F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
peccsel próbáltad?

ha te azt tudnád...^^

fent van a legfeisseb driver
csak úgy szó nélkül leáll, utána újranidul a gépem
fent van direct x 9.0c is
de mág nem próbáltam a 2000-res kompatibilitást
na most kipróbálom

raziel.
sziasztok

ezer bocs hogy ilyet irok meg hogy van FAQ stb de egy problámám akadt...

haveromnak leszedtem FEART elvitte tõlem majd feltettük deamonnal és progival hidoltuk a meghajtokat ahogy a FAQ-ba irja majd ikonnal inditottuk és valami oroginal disc szöveget ir neki...én itt ugyanigy csináltam és elindult nekem

mi lehet a probléma?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

WizArts
Azt csak tervezek venni, eddig nem tellett rá sajnos, de az Audigy 2 zs van kiszemelve. Addig beérem a 'gyári' Abittal, amit ennél a típusú lapnál (An8) egy mini pci-ba kell tenni. Eddig nem rossz, csak hallottam szólni a ZS-t és ahhoz képest nagyon nudli.<#vigyor3>

Richard90: Parancsikon jobb klikk-kompatibilitás-winfos2000. Vagy próbálltad már? Egyébként nem véletlenül kell a legújabb dX. Mikor is fagy be a gami, és mi az elõjele ha van? Addig is távolítsd el a vezérlõpultból a mostani nVidia drivert és
innen töltsd le az újat. Emiatt is lehet ilyen fagyás.

pls help

levettem direct x8-re hátha nem fagy le (mert gondoltam a 6600GT kari nem bírná)
és erre: ugyanúgy lefagy az egész játék!!!!!!!!!!
pedig alig szaggat a game
konfig: 3.0GHZ intel 6600GT 128MB 1gb Ram
kép

Knox
még érdekelne, hogy milyen hangkártyád van?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
Probálkozom, köszi!

WizArts
Nem szabadna, hogy akadjon ezen a konfigon. Az 50 fps is arról árúlkodik játék közben. Csinállj azért egy tesztet a játékon belül.

A Frapson nincs sok beállítási lehetõség, de 2 féle képp lehet felvenni.
1. Full size
2. Half Size
Sztem válaszd a 2-est és ne az alapértelmezett C meghajtó legyen amire menti ha van másik vinyód.
Az is lehet,hogy nagyon töredezett a kötet, amire mented.
/Van még 1 progi de, ahhoz annak idején nem találtam törést és már a nevét sem tudom. Az tudott tömöríteni is./

grebber
Haveromnak szeretnék a gamebõl jeleneteket felvenni FRAPS-al de amint benyomom a felvétel gombot 50 FPS-rõl 1-3 FPS-re lemegy.Mi lehet az oka ?Lehet valami mással normálisan felvenni?

Next PC upgrade: 2022

WizArts
Bocs mindenkitõl ha a #7271-ben túl nyers voltam. Nem volt jó napom 😞

WizArts
Volt vmilyen kodeked fennt, és aztán törölted, vagy nem is volt semmilyen és úgy sem megy? Vagy próbálltál már állítani a játék menüjében a hangon?
Ha nem próbálld ott is sztem.
Ha igen próbálld újrarakni a FEAR-t, hamégsem megy akkor passzolom.
Hátha ír vki akinek volt hasonló baja és sikerült megoldania.

/Visszatérõ jelenség ez a FEAR-nél, és tudtommal sokan csak kérdeznek, de ha rendbejön a gépük azt nem igazán osszák meg mással sajnos. Így mivel nekem eddig nem volt gondom a gamival csak találgatok. Nem tudom mikor írok jót vagy rosszat egy-egy kérdésre. /természetesen tisztelet a kivételnek//

Knox
ájájj! codec nincs, faq megvolt, forumolvasás megvolt, mégsincs hang!
Ötlet? <#fejvakaras>

Kék, ha ráviszed az egérmutatót akkor piros színûre vált és ha rákattintasz behoz egy új oldalt na azon van egy csomó sok információ, sztem ott megtalálod a megoldást a kérdésedre <#wave><#wave>
Ja majd elfelejtettem a banner alatt kell keresgélni és 3 betû <#wink><#pias>

Fonixxx
Hello!

Hányadik hozzászolásban írjak ,hogy kell felrakni?Alcholcd-s

WizArts
Nézzd meg, hogy mennyi helyed van a C meghajtódon. Lehet, hogy kilépés után nem tud a winfos visszaállni. De egy játék reinstall is segíthet talán. Próbálld meg. Hátha bejön.

WizArts
Namost! Ha warezolsz, és mindenféle minõségû és tömörítésû szart leszedsz a netrõl és emiatt tucatnyi kodeket használlsz akkor ne csodálkozz azon, hogy akad pár driver/kodek/.
Takarítsd le az összeset ha szeretnél játszani és próbálld úgy visszatenni, õket, hogy azért menjen a FEAR is. Ha mégsincs igazam, akkor bocs a feltételezésért.

Ha új drivert raksz, ajánlatos leszedni az elõzõt (ez írva van abban a kis txt-ben amit accept-elsz mielõtt engedi tölteni)

Sztem mindenképp az illesztõk, és a kodekek felõl közelítsd meg a problémád.
/és a semmit tényleg nem kellett volna belinkeli/

bacardi93
JÓ a fizkája?

Miért indul újra a gépem, akkor is csinálja, ha nem kattintok a Quit-re? <#help>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Vinsanity15
És melyik lenne az a 3-4 codek?????

Vinsanity is back!!

És az miért van, hogy ha kilépek mindig újraindul a gépem? <#help>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Sztem hanyagold mind a kettõt és úgy próbáld meg ... sztem 3-4 codeken kívül nem nagyon van szüksége egy "mezei" felhasználónak

Vinsanity15
De nem tudtok rá valami megoldást???hogy a hang mér megy,a kép meg nem.Hangkártya nem csinálhatja?már probáltam a k-lite, és az ACE codekeket

Vinsanity is back!!

Jó lett<#wave><#wave>
Más
komolyan nem láttok semmit azon a nagy fekete képen?! én egy tengerpartot,pálmafákat, és nudista lányokat látok rajta ..<#wink><#wink>, de menüt azt egy dekát sem<#crazya><#crazya><#crazya>

Agy Halott
Sziasztok! Érdekes...Sajna a kircsi grafika és hang miatt csak 10 pálya fért bele 4.6 Gb-ba. Kár érte, pedig egy ilyen szintû gém mellett, ha mondjuk 20-25 pályát csinálnak (persze nem 4.6 Gb), akkor hónapokig a toplista 1. helyezettje lett volna!
Casseus
Ezt muszály volt belinkelni?

ha te azt tudnád...^^

VRSDM
jolvan, még konzultálunk, amugyis fenntvagyok minden nap 4ig, szoval, nem gond... a gond az hogy nemtudom merre menjek tovább.

u dont have to listen anybody else but me

WizArts
Szeddj le minden kodeket, de ez asszem benne az FAQ-ban.

VRSDM: ok, de családapa is vagyok, írjatok egy idõpontot, de nekem csak 10-11 után jó. (este) oszt azt is felveszsük 😄

#7234: Szívesen. Szeretek ilyeneket felvenni, Ha lesz elég anyag, rakok össze 1 videót :B

Vinsanity15
/forumkepek/2005_10/FEAR.JPG

Ennyit látok a menübõl<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf> Pedig már felraktam a 5.10 es ati drivert meg egymillió codcecket próbáltam de semmi.HANG az van de kép nincs

Vinsanity is back!!

WizArts
Ehh, köszi :B ja, zenét hallgatok gami közben, ezért halljátok alatta a Faithless-t.. :B

Az elsõ belinkelt képeken ott az fps. Behalt a 6800gt :B

A hangcodec instalálásánál hibát írt ki... sztem nem rakta fel rendesen.

Sziasztok!

Elolvastam a FAQ-ban írtakat és megcsináltam amit írt, de még sem lett jó a hang... Mit csináljak, hogy jó legyen? (Nincs semmilyen codec a gépemen) <#help>

VRSDM
hello, elakdtam, sajnos... 😞, chapter 7, az alan wake, és pálya vagy az azutani, és ott vagoyk hogy leszakdt a lift, félig, ellen nemjön, csak szopatos szakasz, merrre tovabb? már mindent meghalglattam, amit lehet, köszi, elõreis... a filmért, meg gratula... ha már igy bennevaygtok, egy 16os serveren meglehetne beszélni egy cpukilleres, 15ös KILL-t 😄

u dont have to listen anybody else but me

Slayerboy
A végén kiderül a korházas részben h ki az a csaj 😉

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Ehh én is most fejeztem be.. fasza!Volt egykét beszaratós része =)

hy all! nah most vittem végig elég parás volt nagyon élveztem <#vigyor>

De vki eltudná magyarázni a történetet? me nem naon vágom az angolt <#vigyor>
nemtudom h ki az a csaj aki végig üldöz és a végén van pofája életbemaradni és felszálni a helikopterbe <#vigyor>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Slayerboy
Hehe.. na mondom megpróbálom utoljára!És sikerült az utolsó pillanatban eltûnt =) Kössz!

Kandurex
Nincs más megoldás. Nekem is csak kispisztoly volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Slayerboy
Nem sikerült megprobáltam vagy ötször de nem.Mindig ideér és megöl.Meg ugyebár itt csak coltom van. 😞

Slayerboy
Köszi a gyors választ! Megpróbálom!<#worship>

Kandurex
Spoiler!

Quickload. Majd legközelebb ha mész az ajtófelé, ne sokat bámuld az orvos-kislányt, hanem rögtön fordulj meg! Ugyanis ott sokat kell tunkolni Almaba.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Slayerboy
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!A 11-es Interval-ban vagyok, amikor látomása van a tagnak, egy folyosón vagyok, "You were born here..." mondja egy hang.Egy ajto mögött van egy (szerintem) orvos, majd ahogy közelebb megyek megjelenik a kislány és megöli.Hátrafordulok, jön felém a kislány, aprítom, nem történik semmi, majd közelebb ér és megöl.Mit kell itt csinálni?<#nemtudom>

igazi mûvész film! 😄

WizArts
Addig is még egyszer, de már a szerkesztõbõl kikockázva....
1. 2.3. 4. 5. 6.

Van olyan kocka a videón, ahol 4 mp-ig áll a kép. nem tudom mennyire jön le... :B

WizArts
Ez lesz a link a videóhoz, és kb 2.30-tól lesz elérhetõ. :B

Ajajj... hülye vagyok, vagy csak vak...., vagy csak már késõ van?!<#wink>

WizArts
Jobb felsõ sarok...😊

WizArts
Látod mennyi az fps 😄 majd összeszarta magát a vas.

Az pedig, hogy pinkre vette a figurát, lehet félreszámolás, nem tudta mögé tenni a hátteret torzítva, vagy vmi hasonló.

Betömörítem a videóját, és feltöltöm, :B

Hm...haverom tegnap vett egy Inno 3d-s 6600GT-t,mára azt mondja a Fear helyenként szétfagyott,a képernyõt ellepték kis kék pontok.Restart után néha a kártya nem tudta a monitort bekapcsolni...
Ma vitte cseréltetni,hozott egy másikat,tudtommal ez még megy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Azt nem vágom .... nálam is vmi hasonló színe volt de nem sokat láttam belöle<#wink> a szuper gépemnek köszönhetöen rendesen beakadt 1-3mp - re <#wink><#wink>