PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tény, hogy papíron és az életben is persze, több DSt adtak el! De az is tény, hogy felesleges összehasonlítani a két handheld-et! Teljesen más a kettõ! 😊 Ugyan úgy élvezem a DSt is, mint a PSPt, és egy csomó ötletet és variációt látok mindkét konzolban!
Krisz018: Azt hiszem Verseghy ezt törölni fogja! :/
Hozzá adom: Töltõ, USB kábel, 1Gb Memkari, Tok, 4db játékkal, csukló pántal!!!!!
Ha érdekel írj!!![/b]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
MEG VAGYOK GYÕZVE! A fele annyi az "kibaszott jó"!
Szerintem az AC is oldal nézetes lesz, de tuti hogy teljesen más mint a nagy testvéren.
Nintendo GBA Worldwide: 81.44 million (as of December 31, 2008)
Sony PSP Worldwide: 50 million (as of February 2009)
Nintendo DS Worldwide: 96.22 million (as of December 31, 2008)
A pspre játék portolást meg a legtöbben azért nem csinálják mert pénz...de tök hülyék... A psp vezeti a marokkonzol versenyt. Japánban meg nem is kell mondanom mi van... Nah mindegy. Princenek én is örülnék rá.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
a CSO verzió sak 1giga😄
akkor az iso?
vagy az umd?😄DD
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Az tény,h DS-re elkapkodják a játékokat és ilyen igényteleneket adnak ki,de azért pár játékra szánhatnának idõt,h portolják psp-re és csináljanak belõle egy minõségi játékot,de mondjuk ez így kiderül majd az Assassin's-nál,h mûködik-e ez a dolog és ha igen,akkor remélhetõleg neki fekszenek még néhány gammának. Ámen! 😄
csak arányaiban lényegesen kevesebb játék nem veszi a lécet, mint ds-nél.
PSP-re nagyrészt csak minõségi játékokat csinálnak, nem kapkodják el úgy, mint a DS esetében. Én pl nem örülök az Assasin's Creednek PSP-n, szerintem nem lesz túl jó port, de ne legyen igazam.
A legtöbb játékból csinálnak DS-es verziót,PSP-s verziót meg nem. Pedig azért sokkal jobban meglehetne csinálni egy Lord of the Rings Conquest-et PSP-re,mint DS-re,hiszen mondjuk ez DS-n sem mutatott rosszul,hát még psp-n milyen jól mutatna,fõleg úgy,h 2 battlefront is megjelent psp-n,akkor ezt miért nem csinálták meg? vagy teszem azt a prince of persia legújabb részét is jobban el tudom képzelni psp-n,mint ds-n. Na meg a Resident evil 4-rõl ne is beszéljünk,amibõl már kijött Egy Resident Evil 4 Mobilphone editon,ami azért olyan lett,h simán el lehetne képzelni psp-re is.És ezek még azért bevételt is hoznának bõven,hiszen van egy jó nagy rajongó tábora mind a resident evil sagának,mind a princ of persiának.De mondjuk ezzel,h megcsinálják az Assassin's Creed psp-s változatát,remélhetõleg,h visszanéznek még pár régebbi játékhoz és követve a példát megcsinálják azokat is psp-re.
sztem ha megveszem, akkor is ISO-t csinálok belõle és memkariról nyomom 😊
jaj, ezt még mondani akartam én is. a többihez amiket még említettél, nem fûzök nagy reményeket, vagy nem érdekelnek, vagyy nem tudok róluk eleget 😊
LCS és a VCS asszem fullosan meg is tömte az UMD-t (vagy kitömték dummy fájlokkal), nem tudom ez ráférne-e egyáltalán egy UMD-re
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Úgy fogok járni mint Eric Cartman, ki nem bírta kivárni a Wii megjelenését! <#hehe>#hehe>
Nem akarom lelõni a poént, de GH féleség már van PSPre! Házi cucc, de üt!
X-men Orgins:Wolverine
Resistance: Retribution
Martial Arts: Capoeira
Undead Knights
Transformers: Revenge of the Fallen(Nagyon remélem,h nem rontják el úgy,mint az 1.részt,az eléggé gáz volt:S)
Assasin's Creed
Rock Band Unplugged
MotorStorm Arctic Edge
LittleBigPlanet
Dissidia: Final Fantasy
Patapon 2
de nem, a régi pspmen ami asszem 1000-es vlt azon 3.90-es fw vlt és azon minden ment simán...ezen nem akaródzik!
de a wifi lámpa sem világít:S
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Assassin's Creed coming to PSP
Nah,erre azért kíváncsi leszek.
Amúgy hihetetlen, a LittleBigPlanet meg az Assasin's Creed!!!!
GSO cikk! 😊