PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War eddig elkelt 1.67 millió példányban, tehát a psp tulajok 3%-a vette meg.
Crisis Core FF7 pedig 1.99 millióig jutott, ez 3.6%

Szerinted ezek szar játékok?
Én biztosra veszem, hogy a psp tulajok 30~40%-a végigtolta õket!
PoisonChihuahua
Már megint a warez vs no warez megy? <#falbav>
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a warez illegális BÛNCSELEKMÉNY, ezen nincs mit megbeszélni, a warezmatyik kapkodása meg szánalmas... -.- <#lama>
Egyébként pár TÉNY a warezról:
- lopás = bûncselekmény! (A "magánhasználatú backup" szarságot meg el lehet felejteni.lol)
- rontja a videójáték közösség nívóját!
- a warez mára már a kiadókat befolyásoló üzleti tényezõ lett!
- a warezosok nem minõsülnek valódi gamernek!
- rossz példát mutatnak, sokan azt hiszik amit csinálnak "normális"!
flamerPUG
ugyanezt irtam 😉

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Gideon Wieth
bocsánat..Nem nincset akartam írni. Hanem hogy kevés jó játék van psp-re...

Mellesleg utoiratként... Nem magyarország befolyásolja az eladásokat...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ez baromság... Attól hogy nincs jójáték PSP-re nem a warezosokat kell hibáztatni... Nyugodtan lehetne jó játékokat csinálni és akkor valszeg meg is vennék...///legalábbis ami kiemelkedõ én azt megveszem///ami nem de érdekel milyen azt meg letöltöm...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

flamerPUG
figyi én 100%-ban megértelek, sõt egyet is értek veled, mivel tényleg az lenne a elgjobb dolog, hogyha mindenki megvenné az eredeti játékokat boltban kisfüzettel tökkal vonóval együtt. nem drágák a psp játékok 5000-6000 szokott már lenni azok is amik szinte ujak, max egy két honapos.... tudom miröl beszélsz! ráadásul ha azt nézzük hogyha megvsz valaki egy psp-t ami monyuk már hekkelt, tuti hogy 25-30 környékén adják csak, ami normális, az ne legyen már zsidó venni párezerért hozzá játékokat is... saját példámat tudom mondani, nemrég adtam el a ps3-mamat, votl hozzá jopár játék, mind eredeti ugye... 😛 pedig ott az uj megjelent játékok bõven 9000 környéke és felette...

monyuk nekem psp-re van olyan játék amit nem ehet megvenni kishazánkban, máshol sem nagyon láttam, lásd pl Initial D... igy nekem pl jó hogy ezt le tudtam szedni, és tudok vele játszani.

... és nekem is eredeti a winfosom, meg a photoshopom is, meg , meg , meg ...

Prince of Máté
még nem.

Sziasztok, kicsit utána néztem a dolgoknak, nem az új 3000 szériát vettem meg. (slim psp)
Hanem 2004-eset bizti, hogy nem törhetõ?
Elnézést kérek, ha badarságokat írok, kezdõ vagyok a témában.

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

Ja... és a vindózom is eredeti... még valami?
Persze, ez ilyen egyszerû. Van aki varezol, más meg nem. Leszarom. Illetve....
Amit kibaszottul nem vagytok hajlandóak belátni: a szaros varezotok miatt nem költenek a fejlesztõk jó (értsd: nagy költségvetésû) játékok fejlesztésére. Mert kevés fogy a psp játékokból.
Emiatt ÉN is (aki megveszi az eredetit) megszopom. Na ezért kapja be az összes varezoló!
Teccik érteni? (gondolom nem)
flamerPUG
te nem warezolsz, más igen...
mit kell ezen ennyit beszélni? azt meg nem hiszem hogy neked nincsen "nem gyári" szoftvered ... pfff
ennyi erõvel nem támogatod a májkroszoftot mert nem eredeti a winfosod... mostcak mondtam valamit, de az pl a legnagyobb átlagnak nem eredeti... na ?

Én csak a magasröptû elméleted vittem tovább... mit buktam? o_O
flamerPUG
van eredeti játékom, ugyhogy ezt buktad 😛 nagyátlagrool beszéltem...

GP2100
Felõlem honosíthatják, én csak azt mondom, hogy ez nem mindenkinek fontos dolog. Nem kell egybõl felkapni a vizet...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Ez szomorú hír... 😞
Akkor marad,a játék vásárlás, sebaj ezzel is támogatom a mûfajt.

NEOreg3
nem fogsz tudni rajta futtatni letöltött dolgokat, mert feltörni sem tudják az újabb slim-eket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!

Tegnap sikerült hosszú várakozás és gyûjtögetés után megvennem a slim PSP-met. Szeretném, valahogy elérni, hogy letöltött .iso kiterjesztésû játékokat is tudjak futtatni rajta. Pár napja olvasgatom a topicot, ámbár még sajnos nem sikerült összeraknom a pontos menetét annak, hogy hogy frissítsek fw-t,...stb...tehát, hogy tudok eljutni odáig, hogy letöltött játékokat tudjak futtatni rajta? Valaki, a teljes menetét le tudná nekem írni érthetõen? Nagyon hálás lennék!!!!! 😊😊😊
Ha ez jelent vmit, akkor System Software verziója: 5.03

PLS segítsetek

elõre is köszönöm.

kisgabo
akkor, a te kedvedért pl a mysims kingdomot, ami ~6 éves gyerekeknek készült ne honosítsák, tanuljon a kis gyökér angolul... <#ijedt>

továbbá vannak idõsebbbek, v gyengébb képességû emberek, akik szeretnének szórakozni, nyelvtanulás helyett.

erre valaki valamit?

GP2100
Én pl. szarok a honosításra, tökéletesen megfelel nekem az angol. Sõt legtöbb esetben ahol lehetõség van rá, ott is az angolt használom magyar helyett(nem csak a játékokban). Részben azért, mert az eredeti jobb (utálom pl. a durvább félrefordításokat, a káromkodások finomítását, a poénok sem mindig jönnek át magyarul...), részben azért, hogy használjam a nyelvet, ne felejtsem el a nagy részét, stb. Szóval engem ilyennel(honosítás) nem lehet vásárlásra ösztönözni, mert nincs szükségem rá. Akinek meg "kínai" az angol, az inkább kezdjen el tanulni a honosításért való siránkozás helyett... <#rolleyes>

Totis
Az a gond, hogy ha kiadnák egy magyar fordítóirodának egy játék fordítását akkor amit kérne ez az iroda az nagyban felülmúlná jelen pillanatban az eladásból származó profitot.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
a magyar piac egy nagy nulla, ezért kevés pl. a honosított játék. de ha nem veszi meg senki, akkor ez a gyakorlat is marad.

mondjuk, lucas megint kiadta a csillagok háborúját szinkron nélkül... pedig, eredeti dvd-m van bõven. jó ha tudja, nem veszem meg szinkron nélkül, amig elérhetõ törrenten a barkácsolt változat.

tehát, a játék oda vissza megy.

Igazad van! Minden ember azt gondolja magában amit te: mit számít ha ÉN nem veszem meg csak varezolom, megveszi más! És a végén senki sem veszi meg....
flamerPUG
... és még mindig MO-ból indulunk ki
lessétek meg a ferdeszemükenél ahol nagyjábol egy nap alatt jelenik meg hat - hét játék, mindenféle gyökér stylusban, amiröl nekünk lövésünk sincsen, mégis megveszik és nyomkodják öket a metron munkába menet...
az hogy itthon feltörik a gépeket, és töltik a játékokat a felhasználok X százaléka, szerintem pont nem sokat befolyásol külföldi eladásokban 😊

multhéten voltam bent egy konzolboltan, kérdezem a szakit, van e esély a fallout 3 magyarfeliratos verziójának megjelenésére valami nagykonzolon, merthát pc-n kijött ugyis... monnya hogy itthon eladnak MAX 500 - 800 darab eredeti Falloutot konzolokra, mig máshol, más országban ez a megjelenési napon megvan 😄 akor kérdem én, mit számit az hogy ithon monnyuk a fél társaság tölt, és nem veszi meg a boltban?

de van még egy eszmefuttatásom, gondolok arra hogy nekem volt pufi psp-m driverhibával. akor most dobjam ki? vagy adjam el gombokért? ha cfw van rajta, ugyan ugy lehet vele játszani, mert relative semmit nem befolyásolt!! hmm?

GP2100
Ez nem teljesen igaz. Én a fat gépemet anno full egyedül, csak a pc-m segítségével flasheltem. Ennél már csak a GBA SP-vel könnyebb dolgom, mert abba csak bele kellett tenni a "warezkártyát" és kész. Más gépeknél, ahol chipelni kell, vagy driveot flashelni, szét kell szedni, forrasztgatni, szóval körülményesebb.

((Természetesen új játék vételérõl van szó. A használt játékok nem generálnak több bevételt a kiadóknak. Azt 1x eladták és annyi.))
Az "átlag" psp tulaj nem havonta vesz 2~3 játékot, hanem összesen. Nakem van 20 fölötti játékom, szal rám jut 8 ember akinek egy sincs. Ugyanez pl DS esetén 8 körül van. Ha kell kigúglizom neked az eladott játék/konzol pontos arányát, de ezt te is megteheted.
Azok a címek amire mindenki azt mondja hogy "must have", 300 ezer körüli példányban fogytak az elsõ hónapban. Más konzolon az elsõ NAPON 500 ezer fölött fogy belõlük (pl usákiában NPD adatok alapján).
most anélkül, hogy állást foglalnék bármely oldal mellett, láttál arról statisztikákat, hogy kb a psp-k milyen hányada cfw-s?
annyira alacsony az a bizonyos százalék (természetesen nem az itteni fórumlátogatók körérõl beszélek), hogy kb többe kerülne csökkenteni azt a százalékot a sonynak, mint amennyit bukik rajta...
mert amiért a warezosok a "leghangosabbak", attól még nincsenek többen... ott van a nagyon nagyon sok átlagfelhasználó, aki megveszi a maga 2-3 játékát havonta és azzal jól elvan... és nem véletlen hívják õket az átlagnak...

szóval szerintem itt a 2 tábor mikor egymást próbálja "alázni" olyan szintû túlzásokba esik, hogy az már vicces... a végén bárki bármit mond a legjobban a sony jár és a játékfejlesztõk 😊

és akkor én már csak félnek számítok, mert nem vagyok oda a FF-ért? 😞(

Tinman
Pedig a PSP warezképessé alakítása az egyik legkörülményesebb dolog. Egyedül, egy db új PSP-vel a kézben fizikai képtelenség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jelen...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince of Máté
Én a kezdetektõl fogva elõrendeltem rá, Mo-n az elsõk közt volt meg a GOW.

Srácok,

Valaki játszadozik Fifa09-el multiplayer módban? Az infrastructure-ra gondolok...
Mert én próbáltam és minden jól megy egy ideig, eljut addig, hogy megvan ellenfél, beállítások, már tölti befele a játékot és olyan 90% környékén behal, megszakad a kapcsolat...
Ilyesmibe szaladt bele valaki?

Istencsászár
Jelen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És meg fogod õket venni? Tuti nem. Bukás lesz mind. Még több fejlesztõ fordul el a psp-tõl, még kevesebb szinvonalas játék lesz.
Eladás szempontjából a GoW vagy CC:FF7 is bukás volt, pedig minden varezoló az elsõ lehetséges letöltési napon itt hype-olt, hogy már a nyócadik pályát tolja. Sztem nincs 5 ember itt a fórumon aki megvette õket (és én vagyok 1, már csak 4 másik ember kell)
kisgabo
" azért annyira sok nincs hogy bárkit is földhöz vágjon "

ez igaz, alig van igazán jó játék.

Banyapapa
de ps1-nek,és 2nek nem volt komoly ellenfele akkor,meg ez a UMD lemez egy nagy szar,és nem hordozhato gépbe való

GP2100
Ennyi erõvel pl. a PS1 és PS2 is elbukhatott volna, mert ezekre a gépekre is warezoltak/warezolnak ezerrel... Ennek ellenére még mostanában is jelennek meg PS2-re játékok. Egyébként nem is igaz, hogy minden normális cég elkerüli, mert pl. nemrég jelentettek be néhány jó játékot.

Most már igazából tök mindegy. Minden normális játékfejlesztõ cég nagy ívben elkerüli a psp-t a varez miatt. És jöhetnek a varezolók sirdogálni, hogy nincs mit tõteni...
Istencsászár
Azzal nincs semmi baj hogy ha valaki az UMDt kiváltja egy letöltött játékkal, ha! mellette a polcon ott van az a játék... sok a szemét pspn, de vannak rettentõ jó játékok amiket illene megvenni, amivel hosszú ideig el lehet szórakozni, ezekbõl azért annyira sok nincs hogy bárkit is földhöz vágjon.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
Pontosan úgy van (sajnos) ahogy leírtad! 😞 Egyébként ezeknek az embereknek külön neveik is vannak ám: élõsködõk, ingyenélõk, piócák, paraziták, stb... -.-
GP2100
5k-ért veszel egy 4 gigás kártyát(ami nem is selejtes hamisítvány) és annyi játékot töltesz le ingyen amennyit akarsz, arról nem is beszélve, hogy a franc akar UMD lemezeket hurcolni és a drive-al zabáltatni az akksit. Arról meg már tényleg ne beszéljünk, hogy mennyivel egyszerûbb a "download" gombra kattintani ahelyett, hogy bemennél érte a boltba, vagy megrendelnéd és várnod kellene a postást. Na ezért "kell" halálra warezolni...<#vigyor3> Tudom, hogy ez nem tesz jót a videojáték iparnak, de a lustaság és a telhetetlenség("minden" játékkal játszani kell) megteszi a hatását, szóval amíg lesz lehetõség a warezolásra, addig sokan ki is fogják használni és nem néhány ember "ugatása" miatt fog leállni vele. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy felesleges ilyeneket beszólni, mert nincs sok értelme.

5c0rp330n
divat..

Istencsászár
Azt végkép nemértem hogy egy PSPn mit kell halálra warezolni, amikor 5kért beszerzhetõk a gémek...

Aschil
Szerinted a Sony memória kártyákat miért adják "arany áron"? Mert ennyibe kerül? Nem valószinû! A Sony is kínában gyártat fillérekért.
Ezt még az "Artisjus" is megfejeli (megadóztatja), úgyhogy magasan le**@rom az UMD lemezeket!

.:asChil:.

PoisonChihuahua
"UMD lemez még nem volt benne"

Viva la Warez! <#lama><#lama><#taps>
Erre nagyon büszkék lehettek... <#levele>
Még az enyémben sem volt <#vigyor2>

Aschil
Én eladnám az enyémet:
PSP 2000 Slim fekete – 1 éves, megkímélt, karcmentes kiváló állapotban, töltõvel.
cfw: 5.00 M33-6 (magyar nyelvûvel)
(skype, netrádió, PSP Store, PSP Tube, stb)
mindent visz!! (UMD lemez még nem volt benne)
Extra: SDHC MicroSD-t Memory Stick Pro Duo-ra alakító adapterrel!
Ár, alku nélkül: 40.000 Huf

.:asChil:.

Köszi a választ, de közben megkérdeztem az üzletet. Õk azt mondták, hogy ami van nekik raktáron, az már az új alaplapos. <#fejvakaras> Így inkább nem merem megrendelni. A törést ismerõs csinálná, aki ezzel (is) foglalkozik. <#vigyor> Én hozzá nem nyúlnék, mert akkor szegénynek annyi is lenne, amilyen mulya vagyok. <#nyes>