PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
nem kapsz ban-t. Miért kapnál ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

flamerPUG
lehet irni a resistance-ról? nem kapok bant?😛
szivesen leirnám egy két sorban mik nekem az elsö tapasztalatok rola 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Gideon Wieth
nekem csak a kardozás része nem tetszik.. illetve az hogy ha észrevesznek nem lehet elfutni 😊 Pedig azt szívesen láttam volna...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

vixo
Nem tudom,nekem nagyon bejött az új Tenchu,nagyon sokszor végigjátszottam már,igazi ninjás játék,remélem csinálnak még belõle ilyet!

Gideon Wieth
hát az a játék nekem nem nagyon jött be... Az elején még nem is volt rossz... Aztán utána meg már csak kínszenvedés a szar checkpointok miatt. meg monoton még ráadásul sztem

Hú de elakadtam ebben a szar tenchu-ban. Egy napja szenvedek egy pályán...
baaka
a szolgáltatóval van a gond.(karbantartás,ilyesmi...)

flamerPUG
amogy hopgyhogy nem müködik a faq? mert alaphelyzetben is ezt mondtam neki hogy nézze meg, de mondta hogy egyik link se aktiv....?😊

flamerPUG
hali
sorry elöre is kollégámért, csórikám eltörte a lábát,én meg odaadtam neki a pspt ne unatkozzon, de nem nagyon ért hozzá 😛 már elmagyaráztam neki 😊

fenyegetõzni meg nem kell bannal, régota járok ide ésirogatok is egy párszor, akkor se hülyeséget... ugyhogy nem kérdeznék ilyet 😛
na ennyi
mindenkinek szép napot!

baaka
nem jól van kicsomagolva....

PoisonChihuahua
Nagy piros betû, a banner alatt... <#wave>
flamerPUG
sziasztok!
ez kollégám belépési kódja, ha esetleg olyat kérdeznék amit ö már megtett, akkro elöre is sorry 😊
tehát kaptam egy dvd-t rajta játékokkal, minden játékban van egy psp_game mappa teli mindennel, meg mellete egy umd_data nevü fájl. hova kell ezeket berakni a psp mapparendszerébe hogy játsazni lehessen vele?
elöre is köszi!
üdv
Márk

vixo
Végre tudok játszani a Resistance Retribution-nal,kicsit megszenvedtem vele,de végre jó és egyelõre maradt még az 1 gigás kártyám,de elõbb utóbb biztos,h veszek egy nagyobb kapacitású karit,de a lényeg az,h végre pusztíthatom a Chimérákat!!! Hatalmas ez a gamma,nekem naon bejön!

Empty
Van ilyen verzióm: resistance.retribution.eur.psp.iso

baaka
Az a japán megjelenés miatt van.........-.-"

BB7
Gideon Wieth
"megjelent" a reistance :-)

BB7
A pályákhoz szinte 0angoltudás szükséges, viszont szívesen látnék valami kis leírást a kasztokról, részletesebben, meg, hogy mi éri meg!
5c0rp330n
hát, hihetetlenül komplex, minimum felsõfokú angoltudás kell hozzá, hogy egy pályát egyáltalán el tudj indítani -.-
nincs magyar felirat, sem leírás, nem is lesz.

kabel15
Hello!

Patapon2 ben van magyar leírás? Vagy magyar felirat a játékban?

BattleTag: kabel15#2672

BB7
Egy élmény lesz! 😄
De azért köszi! 😊
A kodiolást kell átállitani, de már nem tom melyikre😞...pórbálgasd, Azt viszont tom h majd mindegyik oldalnál kóülön át kell majd állitani.

BB7
Megoldódott a net gond! 😊

Pwent88: Csinálj egy System Restore-t! Elvszik a dátum/idõ/nickname/téma... de utána gond nélkül fog csatlakozni! 😊 MÛKÖDIK! 😊

Hogyan bírom kis masinám rávenni, hogy ékezetes karaktereket megjelenítsen?
BB7
Hmmm! 😄
2gép van rákötve UTP-vel, azokon semmi baj! mindig is utáltam az internet beállításait!<#wilting>
hûbazeg itt nagyobb a baj mint gondoltam 😊

a DISCONNECTED azért van, mert nincs a router csatlakozva az internetre. ha ezt sikerül elérni, onnantól tudsz a PSP-vel a routeren keresztül netre csatlakozni!

BB7
Az a baj, hogy egyszer ezt már én eljátszottam, s sehogyse! :S
BB7
Köszönöm, bár idõközben rájöttem!
De sajnos ez fogad:
KÉP
Gondolom, a piros DISCONNECTED nem valami jó hír! Sebaj, kattintok a Connect gombra... 10mp töltés, refresh és... még mindig DISCONNECTED!
Ötlet?
ülj le a gép elé, tedd magad elé a psp-t és legyél a router közelében.

elõször kapcsolj ki minden titkosítást, mac szûrést stb, és próbál meg úgy, biztos, hogy menni fog (minden beállítást a legalapabbra kell venni, pl ha b/g módot is tud a routered, állítsd csak b-re)

ezután egyesével állítsd vissza a dolgokat, és minden változtatás után próbáld újra. így megtudod, melyik beállítás okozta a hibát.

persze a wlan kapcsolót nem árt bekapcsolni a psp-n elõször <#idiota>

SMC-nél 192.168.2.1 -et próbáld. ha nem megy, típus alapján keress rá google-ben...

Pwent88
WEP van beállitva de meg van adva a kód rendesen amit a gépen gerenáltam "vezeték nélküli hálozat létrehozás" közben

BSG fanboy

BB7
Nálam nincs titkosítás, de a MAC szûrést, azt nem tudom! :S
SMC Routerem van, de istenért se tudom elõhozni a beállításait! Mi az az IP cím? Valami 192.168.0.1 vagy... nem tudom! :S
titkositás, mac szûrés ilyesmi van beállítva?

Pwent88
100%kos a jel erösség... ugy hogy az nem lehet a a vicc h amikor megvettem a gépet akkor müködött aztán sokáig nem próbáltam most meg már nem megy....

BSG fanboy

BB7
Ugyanez a problémám nekem is!
És akkor is, ha a router 1méterre sincs a PSP-tõl!

<#help><#help>
Sztem gyenge a jel, nekam akkor szokott ilyet.

Patapon 1-et nem tud vki olcsóért?(foliásat)

Pwent88
Sziasztok wifi beállitásal van problémám... a kis fekete megtalálja a hálozatot csak amikor ip cimet akarja lekérni nem sikerül... nem tudja valaki h mi lehet a baj????

BSG fanboy

OptimusPrime
Mit össze nem problémáztok ezen a megvenni, letölteni témán! 😊
Na persze nekem könnyû így néznem a dolgot mivel én nem tudok máshogy játszani, csak ha megveszem az eredetit! 😊
Mondjuk a Crisis Core, a Patapon, a GOW meg is érdemli! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Empty
ISO = 1,55 GB

Empty
Csak nem játszottam velük! Ezért fura így elsõre! De tán megszokom!

BB7
Is, de látod, letölti, aki "csak" játszani akar vele!
Nem annak kell megvenni aki gyûjti... hanem aki játszik vele...
Prince of Máté
full kamu 😊

vixo
hát én is azon filózom,h eredeti lehet-e,mert nekem ma az eladó azt mondta,h a 2 gigás karik vannak 6k-ért,ez meg 8gigás,szóval ha tényleg eredeti,akkor tuti vétel 😊

BB7
Az árát nagyon megéri! 😊 Már ha eredeti! ...
vixo
nah vaterán találtam egy 8gigás karit,szerintetek megéri ennyiért?
Sony

vixo
pontosan! 😉 Am sztem ez tényleg egy olyan gamma,amit megéri megvenni.

BB7
És elõbb a törtet kiviszed, s majd megveszed.. hmm! 😄
Mondjuk, aki pl. gyûjti! ...
vixo
megvenném én,csak még nem jelent meg hivatalosan 😛 😄

BB7
Tessék boltban megvenni, UMD-n, és nem lesz ilyen jellegû problémád.
<#hehe><#eplus2>
Máskülönben ajánlom, hogy nézz ki magadnak valahol máshol egy jó karit, s már elég olcsón ki is viszik bárhová!<#rolleyes>