PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fennt volt töltésen közben?

kisgabo
igen segit, és igen, használtam a guglit, és igen, értem hogy elrontotta a flest.

de amit nem értek, miért?

nyilván azért kérdem, mert ha ugyanigy flesselném legközelebb, vélhetõleg megint ront, oka van.

ennyire nem tiszta a kérdés valódi célja?<#rolleyes>

De hogy boldog légy én megtettem azt amire te képtelen voltál: használtam a gúglit és íme:
Going by a couple reports on the web the FFFFFFFE error appears to be related to a corrupt flash1.
Segít neked valamit hogy ha megtudod hogy mit rontottál el? Már nem.
Pandorázd újra osz jónapot!
kisgabo
van valakinek tippje, hogy frissitésnél, 4.01 rõl 5.00 ra, lepusztult a gép, hogy mit nézhettem be?? kösz.

<#conf><#conf><#conf>

5c0rp330n
psp játékok ahogy tudom, régiófüggetlenek..

BB7
Neked meg teljesen megértem a reakciódat, de... azért utólag mégis legyen minden letisztázva!<#rolleyes>
Tényleg 50K-s mókáról van szó!
BB7
Alant kicsit "megvicceltek"!
A mai boltban kapható PSPkkel NEM LEHET WAREZ JÁTÉKOKKAL JÁTSZANI!
Ezt nem lehet csippeltetni, mint a PS2-t! Fel fogják törni, majd, hogy mikor még nem tudni! A PSP 1000 és 2000 régebbi verziói már fel lettek törve, de a 3000 még nem! Ha netrõl szednéd a játékokat: VÁRJ!
Banyapapa
nem,olyan nincs.
amig valami nagy tudásu emberke megnem oldja,addig csak eredeti játék fog futni rajta,illetve demok,amiket le lehet tölteni ingyenesen psp oldalakrol,és memora felmásolva futnak.

Vagy ha sose törik fel akkor az ugy marad.(ahogy sonybá kitalálta😛)

Mi ezt is ki kell csippeltetni?
flamerPUG
resistance baromijóóóóóó még mindig 😄 silent hill ota nem játszottam ennyit és ilyen jót egyhuzamban mint most ezzel, nagyon összedobálták a srácok!

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

flamerPUG
az nállam nagyon kiesett 😄
megvan, játszottam vele, nagyjábol egy hétig, de iszonyat primitiv, semmi alapja ninsen az irányitásnak, érted alap hogy golfot vettem mert miért ne, aztán felajánl olyan tuning kiegészitöket 😄 az életbe nem gyárottak semmit golfhoz, de még vw-hez sem 😄😄 azpn azért jot röhögtem 😄 lehet baj hogy értek hozzá... monyuk egy dolog tetszett benne, legalább elég tág volt az autóválaszték 😊

Banyapapa
csak kártyával lehet memoria a gépben,amire mentés kerülhet,zene kép film mehetnek.
firmware meg,hát ezzel javitásokat,esetleg ujitásokat adnak a géphez.

Hogy japan játékot lejátszik azt nem tudom,de ha 3000 a gép azt ha jol tudom,még nem "törték fel",igy warez kizárva,csak eredeti UMD lemezröl mehet a moka

Na elõre láthatólag szombaton megkapomm a 3000-esemet. Elmondaná valaki hogy mi ez a firmware. Meg a psp vel kapcsolatos dolgokat. Am a psp-ben van beépítve memória vagy csak kártyával van? Meg a psp lejátsza majd a japán játékokat.(JAP)<#lookaround>
dienesoft
Sziasztok!

Milyen játékokkal szoktátok interneten tolni PSP-vel? Én most Resistance-ra vagyok ráálva, de arra lennék kíváncsi, hogy esetleg a PES 09-et lehet infrastructure módban játszani? Köszi a választ!

kisgabo
nabakker. frissitettem volna a psp-t, 4.01 volt rajra, formáztam a karit, felmásoltam a gyári 5.00 firmwaret, és mellé dobtam a 5.00m33 telepitõt.

el is indult, ok,ok. és elkezdte a frissitést, de 92%-nál kiakadt.

FFFFFFFE hibaüzenet, most bekapcs, és szép fekete kép. kikapcsol.

obi. miért csinálta ezt? mi a teendõ? <#rinya>

köszi a segitséget.

kisgabo
psp filez oldalnak mi baja? extra supper... szolgáltató kidõlt?

5c0rp330n
a psp sajnos nem erre van kitalálva, ahogy én tudom, nincs is rá jobb megoldás..

Pókmalac
de mindig azzal szenvedni hogy orákig irom be azt a video linket (psptube)addigra már el is megy a kedvem az egésztöl

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pókmalac
császtok

Netezés közben valahogy el lehet érni hogy normálisan kezelje a flash dolgokat???mert nagyon sok oldalt nem lehet normálisan megnyitni....utána jártam egy psp oldalon tt volt valamilyen black and white nevü prgroam ami mozillát is tartalmzta de nem vettem észre semmi javulást....a recovery menüben a flash engedélyezésének se láttam sok értelmét..pl youtubet se jáõtsza le...ahoz is találtam külön programot...de mindig

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

kisgabo
szivatnak amigo. jólesik? <#idiota>

Ok csak az azért 50k. nem tom ha tesomnak fizetek.
PoisonChihuahua
"Ha megkapom akkor ha a netrõl vag torrentrõl letöltök egy gamet akkor azt egyszerûen átrakom a psp-re az usb kábellel akkor tudok is rajta játszani?"

Igen, csak rárakod és már megy is! A SONY direkt beleépítette, hogy a netrõl letöltött játékok is fussanak! 😄 😄
Mindenképpen 3000 !!!!! -est vegyél!
A tesóm remélhetõleg vesz nekm egy psp-t azt nem tom hogy 2000-es vagy 3000-es verziót.Ha megkapom akkor ha a netrõl vag torrentrõl letöltök egy gamet akkor azt egyszerûen átrakom a psp-re az usb kábellel akkor tudok is rajta játszani? Vagy kell valami hozzá. Mert pl engem szinte csak a Bleach Heat the Soul gamek érdekelnek.
Gideon Wieth
flatout szerintem is remek 06-t pont most jött le 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kisgabo
psp filez oldal halott.....

BB7
ha így sem mûködne, akkor MemoryStick format! 😊
Psp menüjében usb connection-re kattint,usb vezeték bedug..aztán total commanderben vagy sajátgép intézõben látnia kellene a memkártyát és pakolhatod elvileg a cuccokat...
Sziasztok nem tudjátok, hogy hogy kell géprõl játékokat, filmet, zenét tenni a pspre? Mert nem tudom megnyitni a memória kártyát sehogy...:S
Midnight club-LA
Toughtful
Srácok, a helyzet az, hogy 3.52 M33-as FW-vel rendelkezem, és szeretnék 5.00M33-6-osra váltani. Hogyan tehetem meg ezt? Sajnos a fórum le van halva 😞

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

CaviaR
Szerintem a Flatout: Head on nagyon jól össze lett szedve. Irányíthatósága el van találva, grafika is szép, mintha direkt pspre lett volna írva. (Aztán lehet h tényleg, nemtom..)
NFS-ek közül talán a Pro Street közelíti meg az élvezhetõ szintet, leszámítva a fura kormányzást. A többi rész grafikája siralmas és élvezhetelen. Burnout Dominator elmegy még, meg lehet szokni. Ami bejön még a F1 Grand Prix Platinum. Külsõ nézetbõl meglepõen szép és jól kezelhetõ, mûfajában tartalmasnak mondható játék.
Na hirtelen ennyi 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Prince of Máté
Formula One 06

flamerPUG
én még ugy kifejezetten jó autós játékkal psp-n nem találkoztam 😄 ha tudsz akor szólj légyszi 😊

Gideon Wieth
én most valami jó forma 1-es gamet keresek. Tudtok valami ilyenrõl ? Októberben jön majd a formula one 2009 a codmasters gondozásában nagy gépekre, de ezekrõl nem tudok

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

flamerPUG
általában tudom csak mondani, hogy usa verziokban más a emgnyerhetõ karakter mint az európaiban. nem mindig igaz ez sem, de aszem volt olyan rész talán amiben más volt.

Empty
Kérdésem az lenne felétek, hogy a Tekken Dark Resurrection EUR V2 miben más mint az USA verzió? Van lényeges különbség?

baaka
Elsõ kérdésem az lenne hogy a gépen cfw vagy ofw van! elõször el kell árulnod utána tudok segíteni csak..........

baaka
store-ról.........

Béla9248
Sziasztok!

Frissíteni szeretném keresztfiam psp-jét de nem igazán tudom hogyan is kell a faq meg nem megy vmiért! Tudnátok segíteni benne?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

5c0rp330n
amikor a killzone 2 megjelent? kiváló idõzítés <#taps>

flamerPUG
végigvittem mindkét gta-t, most felyezutem be a vice city-t, ott is nagyon hasonlo a nézet, ugyhogy külön örülök neki hog nem fps- lett 😄 bár én nagyon fps fan vagyok 😊
konzolokon meg már volt nállam minden, egyedül a vii ami kimaradt, de azt is ki kéne porbálni 😊 boxok ps-ek minden volt 😛 nemrég adta mel ucsó ps3-mamat 😄

kabel15
Ti DEMO kat honnan szerzitek? Mert elkezdtem keresgélni neten de mindig a sony oldalán jukadok ki ahol semmi letölthetõ cucc sincs :S

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Nem használok én semilyen változatot. Nincs meg a játék. Csak gondoltam a 2 megveszem ha lesz rá pénzem. De mivel minden ismerõsömnél és internetes reklámban totál japán az egész és a borító hátoldalán van magyar leírás gondoltam hátha magyar feliratos a játék.

Gideon Wieth
igen! Nekem is tetszik psphez képest a grafika. Sajnos a többihez a nagy testvérén nem volt szerencsém mivel utoljára sony gépem csak PS1 volt és még VAN is 😄😛 Nah de a lényeg,hogy így PSP-n tetszik a játék 😊 És jól is lett megoldva a lövölde sztem 😊 Kifejezetten jó h nem fps 😊

5c0rp330n
szóval japán változatot használsz. gratulálok.
most akkor mibõl is állna angolt használni?

kabel15
Képzeld nincs bajom az angollal csak a kínai vagy japán jelektõl van már kiütésem.

flamerPUG
volt szerencsém a ps3-as verzióhoz is, az elsõ részét végigvittem, a másodikkal csk játszottam, nagyon jol sikerült a játék ott.
aztán játszottam psp-n a demóval, annyira nem fogott meg, grafika is tul elnagyoltnak tünt, irányitás sem volt valami hüdenagy ...
Viszont mivel egyik kedvenc játékom volt a nagyfeketén, igy kiprobáltam most a teljes verziót, jó irányba csalodtam 😊
grafika nagyon sokat javult, demót szerintem nem teljesen optimalizálták a psp erõforrásaihoz, kifejezetten szép a játék psp-hez képest is, föleg a viz ami engem megfogott!
irányitásban javitottak, sokkal okosabban áll az automatice célzás az ellenekre, én egy dolgot hiányoltam csak a gyors visszaforulás gombot 😊 én joyal nézek, és a szimbólumokkal megyek, nekem ez vált be fps-ben is, örültme hogy itt is rá lehet igyis állitani, mert ez a demóbankimaradt.
elkezdtem gyenge fokozaton, egy óra alatt eljutottam majdnem 20 %-ig, ugyhogy elkezdtem normálban, igy már egész szuper, "tul könnyü" volt easy fokozaton, folyamatosan villámgyorsan termelüdtek ujra a cuccok...

nekem eddig bejött, akinek a demó tetszett szerintem ez is fog 😊
tudnék még irni egy csomót róla, csak nem akarok offolni 😛 én ajánlom fogyasztásra, jól sikerült szerintem nagyon 😊

flamerPUG
igy van, hozta a nyuszika 😄

BB7
Mivel még nem jelent meg, de Õ már véleményt írna! 😄

Szerintem is mehet! Csak ne vigyázz a Spoiler-rel! 😊