40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Csak77
    Azért húz után mert le van merülve az aksi, te észlény.
  • Scooby87
    amugy a psp 2000 és psp 1000 kijelzője is utánhúz...remélhető,hogy a psp go már nem fog?
  • rnd
    Bankkártyával 10 dollárt fizetni mindig olcsóbb volt, mintha egy helyi pénzváltóban vettem volna meg azt a 10 dollárt.
  • BB7
    Most nem feltétlen PSN-ről beszéltem!

De igazad van! Csak.. valahogy akárhányszor vettem akármit, mindig kicsivel többet fizettem, mint amennyit ténylegesen kellett volna! Aztán hogy ez most a PayPal számlájára vagy az OTP-jére írhatom, nem tudom!
    De az valuta átváltásnál is szerintem trükköznek!
  • rnd
    Ráadásul a paypal a vevőnek ingyenes, átutalás normális bankban EU-n belül szintén ingyenes, a PSNes vásárlás meg olyan mintha a teszkóba vennél valamit (gyk. az is ingyér van)
  • rnd
    Főleg mert PSNen se paypal-al, se átutalással nem lehet fizetni...
  • BB7
    Mert ha még sokkal olcsóbb letölteni.. akkor oké! De nem egy olyan van, hogy letöltve szinte ugyan annyi! De ha esetleg nem is ugyan annyi, akkor megtakarítást elviszi a PayPal meg az átutalási költségek! -.-
  • GP2100
    Éppen ezért tartják meg a normál gépet is, mint ahogyan 1x-2x elmondták. Egyébként én is ha néha megveszek valamit, akkor tényleg legyen lemez, tok, stb. Legális letöltésért tényleg nem akarok majdnem annyit kifizetni mint a normál kiadásért...
  • BB7
    Hát! Én legal gémernek (is) vallom magam!
    Mégis szeretem ha ott van a polcomon az UMD-s dobozos kiadás! :/
  • maffioso
    várom nagyon ez a gt nan szép lett
  • balla27
    most megnyugodtam.köszi a választ.
  • GP2100
    Ettől nem kell félni, mert kb. 100x elmondták, hogy a 3000-es normál, UMD driveos gép gyártása is megy tovább(mert sokan vannak, akik fizikai formában-UMD-akarják venni a játékot), és ez nem egy "psp2", vagyis lényegében ugyanaz a hardware, ugyanazokkal a játékokkal. A psp go a "digital lifestyle" kedvelőinek lesz elsősorban, akiknek jobban fekszik(a legális) letöltés.
  • balla27
    de jóóóóóóóóóóóóó.most fektettem be egy psp-be,és csak a gran turismo kell rá.addig meg itt porosodik.már megijedtem,hogy csak az új gépre lesz.ráadásul szerintem a régi psp szebben is néz ki.
  • 5c0rp330n
    nem, elmondták, hogy mostantól minden játék meg fog jelenni digitálisan (go-ra) és umd-re is.
  • balla27
    ez a gran turismo csak az új psp-re lesz szerintetek?
  • PoisonChihuahua
    A videó valódi, ha kamu lenne, akkor honnan vették föl?
  • rnd
    Szerintem a kettő egyforma A képek valszeg a fejlesztői könyzetben (pécé emulátor pölö) készültek, a videó meg a psp-n futtatva.
  • maffioso
    ezen gondolkoztam énis de gamespoton meg ezek a képek vannak ugyanilyen huddal és a video is lehet fake de ha jol néztem akk ilyen bemutatonvoolt szal nemtom, csak nemtudom aztse elképzelni h ilyen szépre megcsinálják ugy h szépen is fusson
  • 5c0rp330n
    nem talált, a videó a valós, a kép a fake.
  • maffioso
    megnéztem mind2-t meg utána néztem és inkább a csunyábbik a valoszinübb:( a másik tul szép h igaz legyen
    lentebbi kérdésemre nem válaszolnátok légyszi?
  • 5c0rp330n
    deszkásoknak könnyű.. :)
  • Miley Cyrus
    ha ilyen lesz a játék...akkor kurwaa joo lesz

éniss a pspt használom, a zsebnek nemgond minden gatyámba beleférxd
    van amelyikbe viszintesen is eltud fordulni
  • GP2100
    Én a psp-met használom mp3 lejátszónak és tökéletesen használható, jól szól. Az az egyetlen hátránya, hogy viszonylag elég nagy a gép, és ha nincs elég nagy zsebed, akkor nehézkes hordozni.

#36474: Na itt már mindjárt egészen másképp néz ki.
  • LeventeV
    ez nagyon jol nez ki
  • 5c0rp330n
    ez sztem kamu, ezt lesd meg :)
  • Csak77
    Ez a PSP GO egész jó lesz! Azonnal meg kell venni amikor megjelenik, biztos tele lesz az első FW hibákkal! :)
  • sambauer
    Üdv. Érdeklődnék hogy ha kifejezetten Zenére használnám a konzolt akkor mennyire érdemes rá befektetni ? Persze "mellékesen" használnám a gép egyéb funkcióit is, így ha mp3 lejátszóként is tökéletesen megállja a helyét akkor lehet hogy inkább Ipod helyett ezt választanám.
  • GP2100

Ennél azért szebbre számítottam GT terén... Majd meglátjuk.

BTW jól emlékszem, hogy Kojima a tegnapi M$ konferencián angolul beszélt? Nem értem, hogy a mai MGS PW bemutatón miért nem. Olyan idegesítő volt a japán szöveget hallgatni és várni a tolmácsra.
  • 5c0rp330n
    mondjuk ez itt minket semennyire nem érint, volt épp elég psp-s dolog, h legyen itt is miről beszélni..
  • BB7
    Akik esetleg nem követték volna figyelemmel:
  • GP2100
    Mondták is a bemutató elején, hogy az egy fejlesztő prototípus, valószínűleg nem így fog ez kinézni. Szerintem is elég hülyén néz ki...
  • guppy
    Az a világitó gömb a tetején elég prosztó sztem...
  • BB7
    Azért csak lesz benne egy kicsi csavar!
    Mert a Wiimote nem gyengén védve van!
  • rnd
    És a Sony több év fejlesztés után feltalálta a Wiimote-ot!!!!
  • LeventeV
    800+ ujujujujujujujjj... IGERETES
  • LeventeV
    hat a psp go-ra nem hiszem hogy beruhazok, inkabb maradok a nem is olyan oreg Slimnel(2000es szeria)

kivancsi vagyok mit lep a sony a microsoft konferenciajara, de szerintem van eselyuk lenyomni oket ;)

OFF: a Splinter Cell utni fog. tartottak magukat ahhoz amit mondtak:tobb akcio, porgos jatekmenet, de a regi jol bevalt elemeket is megtartottak
  • GP2100
    Majdnem besz@rtam, amikor bejelentették a a RE portable-t... Kár, hogy több infó nincs(legalábbis eddig). A GT is jónak néz ki 60fps-el, és ha jól emlékszem 800+ autóval...
  • rnd
    Resident Evil Protable
  • rnd
    Gran Turismo Október.1
    Assasin's Creed Bloodlines November.10
    Metal Gear Solid Peace Walker 2010
    PSP Go 250 euro...
  • guppy
    Hoppá... grand turismo psp-re.