PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááááh,basszuss,ma akartam memokarit venni direkt a Resistance Retribution miatt,mert eddig csak 1gigás karim volt és már tökre vártam ezt a gammát,de a fene se gondolta,h másfél gigás lex,még a cso-ban reménykedtem,de az is több,mint 1 giga,szóval vettem volna ma karit legalább egy 2gigásat,de Gödöllõn sehol nem találtam,1ik helyen azt mondták,h a sony már nem is gyárt olyan karikat és rendelni sem tudnak,kicsit kikerekedett a szemem,h mirõl maradtam le,másik helen meg azt mondták,h jövõhéten talán kapnak ilyen karit,ááááá,nem tudok várni jövõhétig :S
<😉/[]/O/X-el célzol? Az a fura, mert az szinte az összes PSPs akciójátéknál így van!
Nekem a Killzone irányítása, és egyszerûsége lepett meg! 😊
Nekem a Killzone irányítása, és egyszerûsége lepett meg! 😊
Számomra fura az irányítás de pusztán csak azért mert még ehhez hasonló stílusú játékokkal nem játszottam hanem pusztán autós, ügyességi illetve logikai játékok kerültek elõtérbe eddig! De nem rossz szerintem! De ha a nagyérdemû is kipróbálja biztosan lesznek konkrétabb beszámolók mint az enyém!
Pssszt!!😄
Mert aztán PsP-n nem lehet ám Coopban játszani. Dehogynem.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Szerintem ez egy nagy hülyeség lenne. Legalábbis itthon.
Az Army of two lényege a COOP én XBOX360 on játszottam vele egy ideig.
Teljesen a COOP részekre van kiélezve a játék. Max úgy lenne élvezetes ha ONLINE kéne vinni a küldetéseket. De ezzel viszont sok vevõtõl esnének el.
Szóval szerintem ez KACSA <#hehe>#hehe>
Az Army of two lényege a COOP én XBOX360 on játszottam vele egy ideig.
Teljesen a COOP részekre van kiélezve a játék. Max úgy lenne élvezetes ha ONLINE kéne vinni a küldetéseket. De ezzel viszont sok vevõtõl esnének el.
Szóval szerintem ez KACSA <#hehe>#hehe>
BattleTag: kabel15#2672
Woow,ez érdekesnek tûnik: Lube your fists! EA confirms Army of Two: The 40th Day, for 360, PS3 ... and PSP?
Bõvebben
Bõvebben
gariba adtak újat😄..állitolag németországbol küldték😊
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
császtok
ügye még emlékeztek mikor irtam hogy haver leöntötte a psp..t azt beszart..nah képzeljétek küldtek helyette egy teljesen uj psp-t...mekkora mázlista vagyok😊 5.03 as rendszerrel.csak hát nem custom😞( sajna
ügye még emlékeztek mikor irtam hogy haver leöntötte a psp..t azt beszart..nah képzeljétek küldtek helyette egy teljesen uj psp-t...mekkora mázlista vagyok😊 5.03 as rendszerrel.csak hát nem custom😞( sajna
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nem szóltak nekem...
Ide: "YourPSPDriveLetter" jól írtad be a PSP-d "betûjét"(amivel a pc-d jelöli psp-d)? Csak azért kérdezem, mert sokan rontanak el ilyeneket amiatt, hogy nem értik a szöveget és a példát írják be(ami persze nem jó), de ha te jól csináltad és nem ezzel van a baj, akkor nem szóltam.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
üdv!
pandorabatteryt próbálok összehozni de nem megy.
*type msinst.exe YourPSPDriveLetter msipl.bin (example: since mines is letter M, it will look like this, msinst.exe m msipl.bin)
*Now hit ENTER.
ennél a lépésnél azt írja h nem tudja megnyitni az msipl.bin fájlt. pedig egymás mellett vannak... mi lehet még a gond? :S
pandorabatteryt próbálok összehozni de nem megy.
*type msinst.exe YourPSPDriveLetter msipl.bin (example: since mines is letter M, it will look like this, msinst.exe m msipl.bin)
*Now hit ENTER.
ennél a lépésnél azt írja h nem tudja megnyitni az msipl.bin fájlt. pedig egymás mellett vannak... mi lehet még a gond? :S
Ez jó, ezt berakom bannerba!😊
psp movie creatorral próbáld. nekem az bejön
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Áááá megörjít hogy képtelen vagyok rá filmet tenni 😄 kár hogy nem lehet csak a sima bemásolós módszerrel 😄
" leszettem, eggyett torrentrol bemásoltam az isot"
WAREZ = azonnali BAN!
Amúgy még meg se jelent, nem ajánlott ilyeneket letöltögetni! <#wilting>#wilting>
WAREZ = azonnali BAN!
Amúgy még meg se jelent, nem ajánlott ilyeneket letöltögetni! <#wilting>#wilting>
assassin creed pspre? mikor jön ki? mert erre nagyon nagyon kiváncsi vok 360 on kijácottam de azért még kiváncsi vok rá mert leszettem, eggyett torrentrol bemásoltam az isot de nem jelzi a psp be a game feluletnél.
Attól függ, mit fog tudni. Ha csak egy "mezei" psp, umd nélkül, akkor nem veszem meg. Ha mást/többet is tud akkor elgondolkodom rajta.
Látom ezekre már volt idõd! 😄
Amúgy, te mit fogsz csinálni, ha kidobnak egy PSPt UMD meghajtó nélkül?
Amúgy, te mit fogsz csinálni, ha kidobnak egy PSPt UMD meghajtó nélkül?
Folytatva a múlt héten megkezdett sorozatot, ime a Metal Gear "kollekcióm":

Sajnos a Portable Ops/Ops+ még hiányzik... <#rinya>#rinya>

Sajnos a Portable Ops/Ops+ még hiányzik... <#rinya>#rinya>
Úgy legyen, de ezt eddig minden évben elmondták a psp megjelenése óta..
Remélem ha (egyszer tényleg) megjelenik akkor elmondhatjuk, h megérte várni.
Remélem ha (egyszer tényleg) megjelenik akkor elmondhatjuk, h megérte várni.
Konkrét dátumot nem tudni róla,csak annyit,h még idén lex elvileg.
PSP Játékok megjelenései
PSP Játékok megjelenései
+ GT: Mobile
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Remélem tudtok rá válaszolni. Bár tudom nem ez a PSP fõ felhasználási területe, engem mégis az érdekelne, hogy lehet-e rajta olvasni? Tud ilyet alapból vagy csak hackelve? Ha, igen milyen formátumokat kezel?
Elõre is kösz a válaszokat.
Lenne egy kérdésem. Remélem tudtok rá válaszolni. Bár tudom nem ez a PSP fõ felhasználási területe, engem mégis az érdekelne, hogy lehet-e rajta olvasni? Tud ilyet alapból vagy csak hackelve? Ha, igen milyen formátumokat kezel?
Elõre is kösz a válaszokat.
+Patapon 2 (Ami q*ajóra sikeredett...nagyon tetszik)
kisgabo uristen te holélsz?
God Of War: Chains Of olympus
Patapon
Tekken 5
Prince Of Persia Revalations
Metal Gear Solid Portable Ops... és nemis beszélve a 2009-ben kiadott játékokról:
LittleBigPlanet,Rock Band Unplugged,Assassins Creed,Devil May Cry
God Of War: Chains Of olympus
Patapon
Tekken 5
Prince Of Persia Revalations
Metal Gear Solid Portable Ops... és nemis beszélve a 2009-ben kiadott játékokról:
LittleBigPlanet,Rock Band Unplugged,Assassins Creed,Devil May Cry
Cool story, bro.
szélsõségesen válogatsz,az utóbbi fél év valóban csapnivaló,de elõtte olyan logikai játékokat találtam rá,hogy csak pislogtam
+ emulátorral futtat gba-t snes-t sega-t,azokon meg többszáz játék...
+ emulátorral futtat gba-t snes-t sega-t,azokon meg többszáz játék...
Én inkább venném -5000-ért, mint 2500-ért.
PSN: berghold
De ez azert dragabb mert hasznalt, na! 😊