PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
szóval a god of war azért alapvetõen nagyobb, régebbi név, mint a gears..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Gears nekem nagyon nem jött be, az a ... inkább mradjon meg 360-ra.
Aztán jött a hideg zuhany hogy itt God of Wart jelent😞
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
havernak megállt a frissítés 95%nál, és nem kapcsol be, recovery sem jön be, így egy gyors pandora megoldaná...
U.P.M.S -re gondoltam... más mód esetleg? jobb ennél?
am egyszer mintha olvastam volna h lesz vagy ven egy olyan fw amiben recoverybõl lehet pandora memot csinálni...lehet h nem...álom<#idiota>#idiota>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Miért van az, hogy a PSP-m átlagosan lefagy a játékokba lévõ, vagy el se indul maga a játék? Fekete képernyõ, és ha ki akarok lépni, végképp megfagy. Már mióta megvan, ezt csinálja és nem értem...valami beállítási gondom lehet? Mindig azt mondták, próbálgassam más verzioju játékkal, de ugyanaz az eredmény...mit tehetek?
Legfõképpen az idõt spórolom meg magamnak.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
http://pspfilez.extra.hu/

remélem lesz elég türelmem hozzá..
viszont mostanában a psp-m kezd átmenni ps-be, vagyis kezd leválni róla a portable jelzõ. az aksija már olyan kritikán alul szar, hogy fél óra alatt lemerül, 3 és fél év alatt kicsikét elhasználódott. ha már újat vennék, 2200-as eredetit vennék mindenképp, de nem találok olyan ehlyet ami megbízható és az ár sem rossz, elvileg eléggé hamisítják, vigyázni kell ezzel is..
A 8Gb-s memkártyák amik most elterjedtek az aukciós oldalakon 6000ft körül azok mûködnek annyira mint 1-2 éve a a hasonló szinten eredeti 2Gb-os kártyák?
Nem az a gyorsan végigrohanok rajta játék, maximálisan bejött nekem 360on, tervezem h majd PSPre is beszerzem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak tényleg idegesítõ, hogy már negyedszerre írja ki, hogy mégújabb kategóriás kocsikat is unlockoltam, mostmár nem csak skyline-t (ami simán elég lenne pedig, azt gondoltam), hanem murciélago-t is vehetnék, de huszadannyi pénzem nincs, pedig csak egy lerobbant szar tuningjára költöttem egészen eddig, arra is max pártízezret 😊
nem lehet megtanulni azt a 5 nem magyar szot?!v mi?