PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crisis Core FF7 pedig 1.99 millióig jutott, ez 3.6%
Szerinted ezek szar játékok?
Én biztosra veszem, hogy a psp tulajok 30~40%-a végigtolta õket!
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a warez illegális BÛNCSELEKMÉNY, ezen nincs mit megbeszélni, a warezmatyik kapkodása meg szánalmas... -.- <#lama>#lama>
Egyébként pár TÉNY a warezról:
- lopás = bûncselekmény! (A "magánhasználatú backup" szarságot meg el lehet felejteni.lol)
- rontja a videójáték közösség nívóját!
- a warez mára már a kiadókat befolyásoló üzleti tényezõ lett!
- a warezosok nem minõsülnek valódi gamernek!
- rossz példát mutatnak, sokan azt hiszik amit csinálnak "normális"!
Mellesleg utoiratként... Nem magyarország befolyásolja az eladásokat...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
monyuk nekem psp-re van olyan játék amit nem ehet megvenni kishazánkban, máshol sem nagyon láttam, lásd pl Initial D... igy nekem pl jó hogy ezt le tudtam szedni, és tudok vele játszani.
... és nekem is eredeti a winfosom, meg a photoshopom is, meg , meg , meg ...
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Hanem 2004-eset bizti, hogy nem törhetõ?
Elnézést kérek, ha badarságokat írok, kezdõ vagyok a témában.
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Amit kibaszottul nem vagytok hajlandóak belátni: a szaros varezotok miatt nem költenek a fejlesztõk jó (értsd: nagy költségvetésû) játékok fejlesztésére. Mert kevés fogy a psp játékokból.
Emiatt ÉN is (aki megveszi az eredetit) megszopom. Na ezért kapja be az összes varezoló!
Teccik érteni? (gondolom nem)
mit kell ezen ennyit beszélni? azt meg nem hiszem hogy neked nincsen "nem gyári" szoftvered ... pfff
ennyi erõvel nem támogatod a májkroszoftot mert nem eredeti a winfosod... mostcak mondtam valamit, de az pl a legnagyobb átlagnak nem eredeti... na ?
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Akkor marad,a játék vásárlás, sebaj ezzel is támogatom a mûfajt.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tegnap sikerült hosszú várakozás és gyûjtögetés után megvennem a slim PSP-met. Szeretném, valahogy elérni, hogy letöltött .iso kiterjesztésû játékokat is tudjak futtatni rajta. Pár napja olvasgatom a topicot, ámbár még sajnos nem sikerült összeraknom a pontos menetét annak, hogy hogy frissítsek fw-t,...stb...tehát, hogy tudok eljutni odáig, hogy letöltött játékokat tudjak futtatni rajta? Valaki, a teljes menetét le tudná nekem írni érthetõen? Nagyon hálás lennék!!!!! 😊😊😊
Ha ez jelent vmit, akkor System Software verziója: 5.03
PLS segítsetek
elõre is köszönöm.
továbbá vannak idõsebbbek, v gyengébb képességû emberek, akik szeretnének szórakozni, nyelvtanulás helyett.
erre valaki valamit?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
mondjuk, lucas megint kiadta a csillagok háborúját szinkron nélkül... pedig, eredeti dvd-m van bõven. jó ha tudja, nem veszem meg szinkron nélkül, amig elérhetõ törrenten a barkácsolt változat.
tehát, a játék oda vissza megy.
lessétek meg a ferdeszemükenél ahol nagyjábol egy nap alatt jelenik meg hat - hét játék, mindenféle gyökér stylusban, amiröl nekünk lövésünk sincsen, mégis megveszik és nyomkodják öket a metron munkába menet...
az hogy itthon feltörik a gépeket, és töltik a játékokat a felhasználok X százaléka, szerintem pont nem sokat befolyásol külföldi eladásokban 😊
multhéten voltam bent egy konzolboltan, kérdezem a szakit, van e esély a fallout 3 magyarfeliratos verziójának megjelenésére valami nagykonzolon, merthát pc-n kijött ugyis... monnya hogy itthon eladnak MAX 500 - 800 darab eredeti Falloutot konzolokra, mig máshol, más országban ez a megjelenési napon megvan 😄 akor kérdem én, mit számit az hogy ithon monnyuk a fél társaság tölt, és nem veszi meg a boltban?
de van még egy eszmefuttatásom, gondolok arra hogy nekem volt pufi psp-m driverhibával. akor most dobjam ki? vagy adjam el gombokért? ha cfw van rajta, ugyan ugy lehet vele játszani, mert relative semmit nem befolyásolt!! hmm?
Azok a címek amire mindenki azt mondja hogy "must have", 300 ezer körüli példányban fogytak az elsõ hónapban. Más konzolon az elsõ NAPON 500 ezer fölött fogy belõlük (pl usákiában NPD adatok alapján).
annyira alacsony az a bizonyos százalék (természetesen nem az itteni fórumlátogatók körérõl beszélek), hogy kb többe kerülne csökkenteni azt a százalékot a sonynak, mint amennyit bukik rajta...
mert amiért a warezosok a "leghangosabbak", attól még nincsenek többen... ott van a nagyon nagyon sok átlagfelhasználó, aki megveszi a maga 2-3 játékát havonta és azzal jól elvan... és nem véletlen hívják õket az átlagnak...
szóval szerintem itt a 2 tábor mikor egymást próbálja "alázni" olyan szintû túlzásokba esik, hogy az már vicces... a végén bárki bármit mond a legjobban a sony jár és a játékfejlesztõk 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki játszadozik Fifa09-el multiplayer módban? Az infrastructure-ra gondolok...
Mert én próbáltam és minden jól megy egy ideig, eljut addig, hogy megvan ellenfél, beállítások, már tölti befele a játékot és olyan 90% környékén behal, megszakad a kapcsolat...
Ilyesmibe szaladt bele valaki?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eladás szempontjából a GoW vagy CC:FF7 is bukás volt, pedig minden varezoló az elsõ lehetséges letöltési napon itt hype-olt, hogy már a nyócadik pályát tolja. Sztem nincs 5 ember itt a fórumon aki megvette õket (és én vagyok 1, már csak 4 másik ember kell)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt még az "Artisjus" is megfejeli (megadóztatja), úgyhogy magasan le**@rom az UMD lemezeket!
.:asChil:.
PSP 2000 Slim fekete – 1 éves, megkímélt, karcmentes kiváló állapotban, töltõvel.
cfw: 5.00 M33-6 (magyar nyelvûvel)
(skype, netrádió, PSP Store, PSP Tube, stb)
mindent visz!! (UMD lemez még nem volt benne)
Extra: SDHC MicroSD-t Memory Stick Pro Duo-ra alakító adapterrel!
Ár, alku nélkül: 40.000 Huf
.:asChil:.