PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Van egy Psp 1001-esem, fat, 5.00M33-6os Fw-vel, de amikor netezni akarok ezt írja: Belsõ Hiba Történt.(80410A0😎, volt már psp-m és azon ment!
Lécci help, email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Msn:
[email protected]
kösz!
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Kíváncsi vagyok rá.
Látta már vki a készülõ Halo Portable-t?
Elvileg márciusban adják ki,sztem elég jó lesz,ha kijön,végre egy Halo game PSP-re 😄
Itt vannak videók meg képek és a fejlesztõk fóruma:
Halo Portable
Nekem is volt ilyen gondom PSP-vel! 😊
EDIT: Nemszóltam! XD
pandóráztam aztán felraktam a 3.90 m33 fw-t és bármi játékot akarok indítani ezt írja ki: 80020321. mi lehet a gond?
msn: [email protected]
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
zsir! thx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kötelezõek:
gta-k
ratchet and clank, daxter
roco roco 1-2, patapon
ha ismered, akkor ezek is: tekken, silent hill, mgs
lol
na még???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gondoltam megnézek 1-2 játékot.
Szeretnék kérni 8-10 játékcímet, amiket mindenképpen érdemes beszerezni.
God of War nemtummi.... és még mit??? 😛
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
/lecso szindróma! XD/
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
ügye még korábban meséltem hogy haveromnak sikerült leöntenie a psp-t...nagy nehezen "elrugdostam" a sonyszervizbe..ahol másnap suliba mondta nekem hogy mit mondott a szervizben:azt mondta hogy egyzserüen nem kapcsol be..ennyi ^^ és elfogadták kapott egy lapot 1 honap munkaidö és állitolag németországba küldték el...😄 hát a németek nem vmi hülye emberek...ök is tudni fogják hogy nem mechanikai hiba van itt hanem bele lett öntve egy rohadt üditö+ tört rendszer van rajta😄...hát msot nemtudom mi lesz...szentem megsem csinálják vagy garancia nélkül elém vágják hogy oké 20ezer lesz a javitatása..vélemény?😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
en is szivtam ezzel a streaming kapcsan, minden fw verziohoz van egy kulon telepito. 3.71-eshez innen tudod leszedni, kell hozza az 1.5-os update EBOOT.PBP is, amit 150.PBP-kent kell a memory stick gyokerkonyvtaraba masolni...
a location free playert torli a telepito!
külön fel kellene rakni az addont?
jigkick akkut akarok csinálni, de amikor Pandora's Battery Firm. Installer -t kellene indítani hibaüzenetet ír ki. (80020148 és 8002014C) próbáltam mind a két könyvtárral (game meg game150).
valakinek valami ötlete?<#szomoru1>#szomoru1>
pspre van most vmi jo game? mellesleg a spore nem jott ki pspre? mert sehol nem tallom :s
más: van itt aki a killzone liberation-t 100%-ra megcsinálta? Én most tartok 67-68%-nál (zéró elhalálozással 😊), gondolom co-op kéne még végigvinni a játékot... ott is van különbség a nehézségi szintek között?
PSP-m eladva<#szomoru1>#szomoru1>.De azért néha benézek még<#integet2>#integet2>
valamiért a pspfilez oldala nem elérhetõ..mármint a fõoldal..a fórumot itt éritek el:
http://pspfilez.extra.hu/forum/index.php
már akit érdekel...
http://pspfilez.extra.hu/