40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Scooby87
    ezt én is tudom..megvárom mig elénekli a pata pata pata pomot...aztán nyomom 3xor ritmusra a négyzetet végül a kört...és nem enged tovább mindig azt irja,hogy "oh almighty.....you havet to calm down..."...de én kiba mérges vagyok már rá.....a demoban is ugyanaz van mint amit én nyomok...sőt még olykor kii is írj a szem,hogy gogogo...de nem megy sehova...
  • rnd
    Eljátsza a ritmust, te semmit nem nyomsz.
    Es amikor befejezte, akkor mintha folytatnád te is nyomogatod a gombot ritmusra...
  • MrTressy
    Off
    köszi ezt az infót
    on
  • Scooby87
    hát ezaz ,hogy értem én,de nem jön össze....pedig jópáran megprobáltuk,de mindig csak a demo filmecskét játsza le újra akár hog yprobáltunk....10-ből egy embernek sem jött össze....ennyire bénák nem lehetünk.
  • baaka
    nem
  • Gideon Wieth
    hardwaresen mennyivel lesz több a psp go ? :)
    Mármint úgy értem, olyan nem lesz ugye hogy valamilyen játékok csak psp go-ra jelenjenek meg.
  • guppy
    Ritmusra kell ütni a "dobokat" aztán megvárni h a pataponok is elénekeljék a magukét majd ujra dobolsz.(Remélem érthtően fogalmaztam meg)
  • Scooby87
    valaki akinek esetleg meg van a patapon2 elmondaná,hogy a viharba kell az elején továbbjutni? amikor a pata pata pata pon van????....hiába nyomom meg 3xor a négyzetet ütemre aztán a kört....baromira nem megy tovább.....elöször azt hittem én vagyik ilyen béna...de másnak sem ment....szar ez a játék...valaki seghetne,mert megörjit...
  • szabikafarkas
    na joo na a PSP Go-ra gondolok
  • LeventeV
    az E3 az az Electronic Entertainment Expo roviditese, egy 3 napos konferencia, ahol a fejlesztok bemutatjak az ujdonsagaikat. ne keverd az PSP Go-val, mert NEM ugyanaz.
  • szabikafarkas
    igen az E3-ra gondolok
  • LeventeV
    "ki fogom cserelni majd egy E3-sal karacsonykor"
    itt a psp go-ra gondolsz?

a psp-s internet ne gondold, hogy olyan gyors, kenyelmes es attekintheto mint a szamitogepes. inkabb interneten keresztul torteno jatszasra hasznaljak, esetleg extra tartalmak letoltesere.

amugy en is inkabb maradok a 2000es szeriamnal, nekem bevalt, es szerintem se volt erdemes uj topicot nyitni a Go-nak.
  • szabikafarkas
    de szerinted kki lehet majd modolni?
  • szabikafarkas
    nincs routterem de pspm az mar van de ki fogom cserelni majd egy E3-sal karacsonykor
  • PoisonChihuahua
    Divat a topiknyitás. Ha kijön valami új cucc vagy bejelentenek egy játékot, rögtön nyit valamelyik hülyegyerek egy topikot, hogy ő legyen az első, persze aztán ott is hagyja mint eb a sz@rát, többé nem foglalkozik vele, de első hsz.-nak azért beírja a "bocsi mégijen topign emvót szal nyitottamegyet ha van ako bocsika" sablondumát... -.-
  • 5c0rp330n
    Invizimals

egyébként sztem qrvára felesleges az az új topic a go-nak, lényegében ugyanaz a 2 cucc, fasznak kell széttagolni a dolgokat, ami összetartozik, legyen 1 helyen..
  • 5c0rp330n
    10/10-et én azért nem mondanék rá, de csak azért, mert akkor GT-re 11-et kéne adni legalább :)
  • vixo
    de várom már ezt a gammát,10/10 grafika nagyon xép!
  • vixo
    Hát én is jobbra számítottam,vhogy számomra eléggé csúnyácskának néz ki, mondjuk az derék,h 16GB belső memóriája van és ez még bővíthető,de sztem én is maradok a slimemnél. ^^
  • BB7
    Nettezni?
    Mi a probléma? Router van otthon? Vagy máshol szeretnél?
    Mi a baj? Meddig jutottál? Vagy nincs is még PSPd?
  • szabikafarkas
    nemtudja valaki hogy hogyan lehet nettezni a PSP-n?
  • BB7
    Topikja, itt már elég sok infó össze lett gyűjtve! :)
  • kabel15
    Hello!

Ti mit gondoltok a PSP GO rol?
    Most néztem meg a bemutatót hát engem elég nagy csalódás ért.
    Persze lehetett hallani pletykákat eddig is hogy ilyen lesz de reméltem hogy tévednek. Hát nem tévedtek :( Ez a szétcsúsztatható kivitel :S
    Én szerintem maradok a 2000 szériámnál :D
  • guppy
    Húú ez nagyon jó lessz :D
    btw milyen komoly beszélgetés megy a háttérben h magyaráznak...
  • BB7
    Kosztümök?
  • 5c0rp330n
    hmm, ez sem járt még itt: motorstorm
    MGS: PW
  • 5c0rp330n
    LBP
  • Aramir
    Tényleg van 1-2 nap különbség, ma is tanultam valamit
  • Aramir
    Nekem euró alapu van, szoval nálam mindenképpen megéri átállítani a paypalt, mert amúgy egyszer átváltaná a paypal Forintra, majd a bankom vissza euróra.
    Lehet igazad van, nemszoktam figyelni, hogy mi a tényleges terhelési dátum, mindjárt ránézek, ugyis a napokban fizettem ki valamit.
  • lowdog
    általában jobban megéri a bank árfolyama, kivéve ha peched van és gazdasági világválság tör ki a vásárlás és a terhelés között. az szívás...
  • lowdog
    épp erről beszélek, hogy a függő tételek között jelenik meg, méghozzá (ha forint számlád van) a vásárlás napján érvényes árfolyammal átváltva forintra.

ha megfigyeled, pár nap múlva mikor elszámolják (megtörténik a terhelés), már más forint összeg lesz ott.
  • 5c0rp330n
    hmm, ezt nem vágtam. cib-nél vajon megéri inkább a bankra bízni az átváltást? az eddigi tapasztalataim szerint nagyjából középárfolyamon dolgozhatnak..
  • Aramir
    Ok, de bankkártyás fizetésnél (mert a paypal végülis az) a terhelés azonnali szerintem, legalábbis nálam szinte azonnal megjelenik a függő tételek között a levonás.
  • lowdog
    a félreértések elkerülése végett nem árt hozzátenni, hogy ebben az esetben a bankodnál a terhelés napján érvényes deviza eladási árfolyam lesz az irányadó, ami legtöbbször NEM azonos a vásárlás napján érvényes árfolyammal
  • BB7
    Fúú! Köszönöm szépen! :)
    Mindjárt csekkolom az OTP-s váltószámokat és átállítom! :)
  • GP2100
    OMFG Azért remélem, hogy ezt nem gondoltad komolyan...
    Erről egyébként az jutott az eszembe, amikor 1000 éve a walkman-ek idejében merült elemnél lelassult a zene.
  • Prince of Máté
    A PSP-3000-nél már nincs utánhúzás, valószínűleg a GO-nál se lesz...
  • Scooby87
    ez most fájt....az utánhuzás a kijelző miatt van....lassú a válaszideje.....ami elsősorban sötét tonusoknál figyelhető meg.
  • Aramir
    A PayPalnál alapban az a beállítás, hogy ők váltsák át a fizetnivaló összeget Forintra, és azt vonják le a kártyádról. Namost a PayPal 2,5%-ért váltja a pénzt, ami miatt sokkal szarabb árfolyamon dolgoznak, mint a bankod.
    Teendő:
    PayPal -> profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit
    Egy csöppet eldugták ezt az opciót
    Így beállítva ha pl dollárban fizetsz, akkor a kártyádat dollárral terhelik meg, és majd a bankod váltja a pénzt, nem a PayPal. Ha meg úgy látod, hogy a bankod mégszarabb árfolyamon vált, akkor bármikor visszaállíthatod.
  • n000rbi
    Már ne haragudj, de ekkora ökörséget is régen hallottam :P:)