PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
"Olvasd már el normálisan a cikket..."

Ez nem egy új PSP lesz ("PSP2"), hanem csak egy alapos hardware revízió.
Eredeti forrás, Eurogamer.net:

"...revealing that PSP-4000, the third incremental hardware revision of the console..."

"...that 4000 will represent the first major overhaul of the system..."

<#integet2>
GP2100
"UMD elhagyása??? öngyilkosság, egyik konzol sem támaszkodik CSAK az internetre."
Szerintem van rá esély, hogy csinálnak egy ilyen változatot a PSP-3000 MELLÉ. Sokan vannak, akik panaszkodnak a gép méretére, stb. és ezért akár még gépük sincs(ráadásul még olcsóbb is lehetne a gép emiatt). Szóval nem lenne ez akkora hülyeség, új vásárlókat is szerezhetnének, akiknek nincs egy UMD-jük sem, így nem okozna problémát, hogy csak digitálisan lehet megvásárolni a játékokat. Aki meg mindenképp UMD-n akarja venni a játékokat, annak marad a normál, UMD drive-os gép... Nem lenne rossz ötlet a Sony-tól szvsz.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

GP2100
Eredeti cikk
Ezt a részt külön kiemelném: "PSP-4000, the thirdincremental hardware revision of the console" (console=PSP)
Magyarul szó nincs itt új hardware-rõl, vagyis PSP2-rõl! Ez csak egy áttervezett, kompaktabb PSP lesz, ha lesz...

CaviaR
Attól, hogy több helyrõl halljuk ugyan azokat a híreket még nem jelenti h feltétlenül igaz..

A másik, meg hogy nézzük csak meg az eddigi fejlõdést.
PSP1000 --> PSP2000: ugyan az a dizájn, gombok, mûködés, felépítés ugyan az, kicsit vékonyabb, 1-2 apróság.
PSP2000 --> PSP3000: továbbra is nagyon hasonló a dizájn, hátlapon karika vékonyabb csak, meg az alsó gombok lettek oválisabbak, a LCD lett színesebb a progresszív megjelenítés rovására, ergo a haerdwer sem lett megváltoztatva lényegesen.
PSP3000 --> PSP4000: teljesen új konstrukció pár hónappal a 3000 megjelenése után??? UMD elhagyása??? öngyilkosság, egyik konzol sem támaszkodik CSAK az internetre.

Kizárt, ez az egész felhajtás csak egy újabb hírverés, ezek a képek már különben is 1000éve kint vannak mindenütt, már akkor is kamu volt.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

baaka
Olvasd már el normálisan a cikket.............És ne a neve alapján mondj véleményt lehet még belõle psp4000 vagy psp2 -is!!!!Ha lesz ,de egyre nagyobb a valószínûsége hogy lesz..............

GP2100
Ha lesz is ilyen(PSP-4000), ez NEM PSP2 lesz, csak egy áttervezett, kisebb méretû PSP. Szó nincs még a PSP2-rõl...

BB7
Ne.. Ne.. ne... NEEE!
baaka
PSP-4000

Én már kezdek félni hogy van valóság alapja.................-.-"

5c0rp330n
azért ez sem valami hûdejó ár. electroworld-ben is nagy akcióban halo wars frankón 18k, kz2 17k. angliából a collectors edition volt 12k, most, amikor olyan qrvaszar a forint és onnan lett átváltva. angliából, ami azért nem a hûdeolcsó árairól híres, és ahol többszörösét keresik az emberek. szállítással együtt. erre azért ne mondja senki, hogy normális.

vixo
jó itt 16k,de megint nem értettél meg,h nem az árát hangsúlyoztam ennél a Halo Wars-os példánál,hanem azt,h az a kiadás,legyen a 16k-18k megéri a pénzét,mert van egy kis xtra benne és néz is ki vhogy és ha legtöbb ilyen lenne,akkor télleg megérné megvenni azokat a gammákat,amiket ilyen árban kínálnak.

vixo
Hát,amit most linkeltél,azoknál az oldalaknál sincs nagy eltérés...

PoisonChihuahua
Halo Wars gyûjtõi 18k ??? O_O

Már nem azért...

És ez csak egy pár másodperces Google "elsõ találatos" keresés.
PoisonChihuahua
576 ?
Gratulálok, sikerült kiválasztani Magyarország legdrágább konzolüzletét. <#taps><#worship>

Nem is tudom miért szokták a warezosok mindig pont az 576-ot fölhozni példának... -.- <#fejvakaras>

Egyébként: Link
vixo
Hát ha már vennék is játékot psp-hez(am amikor vettem a psp-met,akkor vettem hozzá egy eredeti játékot,mortal-t 6k-ért és nem az 576-ban,hanem a egy konzolos boltban,Gödöllõn,játékállomáson,lényegtelen)akkor is most már 576-nál vásárolnám és nem konzolosnál-vaterás rendelésnél,xbox360asomhoz is eleinte vettem a gammákat,de azért már ott is kezdet sokba fájni,ott is a jobbféle gammák eléggé húzós árban vannak:18000,am most kijött a Halo Wars boxhoz 18k-ért,ami azért eléggé xép kiadás,gyûjtõknek,ha a legtöbb játék ilyen gyûjtõ kiadásban jelenne meg akkor azt mondanám,h megéri a pénzét,de ezek a "mezei"kiadások,hát thx,nem...
Jó mondjuk az tény aláírom,h 576 sem egy életbiztosítás,hixen õk is változtatják az áraikat.

Az meg megint csak varezos szokás hogy a megjelenés napján muszály (linket plz) játszani a játékkal. Egyébként meg gondolom a többi varezos megszól ha nem írsz be egy fórumra hogy "én már tolom a nyócadik páját"... vársz 1 hónapot és az ára lemegy 30-40%-ot.
Végülis az 576.hu árai valóban referenciának tekinthetõk <#vigyor2>
vixo
sry elírtam 10799

5c0rp330n
"Munhunt 2: 107999Ft "

az már kicsit húzós, nem? :o

vixo
nem-nem,egy szóval sem mondtam,h az összes! De azok a gammák,amikkel én játszom psp-n és amik eléggé bejönnek,azok súrolják eléggé keményen a 10ezres határt és mielõtt írtam,körülnéztem az 576.hu oldalán és csak,h pár játékot említsek:
Star Wars:FU 9899Ft
A közelgõ RESISTANCE RETRIBUTION: 10999Ft
Munhunt 2: 107999Ft

<#vigyor>
BB7
VIXO!
Egy játék 3-4-5K! De vannak címek, melyek 9K-t vagy a 11-12-13K-t is elérik! De nem az összes!
<#idiota>
Ezt vixo-nak mondd, mert neki az ÖSSZES játék 10 ezer vagy afölött van...
BB7
Mo.-n is 3-4-5K egy játék! De vannak címek, melyek 9K-t vagy a 11-12-13K-t is elérik!
Átlag psp játék 3-4 ezer Ft. A friss játékok picit többért mennek (19-29-39 dollár az amerikai megjelenési ár, számold ki), a régebbi vagy nem annyira populárisak meg ócsóbbért. Példák: Metal Gear Acid 1200Ft, Crisis Core 5300Ft, GOW 4300Ft, PSN power pack 2100Ft. Mindegyik ár tartalmazza a postát is (cirka 1 ezres) zsír új, fóliás és mai árfolyamon számoltam dollárról/fontról forintra.
Egyébként tökre csípem amikor olyanok akik életükben nem vettek még játékot leállnak vitatkozni az árakról. <#eljen>
vixo
Asszem eléggé ébren vagyok.
Csak egy példa:
Wanted DVD
Ez van egy PSP-s játék ára és inkább erre ruháznék be,mint egy PSP-s gammára.

vixo
"Az elmúlt idõszakban már többször is szó esett egy új PlayStation Portable-masináról, és az is egyre biztosabbnak látszott, hogy az idei 4000-es széria több lesz egyszerû ráncfelvarrásnál. Most új források igazolják mindezt.
Ezúttal új adalékot nem más szolgáltat, mint az Eurogamer: õk belsõs, megbízható forrásokra hivatkozva állítják azt, hogy amit az elmúlt hetekben hallhattunk (UMD drive nélküli új PSP, csúsztatható képernyõvel), az igaz, de nem egy kettes számú PSP-t takar, hanem egy radikálisabb új szériát. A valószínûleg idén õsszel bemutatkozó 4000-es szériában a fent említett változások tehát egyre reálisabbnak tûnnek, az EG nem szokott olyan pletykák mögé teljes mellszélességgel beállni, amelyek végül nem bizonyulnak igaznak.

A csúsztatható képernyõ mechanikája a forrás szerint a következõképpen mûködik majd: a képernyõt (ami technikailag a 3000-es szériában található kijelzõvel egyezik meg) oldalra csúsztatva egy méretben kevésbé széles eszközhöz jutunk, amely bár eltakarja a gombokat, a ravaszok segítségével bizonyos típusú játékokat így is játszhatunk (pl. LocoRoco) - az EG értesülései szerint továbbá a Sony több fejlesztõvel is konzultál új, a leegyszerûsített irányítást használó játékok ügyében."
Forrás: Gamer365.hu 2009. március 02.

kabel15
Sajnos nagyon drágák.
Egyébként itthon én is PC n múltizok.
Ezért lenne jó egy egész világot lefedõ hálózat. Szerencsére egyre elterjedtebb a WIFI rendszer Plázákban éttermekben.
De szerintem sok vevõt tudnának szerezni ha meg tudnánk azt csinálni hogy mész az utcán elõveszed a PsP-d és felmész egy kicsit NFS ezni a haverokkal (csak mondtam egy játékot) Persze net nélkül is lehet játszani.
De mégiscsak jobb más játékosok ellen versenyezni.

BattleTag: kabel15#2672

PoisonChihuahua
"Én vennék eredeti játékot,ha nem kerülne annyiba,mint egy díszdobozos dvd..."
Nem kerül annyiba, fölébredhetsz. <#wave>
vixo
Én vennék eredeti játékot,ha nem kerülne annyiba,mint egy díszdobozos dvd...

GP2100
"az zavar hogy én kifizetek érte 6-7000 et más meg letölti"
Egyéni szoc. probléma, egyébként vesznek elegen játékot, különben már rég csõdbe ment volna az egész ipar. Online funkció van bizonyos játékokban, de a multit én inkább meghagyom pc-re/asztali konzolra. Próbáltam pl. a MOH-t multiban psp-n...szerintem élvezhetetlen, lassú kínszenvedés... Persze van néhány stílus aminél jobb a helyzet, de a legnagyobb gond a net eléréssel van. Ha nincs a közeledben wifi hotspot, akkor baszhatod, ha meg otthon vagy akkor már inkább "nagygépes" multi szvsz...

Van ONLINE funkció csak nem olyan mint az xbox-nál hanem játékonként vannak a szerverek(vagy hogyan..), annak idején az NFS-el is rengetegen tolták stb...

kabel15
Nem. Nem kapok jutalékot. De az zavar hogy én kifizetek érte 6-7000 et más meg letölti. Jó most jön a válasz hogy én miért nem töltöm le.
De szerintem jó lenne ha sokan vennének játékot. Meg ha lenne itt is ONLINE funkció iszonyat jókat lehetne játszani.

Prince of Máté
Nem hinném hogy optikai szarral próbálkoznának... Inkább HDD vagy SSD, esetleg flash..

Inferno
Idén jön 😛 (év vége fele),legalábbis így olvastam egy oldalon.

PS3/X360 user: Infernohun

flamerPUG
haladni kell a korral, de jo felé 😛

amugy ha meg már itt tartunk mi lenne jo ha megjelennne a kisgépre, gta-t áthozták hatalmas nagy sikert és jol megcsinált irányitási motor, namost MAX PAYNE .... szintán hátulnézetes játék, nekem egyik legnagyobb kedvencem volt. mégha ugyanazzala storyval is dobnák ki, még akkor is megvenném és végigvinném, nagyon szerettem azt a játékot, és a nintendo valamelyik hordozható korcsára kidobtak egy atomgagyi dolgot, lehetne akkor psp átirat is 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Akkor pláne értelmetlen <#vigyor2>
GP2100
"Ami engem pozitívan érintene hogy talán nem lenne anyi warez"
Ez miért érintene TÉGED pozitívan? Jutalékot kapsz a Sony-tól az eladott játékok után? <#idiota>

BTW én is remélem, hogy a PSP2 nem jön még legalább 2-3 évig.

kabel15
Nekem sincs még 1 éves az enyém és nagyon szeretem 😊
Mondjuk engem is zavarna ha kidobnák a PSP2 de szerintem ez nem lesz egyhamar. Itt a gazdasági válság a SONY veszteséges. Nem hiszem hogy kidobnának még egy terméket pont most. Szerintem az emberek örülnek most ha van a fejük fölött tetõ. Bár ez Amerikáról egyáltalán nem mondható el. Náluk alig érezhetõ. Legalábbis Kalidorniában. Na de vissza a PSP-hez 😊
Szerintem is érdekes lenne ez a netrõl letölthetõ játék változat. Ami engem pozitívan érintene hogy talán nem lenne anyi warez. Aminek örülnék az egy világszerte elterjedt hálózat mint pl az XBOX LIVE csak ez nem a lekásban lenne hanem bárhól a világon.
Na de ez egyenlõre csak álom :S

Nagyon remélem, h egyhamar nem jön ki a "psp2", mert még nincs 1 éves a slimem!
Prince of Máté
UMD sehogy sem 1.4 gigás barátom.
Single layer 900mb
Dual layer 1,8gb

Elég béna lenne tõlük ha UMD (1.4 giga) helyett a 8 centis DVD-t (1.4 giga) választanák. Az UMD alapötlete pont, az hogy a középsõ kihasználatlan részt (a lyuk körül) kissebbre vették. Végülis ez egy hordozható gép, a méret a lényeg. Másfelõl (úgy gondolták) hogy ezt majd akkor nehezebb lesz másolni is (az hogy nem jött be, egy másik sztori). Miért lépnének "visszafelé"?
A letöltõs mókáé a jövõ. Azt a pár dollárt amit a lemez, doboz és papírok elõállítására költenének a zsebükben marad. A varezolóknak meg toll a fülükbe...
PoisonChihuahua
Ha valóban ilyen letölthetõek lesznek a "PSP2" játékai akkor valszeg a játékokat digitális aláírás védi majd, mint Xbox Live-on a DLC-ket pl. és ez igencsak megnehezíti majd a warezosok dolgát. <#eplus2><#eplus2>
Egyébként nem hiszem, hogy bevezetik ezt, az emberek inkább szeretik a kézzel fogható dobozos cuccokat, a letölthetõ játékok még nem annyira elterjedtek, fõleg ha teljesen erre állnának át. Szerintem vagy marad az UMD vagy 8cm-es DVD-re állnak át, a PS2 visszafelé kompatibilitást (feltéve, ha valóban lesz ilyen) pedig játékonként megvásárolható letöltésekké teszik, mint a mostani PSP-n a PS1-est. Persze ez csak elmélet, lehet hogy az egész egy nagy kamu. 😞
kabel15
PsP2 Elég hülyén hangzik. Meg az is hogy nem lesz UMD.
De ha becserélik az UMD lemezeimet olyanra amit le tudok vele játszani akkor ok 😊
Amúgy ez a letöltõs cucc nem rosz ötlet. 😊

Nekem a legalsó tetszik <#smile>

Prince of Máté
Miért?
Mert haladni kell a korral, fejlõdik a technika. PS3-at sem feleslegesen csináltak, gondolod mi lenne, ha még csak PS1 létezne, és arra jöttek volna ki az új játékok 😊

BB7
De miért lesz már egy teljesen új PSP? Akkor azon a PSP<1>-s játékok nem is fognak menni? És visszafelé? Vagy, hogy?
Prince of Máté
Nem így lesz a számozás. Szerintem PSP2 lesz a neve, azon belül PSP2 1001

vixo
Battlefront 3-ról tudtok vmit? Elvileg kijön majd psp-re is,elvileg.
Azért az jóféle lenne,videó alapján nekem naon bejön a játék és sztem nem elképzelhetetlen,h psp-re is kiadják majd. ^_^
Battlefront 3 Gameplay CAM

baaka
Ezek csak pletykák/találgatások és semmi alapjuk nincs és ha van is nem tudják bizonyítani szóval értelmetlen amit csinálnak az ilyen emberek akik kitalálják................