõl inkább nem is mondok semmit, mert aszem én szégyelem magam a fejlesztõk helyett, hogy ilyet ki mertek adni a kezeik közül.
Full grafika mellett iszonyat volt.
Lehet, hogy a lécet a F.E.A.R. rakta ilyen magasra nálam, de azért ez már durva.
grebber
OFF:

Nézzétek meg a Hardwireden a Monolith új leendõ játékának a Condemned-nek a 6 új trailerét enyhén odabaszos lesz a game!!!!!

Szegény ET már leszálló ágban van, 1 éve még elég sokan tolták. Egyébként nem én találtam azt a 2 embert, hanem õk engem 😊 De nem értem mire ez a sok negatív hullám? 😊 Há nem mindegy nektek, hogy találunk-e valakit vagy nem?
Ez egy lehetõség, ha valakit érdekel komolyabb klánozósdi, erre itt jösztök ilyen dumákkal, hogy minek, meg esélytelen, stb.
Nemhiszem, hogy 3-an lennénk összesen akit ilyenformán érdekel.
Q4: majd meglátjuk, eddig túl sok jót nem halottam róla, majd meglátjuk mennyi az annyi.
De az biztos, hogy az ilyen "úgyse sikerül" gondolkodás módnak nem sok értelme van. Ezt olvasva bizti sok ember kipróbálja és mégtöbb kap kedvet hozzá :/

azt a pár száz embert nemzetközi szinten értettem...

most találtál 2 embert, jövõhéten még hármat. kb 2 hónapon belül a fele csapat inaktív lesz, vagy valami nézeteltérés lesz a csapaton belül, és az a 15 ember is 20 felé megy, akinek megvan eredetiben a cucc. de sztem felesleges pont neked
magyaráznom... csak nézd meg mi megy ET sceneben. nagyon jól tudod.
félre ne érts, sztem isten a gáma. a multi demot én is rendszeresen küldöm esténként, de ez a pár száz ember szvsz csupáncsak fellángolás, mert végre valami új stufa jött ki. ha valami "komolyabb" scene alakul ki a gáma körül, az csakis valami csoda folytán történhet. <#vigyor5>
mellesleg nekem bejön a single része is. nem vártam full parát a játéktól, ezért nem is csalódtam benne.<#vigyor>a pályák néha tényleg egysíkúak, de ettõl függetlenül állat a cucc.

naja, sajna a quake-nek túlságosan is nagy múltja van
Én a Q4-tõl félek, hogy elviszi a játékosokat, mert ugye az is tegnap jelent meg.
Igaz, hogy singlire van élezve, de abban is van multi, és ne feledd el, annak 1000x nagyobb a hátszele. 😞
grebber
Meg fõleg hogyha itt max 10-en megveszik.

Értem én, dehát tegnap adták ki a játékot! Én is csak a multi demo óta ismerem, a béták idején még nem érdekelt a játék, szal kár volna még temetni a dolgot, sõt! Szal a jónép még most fogja megismerni... (fõleg, hogy a csapból is FEAR folyik)

LOL
Gondoltam, hogy félre érted.
Nem rád értettem a milliárdos csemetét, nem ez volt az írásban a lényeg.
Komolyabb klánozás?
Eddig is nagy részt merítettem a klánozásban, hozzájárultam, hogy ez a játék ismert legyen itthon, azonban nem értem, hogy a ClanBaseval miért kellene egyetértsek, és miért ne mûködhetne egy klán, ClanBase nélkül...
És hogy miért szóltam bele?
Mert nem te voltál az egyedüli aki itt ilyennel próbálkozott, én is és más is meghirdette már ezt szinte sikertelenül.
Mivel amit leírtam, az az én véleményem volt és nem a klánomé, és mivel megvan a hátterünk, lehetõségünk, szervereink, ezért akartunk indítani egy F.E.A.R. squadot, de kevés a jelentkezõ, és az eredeti játékkal, és idõvel, akarattal rendelkezõ.
Ezért kívántam neked sok sikert hozzá, hátha neked sikerül, erre nekem esel...
Pfff.
28 éves dolgozó csemete vagyok, aki a gépét is és a játékot is saját fizuból vette meg. És több mint 2 éve játszok online játékokkal.
Csak az zavart, ha téged nem érdekel a CB meg a komolyabb klánozás, stb. akkor mért szólsz bele?

Voltan
OK. 😊
Amúgy kissé tényleg monoton a single játékmenet. Mész, vagy pincékben, vagy irodákban (már a 3. pályán is dögunalom), 4-5 percenként rádront pár ellen. 10-15 percenként meg megpróbálnak beparáztatni (többnyire hiába.). Az AI nem rossz, de ennél még a Doom 3 játékmenete is izgibb volt. Multizni meg nem szeretek, úgyhogy nálam ez a gém asszem hamarosan a felejtõ kategóriába zuhan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nos a hozzáállást ne nekem vágd a fejemhez...
És még meg is megvettem...
Igaz szívesen beállok meccsekre, de a ClanBase engem sem érdekel.
Sem idõm, sem energiám, sem kedvem hozzá.
Én mindíg játszom egy játékkal, szórakozom, kikapcsolódom, ha pedig sportoni, megméredtetni van kedvem akkor lemegyek úszni a mellettünk lévõ úszodába. 😊
Ez az én véleményem, és lehet te is beállsz a sorba azok közé akik utálnak minket ezért 😄.
Azért ez a véleményem, mert itt a neten sokan vannak akik olyan profi szinten nyomnák az FPS játékokat, hogy magad is lemennél hídba, de vagy nem tudják megvenni a játékokat (nem keresõképesek), vagy gyenge a gépük.
Ezzel azt akartam mondani, hogy míg lehetsz te milliárdos csemete, egy atomerõmûvel, egy elismert játékos, lehet csuklóból úgy elverne egy ilyen ember, hogy nem ismernél magadra a játékban.
Tehát már ezért sem fer a ClanBase.
A nívos lanversenyek más kategóriába tartoznak, és ott azért az esély teljesen egyenlõ.
M@TriX
nem idegesít csak mondom 2 hszt nem visszaolvasni nemárt ha elgondolkozik ah élet dolgain 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hali! én végigtoltam a feart aztán windows ujrainstall volt, namost ma olvastam a gamestarban, hogy a credits utan van vmi csattano a storyban, amit persze nem vártam meg😞 természetesen a save gameim eltuntek, ugyhogy ha vki elkuldené emailben, vagy msnen az ucso pálya ucso mentését nagoyn megköszönném. címem : [email protected]
MerlinW
#6434...

[merlinw.org]

Nekem csütörtökön vagy pénteken jön!!<#crazya> Szerintem is még kell egy kis idõ,hogy mindenki "felzárkózzon" aki akar!!!+valaki azért nem töltötte le a "másik verziót" és kezdte el tolni,mert tudta,hogy megveszi és szeretne szenvedés nélkül leülni és elindítani a játékot!!Lehet az csak 1-2 hónap múlva esedékes!!Valaki a Director's Edition-re vár...bár nem tudom,hogy a mostani mi,mert vannak rajta(az infók szerint)videók,kommentárok meg ilyenek,de konkrétan nincs rajta,hogy AZ lenne!!!Ki érti ezt??? 😄
Szóval szerintem inkább gyarapdni fog a társaság.. csökkenni semmikép egy ideig,mivel még csak "tegnap" jött ki !!!! Vagy nem?? 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

a single rész télleg lehetett volna jobb is, de a multit szerintem nagyon jól oldották meg
Törölt felhasználó
Kösz!
alph4
Megint játszottam vele egy kicsit, és odáig jutottam hogy valami csajt szabasítottam ki. Ez már a vége felé van?
Remélem igen, mert már elég monoton volt a játék kb a 3 pályától... Tiszta unalom semmi változatosság, szük folyosók ugyanazok az irodák...menni menni menni közben megölsz mindíg pár embert, aztán kacsoló benyomása, aktiválása...tovább...szellõzöben mászás...tökre uncsi már... 😛 Tényleg nem lett annyira jó, mint amennyire beharangozták. Elxarták a játékot nagyon.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Az effekteket állítsd magasabb fokozatra, legalább közepesre.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Törölt felhasználó
Van egy gondom.
Mikor a falba lövök nem marad ott a lövés nyoma.Hol lehet beállítani ezt?
ok, ha lesz kedvem másodszor is végigjátszani(??), ígérem megteszem.

hat paras resz imo csak elejen van amig megszokod aztan annyi😊 szal ne nagyon vard😊

WizArts
Kíváncsi vagyok a GLS hoz-e posztert.... Az Fc-hez küldtek vmi elfekvõt 😛 De a FEAR poszterét kiraknám 😄

Törölt felhasználó
Én is nekikezdtem a játéknak.Eddig még nagyon az elején vagyok,mert este inkább kocsmába mentem,de eddig nem rossz.
Bár parás résszel még nem találkoztam,de már várom nagyon😊
Blenda Stompa
Huh. A single kész! Iszonyatosan királyságosság <#violent><#gun><#boxer>
Amúgy remélem én is hogy majd szépen lassan lepattanak a topicról ezek az (ahogy Lifeforce irná: write only<#taps>) új arcok...mert kiesik a szemem ettõl a sok hozzászólástól. Na mind1! Tegnap megvettem én is az origiban és kikönyörögtem az 576os tagoktól egy posztert is...mondtam nekik hogy addig el nem megyek amig nem kapok egyet! Sztem érezték ahogy a félelmük elhatalmasodik mindenütt...
<#vigyor4>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Admint keres a ClanBase a TDM és CTF kupákhoz, van még a demohoz egy 3on3 CTF és az ESL-n is van 3 kupa. Csak idõ kell neki, mert szvsz nagyon jó a multi és az új pályák is nagyon jók!

Lacc
Sztem is lehet még a dologból valami. Nem tudom, mennyire lesz komoly ez a clanbase dolog, de elképzelhetõ, hogy ez lesz a következõ "elismert" multi hent játék, elég régen nem adtak ki hasonlót. Az újabb f2f meccseket is a painkillerrel tolták mert annyira nem volt már más game, pedig szvsz annak igen gyenge még a módosított változata is.
Szóval tényleg van rá esély, hogy komoly multi scene alakul ki hozzá, én csak támogatni tudom az ötletet.
Köszi a segítséget...
Ilyen komoly hozzáálással tényleg nem sok lesz a scenebõl...
Tegnap adták, még a warezolók jó része is a single-t tolja.
Ebbõl a fórumból is ki kék nõni, mert eddig jó volt, de már nem elég.