PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
szivesen leirnám egy két sorban mik nekem az elsö tapasztalatok rola 😊
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
sorry elöre is kollégámért, csórikám eltörte a lábát,én meg odaadtam neki a pspt ne unatkozzon, de nem nagyon ért hozzá 😛 már elmagyaráztam neki 😊
fenyegetõzni meg nem kell bannal, régota járok ide ésirogatok is egy párszor, akkor se hülyeséget... ugyhogy nem kérdeznék ilyet 😛
na ennyi
mindenkinek szép napot!
ez kollégám belépési kódja, ha esetleg olyat kérdeznék amit ö már megtett, akkro elöre is sorry 😊
tehát kaptam egy dvd-t rajta játékokkal, minden játékban van egy psp_game mappa teli mindennel, meg mellete egy umd_data nevü fájl. hova kell ezeket berakni a psp mapparendszerébe hogy játsazni lehessen vele?
elöre is köszi!
üdv
Márk
nincs magyar felirat, sem leírás, nem is lesz.
Pwent88: Csinálj egy System Restore-t! Elvszik a dátum/idõ/nickname/téma... de utána gond nélkül fog csatlakozni! 😊 MÛKÖDIK! 😊
Hogyan bírom kis masinám rávenni, hogy ékezetes karaktereket megjelenítsen?
2gép van rákötve UTP-vel, azokon semmi baj! mindig is utáltam az internet beállításait!<#wilting>#wilting>
a DISCONNECTED azért van, mert nincs a router csatlakozva az internetre. ha ezt sikerül elérni, onnantól tudsz a PSP-vel a routeren keresztül netre csatlakozni!
De sajnos ez fogad:
KÉP
Gondolom, a piros DISCONNECTED nem valami jó hír! Sebaj, kattintok a Connect gombra... 10mp töltés, refresh és... még mindig DISCONNECTED!
Ötlet?
elõször kapcsolj ki minden titkosítást, mac szûrést stb, és próbál meg úgy, biztos, hogy menni fog (minden beállítást a legalapabbra kell venni, pl ha b/g módot is tud a routered, állítsd csak b-re)
ezután egyesével állítsd vissza a dolgokat, és minden változtatás után próbáld újra. így megtudod, melyik beállítás okozta a hibát.
persze a wlan kapcsolót nem árt bekapcsolni a psp-n elõször <#idiota>#idiota>
BSG fanboy
SMC Routerem van, de istenért se tudom elõhozni a beállításait! Mi az az IP cím? Valami 192.168.0.1 vagy... nem tudom! :S
BSG fanboy
És akkor is, ha a router 1méterre sincs a PSP-tõl!
<#help>#help><#help>#help>
BSG fanboy
Na persze nekem könnyû így néznem a dolgot mivel én nem tudok máshogy játszani, csak ha megveszem az eredetit! 😊
Mondjuk a Crisis Core, a Patapon, a GOW meg is érdemli! 😊
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Sony