F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
" Mindenki más, inkább Játssza újra a HL2 Ravenholm pályáját! Az legalább tényleg para…" pff na kb ennyit a cikkíróról😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És ha sürgõsen nem adnak ki SDK-t akkor ez az állapot csak rosszabb lesz 😞
Errõl sztem itt tegyél le.
Sajna "kevesen" vagyunk akik megvették, és játszanak multiban.
Kb. 10 emberrõl beszélhetünk, ebbõl legalább 5 akik a játékot játéknak és szórakozásnak veszik, tehát nagy ívben le.... a ClanBaset.
És 1-2 ember nem akarja "elkötelezni" magát, mert már más klánban van.
Azért remélem sikerül, és ebben a játékban is képviselteti magát kis hazánk, mert mi vagyunk a legjobbak 😊.
Egyébként ebben a játékban, én abban látom a megoldást ha nem sikerül, hogy corpot csinálunk, az-az csinálunk egy Magyar csapatot.
Akkor talán, de erre sem tenném a nyakam.
1-2 hét és már csak a régi mag marad itt.
Klánunk tagokat keres!
Olyanok jelentkezzenek akik elég jól játszanak, heti 4-5 alkalommal ráérnek és szeretnék picit komolyabban venni. Szándékunkban áll ClanBase kupákon és ladderekben indulni, valamint egyéb nagyobb megmérettetésekben.
Jelentkezni nálam lehet.
Elérhetõség: @Quakenet # fear.hu

Eddig 3-an vagyunk és kábé 2-4 emberkére lenne még szükségünk!
Nem árt ha játszottál már más multival komolyabban és van klános tapasztalatod!

FEAR az esports.hu-n

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

grebber
Valaki adna linket a NoDVD crackhez?
Nem nekem kell henem olyannak akinek a Daemon Tools és a Virtual CD Hide szinte maga az érthetetlenség.

Next PC upgrade: 2022

semmivel nem ad kevesebbet mint anno az unreal,quake es tarsaik. hl1 termeszetesen tobbet nyujtott😊

miert kene elni a kornyezetnek?😊 pincekben, romos hazakban, katonakkal megszallt epuletekben miert kene legyen elet?😊 <#beka3>

musha
hmm...érdekes, én játszottam `régebbi, átgondolt designnal rendelkezõ cuccal`, de nem sírok, nem zokogok. egy Heroes-zal összehasonlítani még a játékélményt is fölösleges, hiszen teljesen más játékélményt tud nyújtani egy fantasy körökre osztott stratégia, meg teljesen mást egy fps. fps-ek között nekem ez ott van a top 3-ban (bár még nem láttam a Quake 4-et). kétségtelenül lehetett volna még szebb, még jobb, de szerintem elég kellemes idõtöltést tud biztosítani pár napra. nekem az egyetlen bajom vele, hogy kicsit több parás jelenetre számítottam a demo után, de hát így sem rossz.
szóval én elhiszem, hogy nem mindenkinek a szíve szottya ez, de azért ennyire lefikázni nem kéne (bár jogodban áll), de szerintem ha másnap elolvasod amit írtál be fogod látni, hogy inkább az indulat szólt belõled, mint a realitás.

Ennél unalmasabb játékkal régen játszottam. Csak nyûttem a pályákat, hátha lesz valami érdekes, de nem. Olyan, mintha a kóderek, meg az ai programozók szathanovista üzemben nyomták volna az endzsint, hogy utána el lehessen adni száz helyre, miközben a gamedesignerek meg az enviroment-grafikus granitúra elment volna nyaralni. Az egész játék 1 pályának kiváló, de egy teljes játéknak... Borzalom. Az a röhej, hogy bár összehasonlíthatatlan sok szempontból, de a Heroes V alfa demo után ez jelentõs játékélménybeli visszaesés. Aláírom, hogy a friss generációnak ez überfasza, de aki játszott már régebbi, átgondolt designnal rendelkezõ cuccal, az sír és zokog.

Uninstall...

wander01
mivel nem megy a gáma inkább felraktam a demoját gondolva hogy majd eldöcög valahogy. mivel már egyszer probáltam a demot csak windoz install lett belöle, most kicsit fostam de felment rendesen. mikor kiirta hogy auto-konfig-nál minden graf max meg high kicsit néztem, mert a procim azt hittem kevéske. ha a full is igy elmegy majd mint most a demo akkor nagyon király. holnap szerintem megveszem mert nagyon bejövös 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Jah, kérlek, talán minimum high-on kéne elkezdeni, medium a csajoknak való....

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

tökéletes leírás, stimmel a véleményünk.
nekem az ellen kicsit (mediumon álltam neki)gyengusnak tûnik.

Kandurex
Nohát, nekem is sikerált végre kiprószálnom. A véleményem elég változó. Végül is nem rossz, bár nekem kissé kihaltnak tûnik az egész. Valahogy nem látom, hogy élne a környezet. De maga a hangulat azért kárpótlós 😊 A gépigénye kb. a demonak megfelelõ, szal nem ért meglepi ez ügyben.

Szal végül is nem rossz, nem vált világot, mint ahogy elõször képzeletem, de a hideg téli éjszakákra megfelelõ.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wander01
hehe király. kösz az infot

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

576 kb uj szarny legfelso szint. Ha kersz adnak plakatot is.<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

wander01
mamutban hol? annyi kis szaros üzlet van ott és már 4-5 honapja nem voltam ott... (pedig kb 10 percre van...😊

En mamutban vettem 10k ert de dohany 64 ben is van Cdgalaxis 1k ert masnap hazhoz is viszik. Szerintem mindenhol 10k.

wander01
tudja valaki honnan lehetne megrendelni vagy hol kaphato? valami tippet lécci mert nincs idõm körbejártni a boltokat ... 😞 ja és mennyiért vesztegetik?

Lacc
113/38 az elõbb 😊 Ja, ha összejön a magyar elit, akkor van nagy hepaj, akkor nem csak céllövölde megy.
Ja. En a Campuson kerek 100/31 et nyomtam!<#hawaii> Igaz nem magyarok ellen. de 16an voltunk. Sokat szamit am hogy kik az ellenfelek.

Kandurex
<#eljen>

Királyság nem? <#szomoru1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bruhaha! Letoroltem a "regi" verziot felraktam az igazit es nem megy! <#vigyor3>
Ugy nez ki win reinstall. Kassa.

Lacc
Nem semmi hogy már patchet is adtak ki hozzá.

Ami az online gameket illeti minden csak jobb lett szvsz mitn a bétákban ill. demókban, hatalmas hentelések folynak mindenütt 😊 Csítereket én személy szerint annyira még nem láttam, max. 1-2 speedhackert, de aki igazán tud játszani, az az esetek nagyrészében el tudja azokat is kapni. Más kérdés, hogy a fennmaradó esetekben meg elég idegesítõ tud lenni 😄

Ejj cucli bátyó azért van még ott mit javítani, ez kb. 2 kill/halál stat. 😉
XeeN
Vazeee! Én meg most értem haza....

hmmm akkor nagy kamasok a hivatlaos oldalon😄 ott az volt irva hogy "available in north america" 😊

Nem vág teljesen ide de Nforce -on kijött a Quake 4!

Jó volt az esti gami 😉

http://thenamelessphoto.com/

Ja az van a cdgalaxison is!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

demo sajna parasabb mint a teljes😊

Falabu
Jóestét!!

Gyerekek ez a játék, uramatyám, egyszerûen fenomenális😊! Eddig csak a demoval játszottam, de ígyis becsináltam néha. Kár, hogy ilyen hamar vége a demonak😞! FAIN kis játék lett ez!!<#eljen><#eljen>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Directors csak USA ban kaphato, de ezt irjak is a hivatalos oldalon😊 amuyg a warez feardvd az director's edition verzio, annyi az egesz hogy van 1.6 giga extra movie: making of fear, directors commentary(par chaptert vegig mutatnak es kozben magyaraznak) es 2 fun movie.)

De. De lehet, hogy Európában csak ezt, a dvd változatot adják ki, és így ez félig DE. Mert a sima az cd-s. :-)
Vagy mégsem várok ?!<#vigyor2> nem úgy volt hogy drágább lesz a DE ??

Köszike ... még várok egy pár napot hátha lesz vmi infó az extra kiadással kapcsolatba .. de max hétfõig, azt akkor megveszem a simát <#wink> addig meg kihúzom még a multi demóval ..
addigra ugyis jól megtelnek majd a szerverek
<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>

MerlinW
Szerintem a játék telepítése után uninstallálta a HAVOC-ot😄

[merlinw.org]

Jaj el is felejtettem mondani kaptunk 2db plakatot es a lenyeg a DVD amit vettem 10ezerert az Director`s edition!!<#vigyor3>

hello!!
valaki belinkelné a magyar fear boritót?
nagyon megköszönném
csáó
Valaki nem tudna segíteni? Felraktam az 1.01 -es patch vagy mit és azóta nem megy. Nem lehet valamit tenni
R0sc0
nincs valami megoldás arra hogy a codeceimet vissza tudjam rakni?

balcooo
Szevasztok,

Van egy irtó idegesitõ problémám - nálam beszarik már installálásnál a program. Mikor betölt az installshield, ahelyett hogy továbbmenne az installscreenre felugrik egy hibaüzenet hogy:
"Description: Failed to load DLL: Installutil"

Nem tudom még csak elkepzelni sem miarossebb lehet - valaki talalkozott az esettel?
kösz

Lashynak! Sima Dvd tokban van az elejen kiscsajos kep hatuljan kb 5 kep van. Teljesen magyar az egesz kiveve a honlap cimet. <#vigyor3> WWW.Whatisfear.com
A DVD fekete es a kiscsaj van csak rajta A cd key meg ami benne van az.....<#buck>
Van hozza egy kis konyv 29 oldalas teljesen magyar. Ahogy beleneztem eleg apro betukkel van irva vannak kepek is de fekete feher csak. Orulok is hogy megvan mert nem igazan szeretnek vergodni ezzel a jatekkel. Sokkal jobb igy.<#hawaii>
A masik csavonak aki Warez topicnak hivta a fear forumot: Eddig ez egy normalis forum volt. Csak pistikeek megtamadtak!<#idiota> A jatekot termeszetesen mar meg is vettem.

báttyó02
na ma már végigtolom :@

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát nemtom a csávó milyen verzióval játszott. De amit a neten lehet "venni" abban semmilyen ilyen hibával nem találkoztam, hogy belemegy a falba az emberke, meg 5 méterröl leborítok tárgyakat...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

(#5055-#5056)
Így van...
Törtel, csak tört szerveren lehet játszani.
Kb. 1 hét mulva megtapasztalod ha multizol <#nyes>
Ja...a multit még nem probáltam, így azt hittem hogy törttel csak tört szerveren lehet játszani.

Akkor mindjárt megyek játszani 😊
Viktorr
óóóóó LOL

<#hehe><#hehe><#banplz><#banplz>

Viktorr
eddig minden serveren tuttam és tört

Maxtreme
Teszt

Idéznék is belõle ha nem baj...

A hivatalos-, boltokba kerülõ változat annyi programhibát tartalmaz amennyit még az életben nem láttam. Persze én megértem, hogy nem az ajánlott gépigényen toltam (3Ghz, 1 GB RAM, új generációs videokártya – ezektõl egy fokkal gyengébb a gépem), de akkor sem hiszem, hogy az engine-nek „ki kéne fáradnia” és ennek nyomán át kéne engednie a golyókat egy idõ után minden falon, sõt még a katonákat is – a játék újraindítása után már minden rendben volt – valamint indokolatlanul sokat kezd szaggatni olyan helyeken ahol egy órával korábban remekül elment. A környezeti effektusok amúgy sem mûködnek kifogástalanul, ugyanis volt rá példa, hogy az eldobott aknáim minden különösebb ok nélkül lassan, komótosan és kimérten fellebegtek a plafonra, majd mikor elmentem alatta, visszaestek és a földön maradtak

Szal nem nálam volt a gáz