PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Aham. De ha magad akarod csinálni, készülj fel rá, hogy 3 napig napi 4 órában a fórumokat fogod bújni. No meg pandora akksi mindenképpen kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nézzetek már erre a linkre, KATT! Itt azt írja, hogy 2003-as Slim 38eHUF-ért. Ez törhetõ lenne? Mert akkor rendelném is, ha biztos! <#smile>

BB7
Dettó!
raven87
Akkor bocs. 😊 Nekem amúgy mindegy én a FAT-omtól nem válnék meg semmilyen Slim meg 3000-es széria miatt. 😄

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

...ami már új alaplapos <#nevetes1>
flamerPUG
errõl a videórol az ugrott be amikor a kis japcsik végighekkelték a boltok elött a megjelenéselötti dátum hettét amikor valami nagy konzol jelent meg, box vagy ps, aztán ahogy megvették, kijöttek, ott a bolt elött, a rengeteg még gépre váró ember elött rommázuzzták 😄😄😄😄
gusztustalan rongálás ... semmi értelme 😛 de ideglevezetõnek jó 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

BB7
Rosszat fogok álmodni!<#rinya>
raven87
576 üzletekben még kapsz 2000-es szériát.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Ez már csak azért sem járható út, mert nekem csak zsír új cucc kell! Használt nem érdekel! <#smile>

Igazad is van, de én elsõsorban nem PSP-s játékokkal játszanék, bármilyen meglepõ is! <#smile> Igazából az emulátorok érdekelnek, de nagyon. Ez sajna elég korlátolt DS-en, amim van. Meg nem olyan biztos az, hogy sikerül feltörni, gondoljunk csak a PS3-ra. Szóval, egyelõre várok, nem olyan életbevágó.

Ha nagyon kell, veszel egy zsír új törhetetlen 3000-est és adok érte egy tört 2000-est <#vigyor2>
OptimusPrime
Ha én is így gondolkodtam volna, nekem sem lenne PSP-m...

Én tudtam, hogy nem lehet törni, de tudtam azt is, hogy vannak nagyon jó játékok a gépre, amiket megéri - ha akár használtan is - de megvenni.

Persze, jobb a friss cucc, de a PSP-ben többek között az is jó, hogy nem sok mindenrõl maradsz le, ha pár hónappal késõbb tudod csak megvenni mondjuk a Patapon2-t. Nem romlik a grafika, nem jön ki egy újabb játék, ami kenterbeveri, de ha mégis, attól még ugyanolyan jó, mint annakelõtte. Maximum nem tudsz adott idõben hozzászólni a témához, na és? Fontos ez? De most komolyan!

Nem kioktatni akarlak, csak valahogy ezt le szerettem volna írni, hogy most néztem ki én is, 5500 forinért a DragonBall Z: Shin Budokai, ami sokak szemében lehet, hogy nem túl jó játék, én kis híján anno inhüvelygyulladást kaptam a PS2 kontrollere miatt, mert annyit toltam vele. Nekem biztos, hogy be fog jönni. Hogy mikor is jelent meg? 1 éve, nem érdekel, a játékélmény semmit sem ronlott és ami a jobb, hogy idõtálló a program, hiszen más témájú DB-os játék nem készült azóta a PSP-re.

Hát ezért mondtam, hogy nem feltétlen jó az, ha mindenáron a warez-olás megy, meg a PSP-törés. Mondjuk, hogy én használt játékot veszek, abból a fejlesztõ és a kiadó aligha kap bármit is, de nyugodt szívvel játszok és jó nézni, ahogy az ágyam mellett az éjjeli szekrényen nõ havonta 2-3 UMD tokkal a gyûjtemény.

Nyílván ennek van egy anyagi vonzata is, az ember meg ugye szükség idején mindig arról mond le, amit luxusnak érez. Elsõ körben mindig a szórakozás, ami luxus, tény! De a PSP baromi jó találmány és, ami a fõ, használható dolog, és csak azért nem megvenni, mert per pillanat költeni kell a játékokra? Háááát...

(idõvel meg úgyis feltörik, mint mindent...)

Peace!
Üdv!
Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

vixo
Errõl jut eszembe: kizárólag csak erõs idegzetû PSP tulajoknak:
PSP Horror

Jah, maximum úgy. <#vigyor>

GP2100
Dehogynem lehet törni! Vágd földhöz és majd meglátod... <#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Affene, mégsem lesz PSP-m. Az újakat, amit lehet kapni, már nem lehet törni. <#shakehead> No mind1, ez van. <#smile>

BB7
Ígéretes! 😄 Nagyon is!
PoisonChihuahua
Gondolom a Motorstorm: Arctic Edge.
De mi ez a játék?
vixo
Nah,ez már ígéretesnek hangzik:

"Egy jeges játék amitõl lángra kap a PSP a kezünkben!

Olvastam egy cikket amiben a játék egyik készítõje, Richard Ogden, megemlítette, hogy megpróbálnak minden játék elemet a PS3-ból lekicsinyiteni, és a kézi konzolunkba rakni!

Odgen továbbá azt is mondta, hogy minden más játéknál jobb fizika és több törés elem fogja jellemezni a játékot! Ugyan a grafikával sokat kell bajlódniuk, mert kisebb felbontású modellekkel kell dolgozniuk, állítása szerint nem fog feltünni a grafikai változtatás a PSP eleve is kicsi kijelzõjén!

Ha ezt mind betudja tartani a BigBig Studios, akkor egy nagyon fagyos, mégis processzor fûtõ játékot fogunk kapni, amit le se akarunk majd rakni!"

forrás: PSP Hungary

vixo
Az a játék egy vicc...

Srácok, kint van a dragon ball evolution! Végre! Bár egyenlõre a japán verzió...
Köszönöm a választ! <#worship> Az USB kábel akkor nem lesz gond, mert van pár ilyen kábelem. <#smile> Azt hittem, hogy valami speckó csatit tett rá a Sony. Hát, akkor kölcsönkérek egy memkarit addig, más nincs.

PoisonChihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne tett. Köszönöm. <#rolleyes>

vixo
Nincs hozzá külön adatkábel,szerencsére nekem nem kellett anno külön vennem,mert volt a fényképezõmhöz olyan kábel,ami jó a psphez ^^
Memokari nélkül nem lehet menteni,szóval ha nem akarsz 1 nap alatt végig tolni egy játékot vagy mindig elõrõl elkezdeni a játékot akkor ajánlott,h vegyél hozzá egy karit.

PoisonChihuahua
"Külön kell akkor vennem, ugye?!"
Nehogy már egy USB mini B kábel beszerzése gondot okozzon.
"muszáj rögtön vennem memóriakártyát is, vagy anélkül is tudok menteni a játékokban?"
Persze, bedugod az ujjad és arra ment...
Most készülök PSP-t venni és ahogy nézegettem, nincs hozzá alapban adatkábel? <#confused> Külön kell akkor vennem, ugye?! <#smile> A másik, hogy muszáj rögtön vennem memóriakártyát is, vagy anélkül is tudok menteni a játékokban? A kérdésem azért, mert valószínûleg nem lesz egyszerre annyi pénzem, hogy rögötön memóriakártyát is tudjak venni. Azt majd csak egy hónap múlva. <#shakehead> Annyi kérdés merül fel így bennem, hogy hirtelen nem is tudom mit kérdezzek még. <#vigyor> Elnézést!

És a másik kar,amit nem lehet elforditani,mert nem jön ki a helyéröl? Elvileg az engedné le a platformot,hogy rá lehessen ugrani? Amugy ez a dupla ugrás se jön be,próbáltam sokszor.
baaka
Ott én is szenvedtem egy kicsit úgy tudsz átugrani ,hogy amikor az ugrás csúcspontján vagy csinálsz még egy ugrást és sikerülni fog,de nem biztos hogy elsõre.....próbálkozz nekem olyan 5x-re sikerült átugranom!

OptimusPrime
Múlt héten vasárnap végeztem ki, emlékszem a küldetésre, de a megoldásra már sorry nem, viszont youtube-on van PSP-s végigjátszás! 😊 Egyszer-egyszer belenéztem én is, úgy nem volt vészes! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Üdv. Chains of olimpusban otthon van valaki? Én elakadtam ott,ahol egy titán van leláncolva,van több ilyen forgatható kar,amivel a láncokat lehet kifesziteni. De viszont egy kar nem akar sehogyse elöbujni. A titán felé meg nem tudok átugrani a két platformon,mert a második magasan wan és lezuhanok mindig. Help.
LeventeV
lenne egy kerdesem. ti melyik remotejoy-t ajanljatok? a 0.19est vagy a 0.20a-t? elore is kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Xreactor
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Hogy tudok PSN accountot csinálni hogy tudjak játszani a Resistance: Retribution multi részével? valaki magyarázza el légyszi!

Köszönöm!

o_O -,-\'

flamerPUG
hali
szerkesztürül nem tudok, megnyitni, talán valami hekkelt homemade programmal, de ez sem biztos... talán mintha különben hallottam volna valamit róla, de nem veszek rá mérget.

Gideon Wieth
sziasztok
nincs véletlen valamien szövegszerk psp-re ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

flamerPUG
nekem is az van itthon, a kétezres nekem nem teccet, mármint nem a kijelzö, ugy maga az egész...

BB7
Igaz! Rosszul fogalmaztam nem "kell"! De nagyon nagyon javallott!
30-35 között tudok venni feltört psp-t? használt vagy nem mind1
kisgabo
nekem jó a pufi, és végre újra megy. <#idiota>

flamerPUG
hátha nekem csak kedv kérdése lenne, 3000 lenne 😄😄

NEOreg3
boltból nem valószínû, így inkább vegyél használtat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mert nekem az számít hogy lehessen letöltött teljes játékokkal játszani mert nincs kedvem megvenni õket.
De akkor a psp 2000-re lehet letöltött teljes játékokat rakni vagy arra sem?
baaka
Nem muszáj!!az akksinak 78%-on kell lenni és akkor anélkül is lehet updatelni.........

kisgabo
marhajó... csak nem értem. 😊

pandora, v más?

A legtöbb helyen azt írják hogy a flash1 megsérült/összekuszálódott.
Flash1 formázás sem segít, a recovery flasher-t ajánlják. Öööö...
Nem kell töltõn lennie. Én minden frissítést akksiról csináltam eddig. Ha nincs az aksi (asszem) 80% töltöttség felett a frissítés nem indul el.
kisgabo
aham.... az lehetett a gond? angol fórumon valaki pont igy járt... aszittem, valami proggi hiba.

BB7
Minden FW frissítésnél töltõn kell lennie!
kisgabo
õõõõ... nem.

elõtte pár perccel toltam 3.9 rõl 4.01 re, majd egy lélegzettel mentem volna 5.00-ra, csak ott befigyelt..

ma kap pandorát, de az esetet nem értem. lehet rosz cuccokkal frissitettem, v nem rom. 😞