40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • baaka
    Újabb F1 2009-es képek jelentek meg!!Megtekinthetőek az oldalamon-->ITT!!<-- a hírek menüpont alatt!!
  • 5c0rp330n
    félreértesz, éppenhogy én segítettem. vagy te komolyan elhitted, hogy az amerikai psp amerikai műanyagból készül ami jobb mint az európai? :)
  • tdu Toyota
    jó ez a topik mennyi segítőkész ember ,sati84 köszi :D
  • Miley Cyrus
    te amugy mi külömbség lenne az itt megvett és az amerikai psp között?
    egy másik matrica lesz az alján és az akku alatt...más nemnagyon...nekem 1003-as pspm van, nagybritanniai és teljesen jo a töltöje meg minden, az meg mellékes h félreflesheltem igy most a fiokban ül egy 10Kval a tetejénxddd
    ha letöltesz egy CFW-t nemfogy menni a játék, rákell raknod a Psp-re aka: Flashalned kell, de ezt már egy 1000-esért megteszik...és ha letöltesz egy játékot akkor ha már flashelt akkor rárakod a /Iso mappába és megy...
    itt tudtommal nincs, mármint Pspnél, a PAL v NTSC..de javitsatok ki ha hülye vagyok am EUR | USA | JAP kodolások vannak asszem:))<< ez már 'warez' féleség igy nem részletezem
  • Sati84
    Őőő, én magyar PSP-t nem láttam még, úgyhogy nem tudom
  • Sati84
    USA-EU átalakító kell, vagy cseréld a kábelt. Az is egy megoldás :-)
  • tdu Toyota
    de ez neked most miért fáj? hogy mások segítenek? amúgy bocsi a hülye kérdésekért de nem értek a psphez és szeretnék venni egyet és tudni szeretnék egy pár dolgot róla
  • 5c0rp330n
    ne csináld, mert mégtovább ittmarad hülyeségeket kérdezni :)
    igen, menni fog minden, fasza lesz minden.
  • tdu Toyota
    köszi ;)
  • tdu Toyota
    gondolom átalakítót lehet sok helyen kapni pl:media markt
    és mind1 milyen csak európai dugója legyen?
  • 5c0rp330n
    az is egy megoldás lehet, de mivel a kábel 2 részből áll, és az usa változatnál csak az egyik felével van a gond, ami asszem viszonylag elterjedt és könnyen beszerezhető külön is, így azt is simán le lehet cserélni ha az kényelmesebb.
  • PoisonChihuahua
    "De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minőségű?"
    Persze, hisz amerikai műanyagból készül.

"ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok?"
    Nem, sajnos nem fognak.
  • tdu Toyota
    rendben köszönöm szépen akkor egy átalakító kell és már olyan mintha európai lenne. De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minőségű?
  • Sati84
    Csak egy 300 Ft-os átalakító kell hozzá. Én 2008 szeptemberébe vettem New Yorkban a PSP-met, és a töltő simán működik itthon is, csak az a kis átalakító kell hogy meglegyen, amelyik a dugvillát képessé teszi arra, hogy csatlakozzon az itteni konnektorokba. De az összes Amerikából hozott cuccal ez volt: minden működik mindkét feszültségtartományban.
  • Istencsászár
    gondolom lehet venni átalakítót hozzá pl
  • 5c0rp330n
    sőt, biztosan nem lesz jó az a töltő az itteni konnektorokkal, az enyém is amcsi, annak a töltője elég érdekesen menne bele az itteni konnektorokba. sokáig dilemmáztam ezen, aztán nagyanyám kb 30 éves rádiójához észrevettem, hogy ugyanolyan kábel van, amilyen nekem kell, ma is azt használom :)
  • NEOreg3
    esetleg elolvasod a gyakran ismételt kérdéseket?

amúgy nem hiszem hogy az amerikai töltő működne az európai konnektorokkal
  • tdu Toyota
    van valami különbség az amerikában vett psp a magyarországon vett psp között? pl:a játékok? amerikába:ntsc európában:pal? és ami usaba lett véve arra is jók ezek a hackok úgyan úgy kell flasheltetni? alkatrészek úgyan azok? azt előző kérdésembe amit választ kaptam abba nem tudtam meg hogy ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok? válaszokat előre is köszönöm
  • szabikafarkas
    hellosztok...
    igaz a hir hogy feltortek a PSP3000-est? ha igen akkor megmondjatok hogy milyen szoftverrel? legyszi segitsetek

koszonom a segitsegeteket
  • rnd
    És gondolod, hogy itt majd valaki ad neked 2 ezerért egy boltban 15 ezerért kapható routert?
    Én egy cirka 4800 forintos (netgear) routert vettem másfél éve (mert az volt a legolcsóbb), megy vele minden gond nélkül. (pár pécé, asztali és kézi konzol) Nem az ár határozza meg hogy valami jó vagy szar (merthogy egyébként is mind kínai).
  • Rowlend
    én is tudom. csak sz@r nem kell, a jó pedig 8 körül van annyim perpillanat nincs
  • rnd
    Minden nagyobbacska áruházban kapható...
  • Rowlend
    én is kipróbálnám a netet psp-n csak nem tudom mer a környéken nem nagyon tudok wifiről. esetleg nincs valakinek eladó wifi routere? :D
  • maffioso
    én azért nem gondoltam h ez is nanak számit mert régebben volt vmi szar a psphez amit ha megvettél akk futott rajta minden és ilyen baszás volt és asszem arra irták h flashelő na mind1 végülis nekem az lényeg csak h mennyen minden
  • PoisonChihuahua
    A PSP Store-hoz PSN account kell. A netes multi meg játékfüggő. EA játékokhoz EA acc.-ot kér, SONY-s játékokhoz meg yourgamingname.com-os acc.-ot, stb.
    De lehetséges, hogy azóta változott és egységesítették, nem tudom, én csak Killzone-ozni szoktam, ahhoz meg yourgamingname-es acc.-ot használok.
  • Scooby87
    hpgy lehet a psp áruházra feliratkoznii????vag yneten játszani két psps vel?...csak mert magyarország nem átmogatott...
  • PoisonChihuahua
    Emberek, ti tisztában vagytok egyáltalán a flash szó fogalmával?
    A flashelés annak a folyamatnak a neve amikor a PSP flash-memóriájában felülírjuk a hivatalos SONY firmware-t egy módosított un. Custom firmware-rel.
    Akinek firmware-módosított PSP-je van, az "flash"-elt PSP-vel rendelkezik.
  • maffioso
    há nemtom most lehet hülyeséget irok de nekem meg sokaknak 5.00ás van:D és nem flasheltünk az is tuti
  • amdrula
    Ez cfw, ezzel sokmindent nem kell csinálni, max frissíteni 5.00 M33-6-ra...

btw MSN-t megnéznék egy Sony gépen :P
  • tdu Toyota
    3.90m33 fw
    Tarzalmaz MSN, Skypot és persze lejátszhatók A MÁSOLT GAMEK!

ez azt jelenti hogy nem kell flasheltetni? mert már ez a frissités tartalmaza azt a flashet? vagy azt hogy ha ezt letöltöm és flashelt már a gép akkor nem veszik el a flash róla? előre is köszi!
  • Miley Cyrus
    én nem ismertem, de joo:))
  • BB7
    Tudom, hogy van kismillió, tudom, hogy akit érdekel az már majd az összeset megnézte [Én is]
    De ezen beszrtam! :D
  • PoisonChihuahua
    Gyenge photoshop trükk...
  • BB7
    Lehet, csak egy matrica! Az meg már akkor kapható lesz! :Ö
  • CaviaR
    pár hete már megy az..
    5.03ChickHEN
  • Csak77
    Nem tudják még a 3000rest alaplap miatt.
  • Rowlend
    3000? asszem már igen
  • taxiboy
    Sziasztok! Azokat a psp-ket amiket mostanság árulnak ki tudják már kódolni? Mert szerettem volna vásárolni egyet karácsonykor és akkor jött ki és akkor még nem tudták kikódolni.
  • vixo
    Ehhh,tetszik ez a PSP neeeed!!! :D
    http://protoncharging.com/gb/wp-content/uploads/2009/06/psp2k-ghostbusters-trap-550.jpg
  • Rowlend
    hát elvileg lesz. de mondtak már mindent :) én is várom