PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GP2100
Velem is elõfordult, hogy összekevertem. Kómásan keresgéltem a PSP backup-jaim között(memóriakártyáról tovább bírja az akksi, nem használódik az UMD drive, nem kell hurcolnom a drága UMD-ket, tudjátok... 😄) és megláttam a GoW mappát. Majdnem el is kezdtem felmásolni, de eszembe jutott, hogy ez nem a Gears of War PSP változata, hanem a God of War, amit már egyébként is végigjátszottam 2x is elõtte.<#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

5c0rp330n
és akinek mind2je van? 😊 (mint te)
szóval a god of war azért alapvetõen nagyobb, régebbi név, mint a gears..

Istencsászár
Ne essünk tulzásokba, mind a kettõ kiváló játék, mind a kettõ primkó, mind a kettõ gyönyörû, mind a kettõ élvezetes, mind a kettõnek szuper a zenéje, mind a kettõ mászthev cím, akinek Pse van annak a GoW God of War, akinek xboxa annak GoW = Gears of War, ennyi a különbség.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BB7
😄 Semmi baj! Legalább röhögtem egy jót! XD
5c0rp330n
ajaj, sikerült egy végtelen ciklust csinálnom 😊

BB7
"a gow mindig is a gow of war-t fogja jelenteni"
Ezt még egyszer!<#banplz>
5c0rp330n
a god of war, mint cím és mint franchise, felmossa a padlót a gears of warral. a gow mindig is a gow of war-t fogja jelenteni, ha nem xbot helyen vagy.

BB7
A "Gears" nekem meg a "Google Gears"-t jelenti! XD
Pandora nélkül nehéz lesz...
PoisonChihuahua
A "veterán" játékosoknak a GoW mindig is God of War-t fog jelenteni, legalábbis számomra biztosan 😉
A Gears nekem nagyon nem jött be, az a ... inkább mradjon meg 360-ra.
BECKHAM7
senki?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ZTM
Már felcsillant a szemem hogy van Gears of War PSP-re.
Aztán jött a hideg zuhany hogy itt God of Wart jelent😞

PoisonChihuahua
Én a God of War: Chains of Olympus-ra gondoltam, csak hogy tisztázzuk. A GoW I-II iszonyat hangulatos játékok PS2-re, aki nem játszott velük az ezt nem értheti. Képekbõl, videókból, "review"-kból ez nem jön át! A GoW:CoO ezeknek a "kultikus" játékoknak a PSP-s (történeti) elõzménye és ugyanolyan nagyszabású és epikus mint a nagygépes testvérei. Aki nem játszott az elõzõ részekkel, azt valószínüleg nem ragadja magával annyira a játék, mint azt aki a korábbi részeken "nevelkedett". Ez is egy olyan játék ahol a játékosnak kell egyfajta "elõélet", hogy teljes mértékben kiélvezhesse a játékot és itt én nem csak a történetre gondolok. A hangok, a kombók, a harcrendszer és a vizualitás viszonylag csorba nélkül köszön vissza a PSP képernyõjérõl az elõzõ részekhez képest és ez minden GoW rajongó szívét megdobogtatja. A GoW-ok PS2-n egy hihetetlenül izgalmas, nagyszabású történetet kínáltak és ez a játék minden porcikáján érezni lehetett. Míg egy átlag játékos csak egy "jó" játékot lát benne addig a GoW-ot ismerõk tudják, hogy a Chains of Olympus is egy izgalmas, epikus, új kalandra hív.
Valószínûleg ez fordítva is mûködik... ha mondanál valamit ami neked bejön lehet ha ugyanannyian mondanák, hogy nekik meg nem és nem tudják neked miért :-)

deep
Azért nem tudod miért vannak oda érte, mert neked nem jött be.
Nemtom mér van oda mindenki a gow-ért.. Mutatták 576ban, nekem nem jött be...
CaviaR
ott a pont.. <#szomoru1><#rinya>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PoisonChihuahua
Azért egy-két címet be lehet szerezni, GoW pl. alap!
Remélem hamarosan viszont látunk amikor arról virnyogsz hogy "mé nincsenek jobb játékok?"
dienesoft
Nem.

dienesoft
Köszönöm szépen! Már megy is így a Metal Gear Solid Portable Ops! (Nem is gondoltam hogy ez lehet a baja). Köszi szépen mégegyszer!!!

BECKHAM7
A legegyszerûbb módon hogyan tudnék visszahozni egy brickelt PSP-t?
havernak megállt a frissítés 95%nál, és nem kapcsol be, recovery sem jön be, így egy gyors pandora megoldaná...

U.P.M.S -re gondoltam... más mód esetleg? jobb ennél?

am egyszer mintha olvastam volna h lesz vagy ven egy olyan fw amiben recoverybõl lehet pandora memot csinálni...lehet h nem...álom<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

GP2100
No UMD módot próbáld állítgatni. A legtöbb játék M33 driverrel megy, de találkoztam már olyannal, ami töltöképernyõn megfagyott és más No UMD driverrel jó volt. Ezt egyébként a VSH menüben(XMB-ben select-et nyomsz), vagy a recovery menüben(bekapcsolásnál R gombot nyomva tartod) tudod állítani.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Arra gondoltál már hogy megveszed az eredetit ha valami annyira nagyon tetszik?
dienesoft
*játékokba lévõ videoknál

(és elõre is köszönöm a segítséget)

dienesoft
Sziasztok!

Miért van az, hogy a PSP-m átlagosan lefagy a játékokba lévõ, vagy el se indul maga a játék? Fekete képernyõ, és ha ki akarok lépni, végképp megfagy. Már mióta megvan, ezt csinálja és nem értem...valami beállítási gondom lehet? Mindig azt mondták, próbálgassam más verzioju játékkal, de ugyanaz az eredmény...mit tehetek?

prohardver.hu n is vannak sok jo olcsoak..
jaszy
Még nálunk is olcsóbb!

ZTM
Ez tényleg csak 1 példa ,de ilyenekre vadásszak ha odakerülök így van?

Empty
Üzletbõl újat venni ami flashelhetõ nehéz ügy! Én tavaly év vége felé vettem de azóta már nem találtam olyat mint az enyém pedig egy ismerõsnek is kellett volna. Az új alaplaposak meg egyelõre "cumik"! <#crazya>

BB7
DRÁGA! Ne vedd meg szerintem! Ennyiért 3000es szériából is kapsz! TUDOM, hogy neked törhetõ kell! De szerintem nézz még körbe!
ZTM
Hát nemtudom használtat semmiféleképpen se akarok slimnek meg nem jó a fogása nameg azt csak személyesen jó venni,praktikusnak tûnik mondjuk a házhoz szállítás addig majd elválik de hát mégis meg kell nézni mindent...

Nem drága egy ici-picit :/ ?

ZTM
Ezt innen érdemes megvenni? Haverom mondta hogy a FAT ok teljes mértékben flashelhetõk szval nem kell elmenni megnézni stb. ami számomra elõny mert így mihelyst megvan a pénz már jöhet...
Legfõképpen az idõt spórolom meg magamnak.

WiZZaRD
Én ilyen megoldást használok, eddig semmi problémám nem volt vele.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

kosz
öregharcsa
én is használok ilyet(már 1 éve tuti, ha nem több)..teljesen jó..nincs vele gond..sõt még gyorsabb mint 1-2 fake "sony" kártya...

http://pspfilez.extra.hu/

döncsed e te e hogy NEKED megéri e... én használok ilyet, persze van e redeti is...
kb 600 forinter is van mar kulfoldrol,memkartya meg kb 3 ezer 8 gbs.. szal meg e eri?! szted?..kosz
eeez mit jelent?!90% mert?!? az vki hasznalja ezt,v hasonlot?? jobb? gyorsabb e?! ar kb ugyanaz..asszem..
Az elõzõ is fake volt, sok ismerõsömnek az van, eddig baj nem volt senkinek, nekem is bírta addig amig sikeresen darabokra nem törtem😞 A lassúságot tudom, ha mennek az isok akadozás nélkül akkor nekem már épp elég. Mennek?😄
baaka
Attól függ milyet fogsz ki!pl van olyan fake memkarit ami bírja egy hétig de van olyan ami addig mint egy eredeti!!De a fake-nek az írási és olvasási sebessége jócskán alul marad az eredetihez képest

5c0rp330n
benne is van 50 órád, látom 😊
remélem lesz elég türelmem hozzá..
viszont mostanában a psp-m kezd átmenni ps-be, vagyis kezd leválni róla a portable jelzõ. az aksija már olyan kritikán alul szar, hogy fél óra alatt lemerül, 3 és fél év alatt kicsikét elhasználódott. ha már újat vennék, 2200-as eredetit vennék mindenképp, de nem találok olyan ehlyet ami megbízható és az ár sem rossz, elvileg eléggé hamisítják, vigyázni kell ezzel is..

Hai!

A 8Gb-s memkártyák amik most elterjedtek az aukciós oldalakon 6000ft körül azok mûködnek annyira mint 1-2 éve a a hasonló szinten eredeti 2Gb-os kártyák?
Istencsászár
Lambót én a játék végén tudtam venni saját erõbõl, egy DUB edisönt sikerült elnyernem egy versenyen aztán az egész játék alatt az volt a legjobb kocsim😊 360 ezret ért, sose volt annyi pénzem a kasszába... 100 ezernél már heppy voltam, de hama el lehet költeni ha már a tuningszintek megvannak.

Nem az a gyorsan végigrohanok rajta játék, maximálisan bejött nekem 360on, tervezem h majd PSPre is beszerzem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
kösz, akkor ezzel még elleszek egy darabig 😊
csak tényleg idegesítõ, hogy már negyedszerre írja ki, hogy mégújabb kategóriás kocsikat is unlockoltam, mostmár nem csak skyline-t (ami simán elég lenne pedig, azt gondoltam), hanem murciélago-t is vehetnék, de huszadannyi pénzem nincs, pedig csak egy lerobbant szar tuningjára költöttem egészen eddig, arra is max pártízezret 😊

Istencsászár
Gondolom naggyából hasonló mint a nagykonzolos. Kitartás, szép lassan elõre, nem az az osztogatós játék, meg kell dolgozni minden egyes dodóért... tartalékolj okosan fejlesssz, aztán majd beindul, és már tudsz emberi összegeket is leakasztani, ez nálam olyan 20 óra játék után következett be.

5c0rp330n
de, pandora mindent eszik. ha 20 év múlva kiadnak egy 14.74 verziójú fw-t, azt is vissza lehet hackelni vele. az egyetlen bökkenõ, hogy a boltban kapható psp-k 90%-án nem mûködik a pandora.

5c0rp330n
semmi értelme nincsen.

egyebkent a magyarositas nak mi ertelme van?! azon kivul h valoszinu h problema allhat fennt,meg hianyzo file ok miatt beszarik minden...??
nem lehet megtanulni azt a 5 nem magyar szot?!v mi?