PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
gusztustalan rongálás ... semmi értelme 😛 de ideglevezetõnek jó 😊
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Én tudtam, hogy nem lehet törni, de tudtam azt is, hogy vannak nagyon jó játékok a gépre, amiket megéri - ha akár használtan is - de megvenni.
Persze, jobb a friss cucc, de a PSP-ben többek között az is jó, hogy nem sok mindenrõl maradsz le, ha pár hónappal késõbb tudod csak megvenni mondjuk a Patapon2-t. Nem romlik a grafika, nem jön ki egy újabb játék, ami kenterbeveri, de ha mégis, attól még ugyanolyan jó, mint annakelõtte. Maximum nem tudsz adott idõben hozzászólni a témához, na és? Fontos ez? De most komolyan!
Nem kioktatni akarlak, csak valahogy ezt le szerettem volna írni, hogy most néztem ki én is, 5500 forinért a DragonBall Z: Shin Budokai, ami sokak szemében lehet, hogy nem túl jó játék, én kis híján anno inhüvelygyulladást kaptam a PS2 kontrollere miatt, mert annyit toltam vele. Nekem biztos, hogy be fog jönni. Hogy mikor is jelent meg? 1 éve, nem érdekel, a játékélmény semmit sem ronlott és ami a jobb, hogy idõtálló a program, hiszen más témájú DB-os játék nem készült azóta a PSP-re.
Hát ezért mondtam, hogy nem feltétlen jó az, ha mindenáron a warez-olás megy, meg a PSP-törés. Mondjuk, hogy én használt játékot veszek, abból a fejlesztõ és a kiadó aligha kap bármit is, de nyugodt szívvel játszok és jó nézni, ahogy az ágyam mellett az éjjeli szekrényen nõ havonta 2-3 UMD tokkal a gyûjtemény.
Nyílván ennek van egy anyagi vonzata is, az ember meg ugye szükség idején mindig arról mond le, amit luxusnak érez. Elsõ körben mindig a szórakozás, ami luxus, tény! De a PSP baromi jó találmány és, ami a fõ, használható dolog, és csak azért nem megvenni, mert per pillanat költeni kell a játékokra? Háááát...
(idõvel meg úgyis feltörik, mint mindent...)
Peace!
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
PSP Horror
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
"Egy jeges játék amitõl lángra kap a PSP a kezünkben!
Olvastam egy cikket amiben a játék egyik készítõje, Richard Ogden, megemlítette, hogy megpróbálnak minden játék elemet a PS3-ból lekicsinyiteni, és a kézi konzolunkba rakni!
Odgen továbbá azt is mondta, hogy minden más játéknál jobb fizika és több törés elem fogja jellemezni a játékot! Ugyan a grafikával sokat kell bajlódniuk, mert kisebb felbontású modellekkel kell dolgozniuk, állítása szerint nem fog feltünni a grafikai változtatás a PSP eleve is kicsi kijelzõjén!
Ha ezt mind betudja tartani a BigBig Studios, akkor egy nagyon fagyos, mégis processzor fûtõ játékot fogunk kapni, amit le se akarunk majd rakni!"
forrás: PSP Hungary
PoisonChihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne tett. Köszönöm. <#rolleyes>#rolleyes>
Memokari nélkül nem lehet menteni,szóval ha nem akarsz 1 nap alatt végig tolni egy játékot vagy mindig elõrõl elkezdeni a játékot akkor ajánlott,h vegyél hozzá egy karit.
Nehogy már egy USB mini B kábel beszerzése gondot okozzon.
"muszáj rögtön vennem memóriakártyát is, vagy anélkül is tudok menteni a játékokban?"
Persze, bedugod az ujjad és arra ment...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Lenne egy kérdésem: Hogy tudok PSN accountot csinálni hogy tudjak játszani a Resistance: Retribution multi részével? valaki magyarázza el légyszi!
Köszönöm!
o_O -,-\'
szerkesztürül nem tudok, megnyitni, talán valami hekkelt homemade programmal, de ez sem biztos... talán mintha különben hallottam volna valamit róla, de nem veszek rá mérget.
nincs véletlen valamien szövegszerk psp-re ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Flash1 formázás sem segít, a recovery flasher-t ajánlják. Öööö...