F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl lett rózsaszínû??
A harmadik kira lett ...
ki kellett volna iratni az fps-t <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
ki kellett volna iratni az fps-t <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
ezek igazán fantasztikusak, nagyon köszönjük!
A képek, ahogy ígértem. :B
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Odaba**ott a karinak rendesen 😄
Odaba**ott a karinak rendesen 😄
végül is megoldódott a problémád???
most már nem kapcsol ki a monitorod??
és ha jó, mit csináltál???
most már nem kapcsol ki a monitorod??
és ha jó, mit csináltál???
Gyüjteni kell a mindenfelé heverõ kevlar cuccokat, de ha nem a legkönnyebben játszod akkor sose lesz megint 100 😊
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Sziasztok!
Most kezdtem el.
A pajzsom lement 0-ra, mit kell tennem, hogy 100 legyen ismét?
Köszi!
wrx
Most kezdtem el.
A pajzsom lement 0-ra, mit kell tennem, hogy 100 legyen ismét?
Köszi!
wrx
Kék autó, arany felni...
szerintem meg baromi uncsi volt. mászkálni az irodaépületekben...
nekem egyszerûen kikapcsolt minden! szerintem tuti, hogy feljebb vettem, és nem bírta, na de mi nem bírta?? mer az lényeges.. na látod ezt én se tudom 😊 a ventinek kellett, a tápnak kellett, mivan még? a vidkarira szavazok 😊
Nállam pedig 6800gt-vel telepítés után crack és inditottam és semmi tök sötét a monitor el se indul friss driverrel.
Tud valaki segíteni!
Tud valaki segíteni!
akkor nálad mi is volt a hiba???
ugyanolyan kártyám van mint neked
ugyanolyan kártyám van mint neked
igen, szerencsére ez már a 3. (vagy 4.? asse tom má! 😄 ) Inno 3d-s videókártyám, chiphiba, ventielkúrelódás, és ez! de lehet hogy volt még 1 😄DD
ez most jó, és szerencsére már új venti van rajta!!! tehát az tuti nem! szerintem az volt, hogy felraktam a world detailt max-ra!
ez most jó, és szerencsére már új venti van rajta!!! tehát az tuti nem! szerintem az volt, hogy felraktam a world detailt max-ra!
Lefuttattam a tesztet a performance-ba, és folyamatosan kék halál van, pedig már több drivert kipróbáltam, mi lehet a baj radeon 9800 pro
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Végigvittem (1 hét alatt <#idiota>#idiota> )
Hát kurvára tetszett,az elejétõl a végéig nagyon lekötött,1 unalmas perce nem volt.
Jobb lett,mint vártam.
skandináv, mindenki jargaborgenagül beszélt 😞
Nekünk soha nem lesz normális netünk <#rinya>#rinya>
Nekünk soha nem lesz normális netünk <#rinya>#rinya>
Arról nem is beszélek, hogy az egyik francia szerveradmin megkért, hogy töltsek fel valamit, kiröhögött mikor azt mondtam neki, hogy nem szívesen töltöm fel, mert nálunk a feltöltési sebesség 192kbit/s 😄
Gondolom nem Magyar szerveren voltál...
Ezzel mindent elárultam.
Nyugaton az átlag sebesség 4-6mbit....
Nah azon már szépen megy.
Ezzel mindent elárultam.
Nyugaton az átlag sebesség 4-6mbit....
Nah azon már szépen megy.
Akkor rohatt jó a gém netkodja mert min 12-en voltunk és nem lagolt 😊
Persze, elõfordul...
Ha DSL-rõl indítják, akkor hiába tiltják ki. 😊
Ha DSL-rõl indítják, akkor hiába tiltják ki. 😊
Már egy jó ideje van...<#idiota>#idiota>
sziasztok skacok mar van no dvd crack a jatekhoz es full mukodo semmi antiblaxx es virtualis cd tilto progi egyszeruen bemasolni es futt no vegre hurrrraaaaaa
Tegnap voltam egy krekkes szerveren a játék belsõ keresõjébõl...
o.O
o.O
A kettõ között 😊
A szerverkeresõben nem látszik, de a The All-Seeing Eye-ben igen.
De ha véletlen mégsem, mert még bugos, akkor beleteszed, és látod a szervert.
mennyien vannak rajta, és tudsz is kapcsolódni rögtön.
A szerverkeresõben nem látszik, de a The All-Seeing Eye-ben igen.
De ha véletlen mégsem, mert még bugos, akkor beleteszed, és látod a szervert.
mennyien vannak rajta, és tudsz is kapcsolódni rögtön.
Hali! Feltettem a játékot és valamiért a defragment a F.E.A.R. Mappába lévõ arch_00 fájlt és ezzel együtt az egész mappát nem tudja töredezettségmentesíteni. Volt valakinek hasonló problem?
És ez mit is jelent pontosan? Látszik a szerver a listában, nem kell úgy külön kapcsolódni rá?
Jeee mehettek multizni újra, ugyanis ASE-hoz megérkezett a fear full és a demo is, és látszik a hungs benne 😊
ha mégse látszódna, akkor vegyétek fel, és kész.
ha mégse látszódna, akkor vegyétek fel, és kész.
Na ez kicsit arrébb van a max beállításoktól, megnyugodtam.
A max beállítás az, amikor Maximum van a gép és a vga beállításainál is. Úgy próbáld.
(sokan nincsenek tisztában a "Full graf", "maximum graf" jelentésével. Számomra az a max detail beállításokon felül még a 4xFSAA + 16xAF kombó is hozzátartozik)
Erre gondoltam. (my test)
Én egyébként így játszom a FEAR-t, Ilyen futással .
A max beállítás az, amikor Maximum van a gép és a vga beállításainál is. Úgy próbáld.
(sokan nincsenek tisztában a "Full graf", "maximum graf" jelentésével. Számomra az a max detail beállításokon felül még a 4xFSAA + 16xAF kombó is hozzátartozik)
Erre gondoltam. (my test)
Én egyébként így játszom a FEAR-t, Ilyen futással .
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
beállitottad a performance setting alatt auto-val a cuccokat?
Hi nekem is állandóan lefagy, meg kilép program szabálytalan mûveletet hajtott végre kb 5 percenként, de lehet valami hardverhiba, ilyet csinált valakinek? mert nekem más játék nem csinálja radeon 9800pro driver 5.10
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha még nem oldódott meg a probléma, akkor esetleg volna egy tippem, miért kapcsol ki a monitor.... Inno3D hajlamos a tulmelegedésre, elszinezõdik a kép, és automatikusan kikapcsol a kártya.
Nem élvezkedek. Csak megkérdeztem, hogy normális ez az eredmény-e.... De ha esetleg megkérdeznéd, hogy miért ilyen magas, akkor megmondanám. És esetleg tudnék segíteni. De Te bunko seggfej vagy, hogy rögtön elkezdesz anyázni
A vége tényleg nagyon brutálra sikerült. <#wow2>#wow2> Beszarás volt így az esti órákban. <#csodalk>#csodalk><#vigyor1>#vigyor1>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
szerintem az enyém azért kapcsolt ki, mert nem bírta, na de ilyet, hogy nem bírja :\ pedig kajak nem volt fullon... óóó... nyáá.. messze nem volt fullon! na mind1, én így is el vagyok vele!
bár ez a 6800-asoknak, meg az x800-asoknak egy kicsit idegesítõ, nem? 😄
nekem is az volt, amikor már fullon szaggattak a játékok! egy héttel a vétel után! na jó talán volt egy hónap is 😄
de ez a fear eszméletlen ki van dolgozva, bár inkább még csúszott volna egy fél évet a megjelenés, és optimalizálták volna.. tökmind1, jó ez <#smile>#smile>
bár ez a 6800-asoknak, meg az x800-asoknak egy kicsit idegesítõ, nem? 😄
nekem is az volt, amikor már fullon szaggattak a játékok! egy héttel a vétel után! na jó talán volt egy hónap is 😄
de ez a fear eszméletlen ki van dolgozva, bár inkább még csúszott volna egy fél évet a megjelenés, és optimalizálták volna.. tökmind1, jó ez <#smile>#smile>
thx <#idiota>#idiota>
aha szóval így kell 😄
"SPOILER!!!
Most hogy is van ez? A hullazabáló muksón kívül jóformán mindenki családtag? A szemüveges Dr.Mengele a nagyfater Alma az anyám a szõke csaj meg a tesóm?
A dagadt vöröshajúval mi lett?"
majdnem jo😊 a hullazabalo a tesod, a szoke csaj pedig a nagynened, de a tobbi stimt😊 dagadt voroshaju meg gondolom megpunnyadt, nem emlekszem mar ra😊
Most hogy is van ez? A hullazabáló muksón kívül jóformán mindenki családtag? A szemüveges Dr.Mengele a nagyfater Alma az anyám a szõke csaj meg a tesóm?
A dagadt vöröshajúval mi lett?"
majdnem jo😊 a hullazabalo a tesod, a szoke csaj pedig a nagynened, de a tobbi stimt😊 dagadt voroshaju meg gondolom megpunnyadt, nem emlekszem mar ra😊
mit csinálsz a boisban a rammal??
én az AGP apertúra méretét vettem fel 256MB-ra
semmi változás nem történt
mindjárt feltöltök egy képet, hogy milyen nekem amikor lefagy
én az AGP apertúra méretét vettem fel 256MB-ra
semmi változás nem történt
mindjárt feltöltök egy képet, hogy milyen nekem amikor lefagy
én nemigen értek hozzá, még ennyire sem 😊 szal biztos 😄
de akkor lehet megcsinálom azt a ramokkal biosban, de csak ha tényleg érdemes! így van?
de akkor lehet megcsinálom azt a ramokkal biosban, de csak ha tényleg érdemes! így van?
Én felpecseltem és gcw-rõl leszedtem a krekket és simán megy minden, soha semmi problem nem volt nálam <#nemtudom>#nemtudom>
detmecseltem egy kicsit, ez így nagyon szar ahogy spawnoltam és léptem kettõt mögémspawnolt egy másik és hátbalõtt ez egy csomószor volt 😞
Túl sokan voltak a szerveren ezért nem jött le a sunnyogás a singlebõl az eszetlen hentelés nekem nem jön be :/
Egy olyan 4-6 emberrel lehetne sztem csak összehozni na mind1
Túl sokan voltak a szerveren ezért nem jött le a sunnyogás a singlebõl az eszetlen hentelés nekem nem jön be :/
Egy olyan 4-6 emberrel lehetne sztem csak összehozni na mind1
Hát igen, érdekes. Nekem egy Gigabyte K8NS ultra lapom van, egy A64 3000+(939)@ 2350 MHz, GF6800 visszakapcsolt vertex és pixel pipelinekkel, 1GB ram és valóban a teszt nekem is végigfutott úgy hogy a minimum 30FPS volt de ez is változott, volt amikor 25, ugyan olyan beállítások mellett, ami azt jelenti, hogy 1024 X 768 / 32 bit, a legtöbb efekt a maximumon, egy-két dolog médiumon mint pl a textura részletessége mert a maximumhoz már nem elég a 128MB videomemória, fõleg akkor nem, ha 4X-es FSAA és AF szûréseket használok. A helyzet viszont ugyan az mint nálad, játék közben néha leesett a sebesség 15 FPS-re, ekkor a vonalsimítást visszavettem 2X-esre, és egy pár dolgot mediumra. Ezek után jobb lett valamennyivel a helyzet de nem sokkal. Viszont az is érdekes, hogy mint írtam volt, hogy 15 FPS-re is leesett a sebesség. Csináltam egy Quick Save-t, kiléptem, újratöltöttem a pályát, és már 30 FPS-el ment. Szóval igen, talán lehetett volna jobban is optimalizálni.
Az AI pedig szerintem kifejezetten jó 😊 Néha olyanokat csinálnak, hogy csak nézek, pedig a 2. nehézségi fokozaton játszok. Van, hogy kijönnek egy helyrõl és elindulnak a szélrózsa minden irányába, és egysek fedezékrõl fedezékre közelítenek, mígy van olyan is aki biztos fedezékbõl tüzel. Volt olyan is, hogy magam mögött mindenki átküldtem a másvilágra, majd egy nagyobb üzemszerû részhez értem, elkezdõdött a tûzharc, magam mögé nem is figyeltem mert úgy voltam vele, hogy ott mindeki halott, de egyszercsak mégis a hátam mögül tüzeltek rám. Picit felmérgeltem magam, hogy ez, hogy lehet, hisz elvileg akiket magam mögött hagytam, mindnek halottan kellene lenni, hogy termett ez mögém? Így elindultam visszafelé és egy nem is olyan rövid séta után kijukattam ismét ehhez a bizonyos üzemszerû rész másik oldalához. Szóval a mocsok teljesen körbejött és így juthatott a hátam mögé. Ami még nagyon zsír volt, hogy persze ismét egy tûzharc közepette, egyszer az egyik katona odarohant egy polchoz, majd felborította és fedezéknek használta, majd miután nem mozdultam én sem a fedezékembõl lehasalt és átkúszott alatta hogy oda tudjon jönni ahol én vagyok 😊 Szóval az AI véleményem szerint meglehetõsen kellemes.
Nekem speciel most az lenne a legnagyobb gondom, hogy néha a pályabetöltés legvégén, kiírja, hogy nyomj egy gombot a folytatáshoz, nos ez a felirat nem mindíg jelenik meg, pedig be van töltve tejesen a pálya, és lefagy a gép 😞
Most felraktam az 1.01-es Patch-et, hátha ez segít rajta. Meg is nézem.
Az AI pedig szerintem kifejezetten jó 😊 Néha olyanokat csinálnak, hogy csak nézek, pedig a 2. nehézségi fokozaton játszok. Van, hogy kijönnek egy helyrõl és elindulnak a szélrózsa minden irányába, és egysek fedezékrõl fedezékre közelítenek, mígy van olyan is aki biztos fedezékbõl tüzel. Volt olyan is, hogy magam mögött mindenki átküldtem a másvilágra, majd egy nagyobb üzemszerû részhez értem, elkezdõdött a tûzharc, magam mögé nem is figyeltem mert úgy voltam vele, hogy ott mindeki halott, de egyszercsak mégis a hátam mögül tüzeltek rám. Picit felmérgeltem magam, hogy ez, hogy lehet, hisz elvileg akiket magam mögött hagytam, mindnek halottan kellene lenni, hogy termett ez mögém? Így elindultam visszafelé és egy nem is olyan rövid séta után kijukattam ismét ehhez a bizonyos üzemszerû rész másik oldalához. Szóval a mocsok teljesen körbejött és így juthatott a hátam mögé. Ami még nagyon zsír volt, hogy persze ismét egy tûzharc közepette, egyszer az egyik katona odarohant egy polchoz, majd felborította és fedezéknek használta, majd miután nem mozdultam én sem a fedezékembõl lehasalt és átkúszott alatta hogy oda tudjon jönni ahol én vagyok 😊 Szóval az AI véleményem szerint meglehetõsen kellemes.
Nekem speciel most az lenne a legnagyobb gondom, hogy néha a pályabetöltés legvégén, kiírja, hogy nyomj egy gombot a folytatáshoz, nos ez a felirat nem mindíg jelenik meg, pedig be van töltve tejesen a pálya, és lefagy a gép 😞
Most felraktam az 1.01-es Patch-et, hátha ez segít rajta. Meg is nézem.