F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
csak azt,h az optimalizált, mer nem szaggat 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
a hsz-em után jáccottam még...
haladok,haladok,és végre megtaláltam az emlegetett AI-t 😊
végre méltoztatnak bekeriteni, füstgránátot elémdobni,hogy aztán a füstön át 1 robbano gránátot dobjanak (ha sikerül nekik,akkor mögém) 😊
na, most jöttem rá,milyen jo,hogy fél évig CS:S-eztem (a terepek felépitése nagyon emlékeztet HL2re és CS:Sre) 😊
ha nem CSztem vna,akkor asszem néha bajban lennék,és nem tudnék néha mit lépni 😊
ha a CS:S-ben lennének ilyen pályák, még mindig tolnám 😊
ugyhogy a lentebb irt értékeléseim % értékei feljebb ugrottak, de az optimalizálatlanság enyhén idegesitõ... 😞
végülis ez az 1etlen rossz pontja a játéknak 😊
nameg van még1,bár az lehet,h nem is negativum:
a 2 stukker erõsebb,mint a darálo 😊 (3. fegyver)
a géppisztoly (ami eléggé HL2re emlékeztet) iszonyu gyenge 😞
ha nem fogyna el a stukkerbol a golyo,akkor csak azzal hentelnék 😊
ha az év FPS-e nem is lesz (mivel "kicsit" optimalizálatlan), szvsz rohadt jo gém 😊
optimalizálatlan alatt azt értem,hogy:
1: olvastam sok forumban és ujságban
2: a Q4 minden max beállitással nem szaggat 1600*1200-on Ultra High beállitásokkal 😊
a 2. pont ellenére akkor is ez a jobb 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
(ha mázlid van a jó ablakon ugrasz ki <#hehe>#hehe>)
tehát ezt berakjam? érdemes? nem kúr el semmit? mer ha szétcseszek valamit a gépen, akkor rajtam "verik" le, merhát ki más lehetne a bûnbak 😊 (és igen, nem saját keresetbõl vettem a gépet 😊)
csak a monitor kapcsol ki egyébként!
most bementem, megpróbáltam újra, semmi, eddig jó-ugyanis visszaraktam a world detailt mediumra, és az anisotropic filteringet 4x-esre!!!-, bár ezelõtt is jó volt ennyi ideig (vagy lehet hogy tovább bírta bekapcsolva 😄 )... csak hát kiléptem, mer sokat is vittem, no meg elakadtam! mit kell tenni, mikor az irodaházban vagyok, és egy nagyobb hallba értem, nem sok minden van, csak egy lámpa, meg van 4 ilyen négyzet alakú cuccos földdel. és ha elkalandozok egy ajtóhoz, akkor táphely van, fegyverekkel, gránátokkal, healthel! és ott fingalmam sincs mit kell tenni!
++ még ezt hozzá tenném, hogy megtaláltátok-e azt, amikor a tagnak 7800gtx-el le kellett vennie a grafot, nem is gyengén, az x800-as atisnak meg még jobban!!! <#idiota>#idiota> hozzá is szóltam nem oly rég, duuurvaaa!!!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
De ez csak akkor igaz, ha a gép is lekapcsol... (most olvastam végig a hsz-edet)
2 orányi játék után az elõzetes véleményem a kövi:
OPTIMALIZÁLATLAN, FÉLKÉSZ (esetleg 3/4-ed kész)
nehogy már az én konfigomon szaggasson 1024*768*32-ön FSAA 2x, AF Trilinear beállitásokkal!!!
a teszt bezzeg lefutott ugy,hogy MINIMUM 24 FPSem volt,de játék alatt örülök,ha megvan 35 a MAX!!!
irányitás: 100%
sztori: majd kialakul 😊
"F.E.A.R -érzet": hmmm... hááát... khmmm... csak lesz jobb is 😊
AI: pffffff... LOL!!!nem a legkönnyebben nyomom,de ez sima Serious Sam 2-vel vetexik 😊 csak mennem kell elõre,és ennyi... engem még nem probáltak bekeriteni,csak osztom a HEDSHÁTOKAT 😊
remélem lesz jobb is,amugy grafikailag nem vagyok hanyattvágva
de HANGULATILAG jobban bejön,mint a Quake 4 és társaik 😊))
fontos info lehet: tegnap, vagy tegnapelõtt, mind1, be volt lõve a graf, játszottam!
ma feljebb raktam.. a world detailt mediumról maximumra tettem, és az anisotropic filteringet (asszem ezt 😄 ) 4x-esrõl levettem 2x-ösre.
hát ha ennyit számított volna, és ezért elkezd kikapcsolni, akkor BESZAROK!!!
Az irodás pályát utáltam de minden ami utána jött <#worship>#worship>
Végig ResidentEvil és Blood2 fílingem volt, a plazmafegyvert talán nem kellett volna beletenni vhogy nem oda illõ, gondolom multiba is anyáznak rá rendesen 😛
Ja egyébként mennyi a max élet amit össze lehet hozni? Nekem a végén 190 volt <#fejvakaras>#fejvakaras>
(kellett is a buzi asztrálzombik miatt! <#boxer>#boxer>)
SPOILER!!!
Most hogy is van ez? A hullazabáló muksón kívül jóformán mindenki családtag? A szemüveges Dr.Mengele a nagyfater Alma az anyám a szõke csaj meg a tesóm? <#wilting>#wilting>
A dagadt vöröshajúval mi lett?
játszok a fearrel, és nemes egyszerûséggel a monitorom kikapcsol, de már másodjára!!!!! nem tudom mitõl lehet! (Inno 3d 6600gt, Amd Athlon 64 3000+, 1024 ram)
ha tudna valaki segíteni, megköszönném!
Bocs, hogy ezt beírom, de nem találtam megoldást a FAQ-ban...
Amikor el akarom indítani a demo-t ezt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Leszedtem minden codecpackot,de semmi változás, és ha kikapcsolom a hangot akkor is ezt vágja elém...
A teljes se fog futni?
Mit tegyek? PLS HELP!!!
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
az elején járok és pár percet játszok vele és elszínezõdik a képernyõ és lefagy a játék ( a zene szól alatta)
ezért kénytelen vagyok újraindítani a gépet
valammi tipp????
6600GT legfrisseb driver
Ez a High videókártya beállítással.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
mert sokáig álitgattam mire sikerült jol belöni a grafikát de ez még nagyon hiányzik belöle 😊
Carter15!
A szûrés 4x-esen van. Hogy-hogy nem szereti a tied a 4x-st?
Forza Italia OoO Forza Juventus
😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Annyit mond a csaj, hogy az elsõ prototípus sikerrel járt, azaz Te, vagyis valóban Alma Wade fia
majd benyomom frapset, és gyorsan lekapom azt a szöveget, mert nem tudtam átkódolni olyan gyorsan az inglist 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Vinsanity is back!!
Inakabb Bourbon es Torkoly.<#vigyor3>#vigyor3>
Egy jo bableves sose rossz!!
Mert az én 6600GT-m csak 2X-est bír el.
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
Nálam:
FPS
minimum: 25
average: 44
maximum: 89
FPS distribution:
0% below 25 FPS
56% between 25 and 40 FPS
44% above 40 FPS
Ez jónak számít 1024x768, max beállításokon?
😉
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu