PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
fifa street2 már 2500 tudok 😊 és új!

BattleTag: kabel15#2672

NEOreg3
ennek a nagy része már boltban is olcsóbb újonnan

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Eladó eredeti,alig használt psp játékok:

Fifa 07 - 5000
Fifa Street 2 -5000
NBA Live 07 -5000
tony hawks project 8 - 5000
nba street showdown - 5000
PSP NFS MOST WANTED - 5000

Érdeklõdni:[email protected]
Csak DSre jelent meg a végén, a PSP elmaradt...
Empty
Hogy-hogy nem található sehol ez a játék? Pedig állítólag megjelent PSP-n: Boulder Dash ROCKS! <#confused><#confused><#confused>

vixo
Én is a GTA stílusra voksolok,remélem ugyanúgy meg lehet majd mászni minden épületet és jó magasra mászkálni és a gyilkolások is kidolgozottak lexnek. ^^

kösszi a segitséget bocs csak a google nem jutott eszembe
kösszi
GP2100
Ha olyan monoton lesz mint a nagygépes verzió, akkor csinálhatják akármilyen stílusban... A grafikai szintet meg úgysem tudják PSP-n visszaadni.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

BB7
Szerintem is olyanra csinálják .
Csak az a baj, hogy engem az AC_ben az fogott meg, hogy minden agyonhájpolt és baszottszép! És ezt valljuk be, a PSP nem tudja visszaadni! :/ Én csak ettõl félek, de bizakodok!
kabel15
Hello!
Mindig nem tudok nyugodni az assasians creed PSP-s változatával 😊
Annyira várom. Csak attól félek hogy úgy elrontják mint a fene.
Én abban reménykedek hogy egy GTA stílust fognak bele vinni. Szóval nem ez a DS-es hogy oldalnézetes szarban rohangálok. Hanem lehet körbe nézni a városban. 😊 Ha ezt megcsinálják ott leszek az elõrendelõk között.
Szerintetek milyen lesz?

BB7
Recoveryben a "NO UMD"-t állítsd át!
PoisonChihuahua
Google-t ismered?

Kell egy UMD lemez a gépbe, vagy próbáld állítani a No-UMD módot a Recovery-ben.
Hello! Légyszi segitsetek a psp azt írja ki hogy "A játék nem lehetett elindítani. (80020321)".
CaviaR
Nem hiszem, hogy merült akksi miatt lenne. Egyrész annyira hülye senki nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejti, hogy egy akksit fel kell tölteni, hogy mûködjön.
Másrészt ha egy bizonyos határérték alá merül az akksi, a gép meg sem próbál bekapcsolni, és a led sem villan fel. (Beépített védelem, így nem kerül ún. mélymerített állapotba az akksi, amitõl rövid úton tönkremenne.) Az akksi problémát kizárhatjuk.

Attól függ hogy villan fel.
Ha kigyullad majd 1-2 mp múlva elalszik lehetséges, hogy egy pandorázás életre keltené. Ha csak tényleg egy pillanatra, akkor valszeg egy megszakítás érkezik mert zárlat van valahol, vagy egyszerûen meghibásodott az alaplapon vmi. Egy próbát megér, de benne van, hogy egy darab mûanyagot kapsz a pénzedért...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gondolom az eladó elvitte már szervízbe. Legalábbis ha nekem elromlik valami ami 40+ ezrebe került, nem szoktam csak úgy gondolkodás nélkül kidobni. És azt is gondolom hogy olyan javítási költséget mondtak neki hogy azt nem vállalja be. És végül: úgy gondolom hogy EMIATT adja el olcsón, fog egy balekot aki ad 15 ezret egy horror áron javítható vagy javíthatatlan gépért, közben meg adja a hüjét (áááá... nemtom mi a baja... lehet hogy semmi... vedd csak meg...) Ha balek kell, megér ennyit.
Ettõl függetlenül lehet hogy tényleg nem ért hozzá, és az is lehet hogy semmi baja nincs a psp-nek csak lemerült az akksija, csak fel kell tölteni. De tudod ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, akkor az általában nem is szokott igaz lenni.
dzsedi
Ha könnyen meg lehet csinálni, akkor miért nem csinálja meg az eladó, és árulja (számára)jobb árfekvéssel?... ennyire azért csak utánanézett õ is,mint te (legalábbis mielõtt eladnám javíthatóként a psp-met, biztos megnézném). Ehhez nem kell nagy hozzáértés.

de ha nem lehet megcsinálni, akkor ...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ZTM
Ezért kérdezem az eladót hogy mégis.
Sztem nem érthet a PSP-khez és ha ez pont olyan hogy meg lehet csinálni könnyen abból akkora üzletet csinálhatnék......

Ja, ha úgy árulják hogy "döglött psp, alkatrésznek eladó" az más káposzta, ott elég sok mindentõl lehet. Pölö véletlenül beleesett egy vödör vízbe....
Vagy vedd ki belõle a memkártyát hátha úgy elindul...
ZTM
Nem az enyém a gép csak találtam 1 ilyet eladót és az nekem pont jó árfekvésben lenne.
Haverom azt mondta hogy azt még lehet hogy fel tudná éleszteni mert neki is ilyen baja volt.
De nem vagyok biztos semmibe.

attól függ, "történt-e" vele valami...

próbáld meg kiszedni az aksit és pár másodperc múlva tedd vissza, ez esetleg segít

ZTM
Szerintetek ha ha megnyomom a bekapcsoló gombot a PSP-n és egyet villan de nem kapcsol be azt még meg lehet bütykölni?

Empty
Pontosan! Akárcsak a Phantasy Star Portable is!

t0mmy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már tegnap tölthetõ volt...

BB7
BB7
... -.-
aha már megvan, tényleg "kapható" a "boltokban"...

Patapon_2_EUR_PSP-ACCiDENT

BB7
Azért kértem linket! XD
vixo
Max Patapon 1. a boltokban,a 2.részre kicsit még várni kell.
Patapon 2. Release Date: May 5, 2009
Forrás és ez még nem is a hazai megjelenés.
Gamespot.com-on általában mindig frissítve vannak az aktuális megjelenések,szóval sztem a május 5. megjelenés eddig a biztos.

biztos én vagyok a hülye, de nyári megjelenést vizionálok...

Végre végre <#taps>... én már rendelem is megfele.

BB7
o.O
Linket!
patapon 2 😊 a boltokban 😉
Csináltam egy listát arról ami érdekel és rendszeresen nézegetem mi mennyi, amit ócsóér látok azt megveszem. Úgy jött össze, hogy többet vettem, mint amennyit játszanék. Idõvel majd utolérem magam. <#bee1>
BB7
Azt hittem annyira FAN gyûjtõ vagy, hogy ki se bontod õket! <#idiota>
Jól. Van ezer egyéb dolog mielõtt sorra kerülnek... addig maradnak így...
BB7
Jól látom a fóliát rajtuk ?
Istencsászár
Gyönyörû, grat<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
az igen <#szeret>

baaka
Ezt nem hiszem el........<#ijedt><#guluszem1>

GP2100
Azon kívül, hogy jrpg, semmi bajom a Final Fantasy-vel... <#vigyor2>

Juteszembe... múlt héten végre teljes lett az FF kollekcióm <#taps>

Lehet fikázni... <#vigyor2>
GP2100
"Én már kezdek félni hogy van valóság alapja.................-.-""
Ha csak egy áttervezett gép, akkor miért félsz, hogy van valóságalapja?
"lehet még belõle psp4000 vagy psp2 -is!!!!"
Utána meg ezt írtad, hogy ez lehet egy PSP2 is. Akkor most mirõl beszélsz? <#rolleyes>

GP2100
Megoldható lenne, de szerintem nem fogják kártyán árulni a játékokat.

"a tanár sem figyel fel óra közben arra a nagy lemez pörgetésre"
LOL. A franc használ UMD-t... Ha meg is van egy játék eredetiben, akkor is többet fogyaszt, használódik az olvasó, hurcolnod kell az UMD-ket(ha több játékkal is akarsz játszani). Így is többször elõfordult, hogy a teljesen feltöltött PSP lemerült az iskolában a nap végére... 😄

Jelenleg a PSNrõl egy mondjuk 300 megás játék letöltése sztem cirka 15-20 perc ha csak a PSPt használod. PCvel kábé 8-10. És nem a netem lassú hanem letöltés után mojol vele a PSP.
baaka
ITT VAN! te sötét vagy te kezdtél el beszélni itt mindenrõl psp2 én egy szóval nem említettem..!!!!!!!!!!!!!(és a cikkbe sincs egy szóval se hogy psp2)

kabel15
És mi van akkor ha nem UMD és nem is internet hanem egy teljesen új megoldás mégpedig a memória. Ha nem lemezt adnak hanem egy kis memória kártyát amin rajta van a játék. Az nem rezeg miközben tõlt és a tanár sem figyel fel óra közben arra a nagy lemez pörgetésre <#crazya>.
Ja és az energiát se zabálná. A csere bere funkció megmarad de nem lesz UMD. Szerintem ez egy jó megoldás.
Szerintetek?

GP2100
Szerintem PC-n(is) lehetne letölteni a játékokat és rámásolni a PSP-re(valahogy úgy mint ahogy az iso-kat töltjük, de ez legális lenne). A játékok 2 giga alatt vannak, ekkora fájlok letöltése ma már nem nagyon okozhat gondot. A másik dolog, hogy Mo.-t szerintem nem nagyon veszik figyelmbe... Fejlettebb országokban a wifi hotspotok is elterjedtebbek, jobbak, gondolom én.

CaviaR
Félre ne érts, én örülnék a legjobban ha kidobnának egy PSP-t umd meghajtó nélkül végre. 😊 Az összes UMD-m amit megvettem csak ott porosodik, mert inkább letöltöttem ugyan azokat, hogy ne pörögjön benne a lemez zabálva az enerdzsit. 😄
Azért gondolom h öngyilkosság, mert
1. rengeteg pénz nekik újratervezni a gépet
2. megszûnik a csere-bere és a használtpiac (egyesek szerint ez is hatással van a kiadóra)
4. csak wifis helyen lehet játékot venni, ami a játékosok negyedének nincs hozzáférése (nem magamra gondolok, van itthon, egyetemen, és bp-en minden sarkon, hanem a vidékiekre pl)
5. sok játék már jóval giga fölött van, azt pedig letölteni egy hotspoton 20kbyte/sec-kel, de még egy jobb wifin is pff...

Ismétlem ez nem nekem lenne rossz, hanem a sonynak, és ezt nyílván õk is tudják, ezért kamu az egész. Sztem

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!