F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
F.E.A.R. Bibel
Jajj meg pont idevág vki tudja hogy miért nem lehet szerkeszteni a hsz - aidat, vagy csak megadott hsz szám után tudod??
Más...
Találtam egy tök jónak tûnõ kis leirás félét, vagy F.E.A.R. "mindenest" ugymond ... pdf ben a F.E.A.R.HQ.com - on, nem sokat értek belöle mert sajna németül van.. de tök jónak tûnik, ha jól vettem ki akkor vannak benne párbeszédek meg mindenféle hasznos információ a story - val kapcsolatba is ...
Jó lenne egy ilyet látni magyarul is <#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Vagy esetleg ha vki vágja a németet és egy kis szabad ideje is lenne és lefordítaná ...<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya> habár nem olyan rövid, de hátha ....
Next PC upgrade: 2022
Köszi
Most eltüntem igaz mert én a Hungsos serveren játszom.....
Majd lehet, hogy meg lesz az eredeti de csak Karácsony környékén esedékes....
Majd gyere te is a Hungsos serverre jól mûködik és Tomi, Zoli, Szikorarobi, Chooslee, Karc Én néha meg Lifeforce is szokott lenni jók kis csaták szoktak lenni!!!
Meg még néha bejön egy két ember.. 😊
Ez meg mi?
//jelen pillanatban 14 részbõl álló teszten 8-10 paramétere veri az ati 800-as karikat. Én eddig ati párti voltam nagyon, de ezek az nVidiás fiúk kitaláltak valamit. nekem alapon megy, de simán viszi az ultra órajelét plussz hûtõ nélkül.//
Mi van veled Bub, rég játszottunk már... hol bujkálsz?
Nagyon álat még a játék is kiakadt ahogy látom! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ez meg mi?
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Kurva fraps akadoztatja a gamet 😞
Next PC upgrade: 2022
Felraktam az 5.10-es catalystot, és játszottam a beállításokkal (a játékkal még nem mertem <#circling>#circling>), és meglepõ eredményre jutottam: Kipróbáltam azt a Pixel doubling nevezetû opciót, de majdnem elhánytam magam milyen ronda volt a tesztben minden, úgyhogy az kikapcsolva marad. Viszont az effectekben minden maxon a többi normálon meg az árnyékokat kinyomtam, ja és 2x fsaa. 63% 25-40Fps 37% 40 felett a tesztben. na ez már bíztatóbb.
Még egy kicsit szenvedek vele, aztán már ideje lenne játszani is. <#vigyor>#vigyor>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Hát nekem elsõre amit beállitott graf-ot, azzal kb 15 Fps-sel megyeget ami sz*r. Pedig sztem nem kéne neki ennyire akadni ezen a konfigon. <#szomoru1>#szomoru1> Pedig visszavettem dx8-ra ahogy a Faq-ban volt de így is a belsõ tesztben az egész 25% alatti Fps. Lehet megfogadom a #7301-es hozzászólást és felrakom én is az 5.10-es catalystot.
Biztos hogy valami beállítás problem lehet, vagy inkább driver, mert pl. a Riddick-et max. grafon (800x600/32) jáccottam ki és nyoma sm volt akadásnak, pedig annak sem semmi a grafikája.
Valaki még vmi ötlet?? <#nemtudom>#nemtudom>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
már 140 napja nem telepítettem újra a winfost
Rekord 😄😄😄
az lenne a kérdésem, hogy LAN-on lehet ezt nyomni? mert nemlátok rá lehetõséget, igaz van egy kapcsoló, amit átlehet állítani internetröl LANra de vhogy nemmüxik azse...
persze biztonsági másolatról akarok játszani<#bee1>#bee1>
Még annyira nem nézegettem meg a beláítást..de 1024x768..ra van álítva..!
de megtanulmányozom úgy ahogyan a tied van..!😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Richard90: igen, megoldódott... ugyebár mondta, hogy a world detailt felvettem maxra! hát miután visszavettem nem csinálta <#idiota>#idiota>
Igaz, nagy bölcsen 800x600/32 és MINDEN Medium beállításon van...
V-Sync kikapcsolva és a Shadereknél DX8 van emulálva.
1700+ / 512 DDR / ATI R9500 Pro / DirectX 9.0c (augusztus) / Catalyst 5.10 / WinXP SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
néha belasul..vagy is akad...!
de levan sz@rva..!😊
nagyon jó kis game😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Én még csak a 3. pályánál járok. Az elõttem lévõ teremben meghallottam hogy beszélnek, de õk is engem, visszamentem egy kicsit és elbújtam egy sötét sarokban. Hallom, ahogy keresnek, de mondják hogy tiszta minden. Látom jön a csávó és szépen elmegy mellettem. Ami normális is, mert mozdulatlan voltam, 10 mp múlva jött egy másik, az meg észrevett. Biztos ennek röntgenszeme volt, vagy S.Cell felszerelést viselt.
Volt, hogy egy szobába a lehetségestõl eltérõ úton jutottam be és csak bámult abba az irányba, ahonnan jönnöm kellett volna...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a demonál is ugyanezt csinálta
majd talán egyszer ha új videokártyám lesz (szerintem az a baja), de nem lenne neki elég a 6600 gt????
na mindegy
csá
Csak hogy az AI-t is dicserjem: veti a szoldzser a gránátot felém, az elõtte álló kommandós pedig észreveszi - és elegendõ fedezék hijján átveti magát az ablakon át a szomszéd szobába még robbanas elött!- beszarás..Meg mikor a fedezék mögül csak a puskáját dugja elõ/felfele és ugy lõdöz az enemy.. HL😮pposing force-nal volt utoljara ilyen mokás a kommandozás..😊
Apropó innen még sok van hatra? (interval 8: Entering adandoned Industrial valami..)
A birogalmi lépegetöknék van egy jó trükk! Én az elsö kettöt kinyírtam, aztán mikor már ketten jöttek ellenem ugydöntöttem elszaladok! Szal várd meg míg nem figyelnek és usgyi! Nálam bevált legnehezebb fokozaton!
ha te azt tudnád...^^
Végigtoltam a gamet 😊
a vége nagyon állat, nekem nagyon bejött.
a vgégvel kapcsolatban az hogy kell értelmezni (aki nem vitte végig csak saját felelõséágre olvassa továb 😊 hogy a kiscsaj a robbanás után a végén mászik fel a helikopteren???
megpróbáltam úgy ahogy mondtad (winfos 2000)
úgyanúgy lefagyott és bepixelesedett a kép
patch is fentvan
már egyébként egyszer csinálta ugyanezt az ut2004-nél a cod 2-nél (igaz a cod2-nél directx9)
de csak egyszer
a feranél már ezerszer