F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy valaki elkezdte már?
Glory, Glory Man. United!
Next PC upgrade: 2022
úgyhallottam megfogták õket =/<#miaz>#miaz>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nem más mint a FAiRLiGHT! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>sok game-et köszönhettünk már nekik! <#eljen>#eljen> sztem bizta jó a crack, most örülhetnek azok is akiknek vmi hiba adódott és nem ment! <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
http://thenamelessphoto.com/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Meg aki mar vegigtolta az mondja mar meg hany palya van benne????
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Alapkonfigom : IP4 3,2Ghz - Amit IS7 - 1GB 400mhz DDR RAM -ATI X800PRO vga - 120Gb HDD baracuda. Grafika beállítás alapból High -High -on van, mint amit ehez a konfighoz írnak.
Elinditom a játokot, kiszálok az autóból és szinte körbenézni sem tudok úgy szaggat. Lefrissítettem a az összes drivert, felrak a játék patch és winbõl is mindnt kilõtem ami nemszükséges,kikapcsoltam a szûrést és élsímítást is, a helyzet picit jobblett,már tudok egyenessen menni, de a kanyart három kockában veszem be és ha 3 ellenfél van a képen akkor megáll a kép 3 másodpercre. Levettem a beállításokat mediumra, így 800x600 -ban a Quake2 grafikai szintjén tökélettesen ment, nodekérem nemazértveszek 100ezer forintos videókarit meg 10ezer forintos játékot hogy a 'quake2' -vel játszak.....
JA....max grafikán lefuttattam a beéítatt tesztel, 25-79közti FPS-t mért, és a kép mérés közben hibátlanul futott, de amint elndul a játék néha kb 10FPS lehet.
Ha valaki már járt ebben a cípõben az írja meg ,hogy hogy oldodott meg neki ez a probléma mert a úgyérzem a gépemnek tudnia kéne a maximális beállításokat.
Thx.....
Az új fiókom: DevLupius
u dont have to listen anybody else but me
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Egy jo bableves sose rossz!!
Még lesz benne beállítgatni való, de haladok.
Addig is játszatok rajta.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
-Fear666
-gyere
kb még 15 percig várok 😊 gyertek
Advent Grat! Majd jol lelojjuk egymast jo?!<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>
Beindultak az elsõ Magyar szerverek, megvan a scene, mostmár rajtatok múlik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De lesz tört hungs az biztos, különben kihal a feri 😞
Mi van gamerek ?
hungs tök üres !!??
Már csak hazaértetek az isibõl, vagy melóból!
Figyelmébe ajánlom mindenkinek, hogy tört serveren 3.-4. helynél elõrébb ne törekedjetek, mert kipicsáznak a játékból. Tegnap is és ma is így jártam két-három alkalommal. Elsõre azt hittem, hogy véletlen.....most már nem hiszem..<#mf1>#mf1>
Nem azért mondom, de az utolsó demó sokkal népszerübb volt.
Vagy mindenki most akarja végignyomni a játékot, multy meg hanyagolva ??
Irány lövöldözni!!! A temetõk majdnem üresek !<#gun>#gun>
mostmár be tudtam lépni a hungs.hu-ra is