40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • BB7
    Tehát ha hosszan kikapcsolod a gépet, akkor törheted fel újra? :D
  • Gideon Wieth
    Upsz sorry :P Mellesleg ők kérték :) és nem brickelt el és nem is tud mert a flash0-t nem bántja. Ez igazából nem flash csak helyettesíti , és addig müxik amig hosszan ki nem kapcsolod a gépet...
  • BB7
    És ha elbrickelt volna, mit mondtál volna a húgaidnak?
  • Gideon Wieth
    jah ez a hugaimnak ment, de azért köszi :D Nekem még régi slimem van :D

Am mikor jön már INDY ??, Itt várom már napok óta.... pedig 9ikére van kiírva, nyugodtan ,, kijöhetett volna" már :D
  • OptimusPrime
    Probléma megoldva, bár nem gondoltam volna, hogy egy tiff fileként lesz a megoldás elrejtve! :))
  • LeventeV
    GRATULALOK, ES JO JATEKOT!!!
  • OptimusPrime
    Az remek, de akkor pls áruld el, hogy azt, hogy
    "Legyen a gépeden elindítva a ChickHEN R2"
    hogy érjem el?
    A képeket felmásoltam a Photo mappába és a gyökérkönyvtárba is betettem azt a Boot file-t, mégsem történik semmi! :(
  • Gideon Wieth
    kipróbáltam.
    És nekem működik is .

Adhatok részletes leírást ha akarjátok de a psphungary.hu-n minden ott van
  • OptimusPrime
    Én már próbálgattam, addig eljutottam, hogy a Games mappában megjelent az "Installer-Loader" cucc, de innen egyelőre semmi, nem indítható állományként jelenik meg a dolog és így áll is.
  • LeventeV
    ez a 3000-es model, es ezt sikerult feltorni, szoval lehet, de ugyelj, hogy 5.03as firmware legyen rajta.
  • Gideon Wieth
    nah akkor mégegy.
    Nekem az akku mögött az van írva hogy model psp 3004

akkor ezt a psp-t lehet flashelni ugye ?:)
  • LeventeV
    azt irjak, hogy a muvelet nem okoz bricket.

a soul caliburban hany karakter lesz?
  • Gideon Wieth
    Hát én meg tudnám próbálni
    csak azon gondolkodok hogyha nem működik akkor hazavágja a gépet ?
  • Aramir
    Akkor nemtudom, a videó alapján tökugyanaz, mint az első rész.
    Asszem kipróbálom én is a második részt.
  • OptimusPrime
    Hm, ezt a 3000-es "okosítást" megcsinálta már valaki?
  • jaszy
    már pár napja.....7-8....
  • BB7
    Vissza kell vinni mindenképp!
    Esetleg előfordulhat, hogy egy hibás verziót kaptál ki!
  • Scooby87
    na ezt figyeljétek meg...megvettem a patapon első részét....3kért....és elsőre megcsináltam a lépegetést meg mindent...már társaim is vannak és megyünk a harcba......mig a patapon2ik részével még mindig szivok...egyszerűen ez a szemét nem akar elindulni még a tréningbe vagyok mindig nagyon idegesitőőőőőőő....tehát nem az én ritmusérzékemmel van a hiba....mivel az első részt vigan tolom......lehet,hogy egy játék programhibás?....vagy mi lehet akkor?
  • BB7
    Ezzel akkor az újabb 2000es gépek is fel vannak törve?
  • 5c0rp330n
    állítólag egy terhes macskára és egy szívlapátra is szükség van ha biztosra akar menni az ember.
  • NEOreg3
    elég bonyolult, mert kell a feltöréséhez egy PSP2000, egy 16 gigás memóriakártya, 2,5 méter rézvezeték, meg a biztonság kedvéért egy magnetofon

ja és persze mindez semmit nem ér ha nem tudsz perfekten programozni java-ban és comenius logo-ban és az sem árt ha nem vagy nehezebb 92 kilónál
  • baaka
    Héé ember még csak most mutatták be!Még a boltok polcain sem látni gépet....előbb kezdődjön meg a sorozatgyártás...
  • jordylee
    helló mindenkinek érdekelne hogy psp 4000k gépet lehet-e hackkelni és hogy? kösz
  • GP2100
    Először azt hittem, hogy kamu, de tényleg igaz.
  • 5c0rp330n

Sony putting together \'good will\' program for UMD to PSP Go

A Sony marketing boss has revealed that the company will soon be revealing a 'good will' scheme for those current PSP owners who want their UMD games playable on the new PSP Go. And apparently they will be revealing this all soon.

“We'll be unveiling that soon. We actually think there's a significant group that will be upgrading from the 1000. In the past, we've seen a 20-25 per cent trade-up factor, and I assume that's going to be the case here.

“So we're looking at a good-will program – a short term good-will program that would continue for years afterward
  • baaka
    Feltörték a psp 3000-et!
  • Scooby87
    patapon2 mi a hiba?

itt is van a video...volt már ettöl jobb is,de nagyábol látszik.
  • Scooby87
    én a patapon 2ik részével játszok...és azzal nem megy....mindjárt rakok fel videot....ha nagyon nem fog menni beszerzem az első részt.
  • Aramir
    Kb így kell nyomkodni (40 másodperc környékén):
    http://www.youtube.com/watch?v=lp173Si-XZM
    A szövegből itélve ("oh almighty.....you havet to calm down...") szerintem túl gyorsan nyomod, és szól, hogy lekéne nyugodnod
  • Scooby87
    ezért sem értem miért nem akar ez menni......és másnak sem...nem lehet,hogy valami program hiba vagy ilyesmi?
  • Scooby87
    háttal is simán nyomok rock banben közepes nehézségen egy 3-4 csillagost az 5-ből bármikor.
  • Banyapapa
    igen,de rock band más,ott látod mit kell -vagy mit kell majd- nyomni,itt meg hallásbol kell ügyeskedni.
    bár ha tv-nek háttal állva is lenyomod a rockbandet nem szóltam.
  • Miley Cyrus
    hát akkor...
  • Scooby87
    a rock bandben (x360-as verzio)viszont nagyon jo vagyok.....mind kontrollerrel mind gitárral(legerősebbb fokozaton is elég komoly pontokat hozzok)....szoval annyira nem lehet gáz a ritmus érzékem...

az unplugged még hivatalosan nem jelent meg tudtommal :)
  • Miley Cyrus
    probáld ki a ritmusérzéked azzal h jáccasz rock band unpluggeddel, vagy valami efféle játékkal..ha az megy akk a p2is..
  • PoisonChihuahua
    Én is csak azt tudom mondani mint a többiek, gombokat kell nyomni ritmusra.
    Semmi ördöngösség nincs benne.
  • Scooby87
    az oké,ha csak nekem nem menne....de a körülöttem lévők közül senkinek sem sikerólt eddig....10 helyett most már 17re nőt a szám...spec engem már nagyon nagyon idegel....
  • 5c0rp330n
    "ennyire bénák nem lehetünk"

hát.. lehet h mégis? :)
  • BB7
    "amikor a pata pata pata pon van????"
    "szar ez a játék..."
    Szerintem most vidd vissza, vagy töröld a Mem.kariról!
    Mert az egész játék Pata Pata Pata Pon-ból fog állni! És ha gyakorlás után sem jön össze, akkor neked nincs ritmusérzéked! Persze ez nem baj, csak így a játék élvezhetetlen [számodra] :/
  • Gideon Wieth
    és miután lenyomogatod a gombot visszaénekel neked ? akkor a jó :)