PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baaka
Komoly idénnyel nézünk szembe!!!!!!Csak aztán ne legyenek nagy csalódások...............<#sniffles>

ÉN igen <#worship>

Tehát te nem vagy fanboy, de én az vagyok, ha kijavítok egy hibát??? Szuper!
BB7
Öö! Szeretem a PSPt! Maradjunk ennyiben, nekem csak PSPm van, bnõmnek DS-e! És teljesen meg vagyok elégedve a fekete egy képernyõs csodámmal! 😊
Az tény, hogy papíron és az életben is persze, több DSt adtak el! De az is tény, hogy felesleges összehasonlítani a két handheld-et! Teljesen más a kettõ! 😊 Ugyan úgy élvezem a DSt is, mint a PSPt, és egy csomó ötletet és variációt látok mindkét konzolban!

Krisz018: Azt hiszem Verseghy ezt törölni fogja! :/
Krisz018
[b[Eladó egy alig használt PSP SLIM fekete!!!

Hozzá adom: Töltõ, USB kábel, 1Gb Memkari, Tok, 4db játékkal, csukló pántal!!!!!

Ha érdekel írj!!![/b]

Nem. Van DSem is meg PSPm is... és te PSP fanboy vagy-e? <#whatever>
Istencsászár
DS és a PSP két külön kategória, olyan mint a 360/Ps3 vs Wii... ahogy a Wii úgy a DS is lepkefing ahhoz képest amit a PSP tud nyújtani

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BB7
DS Fanboy-e vagy?
5c0rp330n
nem is mondtam, hogy az vezeti, legalábbis eladás tekintetében. de ha erre élvezel, és ennyire okos akarsz és ennyire okos akarsz lenni, akkor qrvára nem is a ds vezeti, és a ds is "siralmasan el van páholva", mert volt már olyan konzol is, hogy gameboy.

Okosvagy. Nalhacc... <#lama>
Hát errõl van szó látod: mindkettõ hordozható és mindkettõ játékkonzol. Tehát NEM a "psp vezeti a marokkonzol versenyt". Ennyi.
CaviaR
Budiülõkébõl sokkal többet adnak el mint a DS-bõl. A DS el van páholva piszkosul. Játssz budiülõkével, azt örülj az eladásoknak.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

5c0rp330n
nem engem nem érdekel. senkit nem érdekel. a psp és ds teljesen más mûfaj. csak az hasonlítgatja össze õket, akinek túl sok szabadideje van. annyi közük van egymáshoz, hogy mindkettõ hordozható és mindkettõ játékkonzol. igen, a fele annyi KIBASZOTT JÓ. az 50 milliós eladás KIBASZOTTUL JÓ. az, hogy a ds az út tamagocsi, semmiben nem csökkenti a psp elismertségét.

Az komoly érv, hogy TÉGED nem érdekel más konzolok eladási adata...
MEG VAGYOK GYÕZVE! A fele annyi az "kibaszott jó"!
5c0rp330n
kibaszottul nincs elpáholva. ugyanolyan jól fogy, mint az eddigi legsikeresebbb konzol: a ps2. kibaszottul jól fogy. a ds pedig senkit nem érdekel itt.

Ha az összes többi "marokkonzol"-t lehúzzuk a listáról (kölnféle okok miatt) valóban a psp fölényesen vezet... mert nincs ellenfele... (egyébként meg siralmasan el van páholva, sajnos)
BB7
se
5c0rp330n
a ds nem ellenfele a psp-nek. a ds a tamagocsi ellenfele.

BB7
Ha platformot csinálnak az AC-bõl én.. Fuuu!
Prince of Máté
"nagyrészt csak minõségi játékokat csinálnak"
Szerintem az AC is oldal nézetes lesz, de tuti hogy teljesen más mint a nagy testvéren.

És a buli kedvéért:
Nintendo GBA Worldwide: 81.44 million (as of December 31, 2008)
Mit vezet? o_O
Sony PSP Worldwide: 50 million (as of February 2009)
Nintendo DS Worldwide: 96.22 million (as of December 31, 2008)
BB7
Japánban azért csinálják is rá a játékokat, tonnaszám! Épp ezért, csak mi ezt nem nagyon érezzük meg itt!
Gideon Wieth
Õszinte leszek nekem a star wars megvan psp-re és x360ra egyaránt. És x360on oké hogy jobb az erõhasználat, de nekem a párbajok jobban tetszettek Psp-n. A hangulata miatt. 😊 Szerintem az Assassin-nal egy baj lesz.///KEDVENC JÁTÉKOM mellesleg/// Az hogy a gyönyörû grafikáját le kell kicsit rontani. Ez mondjuk elviselhetõ. De nem tudom hogy fogják megoldani a tömegeket stb... Reistance-t én is várom mikor jön ?

A pspre játék portolást meg a legtöbben azért nem csinálják mert pénz...de tök hülyék... A psp vezeti a marokkonzol versenyt. Japánban meg nem is kell mondanom mi van... Nah mindegy. Princenek én is örülnék rá.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

OptimusPrime
Már megörültem, hogy okosították a 3000-est, 31 új üzenet a topicban egy este alatt 😊 de látom az még azért várat magára... 😞

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Hú, én 2009-re legjobban a resistance-t vártam, de mikor elkezdtem játszani a demoval, azonnal rájöttem, hogy ez az év csalódása. Nem tudom, hogy egyáltalán beszerezzem-e majd a teljes gamét.
Miley Cyrus
hát azért a family guy se kuyta pspre!!😄
a CSO verzió sak 1giga😄
akkor az iso?
vagy az umd?😄DD

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

vixo
Hát engem nagyon felcsigázott ez az Assassin's creed,én nagyon remélem,h nem szúrják el úgy,mint teszem azt a Spiderman web of shadows-t.Az eléggé nagy csalódásként hatott annó,legalább egy olyanra számítok,mint a Star Wars:Force unleashed,sztem azért az naon jól sikerült,elég jó volt a hangulata meg a játékmenete is,remélem az Assassin's-t is legalább ilyen jól megoldják vagy jobban ^^

Az tény,h DS-re elkapkodják a játékokat és ilyen igényteleneket adnak ki,de azért pár játékra szánhatnának idõt,h portolják psp-re és csináljanak belõle egy minõségi játékot,de mondjuk ez így kiderül majd az Assassin's-nál,h mûködik-e ez a dolog és ha igen,akkor remélhetõleg neki fekszenek még néhány gammának. Ámen! 😄

5c0rp330n
az azért túlzás, hogy csak minõségi van rá, van azért erre is olyan igénytelen multiplatform hányadék, hogy borzalom 😊
csak arányaiban lényegesen kevesebb játék nem veszi a lécet, mint ds-nél.

Prince of Máté
Egyszerû:
PSP-re nagyrészt csak minõségi játékokat csinálnak, nem kapkodják el úgy, mint a DS esetében. Én pl nem örülök az Assasin's Creednek PSP-n, szerintem nem lesz túl jó port, de ne legyen igazam.

5c0rp330n
új prince mondjuk tényleg simán mehetne psp-re, azt a rajzos grafikát sztem egész jól át lehetne ültetni.. meg sok más is jöhetne még. ds-en bármilyen igénytelen szart el lehet adni, azért adnak rá ki annyi szart 😊

vixo
Én csak azt nem vágom,h miért nem csinálják meg több játék psp verzióját?
A legtöbb játékból csinálnak DS-es verziót,PSP-s verziót meg nem. Pedig azért sokkal jobban meglehetne csinálni egy Lord of the Rings Conquest-et PSP-re,mint DS-re,hiszen mondjuk ez DS-n sem mutatott rosszul,hát még psp-n milyen jól mutatna,fõleg úgy,h 2 battlefront is megjelent psp-n,akkor ezt miért nem csinálták meg? vagy teszem azt a prince of persia legújabb részét is jobban el tudom képzelni psp-n,mint ds-n. Na meg a Resident evil 4-rõl ne is beszéljünk,amibõl már kijött Egy Resident Evil 4 Mobilphone editon,ami azért olyan lett,h simán el lehetne képzelni psp-re is.És ezek még azért bevételt is hoznának bõven,hiszen van egy jó nagy rajongó tábora mind a resident evil sagának,mind a princ of persiának.De mondjuk ezzel,h megcsinálják az Assassin's Creed psp-s változatát,remélhetõleg,h visszanéznek még pár régebbi játékhoz és követve a példát megcsinálják azokat is psp-re.

5c0rp330n
csak úgy meg kelepel az olvasó és sokat fogyaszt :S
sztem ha megveszem, akkor is ISO-t csinálok belõle és memkariról nyomom 😊

Prince of Máté
Zene nélkül belefért 400 megába is, igaz úgy már elveszítette a hangulatát, ezért is van meg UMD-n 😊

5c0rp330n
"Resistance: Retribution "

jaj, ezt még mondani akartam én is. a többihez amiket még említettél, nem fûzök nagy reményeket, vagy nem érdekelnek, vagyy nem tudok róluk eleget 😊

5c0rp330n
akkor megyünk együtt 😊

Miley Cyrus
sztem ha lesz rá san andreas stories én tuti bebaszok😄DD

NEOreg3
hát nem tudom, GTA3 és a Vice City PC-n 2 cd-s játék volt, ezzel szemben a San Andreas már egy egész DVD-s nem véletlenül

LCS és a VCS asszem fullosan meg is tömte az UMD-t (vagy kitömték dummy fájlokkal), nem tudom ez ráférne-e egyáltalán egy UMD-re

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Istencsászár
Egész jó kis lájnáp lehet ha igényesek lesznek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BB7
GTA San Andreas Stories? XD Héló! 😄
Úgy fogok járni mint Eric Cartman, ki nem bírta kivárni a Wii megjelenését! <#hehe>

Nem akarom lelõni a poént, de GH féleség már van PSPre! Házi cucc, de üt!
vixo
Én még ezeket várom nagyon:

X-men Orgins:Wolverine
Resistance: Retribution
Martial Arts: Capoeira
Undead Knights
Transformers: Revenge of the Fallen(Nagyon remélem,h nem rontják el úgy,mint az 1.részt,az eléggé gáz volt:S)

5c0rp330n
ez lenne a szememben a legnagyobb cím, ami létezhet, ha igaz lenne. csak ebben kételkedik.. az a borító pl tutira photoshop, egy az egben a san andres borítója, a stories-okban mindig új szereplõk, új történet volt, ezzel együtt új borító is.

vixo
ez is érdekes lex:

GTA

5c0rp330n
akkor összefoglalva jóféle közelgõ játékok (ha valaki tud még, tegyen hozzá)

Assasin's Creed
Rock Band Unplugged
MotorStorm Arctic Edge
LittleBigPlanet
Dissidia: Final Fantasy
Patapon 2

Miley Cyrus
minnyá' megadom...😛P
de nem, a régi pspmen ami asszem 1000-es vlt azon 3.90-es fw vlt és azon minden ment simán...ezen nem akaródzik!
de a wifi lámpa sem világít:S

vixo
Bazzzz,van egy-két érdekes hír ezen az oldalon. Assassin1s Creed PSP-re??? 😮
Assassin's Creed coming to PSP
Nah,erre azért kíváncsi leszek.

5c0rp330n
annak mondjuk én is jobban örülnék 😊

BB7
xD Lakcímed nem adnád meg? 😄

Amúgy hihetetlen, a LittleBigPlanet meg az Assasin's Creed!!!!
GSO cikk! 😊
Prince of Máté
Gh-nak jobban örülnék, de a Motorstorm best <#eljen>

Leshet az a baj h messze vagy a router-tõl és gyenge a jel ezért nem tud csatlakozni.(Sztem próbáld meg közelebrõl)