40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
guppy #36458 Hogy ne lennének, én egy ujjab gta-ban reménykedem. -
#36457 Remélem, hogy lesznek komoly PSP-s bejelentések a fél óra múlva kezdődő Sony E3 konferencián. Pl. egy GT trailernek vagy egy psp-s RE bejelentésének nagyon tudnék örülni. :D BTW vannak itt még olyanok akik élőben fogják nézni? -
#36456 sziasztok, ne haragudjatok hogy egy már biztosan sokszor tárgyalt témában kérdezek de már sok helyen kerestem és nem találtam rá a választ, van egy psp 3.03 oe-val rajta és frissiteni szeretném de nem müxik ugy a dolog ahogy az enyémmel ment de azon cfw volt, ugyanazzal a modszerrel ezt nem tudom, leirnátok hogy kell frissiteni? -
#36455 kosz. emlekeztem valami olyasmire, hogy at kell irni notepadba valamit. megegyszer kosz. -
#36454 A játék könyvtárában vagy egy fálj társítani kell jegyzettömbbe és ott át tudod írni a rendszerkövetelményt! -
#36453 de custom firmware van rajta pajtas, nem fogom tan elkurni :P -
PSPeti #36452 Úgy hogy felrakod az 5.03-mat! -
#36451 #36447 valaki? -
Klambi #36450 Hali.
Mért van az hogy a memóriakártyáról néha nem ismeri ajátékot? tehát rajta van és azt írja ki hogy nincs játék. Ma reggel óta csinálja. -
#36449 a FAT PSP(1000es szeria) 2005 szeptemberebe jelent meg Europaban, a SLIM 2007 szeptembereben(2000es szeria), az ujfajta SLIM(3000es szeria) pedig 2008 szeptembereben. es iden akar a sony piacra dobni egy ujfajta psp-t.
de mar lejjebb odairtam ;) -
#36448 köszi 2. kérdés 1. válasz? -
#36447 5.00 m33-6 a firmware a gepemen. nem indul el a gepemen az egyik jatek, mert 5.03at igenyel. hogy tudom kijatszani? -
#36446 1. 2005
2. jateklemezekrol, networkkal vagy akar hazilag is(letoltod a firmwaret bemasolod a PSP/GAME/UPDATE mappaba, ha nincs akkor letrehozod) persze ha akarsz masolt jatekokkal is jatszani akkor mar komplikaltabb a dolog. -
#36445 Ehhhh,találtam egy igen klassznak ígérkező gammát,ami a nagyobb platformok mellett psp-re is megjelenik: Avatar
Ráadásul James Cameron új filmjének játékváltozata lex,erről a filmről még nem is hallottam,de eléggé ígéretesnek néz ki,a képek magukért beszélnek,én mindenesetre várom nagyon! ^_^ -
#36444 1.Mikor volt a PSP európai premierje?
2003,2005,2007?
2.Hogyan lehet frissíteni a PSP rendszerszoftverét?
Hivatalos oldalról, játéklemezekről és PSP Network Update-tel
Csak hivatalos márkaszervizben
Csak a PSP Networkön keresztül
válaszokat előre is köszönöm ;)
-
#36443 15!
Bocsánat! 15ezer, de szerintem az sem vág földhöz! -
rnd #36442 10 alatt? o_O -
#36441 újra megy a psphungary..akit érdekel esetleg...
http://psphungary.hu/news.php -
#36440 Van hozzá szoftver, és nem is olyan drágán, 10ezer alatt van hozzá GPS vevőegység, amit az UMD tartó fölé kell rögzíteni! :) -
dark night #36439 lehet valami gps-programot letölteni psp-re??
vagy csak valami külön gps vevővel lehet az utvonaltervezőt beiktatni a psp-be??
kösz!!
-
#36438 egy módon lehet gyorsítani a neten,remote play-el.akkor 1 youtube video azonnal lejátszható.a képekre meg nem kell várni -
guppy #36437 Blogolvasásra azért még jó... -
#36436 jah..de az a probléma hogy a falsh oldalak és azok ahol képek vannak(nagyok) na azok qwa lassan fognak bejönni..ezt bármilyen böngészővel is próbálod..sajna nem erre találták ki, ez csak egy plusz funkció ami jóformán szart sem ér..
a netes része csak a játékokra van kitalálva..
ráadásul ha kicsi a neted akkor még lassabb.. -
dark night #36435 nem is ezen akarok e-mailt küldözgetni meg minden de ha már egyszer van rajta net ki kéne használni!!:D -
#36434 Netfront Internet Browser próbáld ki ezt a HB progit!Nekem bevált valamennyit gyorsított a neten.De még csak béta stádiumba van szóval lehetnek benne bugok... -
PSPeti #36433 nem! -
#36432 A PSP rendelkezik nettel de qrvára nem arra van kitalálva! :/ -
dark night #36431 semmit nem lehetne esetleg annak érdekébe csinálni hogy gyorsúljon?? -
#36430 sajnos ilyen kurvalassú -
dark night #36429 hello valaki mondana valamit #36420 erre az üzenetre?? -
#36428 kosz -
#36427 PRINNY - Can I really be the hero? -
#36426 PRINNY - Can I really be the hero? -
#36425 waaztaqrva :) -
#36424 mondjatok valami jo sidescrolling gamet psp-re a pataponon es a hammerin heron kivul (ezeket jatszottam mar) -
#36423 Tááádááám: PSP Go -
guppy #36422 azért mert lassú a válaszidele a kijelzőnek, igy utánhúz s ez a feketénél látszik a leginkább -
Scooby87 #36421 miéer van az,hogy minden pspnek a fekete utánhuzása elég látványos????...ezt a sony nem fogja valamikor javítani? -
dark night #36420 hello
Psp netezésnél mit kell beállítanom vagy lehet-e valahogy gyorsítani a netnek a töltését mert pl: rámegyek egy google-s képre és azt teljes méretben kinagyítani a psp-nek tart vagy 10 percig meg a honlapoknak is a betöltése lassúcska... 1-megás netem van,itthon flash layert honan lehetne letölteni psp-re?? -
#36419 mire kijön a game 'rckbndplgd' RockBand Unplugged, lesznek uj zenék cuccok stb?
meg elöször keveseltem a zenéket 'feloldvais' az 1.25gbhoz képest, de leesett h nem sima mp3-ak vagynemtom hanem felisvannak szelve megnemtom...