F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak úgy szó nélkül leáll, utána újranidul a gépem
fent van direct x 9.0c is
de mág nem próbáltam a 2000-res kompatibilitást
na most kipróbálom
ezer bocs hogy ilyet irok meg hogy van FAQ stb de egy problámám akadt...
haveromnak leszedtem FEART elvitte tõlem majd feltettük deamonnal és progival hidoltuk a meghajtokat ahogy a FAQ-ba irja majd ikonnal inditottuk és valami oroginal disc szöveget ir neki...én itt ugyanigy csináltam és elindult nekem
mi lehet a probléma?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Richard90: Parancsikon jobb klikk-kompatibilitás-winfos2000. Vagy próbálltad már? Egyébként nem véletlenül kell a legújabb dX. Mikor is fagy be a gami, és mi az elõjele ha van? Addig is távolítsd el a vezérlõpultból a mostani nVidia drivert és
innen töltsd le az újat. Emiatt is lehet ilyen fagyás.
és erre: ugyanúgy lefagy az egész játék!!!!!!!!!!
pedig alig szaggat a game
konfig: 3.0GHZ intel 6600GT 128MB 1gb Ram
kép
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
A Frapson nincs sok beállítási lehetõség, de 2 féle képp lehet felvenni.
1. Full size
2. Half Size
Sztem válaszd a 2-est és ne az alapértelmezett C meghajtó legyen amire menti ha van másik vinyód.
Az is lehet,hogy nagyon töredezett a kötet, amire mented.
/Van még 1 progi de, ahhoz annak idején nem találtam törést és már a nevét sem tudom. Az tudott tömöríteni is./
Next PC upgrade: 2022
Ha nem próbálld ott is sztem.
Ha igen próbálld újrarakni a FEAR-t, hamégsem megy akkor passzolom.
Hátha ír vki akinek volt hasonló baja és sikerült megoldania.
/Visszatérõ jelenség ez a FEAR-nél, és tudtommal sokan csak kérdeznek, de ha rendbejön a gépük azt nem igazán osszák meg mással sajnos. Így mivel nekem eddig nem volt gondom a gamival csak találgatok. Nem tudom mikor írok jót vagy rosszat egy-egy kérdésre. /természetesen tisztelet a kivételnek//
Ötlet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Ja majd elfelejtettem a banner alatt kell keresgélni és 3 betû <#wink>#wink><#pias>#pias>
Takarítsd le az összeset ha szeretnél játszani és próbálld úgy visszatenni, õket, hogy azért menjen a FEAR is. Ha mégsincs igazam, akkor bocs a feltételezésért.
Ha új drivert raksz, ajánlatos leszedni az elõzõt (ez írva van abban a kis txt-ben amit accept-elsz mielõtt engedi tölteni)
Sztem mindenképp az illesztõk, és a kodekek felõl közelítsd meg a problémád.
/és a semmit tényleg nem kellett volna belinkeli/
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Vinsanity is back!!
Más
komolyan nem láttok semmit azon a nagy fekete képen?! én egy tengerpartot,pálmafákat, és nudista lányokat látok rajta ..<#wink>#wink><#wink>#wink>, de menüt azt egy dekát sem<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
u dont have to listen anybody else but me
VRSDM: ok, de családapa is vagyok, írjatok egy idõpontot, de nekem csak 10-11 után jó. (este) oszt azt is felveszsük 😄
#7234: Szívesen. Szeretek ilyeneket felvenni, Ha lesz elég anyag, rakok össze 1 videót :B
Ennyit látok a menübõl<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf> Pedig már felraktam a 5.10 es ati drivert meg egymillió codcecket próbáltam de semmi.HANG az van de kép nincs
Vinsanity is back!!
Az elsõ belinkelt képeken ott az fps. Behalt a 6800gt :B
Elolvastam a FAQ-ban írtakat és megcsináltam amit írt, de még sem lett jó a hang... Mit csináljak, hogy jó legyen? (Nincs semmilyen codec a gépemen) <#help>#help>
u dont have to listen anybody else but me
Voltam zárás előtt. _______________
De vki eltudná magyarázni a történetet? me nem naon vágom az angolt <#vigyor>#vigyor>
nemtudom h ki az a csaj aki végig üldöz és a végén van pofája életbemaradni és felszálni a helikopterbe <#vigyor>#vigyor>
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Quickload. Majd legközelebb ha mész az ajtófelé, ne sokat bámuld az orvos-kislányt, hanem rögtön fordulj meg! Ugyanis ott sokat kell tunkolni Almaba.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem tudtok segíteni!A 11-es Interval-ban vagyok, amikor látomása van a tagnak, egy folyosón vagyok, "You were born here..." mondja egy hang.Egy ajto mögött van egy (szerintem) orvos, majd ahogy közelebb megyek megjelenik a kislány és megöli.Hátrafordulok, jön felém a kislány, aprítom, nem történik semmi, majd közelebb ér és megöl.Mit kell itt csinálni?<#nemtudom>#nemtudom>
Az pedig, hogy pinkre vette a figurát, lehet félreszámolás, nem tudta mögé tenni a hátteret torzítva, vagy vmi hasonló.
Betömörítem a videóját, és feltöltöm, :B
Ma vitte cseréltetni,hozott egy másikat,tudtommal ez még megy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.