F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sajna "kevesen" vagyunk akik megvették, és játszanak multiban.
Kb. 10 emberrõl beszélhetünk, ebbõl legalább 5 akik a játékot játéknak és szórakozásnak veszik, tehát nagy ívben le.... a ClanBaset.
És 1-2 ember nem akarja "elkötelezni" magát, mert már más klánban van.
Azért remélem sikerül, és ebben a játékban is képviselteti magát kis hazánk, mert mi vagyunk a legjobbak 😊.
Egyébként ebben a játékban, én abban látom a megoldást ha nem sikerül, hogy corpot csinálunk, az-az csinálunk egy Magyar csapatot.
Akkor talán, de erre sem tenném a nyakam.
1-2 hét és már csak a régi mag marad itt.
Olyanok jelentkezzenek akik elég jól játszanak, heti 4-5 alkalommal ráérnek és szeretnék picit komolyabban venni. Szándékunkban áll ClanBase kupákon és ladderekben indulni, valamint egyéb nagyobb megmérettetésekben.
Jelentkezni nálam lehet.
Elérhetõség: @Quakenet # fear.hu
Eddig 3-an vagyunk és kábé 2-4 emberkére lenne még szükségünk!
Nem árt ha játszottál már más multival komolyabban és van klános tapasztalatod!
FEAR az esports.hu-n
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Nem nekem kell henem olyannak akinek a Daemon Tools és a Virtual CD Hide szinte maga az érthetetlenség.
Next PC upgrade: 2022
szóval én elhiszem, hogy nem mindenkinek a szíve szottya ez, de azért ennyire lefikázni nem kéne (bár jogodban áll), de szerintem ha másnap elolvasod amit írtál be fogod látni, hogy inkább az indulat szólt belõled, mint a realitás.
Uninstall...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nekem az ellen kicsit (mediumon álltam neki)gyengusnak tûnik.
Szal végül is nem rossz, nem vált világot, mint ahogy elõször képzeletem, de a hideg téli éjszakákra megfelelõ.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egy jo bableves sose rossz!!
Királyság nem? <#szomoru1>#szomoru1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ugy nez ki win reinstall. Kassa.
Ami az online gameket illeti minden csak jobb lett szvsz mitn a bétákban ill. demókban, hatalmas hentelések folynak mindenütt 😊 Csítereket én személy szerint annyira még nem láttam, max. 1-2 speedhackert, de aki igazán tud játszani, az az esetek nagyrészében el tudja azokat is kapni. Más kérdés, hogy a fennmaradó esetekben meg elég idegesítõ tud lenni 😄
Ejj cucli bátyó azért van még ott mit javítani, ez kb. 2 kill/halál stat. 😉
http://thenamelessphoto.com/
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gyerekek ez a játék, uramatyám, egyszerûen fenomenális😊! Eddig csak a demoval játszottam, de ígyis becsináltam néha. Kár, hogy ilyen hamar vége a demonak😞! FAIN kis játék lett ez!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
addigra ugyis jól megtelnek majd a szerverek
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
valaki belinkelné a magyar fear boritót?
nagyon megköszönném
csáó
Van egy irtó idegesitõ problémám - nálam beszarik már installálásnál a program. Mikor betölt az installshield, ahelyett hogy továbbmenne az installscreenre felugrik egy hibaüzenet hogy:
"Description: Failed to load DLL: Installutil"
Nem tudom még csak elkepzelni sem miarossebb lehet - valaki talalkozott az esettel?
kösz
A DVD fekete es a kiscsaj van csak rajta A cd key meg ami benne van az.....<#buck>#buck>
Van hozza egy kis konyv 29 oldalas teljesen magyar. Ahogy beleneztem eleg apro betukkel van irva vannak kepek is de fekete feher csak. Orulok is hogy megvan mert nem igazan szeretnek vergodni ezzel a jatekkel. Sokkal jobb igy.<#hawaii>#hawaii>
A masik csavonak aki Warez topicnak hivta a fear forumot: Eddig ez egy normalis forum volt. Csak pistikeek megtamadtak!<#idiota>#idiota> A jatekot termeszetesen mar meg is vettem.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Törtel, csak tört szerveren lehet játszani.
Akkor mindjárt megyek játszani 😊
Idéznék is belõle ha nem baj...
A hivatalos-, boltokba kerülõ változat annyi programhibát tartalmaz amennyit még az életben nem láttam. Persze én megértem, hogy nem az ajánlott gépigényen toltam (3Ghz, 1 GB RAM, új generációs videokártya – ezektõl egy fokkal gyengébb a gépem), de akkor sem hiszem, hogy az engine-nek „ki kéne fáradnia” és ennek nyomán át kéne engednie a golyókat egy idõ után minden falon, sõt még a katonákat is – a játék újraindítása után már minden rendben volt – valamint indokolatlanul sokat kezd szaggatni olyan helyeken ahol egy órával korábban remekül elment. A környezeti effektusok amúgy sem mûködnek kifogástalanul, ugyanis volt rá példa, hogy az eldobott aknáim minden különösebb ok nélkül lassan, komótosan és kimérten fellebegtek a plafonra, majd mikor elmentem alatta, visszaestek és a földön maradtak
Szal nem nálam volt a gáz