40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36740 Újabb F1 2009-es képek jelentek meg!!Megtekinthetőek az oldalamon-->ITT!!<-- a hírek menüpont alatt!! -
#36739 félreértesz, éppenhogy én segítettem. vagy te komolyan elhitted, hogy az amerikai psp amerikai műanyagból készül ami jobb mint az európai? :) -
#36738 jó ez a topik mennyi segítőkész ember ,sati84 köszi :D -
#36737 te amugy mi külömbség lenne az itt megvett és az amerikai psp között?
egy másik matrica lesz az alján és az akku alatt...más nemnagyon...nekem 1003-as pspm van, nagybritanniai és teljesen jo a töltöje meg minden, az meg mellékes h félreflesheltem igy most a fiokban ül egy 10Kval a tetejénxddd
ha letöltesz egy CFW-t nemfogy menni a játék, rákell raknod a Psp-re aka: Flashalned kell, de ezt már egy 1000-esért megteszik...és ha letöltesz egy játékot akkor ha már flashelt akkor rárakod a /Iso mappába és megy...
itt tudtommal nincs, mármint Pspnél, a PAL v NTSC..de javitsatok ki ha hülye vagyok am EUR | USA | JAP kodolások vannak asszem:))<< ez már 'warez' féleség igy nem részletezem -
#36736 Őőő, én magyar PSP-t nem láttam még, úgyhogy nem tudom -
#36735 USA-EU átalakító kell, vagy cseréld a kábelt. Az is egy megoldás :-) -
#36734 de ez neked most miért fáj? hogy mások segítenek? amúgy bocsi a hülye kérdésekért de nem értek a psphez és szeretnék venni egyet és tudni szeretnék egy pár dolgot róla -
#36733 ne csináld, mert mégtovább ittmarad hülyeségeket kérdezni :)
igen, menni fog minden, fasza lesz minden. -
#36732 köszi ;) -
#36731 gondolom átalakítót lehet sok helyen kapni pl:media markt
és mind1 milyen csak európai dugója legyen? -
#36730 az is egy megoldás lehet, de mivel a kábel 2 részből áll, és az usa változatnál csak az egyik felével van a gond, ami asszem viszonylag elterjedt és könnyen beszerezhető külön is, így azt is simán le lehet cserélni ha az kényelmesebb. -
#36729 "De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minőségű?"
Persze, hisz amerikai műanyagból készül.
"ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok?"
Nem, sajnos nem fognak. -
#36728 rendben köszönöm szépen akkor egy átalakító kell és már olyan mintha európai lenne. De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minőségű? -
#36727 Csak egy 300 Ft-os átalakító kell hozzá. Én 2008 szeptemberébe vettem New Yorkban a PSP-met, és a töltő simán működik itthon is, csak az a kis átalakító kell hogy meglegyen, amelyik a dugvillát képessé teszi arra, hogy csatlakozzon az itteni konnektorokba. De az összes Amerikából hozott cuccal ez volt: minden működik mindkét feszültségtartományban. -
#36726 gondolom lehet venni átalakítót hozzá pl -
#36725 sőt, biztosan nem lesz jó az a töltő az itteni konnektorokkal, az enyém is amcsi, annak a töltője elég érdekesen menne bele az itteni konnektorokba. sokáig dilemmáztam ezen, aztán nagyanyám kb 30 éves rádiójához észrevettem, hogy ugyanolyan kábel van, amilyen nekem kell, ma is azt használom :) -
#36724 esetleg elolvasod a gyakran ismételt kérdéseket?
amúgy nem hiszem hogy az amerikai töltő működne az európai konnektorokkal -
#36723 van valami különbség az amerikában vett psp a magyarországon vett psp között? pl:a játékok? amerikába:ntsc európában:pal? és ami usaba lett véve arra is jók ezek a hackok úgyan úgy kell flasheltetni? alkatrészek úgyan azok? azt előző kérdésembe amit választ kaptam abba nem tudtam meg hogy ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok? válaszokat előre is köszönöm -
#36722 hellosztok...
igaz a hir hogy feltortek a PSP3000-est? ha igen akkor megmondjatok hogy milyen szoftverrel? legyszi segitsetek
koszonom a segitsegeteket
-
rnd #36721 És gondolod, hogy itt majd valaki ad neked 2 ezerért egy boltban 15 ezerért kapható routert?
Én egy cirka 4800 forintos (netgear) routert vettem másfél éve (mert az volt a legolcsóbb), megy vele minden gond nélkül. (pár pécé, asztali és kézi konzol) Nem az ár határozza meg hogy valami jó vagy szar (merthogy egyébként is mind kínai). -
#36720 én is tudom. csak sz@r nem kell, a jó pedig 8 körül van annyim perpillanat nincs -
rnd #36719 Minden nagyobbacska áruházban kapható... -
#36718 én is kipróbálnám a netet psp-n csak nem tudom mer a környéken nem nagyon tudok wifiről. esetleg nincs valakinek eladó wifi routere? :D -
#36717 én azért nem gondoltam h ez is nanak számit mert régebben volt vmi szar a psphez amit ha megvettél akk futott rajta minden és ilyen baszás volt és asszem arra irták h flashelő na mind1 végülis nekem az lényeg csak h mennyen minden -
#36716 A PSP Store-hoz PSN account kell. A netes multi meg játékfüggő. EA játékokhoz EA acc.-ot kér, SONY-s játékokhoz meg yourgamingname.com-os acc.-ot, stb.
De lehetséges, hogy azóta változott és egységesítették, nem tudom, én csak Killzone-ozni szoktam, ahhoz meg yourgamingname-es acc.-ot használok. -
Scooby87 #36715 hpgy lehet a psp áruházra feliratkoznii????vag yneten játszani két psps vel?...csak mert magyarország nem átmogatott... -
#36714 Emberek, ti tisztában vagytok egyáltalán a flash szó fogalmával?
A flashelés annak a folyamatnak a neve amikor a PSP flash-memóriájában felülírjuk a hivatalos SONY firmware-t egy módosított un. Custom firmware-rel.
Akinek firmware-módosított PSP-je van, az "flash"-elt PSP-vel rendelkezik. -
#36713 há nemtom most lehet hülyeséget irok de nekem meg sokaknak 5.00ás van:D és nem flasheltünk az is tuti -
amdrula #36712 Ez cfw, ezzel sokmindent nem kell csinálni, max frissíteni 5.00 M33-6-ra...
btw MSN-t megnéznék egy Sony gépen :P
-
#36711 3.90m33 fw
Tarzalmaz MSN, Skypot és persze lejátszhatók A MÁSOLT GAMEK!
ez azt jelenti hogy nem kell flasheltetni? mert már ez a frissités tartalmaza azt a flashet? vagy azt hogy ha ezt letöltöm és flashelt már a gép akkor nem veszik el a flash róla? előre is köszi! -
#36710 én nem ismertem, de joo:)) -
#36709 Tudom, hogy van kismillió, tudom, hogy akit érdekel az már majd az összeset megnézte [Én is]
De ezen beszrtam! :D -
#36708 Gyenge photoshop trükk... -
#36707 Lehet, csak egy matrica! Az meg már akkor kapható lesz! :Ö -
#36706 pár hete már megy az..
5.03ChickHEN -
Csak77 #36705 Nem tudják még a 3000rest alaplap miatt. -
#36704 3000? asszem már igen -
taxiboy #36703 Sziasztok! Azokat a psp-ket amiket mostanság árulnak ki tudják már kódolni? Mert szerettem volna vásárolni egyet karácsonykor és akkor jött ki és akkor még nem tudták kikódolni. -
#36702 Ehhh,tetszik ez a PSP neeeed!!! :D
http://protoncharging.com/gb/wp-content/uploads/2009/06/psp2k-ghostbusters-trap-550.jpg
-
#36701 hát elvileg lesz. de mondtak már mindent :) én is várom