PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szereztem nemrég egy fat psp-t, nagyon tetszik csak van egy problémám a digi padjával: egyszerre csak egy gombot tud kezelni. pl: Mortal Kombatban nem tudok elõre ugrani mert vagy fel vagy elõre tudok csak menni. Lehet ezt valahogy orvosolni vagy egyedülálló a problémám?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
PSP 4000 maximum! Szóval, szerintem teljesen baromság! <#wilting>#wilting>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
a ps3-ra vonatkozó rész a cikkben pedig úgy bullshit, ahogy van.
"Play Station 3 tízévre tervezett életciklusa valószínûleg elhamarkodott kijeelntés volt és ahogy az azért sejthetõ volt a mai rohamosan fejlõdõ világban, nem fogják a PS4-gyel megvárni 2016 karácsonyát."
csak azt az egyet nem értem, hogy aki ennyire hülye a témához, miért akar róla cikket írni? 10 éves ÉLETCIKLUS. ez nem xbox, hogy pár év után kidobják a következõt és ezzel egyidejûleg ki is nyírják az elõzõt. nyilván lesznek párhuzamos idõszakok, ugyanúgy, mint most: 2 és fél éve van kint a ps3, és a ps2 még mindig virágzik. senki nem mondta, hogy 10 évvel a ps3 után akarják piacra dobni a következõt, nyilván elõbb. amit mondtak, az annyi volt, hogy a megjelenés után 10 évvel is még támogatott marad, ugyanúgy, ahogy a ps2-vel van, és ps1-el volt. aki ezt nem tudja értelmezni, az ne akarjon cikket írni semmirõl.
Remélem a psp2-n már 2 analóg lesz. Ja és legyen mozgásérzékelõs, érintõképernyõs csoda, és persze szinte ingyen
az fps-ektöl nem vártam semmit psp-n és ahhoz képest nagyon jol játszhatóak, szépek és általában hosszuak is, pl cALL OF DUTY akkor nem értem a killzone miértne lehetett volna fps. a grafika gyönyörü, az szép, de az irányitás meg ez a nézet szerinem hazavágt nagyon
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
és lehet semmi nem fog változni, nekem is akadt, ugyanis ha gyorsan mész, vagy futsz vagy folyamatosan nézel körbekörbe, akkor nem tudja a psp olyan gyorsan betölteni az egész játékot. monyuk nekem ez csak motorozás közben jelentkezett,m eg talán amikor usztam<#vigyor2>#vigyor2>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én ezt hiányolom belõle amúgy a legjobban, dehát ennyi baj legyen 😊 Amúgy az irányítással nekem se volt bajom 😊
ötödik résszel kapcs meg kiváncsi vagyok, ha jol tudom sokkal több lesz benne pl a közelharc mint eddig... ez igaz? hogyan dolgozták akkor ki a közelharci szituáciokat?
Hát egy picit lehet,h resi fan vagyok,de akkor is 😄😄😄
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
psp-re létezik normális web böngészõ vagy inkább ne is keresgéljek?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
sose volt még psp a kezembe és még csak gondolkodom a vásárláson, ezért lehet kicsit láma kérdéseket teszek fel: (FAQ-ot átfutottam)
- a custom firmware felrakása garancia vesztéssel jár?
- 2ezres és a 3ezres széria között csak a jobb kijelzõ a különbség? megéri a több pénzt a 3ezres széria?
- tudtok a fenti különbségre esetleg linket adni?
a válaszokat elõre is köszönöm. <#worship>#worship><#worship>#worship>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
amugy tényleg nem lenne kidobott pénz a capcomnak, tuti a ferdeszemüek egyböl kapnának rá!! meghát "kicsit" mi is 😛😊
Resident Evil 4 Mobile Editon
"Az elõzményeket taglaló Origins után ismét a Konami franchiseán dolgozik a brit Climax: készül a Silent Hill Remake? A VG247 szerint igen, a Climax állítólag javában készíti a túlélõ horrorok új ágát bemutató '99-es PS1-es klasszikus modern verzióját Wii-t és PSP-t becélozva."
(De egy rohadt PSP-s RE-t is csinálhatnának már! <#rinya>#rinya>)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Sajnos csak annyit tudunk hogy jön. Foggalmunk sincs mikor,hogyan,mennyiért. Csak bejelentették. Semmit nem tudunk róla. Azt se hogy milyen lesz, egyáltalán marad a 3Dés mászkálós vagy nem. Szóval... Semmit... 😞 Sajnos :S
Látom jön az Assasin's Creed PSP-re. Ez kapható lesz PACK ban is?
Limitált csomagban? Azt esetleg tudja valaki hogy mikor jön ki?
BattleTag: kabel15#2672
Nem mellesleg, csatlakozom a ds és psp két különbözõ dolog 😊 Másrészt,japánban gyártanak játékokat de kééérem... Európában azok a játék még az 1000 eladási szintet se nagyon érnék el...