40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36258 Tényleg annyi. A Lie to Me legújabb részét konvertáltam át (40 perc, 380 megabyte), és több mint 2 óra kellett neki. -
#36257 Az Xvid4PSP -t hogy állítod be?
Nekem 2 órát ír a konvertálásra.
nem sok egy kicsit vagy én vagyok béna?
-
dark night #36256 hello
hogyan kell tölteni a psp-?? mert én hiába dugom be töltőre nem tölti!!.Világítania kéne a narancs színű izzónak de csak zölden világít!! De viszont usb-keresztül pedig tölt!! valami ötlet?? -
F1re #36255 Vki linkeljen 1 joh oldalt ahonnan mar rendeltetek is memo karit 4-6-8 gb-s kene es olcson :P -
#36254 Am most tolom az x-men origins-t és hála az égnek nem rontották el!!! Nem lett csalódás,már a bevezető videó is nagyon szép volt,a játék grafikája sem rossz,a kombók véresek és durvák,eddig nagyon bejön a gamma. -
#36253 tekken 6-ról én is hallottam már,h psp-n is tiszteletét teszi,aminek csak örülni tudok,hixen az előző is nagyon jó volt,a soulcalibur meg új és kíváncsian várom azt is,mert xboxos verzióról jókat hallottam,remélem lex benne ilyen saját karakter készítés,mert az benne a legjobb ^^ -
#36252 Tekken 6 psp
soulcalibur psp -
#36251 Én is az XviD4PSP -re szavazok. Nekem nagyon bevállt. A többi állandóan kifagyott XP alatt. -
#36250 Xvid4PSP a legjobb konvertáló progi... -
#36249 PspVideo 9-el lehet, hogy csak nekem volt bajom, de vagy 6x újraraktam, mindig hibaüzenetet kaptam az arcomba. Szóval a séf mai ajánlata:
MediaCoder PSP Edition
MediaCoder PSP Edition -
#36248 Én a PSPVC nevű progit tudom ajánlani, egész jól működik, bár a Framework frissítést passzolnám -
guppy #36247 pspVideo 9 ? -
#36246 Nem tudtok valahol egy jó free video konvertert?
lehetőleg olyat ami nem kér Framework frissítést :) -
#36245 MPEG-4
MPEG-4 Part 2
MPEG-4 Part 10 (H.264/AVC)
SWF -
dark night #36244 hello a psp milyen videó formátumokat támogat mert az avit azt nekem nem játszotta le... mire kell átkonvertálni?? -
#36243 OMG OMG OMG: Wolverine!!!! Áááááh,basszusss,nagyon sanszos,h ezt a remeknek ígérkező gammát is 99%,h elszúrták psp-re. kicsit utána néztem neten és hát hasonlóan a spiderman web of shadows gamma mintájára,megint csak egy nevetségesen kevés mb,konkrétan: 457,7 mb! a psp-s verzió,míg a ps2-es verzió is mindössze csak 1,48Gb,tehát sanszos,h ez megint egy elkapkodott harmat gyenge átirat lex,meg se fogja közelíteni a nextgenes társait,remélem nem lex az a csalódás,mint aminek most látszik,de ez nagyon lehangoló,már nagyon vártam ezt a gammát és erre...
Hát csak boxon tudok majd vele játszani,pedig reméltem,h majd psp-n is olyan jól el lexek vele,de könyörgöm 457mb,nevetséges,vagyis inkább szomorú! :'(((( -
#36242 A resistance-be,hogyan lehet előhozni az infected mod-ot? csak ps3-mal mmüxik? -
#36241 Fake kártya=zsákbamacska. Ha már pénzt adsz ki, eredetit vegyél... -
#36240 Tudatlanul vettem egy fake memkarit 1,5 éve. Idáig bírta. Mostmár látom, hogy szebb és jobb hamisítványok vannak piacon azóta
Szerintetek javultak a fake karik? Volt már olyan akinek pár hétig bírta csak?
Köszi a válaszokat -
Geccoka #36239 azt azért hozzáteszem, hogy Slim esetén -
Geccoka #36238 Ez nem igaz... -
guppy #36237 Csak akkor tölti ha nem 100%-os az aksi és akkor se azonnal. -
#36236 Mert sima usb-n nem is fog menni a töltés!!Ahhoz usb,töltő(2 in 1) kell hogy meg tud csinálni a töltést...... -
#36235 A városban mi vagyunk a legolcsóbbak!
Nekünk van szállítási és egyéb költség is.
Varázspálca másnak kell
-
Haversrác #36234 Hálás köszönet! -
Akuman #36233 Sziasztok
kis segítség/tipp kellene nekem hogy hogyan tudom beálítani rendesen hogy mikor a psp-t összekötöm a géppel, a gép az töltse az akumulátort.
a rendszer/usb töltés "on"-ra raktam mégsem megy...nemigazán tudom mit kéne csinálni, még fris psp tulaj vagyok
köszönöm -
#36232 Tegyél rá CFW-t, ha nem sikerül megjavítani. -
nem kötözködnék a helyedben, mert kb 2-3000Ft-tal vagy drágább mint a konkurenciád...
Az áraidra férne rá egy varázspálca -
#36230 nem tartom kizártnak, hogy csak meg kellene tisztítani.
Ez 2000 Ft. SZERVÍZ
Általában ha nagyobb beavatkozást igényel a gép, az nem megvárható időn belül készül el.
[URL=http://www.vatera.hu/psp_gps_mo_terkep_2gb_kartya_csak_nalam_146031854.html]#36229 - Vatera[/URL] -
Haversrác #36229 Szasztok, tudja valaki, hogy hol tudnék GPS adaptert venni a PSP-hez?
ELőre is köszönöm. -
#36228 És varázspálcával javítják, nehogy szétszedjék!
Ilyen szerviz a mesében van.... -
#36227 Igen de az nem sima bolt, csak netes shop.
így tudja olcsóbban adni :)
+ 2500ft a szállítás, de ezt biztosan olvastad te is....
Tőlem ne kérdezd mi hihető és mi nem :)
Én rezsivel művelem ezt.... -
Keti #36226 1,5 éves (nem tört)psp-t javításra hová érdemes vinni? Biztos megbízható helyet keresek, csak olyan írjon aki tapasztalatból ismeri őket. Felhívtam a hivatalos sony szervízet, a hiba elmondása után ők 20.000 ft-ot mondtak előreláthatóan javításra, ezt irtóra sokallom. A hiba: alig olvassa az umd lemezeket, ha sikerül is neki játék közben leáll, a home gomb pedig külön életet él. Most ott tartunk hogy már használhatatlanná vált a psp. Ja és olyan hely kellene, ahol meg is várható, nem kellene ott hagyni a gépet. Segítségeteket előre is köszönöm! -
#36225 http://www.akkuk.hu/AKKUINFO/Ut%C3%A1ngy%C3%A1rtott%20akku%20Sony%20PSP-1000%203650mAh/1.64.SON.1.10
Ez hasonlít a Datel X2-re, vajon jófajta ez? -
lowdog #36224 OFF: igy hihetobb? -
#36223 SEHOL! Az éra az idén felment ( a forint romlás miatt)
a 43 is hihetetlen kicsit. 52 a cora-ba. -
dark night #36222 hello
Nincs valakinek Békés megyében (vagy nem túl mesze békés megyétől) eladó psp?? lehetőleg 2004-es slim legyen!! kösz!! -
#36221 -
rnd #36220 Szerintem a Nintendo DS topikban kérdezd, ott BIZTOSAN tudják! -
#36219 43990 Ft nál olcsobban hol lehet xboxot venni?? ami teljesen uj persze...aki tudja és nem akarja ide leirni...az privibe is leirhatná hálás lennék érte:D
kösz