40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gideon Wieth
    Ilyet hol lehet kapni :D:D Egy nullával kevesebbért ?: D
  • Gideon Wieth
    Hú barátom elék érdekes figura vagy . /felénk gyökérként emlegetik az ilyen szamarakat mint te.//
    Szerinted egy 3,5ös jackbemenetbe mennyibe kerül egy fejhallgató ??? És még neked áll feljebb. Ha ekkora marha kérdésekre baromságot kapsz válasznak ne lepődj meg és kezdj el anyázni.Az ilyeneket le kell lőni. De akkor segítek. Ebbe a psp egészen 500 ft-tól kezdve 10000000ig bármit lehet rakni. Fölötte nem mert nem lenne rá pénzed. Én még 5.1est is rá tudtam rakni. :D de sztem 500 000 nél drágább fejhallgató nincs. Remélem segítettem ,,,
  • GP2100
    De nem fogod fel, hogy ez hülye kérdés? A legolcsóbbtól a legdrágábbig bármit ráköthetsz ha van rajta egy 3,5mm-es jack(átalakítóval azt is amelyiken nincs). Magadnak kell eldönteni, hogy mennyit szánsz rá és keresni egy megfelelőt valamelyik szórakoztatóelektronikai boltban.
  • 5c0rp330n
    a kurva anyádat te geci, világosan leírta.
    3,5mm-es kiabszott csatlakozója van a psp-nek. ez mit jelent? igen, azt hogy a fülesek és fejesek 99%-a gond nélkül ráköthető mindenféle szarakodás nélkül. mennyibe kerül egy ilyen füles? vehetsz teszkósat ezerért is, vagy ilyet:

300ezerért.
  • szabikafarkas
    de igen csak akkor sem pofazik
    megmondja szepen hogy 500 vagy 2500 ft nem olyan durvan
  • GP2100
    Miért lenne az? Szerinted nem annyiba kerülnek a fejhallgatók amennyibe a fejhallgatók kerülnek?
  • szabikafarkas
    neoreg3
  • Miley Cyrus
    ki járja meg?
  • Miley Cyrus
    pfff...ez a játékxdxd
    háát..nekem 'teccetös' de az eleje nagyon szar...=DD
  • vixo
    jah az emperors tomb nekem is bejött,pedig az nem mai játék és mégis jobb,mint ez :S
    Hát márcsak azon imádkozom,h a jövőhéten megjelenő ghostbusters gammát ne szúrják el!
  • Gideon Wieth
    nem értem miért nem lehetett olyan játékot csinálni belőle mint hajdan az emperors tomb. Tökre oylan mintha szándékosan kapnánk ilyen szarokat ... :(
  • Miley Cyrus
    én 500ft-ért vettem füles aljzatot/távirányitot << Gondolom tudod mi >> és van 3 Hpm-70 es se fülesem és azzal hallgatom a zenét...eléggé bebasz a basszus, sztem joo
  • vixo
    szellemírtók hivatalos megjelenés psp-re júni 16!!! :D
  • vixo
    nah, itt van az indiana játék,hát kb olyanra sikeredett,mint az x-men,talán pár fokkal jobb lett,de eléggé hasonló a kettő.
  • NEOreg3
    amennyibe a fejhallgatók kerülnek
  • szabikafarkas
    a PSPhez egy fejhallgato mennyi lehet kb?
  • PoisonChihuahua
    Dehogynem, rögtön 16 progit ismerek ami feltöri egy router védelmét...
    Szerintem tegyél re róla, ha jelszóval védett, akkor nem tudsz rákapcsolódni, feltöréssel a helyedben meg nem próbálkoznék, ahhoz érteni kell hozzá, de te még a router nevét sem tudod helyesen leírni. -.-
    Olyanhoz lehet hozzákapcsolódni ami nincs védelemmel ellátva, de az sem biztos, hogy utána netezni is tudsz, ergó pl. sikerül hozzákapcsolódni egy routerhez, de a netre nem enged ki.
    Jobban jársz ha veszel egy saját routert, kb. 5-8k, szal nem vág földhöz senkit.
  • szabikafarkas
    akkor szoval nem tudtok egy progit ami sajat magatol megkeresi a Routter adatait?
  • PoisonChihuahua
    "nem ismer ugyse es nem tudja megnezni"
    Tévedés! Minden router meg tudja mondani, hogy éppen ki csatlakozik hozzá, ill. logol is (akár gépnevet is azonosít). Csak egy idióta nem védi le jelszóval.
    A többféle jelszavas védelmen túl pedig akár MAC szűrést is beállíthat, szal meg van ez oldva.
    Nekem Linksys routerem van itthon nem-gyári firmware-rel, többször próbáltak meg kapcsolódni a környéken, sohasem sikerült nekik.
    Aki meg ilyen módszerrel csapolná le más netét, aki fizet érte (főleg az enyémet) azt úgy elverném a szíjjal mint a szart.
  • dzsedi
    Off
    1. az akar lenni, h tanulj meg angolul, ha már trükkös fiú akarsz lenni
    2. majd ha fizetésedből fizeted a szolgáltatásokat (pl net) gondolkodj el milyen aranyos dolog ilyesmit csinálni
    3. Van mostanában elég téma a pspvel kapcsolatban is, nem?
    ON
    ja és igen ez egy fórum A PSPvel kapcsolatban nem Netlopás suli....
  • szabikafarkas
    +mi akar lenni ez?
  • lowdog
    www.aircrack-ng.org
  • szabikafarkas
    WPA jelszoval vedett 90-75-50% jel
  • BB7
    Akkor futtass le egy keresést, mint anno a McDonald's-ban!
    Látod a szomszéd kapcsolatát? Erős a jel, hány %? Védve valamilyen jelszóval?
  • szabikafarkas
    igen a McDonaldsban
  • BB7
    De neked jó lenne, ha valami köcsög miatt lenne lassabb a neted?

Na jó! Neteztél már PSP-n?
  • szabikafarkas
    ha mee? nem ismer ugyse es nem tudja megnezni
  • BB7
    Héló! Héló! :D
    Ki volt itt ideges?

Csak tudod, neked hogyan esne ha valaki szopná a netedet?
  • szabikafarkas
    de az utcamban lakik es nm ismerem!!!! es nem kell olyan idegesen valaszolni111ez egy foruum mindenki kerdezhet es aki tudja valaszolhat ra
  • BB7
    Mi lenne, ha megkérdeznéd a szomszédot először, hogy: "Kapcsolódhatok a netedhez?"
  • szabikafarkas
    ez meg mi akar lenni?
  • BB7
    Itt

De amúgy meg...
  • BB7
  • kabel15
    Sziasztok!

Tud valaki olyan oldalról ahol fent vannak hivatalos PSP DEMO-k
    ROCK BAND, PATAPON2, X-MAN, és hasonlók kellenének.
  • szabikafarkas
    nem tudna valaki hogy hogyan tudok hozzakapcsolodni a szomszed Routterehez? megkoszonnem
  • baaka
    Elkészítettem egy psp-s oldalt ITT!! megtekinthetitek! Ez amolyan kis dizájnos oldal lesz mindenféle csemegével.És megpróbálom majd a híreket összegyűjteni és napi rendszerességgel frissíteni hogy mindent megtaláljon mindent egy helyen.
  • Miley Cyrus
    ugy érti a 'hossan kikapcsolod a gépet' amikor az 1xxx vagy 2xxx-es Cfw-s pspken beakarsz menni a recoverybe..tehát ha restartolod...:))
  • BB7
    De ha már ilyen van, akkor nem kell sok egy tényleges CFW-ig! :)
  • Gideon Wieth
    igen. Maga a feltörés 2 perces meló ha már tudod hogyan kell.

Ez gyakorlatilag OFW környezetben futtat egy CFW . Olyan emulátor-szerűség. A lényeg az hogy ha nem sleeping módba nyomod ki, hanem teljesen leállítod, vagy kiveszed az aksit vagy kifagy a gép újra kell csinálni. De szerintem ez még mindig jobb mint a semmi :)
  • Istencsászár
    mit jelent az hogy hosszan? órákig vagy napokig?:D