40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Rennadant
    Jaja tesztelve, nálam megy azóta rendesen. :)
    Igen, ha van mondjuk ps1 játék vagy valami cucc a GAME-ben akkor nem csinálja.
  • Miley Cyrus
    véégre megy rendesen, lehet jáccani
  • Miley Cyrus
    am kell a pluginis?
  • GP2100
    Akkor lehet, hogy nekem azért nem csinált problémát a játék, mert tele van homebrew cuccokkal a game mappa.
  • Miley Cyrus
    tesztelve a rockbandas cumo ezzel?
    mert akk kiprobálom
  • Rennadant
    A rockband problémára itt a megoldás, ha valakinek esetleg szüksége lenne rá:

A PSP\GAME mappába csináljatok egy üres txt-t vagy másoljatok bele valamit, ezután nem fogja törölni. Ha meg már késő, és nem jelennek meg a játékok, akkor se kell se formázni, se telepíteni semmit, csak létrehozni a PSP\GAME mappát, mert igazából azt törli ha üres...

• PoisonChihuahua
    Ha valakinek van Platinum verziós Prince of Persia: Revelations-sza, az dobjon már egy privit, mert lenne pár kérdésem hozzá. THX!
  • tdu Toyota
    jah hoppá xD köszi ;)
  • BB7
    Mégse olyan jól olvastad el a FAQ-t? :D
    "1, Alapok / Fogalmak
    FirmWare /FW/ = A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak). Jelen esetben a rendszerfile-okat tartalmazó és azokat futtató szoftver. Felfoghatjuk a PSP operációs rendszerének.
    "
  • tdu Toyota
    jah az egy verzió?
  • tdu Toyota
    olvasgattam a faqot nagyon jól levan írva minden szép munka csak egyet nem értetem ami egy csomókérdésbe benne volt.Mi az a FirmWare??
  • tdu Toyota
    sziasztok melyik pspt érdemes most venni 3000 vagy 2000? úgy hallotam a 3000-t nem lehet fleshelni.de fleshnélkül is lejátsza a filmeket? memoria kártyára rá és megy is? a válaszokat előre köszi (jah és bocsi a kis warezért)
  • Tinman #36406
    10 percet se használt Final Fantasy VII. Crisis Core PSP német nyelvű 4.500-ért eladó, PERFEKT állapotban, minden vackával, tokkal vonóval.

Csere is szóba jöhet.
  • LeventeV
    kikurt veluk a szerver, de azt igertek, hogy a heten ujra fognak jelentkezni egy uj tarhelyrol
  • kapuor
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy mi lett a PSP Hungary oldallal? Azt látom hogy már csak jelszóval lehet bejelentkezni,de az enyémmel nem enged be.Pedig regisztrált tag vagyok.Kihez lehet fordulni segítségért?Csak két hétig nem voltam fönt az oldalon.
  • Miley Cyrus
    ki tud valamit a 'Hannah Montana: Rock Out the Show'-rol?
    h mikor adják vagy stb..?
    kössz
  • Gideon Wieth
    nekem se volt eddig semmi :)
  • bazsi123
    nálam random csinálta a hibát. töröltem, pedig jó kis játék...
  • Miley Cyrus
    nekem ilyesmi nemvolt, majdha kijön a game akkor megprobálom
  • Aramir
    Persze inkább ne próbáld ki
  • Aramir
    Nekem akkor kavart be, amikor megakartam nézni a készítők listáját a creditsnél (vagy hol, már nem emlékszem), aztán csak fekete kép mellett villogot a memókártya ledje, mint az őrült. Kikapcs, bekapcs, és már nemis tudtam megnézni sem, hogy milyen játékok vannak vannak a kártyán.
  • Miley Cyrus
    mindent megcsináltam, plugint felraktam ellenöriztem jáccottam 5-6számot kiléptem és ugyanaz
    eléggé szar ez...://
  • GP2100
    Mi baja van van a RB-nek? Min. 7-8 órát játszottam már vele és semmi kárt nem okozott, nem értem, hogy miről beszéltek.
  • Aramir
    Utólag nemfogja kijavítani a RockBand okozta károkat, csak megelőzi azt.
    Másolj le mindent a kártyádról, majd formázd, ahogy javasolták lentebb, aztán másolj vissza minden játékot és játékmentést, illetve tedd fel a plugint újra.
  • Miley Cyrus
    hello
    felraktam a rockbandet 1x jáccottam vele és eltünt, mint itt másoknak.
    feltettem a 'CFW Folder Blocker v1.1'-t, de nem mutatja...igen megnéztem recoveryben a pluginoknál enabled/engedélyezve/ van...akkor mi a baj?

ezt csináltam: felmásoltam a gyökérk./seplugins-ba a cfwblock.prx filét aztán csináltam mellé egy game-txt nevü filet abba meg ennyit irtam: 'ms0:/seplugins/cfwblock.txt 1'
  • LeventeV
    azt irtak, hogy talatak uj szolgaltatot es, hogy jovoheten ujraindul.
  • vixo
    nincs többé psphungary.hu(legalábbis egyelőre) :'(
  • öregharcsa
    sziasztok!

én is csak ma vettem észre(tök gáz), de újra működik a pspfilez oldala..
    akit érdekel a szokott helyen találja meg..(csak kattints az "Amikre szükséged lehet" feliratra a banner alatt)

köszönet érte D@areeo-nak!

üdv

öregharcsa
  • jaszy
    Nincs mit!
  • baaka
    inkább töltsd le a 2.1 és az ultimate psp mappát másold a GAME mapábbe:D
  • dark night
    letöltöttem a tubot...
    de nem nagyon értek hozzá esetleg elmagyaráznád ??
    kösz!! a 1.5-et töltöttem le!!
  • baaka
    psp tube!ezt töltsd le és az tud nagyon sok videóportált!
  • PoisonChihuahua
    A PSP böngészőjében alapból van flash player, de az nem kompatibilis a Youtube-os videókkal ill. a komolyabb flash animációkkal.
  • dark night
    hello!
    hogyan tudok adobe flash playert felrakni a psp-re??
    mert a youtubon videókat akarok nézni és ugye kell neki ez a lejátszó!!
    jó az a adobe is amit gépre rakok fel??
    sokáig tölti be az oldalt ahonnan le akarnám tölteni psp keresztűl!!
    ha gépen letöltő a memory stickre rámásolom a lejátszóprogramat akkor lehet nézni??
  • Zetorg
    köszi, ez jó, működik :)
  • jaszy
    UnderCoverXP

Nagyon sok borítót ismer, többek közt a psp-t is.
    Ingyenes, magyar nyelv is van benne!!

Innen le is szedheted

Igaz nálam a psp borítónál el kell forgatni a képet mert rosszul méretezi. Max ennyi a + teendő...
  • CaviaR
    Egyik lehetőség:
    Image size-nál be kell állítani a pontos méreteket. Ha ez megvan ellenőrizd le a document size-nál is, hogy jó lesz-e.
    Másik lehetőség:
    Nyomtatásnál hajlamos felajánlani, hogy jobban kitöltse a teret. 100% legyen beállítva az előnézeti képnél!
  • guppy
    akkor nemvágom nemekem nem szokott vele problémám lenni
  • dienesoft
    Persze. Amúgy a szoftverem 5.00 M33-4. Ez nem tudom, hogy most jó-e vagy nem.
  • rnd
    Ezeknél a kérdéseknél az a jó, hogy NEKED kell eldöntened. Veszed ócsóér silány minőség -vagy- normálisat drágábban. Szinte mindenkinek van sztorija ami azt bizonygatja hogy az olcsó is lehet jó, vagy hogy mekkorát lehet szopni vele. Ennyi.