40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • vixo
    Nem tud vki vmit a Ghostbusters The Videogame PSP verzióról?
    Mert már annyi mindent mondtak róla,h törölték,de aztán visszahozták,nem fog megjelenni,megfogjelenni,de majd csak ősszel,most akkor mi van???
    A gamespoton júni 16. írnak azaz a mai nap van megjelölve:
    Ghostbusters The Videogame
  • guppy
    Én is igy voltam vele, vhogy túl sokáig tart mire elég jó leszel h normális szörnyekkel küzdj.
  • vixo
    Hát én az első és a második résszel játszottam,többször is neki futottam,de mindig meguntam,pedig a szörnyek nagyon ütősek,de vhogy az egész nekem annyira nem adta :S
  • 5c0rp330n
    kijött már? :o
    qrvára jó egyébként, csak időgyilkos.
  • Gideon Wieth
    nem tudjátok milyen ez a monster hunter freedom unite vagy micsoda ? Capcom nevét láttam mellette, szal annyira rosssz nem lehet de mégis . Vélemény ?
  • 5c0rp330n
    kivéve, hogyha éppenhogy semmi warez nem lesz rajta.
  • Csak77
    Eszméleten warez lesz a PSP GO-ból, ebben biztos vagyok.
  • LeventeV
    a jatekok nem valtoznak, mindegyik jatek megjelenik mindegyik psp-re, ugyanolyan grafikaval, ugyanazzal a jatekmenettel. a kulonbseg csak annyi, hogy rendes psp-re megveszed umd-n ugyanugy ahogy eddig is, mig psp go-n letoltod.
  • tdu Toyota
    köszi :)
  • baaka
    Igen.
  • Tinman #36690
    Nálam olyan 6-7h körül volt a gametime és egész élveztem... nem volt rossz egynek, de sajna iszonyú lineáris és az újrajátszhatósági értéke NULLA.
  • baaka
    Szorítsd be egy sarokba ott püföld és amikor ellök magától egyből bukfencezz vissza hozzá és üsd!Én nekem ez bevált!
  • tdu Toyota
    és ugyan olyan lesz a grafikája pl. a gran turismonak mint az összes pspn? pl.psp gon?
  • kabel15
    Úgy csinálom de akkor 1/5 életét tudom csak levenni utána elüt magától és feltölti az életét.De majd megpróbálom hátha jobban fog menni :)
  • vixo
    Amikor feltöltődik a rage,akkor kell adni neki rendesen.
  • kabel15
    Hello!

Az X-MAN ben a vége felé járok valószínűleg az utolsó küldetés és meg kéne küzdenem Logen testvérével vagy kicsodája szóval az a másik mutáns.
    Valami instrukció hogy hogy tudnám szét szedni? Mert akár hányszor megsebesítem ellök magától és mire vissza érek már MAX HP ez elég idegesítő.
    Ha meg az "L" gombos támadást használom akkor meg valamiért nem megy le a HP ja. Valakinek valami ötlete?
  • rnd
    Eredetiben van meg? Gondolom nem, de azért egy próbált megér.
    Szóval: mit töltöttél le? van benne egyáltalán magyar nyelv???
    Merthogy ha nem tudod állítani, valszeg nincs is.
  • s3r1ou5
    options alatt nincs sajna :(
  • Gideon Wieth
    hát :D tekintve hogy az első két óra a beleszoktatás :D Amikor beülsz a gépbe, látod hogy hány küldetést fogsz előreláthatóan csinálni egyhuzamban //DNA bar //

Mellesleg szerintem megéri végigvinni. Egyrészt a vége hatalmas Cliffhanger //asszem így írják// Mellesleg a végére lesznek izgalmasabb küldik is :) Nah meg Oroszlánszivű Ricsi :D Egyik kedvenc uralkodóm :D
  • NEOreg3
    nem hiszem, hogy bolti verziója lenne...
  • PoisonChihuahua
    Valóban van rajta felirat. Link
    Tuti, hogy az Options-ban lehet állítani.
    Dobozon mi van?
  • Scooby87
    indit kivittem....kellemes csalódás volt...sztem jó gém.....csak rövid....sztem 4óra körül lehet...
  • s3r1ou5
    elvileg ugy adták ki vagy magyar hang vagy csak felirat de azt sem találom hogy hol lehet változtatn9i német magyar angol stb közül
  • PoisonChihuahua
    Ha jól tudom abban nincs is magyar felirat.
  • s3r1ou5
    hali valaki segitsen
    nem tudom beállitani a fifa 09 ben a magyar szöveget
    hogy lehet tud valaki segiteni?
  • Verseghy
    Kérlek fogalmazd át!
    És nézd meg a piros nagybetűs részt, ami kiböki a szemed a bannerban!
    THX
  • LeventeV
    ujonnan nem hinnem hogy talalnal, hasznaltan pedig sok mindentol fugg(hackelt-e, mennyi idos, mennyire latszik rajta(foleg a kijelzon) hogy hasznaltak stb.)
  • Dj Siegfried
    sziasztok. mennyibe van most egy pufi psp?
  • jordylee
    tudnátok nekem segíteni a psp 1004k hakkeléshez? Nem igazán vágom hogy kell. (leírás)
  • LeventeV
    minden jatek megjelenik az osszes psp-re
  • tdu Toyota
    guppy,kabel15 köszi a válaszokat ;) a gran turismo megjelenik pl. a 2000-es szériára???
  • kabel15
    Be kell vallanom hogy kb 2 órát játszottam vele de annak a legnagyobb részét a laborban töltöttem és halgattam az unalmas szöveget.
    Lehet újra fel kéne raknom és végig vinni :)
  • Istencsászár
    Pontosan!
  • Gideon Wieth
    ez tévedés. Látom ezekszerint a story-t nem nagyon érted :) A labor adja a játék gerincét, és a labor köti össze mind az első mind a második és a leendő harmadik részt is ....illetve Myles emlékei amit ugye játszol :) Altair és Ezio is myles egy-egy felmenője. Ha jobban tetszik Desmond Myles az ő ükükükükükükükükükükükunokájuk :D
  • LeventeV
    azert azon ne kezdjunk el vitazni, hogy min kenyelmesebb a jatekokat hordozni: memokarin, ami egy penzerme nagysagu (Go-ba meg kisebb lesz, m2)
    vagy umd-naminek azert van terfogata. es a Go-ba a 16 gb az belso memoria lesz, te azt bovitheted m2-el
  • kabel15
    Jó persze de a PSP a lényege a hordozhatóság.
    UMD ből bármennyit vihetsz magaddal de így hogy nem lesz hozzá hordozó mindet rá kell rakni egy kártyára.
  • rnd
    Miért kellene 16 gigás kártya???
    Amit PSN-en megveszel akárhányszor letöltheted, tehát nyugodtan törölheted őket.
  • kabel15
    Remélem a PSP részbe nem rakják bele azt az értelmetlen labort ahol semmi nem történik csak vársz hogy induljon a következő küldetés.
    Illetve kell csinálni valamit de sok köze nincs a játék lényegéhez.
  • sambauer
  • Gideon Wieth
    hát nekem meg eddigi évek legjobbja volt. A hangulata minden esetre nagyyon bejött bár tény hogy picit repetitiv volt. de ha ez übergagyi akkor a Crysis micsoda ??? Assassin's-ba volt legalább egyediség és ötlet. Nem úgy mint az agyatlan megyeklövökjátékokba.