PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fifa 07 - 5000
Fifa Street 2 -5000
NBA Live 07 -5000
tony hawks project 8 - 5000
nba street showdown - 5000
PSP NFS MOST WANTED - 5000
Érdeklõdni:[email protected]
kösszi
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Csak az a baj, hogy engem az AC_ben az fogott meg, hogy minden agyonhájpolt és baszottszép! És ezt valljuk be, a PSP nem tudja visszaadni! :/ Én csak ettõl félek, de bizakodok!
Mindig nem tudok nyugodni az assasians creed PSP-s változatával 😊
Annyira várom. Csak attól félek hogy úgy elrontják mint a fene.
Én abban reménykedek hogy egy GTA stílust fognak bele vinni. Szóval nem ez a DS-es hogy oldalnézetes szarban rohangálok. Hanem lehet körbe nézni a városban. 😊 Ha ezt megcsinálják ott leszek az elõrendelõk között.
Szerintetek milyen lesz?
BattleTag: kabel15#2672
Másrészt ha egy bizonyos határérték alá merül az akksi, a gép meg sem próbál bekapcsolni, és a led sem villan fel. (Beépített védelem, így nem kerül ún. mélymerített állapotba az akksi, amitõl rövid úton tönkremenne.) Az akksi problémát kizárhatjuk.
Attól függ hogy villan fel.
Ha kigyullad majd 1-2 mp múlva elalszik lehetséges, hogy egy pandorázás életre keltené. Ha csak tényleg egy pillanatra, akkor valszeg egy megszakítás érkezik mert zárlat van valahol, vagy egyszerûen meghibásodott az alaplapon vmi. Egy próbát megér, de benne van, hogy egy darab mûanyagot kapsz a pénzedért...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ettõl függetlenül lehet hogy tényleg nem ért hozzá, és az is lehet hogy semmi baja nincs a psp-nek csak lemerült az akksija, csak fel kell tölteni. De tudod ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, akkor az általában nem is szokott igaz lenni.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Sztem nem érthet a PSP-khez és ha ez pont olyan hogy meg lehet csinálni könnyen abból akkora üzletet csinálhatnék......
Haverom azt mondta hogy azt még lehet hogy fel tudná éleszteni mert neki is ilyen baja volt.
De nem vagyok biztos semmibe.
próbáld meg kiszedni az aksit és pár másodperc múlva tedd vissza, ez esetleg segít
Patapon_2_EUR_PSP-ACCiDENT
Patapon 2. Release Date: May 5, 2009
Forrás és ez még nem is a hazai megjelenés.
Gamespot.com-on általában mindig frissítve vannak az aktuális megjelenések,szóval sztem a május 5. megjelenés eddig a biztos.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lehet fikázni... <#vigyor2>#vigyor2>
Ha csak egy áttervezett gép, akkor miért félsz, hogy van valóságalapja?
"lehet még belõle psp4000 vagy psp2 -is!!!!"
Utána meg ezt írtad, hogy ez lehet egy PSP2 is. Akkor most mirõl beszélsz? <#rolleyes>#rolleyes>
"a tanár sem figyel fel óra közben arra a nagy lemez pörgetésre"
LOL. A franc használ UMD-t... Ha meg is van egy játék eredetiben, akkor is többet fogyaszt, használódik az olvasó, hurcolnod kell az UMD-ket(ha több játékkal is akarsz játszani). Így is többször elõfordult, hogy a teljesen feltöltött PSP lemerült az iskolában a nap végére... 😄
Ja és az energiát se zabálná. A csere bere funkció megmarad de nem lesz UMD. Szerintem ez egy jó megoldás.
Szerintetek?
BattleTag: kabel15#2672
Azért gondolom h öngyilkosság, mert
1. rengeteg pénz nekik újratervezni a gépet
2. megszûnik a csere-bere és a használtpiac (egyesek szerint ez is hatással van a kiadóra)
4. csak wifis helyen lehet játékot venni, ami a játékosok negyedének nincs hozzáférése (nem magamra gondolok, van itthon, egyetemen, és bp-en minden sarkon, hanem a vidékiekre pl)
5. sok játék már jóval giga fölött van, azt pedig letölteni egy hotspoton 20kbyte/sec-kel, de még egy jobb wifin is pff...
Ismétlem ez nem nekem lenne rossz, hanem a sonynak, és ezt nyílván õk is tudják, ezért kamu az egész. Sztem
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!