40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36659 Az vicces lenne ha nem gyártanának hanem nekünk is a netről kéne letölteni a játékokat. Mindenkének kéne vennie egy 16gb kártyát hogy tudjon játszani
Tuti hogy fognak még kiadni UMD lemezeket. -
guppy #36658 Ezt igazából neked kell eldönteni h sükséged van e rá és van e rá pénzed.(én személy szerint 3000 vennék a kijelző miatt de 2000-rem van anyit meg nem ér h lecseréljem...) -
#36657 Számomra az AC az akkori év legnagyobb csalódása volt, hihetetlenül gagyi az a játék. Dögunalmas, semmitmondó játékmenetével egyszerűen megutáltatta velem magát. Kíváncsi leszek én erre a PSP-s verzióra.. -
#36656 2000 vagy 3000-et érdemes venni? mert nem tudom hogy megéri-e több 10E rátenni jobb képért, és mikrofonért, szerintetek megéri a 3000? vagy jó a 2000? -
#36655 ha megjelenik a psp go attól még gyártanak a régiekre játékot pl.gran turismo? és miben lesz jobb a psp go mint a 3000 vagy az elődjei? mert kinézetre ocsmány -
#36654 De biztos jó bár csak ez az egy kártyám van ami az.
Csak onnan vettem hogy a SONY jobb mert ugye "SONY"PSP és biztos ők csinálják hozzá a legjobb kártyákat.
-
amdrula #36653 Szóval szerinted a Sandisk nem jó márka? -
#36652 Nekem most egy 1gb sandisk van és semmi gondom nincs vele.
Csak gondoltam egy nagyobb méretűnek jó márkájúnak kéne lennie hogy ne szaggasson be a film ha tele van vele a kártya. -
#36651 semmi sem biztos. az ártól meg nem lesz feltétlenül eredeti. attól már inkább, hogy sandisk. -
#36650 5-7e! de inkább hét de akkor biztos hogy nem fake lesz. -
#36649 Szóval nem muszáj SONY nak lennie?
Ez KB mennyibe kerül?
4000ft körül szeretnék.
-
#36648 nem tudom hol, de ilyet -
#36647 Hello!
Szeretnék memóriakártyát venni a PSP-m be 4gb ra gondoltam.
Hol érdemes és milyet? -
jordylee #36646 tudna valaki segíteni nekem psp 1004k hackkeléshez? Oldal,leírások ? kösz -
#36645 "egy játék sem megy 24fps felé psp-n"
Ezt hogyan mérted le? -
#36644 a gondolkodás látom azóta sem megy.
igen, egy panelproli biztos infója ::):):):):)))::):):):):)
0:50-nél hegyzed a füled kisbarátom.
az a panelproli Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital atyaúristene, a Gran Turismo megálmodója és az összes eddigi rész producere.
epic fail, hogy megszoktuk tőled, most már leülhetsz. idióta hülyegyerek. -
Csak77 #36643 Igen, egy panelproli biztos infója! :) Megsugom, egy játék sem megy 24fps felé psp-n. -
#36642 Ez csak 100%-os akksinál lesz. Ahogy merül, úgy csökken az fps a képernyő válaszidejével együtt. -
#36641 biztos infó, de nyugodtan hitetlenkedj csak, ha az jólesik. -
#36640 Jah valahogy amikor csúszik furán viselkedik, bár annyira nem zavaró. Az viszont az, hogy a többi autó úgy megy mintha sínen húznák. 150nel nekirohan oldaról az ellenfélnek az meg meg sem rezdül mintha egy kamion lenne, mi meg papírból. A másik meg a pálya szélének ütközés... Valami förtelmes. Nekirohan vagy 200-al (amikor néz hátra, és jön a kanyar), és annyi történik h lelassul. Meg sem pattan, még csak meg se rezdül a kocsi, egyszerűen megáll.
Ez a játék egy lélegzetelállítóan szép grafikájú nfs3 8 éveseknek, semmivel sem több. :( -
Csak77 #36639 "-60fps"
Persze, hogyne! :) -
#36638 hy!betehetem a honlapomat abannerbe? már leírtam hogy ez egy psp-s oldal hírekkel napi frissítésbe.csak az előnyötökre és az enyémre válhat.üdv és előre is köszi..... -
F1re #36637 szerintem csak egy 1x letöltés lesz -
#36636 :O Ennek gyönyörű a grafikája
De tuti ez is 12000ft+ lesz :( -
#36635 szerintem csak a bácsi/néni nem tud vezetni :D -
#36634 csak engem zavar baromira hogy a kocsi a tengelye körül forog a kanyarba? próbáld driftelni, de ahelyett hogy 4 keréken csúszna, maga körül elfordul... -
#36633 ezenkívül amit még tudni lehet:
-60fps
-800 kocsi
-35 pálya, 60 variációban -
#36632 Egyik sem. A játék pedig így néz ki:
-
#36631 Sziasztok,
Nagyon vártam anno az E3-on a gran turismo bejelentését és ma döbbentett le a hír,hogy lesz PSP-re is.
Gondolom,hogy nem a 10000 autós verzió,de nem tudjátok,hogy melyik rész lesz konvertálva?
Köszi elölre is, -
#36630 tetszetős, remélem nem lesz a játékmenet primitív... -
#36629 Assassin's Creed Bloodlines
Asszem a képek magukért beszélnek O.O -
#36628 [email protected] --->ide kéne -
#36627 nincs valakinek véletlen majomparádéra meghívója ? :) -
#36626 Nagyon meg fogod járni! -
#36625 Kár hogy nem láttad:D nagy oltás volt!! -
#36624 sajnos nem láttam, mit írt nekem? -
Verseghy #36623 Hihetetlen, hogy betéved ide havonta vagy félévente egyszer egy hülyegyerek, aki hülyeségeket irkál aztán felháborodik, ha nem úgy válaszolnak neki, ahogy neki tetszene..:D De ugye legyen egy hülye modi, vagy házigazda aki majd törölgesse a hozzászólásait.. Jó ez a meló.. :D
De azért azt sem fogja fel nagyon sok mindenki, hogy google a barátja és oké, hogy macerásabb megkeresni, de időben is hamarabb megvan és nem más keresi meg helyette. Persze ha valaki otthon van a témában az más, de a legegyszerűbb módszer, amit a legtöbb 100as IQ felett rendelkező ember használ hasonló problémákra, az a Google..:D:D
Na mind1... -
guppy #36622 nekem HD 515 öm van, 555-re nem volt pénzem -
#36621 sztem most még 300k-ért sem tudnál szerezni, mert nem nagyobn jelent még meg :)
30k körül egyébként HD 595-t tudom ajánlani, illetve 17k-ért HD 555-t (az utóbbi van nekem, persze nem psp-hez használom :) ) -
F1re #36620 de vehet iet is (3 milla körül mozog)