40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • BB7
    Fever-nél nincs tökéletesebb! :D

Amúgy ha már így Pataponozunk itt...
    Melyik kasztot ajánljátok? ERGO: Miből építsem ki a kis csapatom?
  • 5c0rp330n
    kardos típus nincs, gondolom a tatepon-ra gondolsz, ennek lehet kard is, fejsze is a kezében, mondjuk igazán jó kardom sincs még.
    hát, egy próbát megér, kösz a tippet. tökéletes ritmus alatt fever-t értesz, vagy az önmagában nem elég és annál is tökéletesebb kell?
  • PoisonChihuahua
    Hajrá!
  • BB7
    Azóta 1000+1 videót megnéztem YouTube-on!
    És tényleg működik! HomeBrew-et lehet vele elindíttatni! :D
  • PoisonChihuahua
    15k-s fixáron akkor sem vinném el, ha valóban feltörne egy 300x-es PSP-t...
    Ha igaz amit ír, akkor ez egy hasonló lemez lehet, mint anno a GTA: Liberty City Stories, amivel lehetett valamit trükközni (pontosan már nem emlékszem). A másik lehetőség, hogy hazudik és csak reklám kell neki, hogy elvigyék.
  • BB7
    Tény! Csak hát lehetett volna valami nagyobb újítás is! Mind1!

Na most kicsit meg vagyok lőve!
    Mi is ez a PSP GripShift?
    "(psp 3004-es törő lemez)" néven látom Vaterán! :D
  • Prince of Máté
    "Csak szebb a kijelző"
    Mér, mi kell még? Blu ray olvasó?
    Ez pont elég érv, mivel játék közben gondolom a képernyőt nézed...
  • BB7
    Hála az égnek tudom, csak olvastam, hogy még elég instabil! :/
    Amúgy nekem is legfőképp PS1-es gammák futtatására kellene! :D
  • Istencsászár
    a szép kijelző már öngmagában erős érv kell hogy legyen... nekem rajta van a CFW, de csak emulátor és PS1 gamékat futtatok rajta, viszont semmi baja sincs, arra kell csak vigyázni hogy ne merüljön le, vagy ne faggyon ki, de a CFW felrakása 1 perc ha tudod mit kell csinálni
  • BB7
    Kicsit utánanézegettem a dolgoknak és arra jöttem rá, hogy a 3000 semmiben sem jobb a 2000-től, csak:
    -Van benne mikrofon
    -Szebb a kijelző

És itt meg is állhatunk az újdonságokkal mert tökre nem érdekel, hogy lekerekítették a HOME gombot! -.-

Nem mellesleg, akkor hogyan is áll a 3000 feltörése? Egy nagyobb kikapcsolásig működik csak? :D És az is instabilan?
    Lehet, hogy egy 2000-es mellé pártolok, de mi van ha rá egy héttel tökéletes CFW lesz 3000-re?
  • PSPeti
    Nem értem miért félsz az anyagminőségtől!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Általában mindig ezzel az anygaminőséges cuccokkal meg a masszivítással védekeznek a fat tulajok!
    És gondolod a 3000-nek nem u.a. az "anyagminősége" mint a slimnek? Abban sincs fém váz... Azt veszel amit akarsz, meg amit a pénztárcád megenged.(Én konkrétan vagy slimet vagy brite-ot vennék)
  • guppy
    A tipusnál kell kiválasztanod a kardosat, és ha jó az időzitésed megjelenik a "szellem" ami az EGÉSZ sereged védi mind addig migy ki nem esel a tökéletes ritmusból.
  • 5c0rp330n
    na ez állatul néz ki, de ilyet még nem láttam, választani ilyet biztosan nem tudok.. hőst sem lehet csak úgy váltogatni, egy darab hősöd van és kész. legfeljebb testreszabhatod, hogy milyen típusú legyen, milyen felszereléssel, de csak olyat választhatsz amit már megszereztél..
  • Miley Cyrus
    Pspfilez
    Itt nézd meg, valahol asszem levan irva..:)
  • BB7
    Miben jobb?
    Nem tudtok valami táblázatféleséget? Vagy ahol esetleg összehasonlítják az egyes PSP szériákat?
  • Istencsászár
    GOt 76 ezeré? ujgazdagoknak van az...
  • Prince of Máté
    Én a helyedben mindenképpen 3000-et vennék.
  • BB7
    Hát fogtam már nem egyszer Slim-et és az a recsegős műanyag! :O
  • BB7
    Az a baj, hogy elég szar helyzetben vagyok, mert most vennék meg a PSP-m, méghozzá adnának 40K-t érte kézbe! :O
    De én nem bírom ki októberig PSP nélkül! :( Főleg, hogy akkor mire a Go ára lemegy, az kb. karácsony!
  • Prince of Máté
    Add el a PSP-t, és várd meg míg megjelenik a GO, nehogy bánatos legyél, hogy nem azt vetted. (addigra talán teljesen fel lesz törve a 3000)
  • Miley Cyrus
    TeScO
    am ha 100x-et választasz, azisjo csak nézd meg az állapotát gombok(fontos!) karc(a plexin) Wifi stb..
    a 200x 300x eknél is ha használt ugyanezek, az árat is nézd ha használt:))
    ha uj akkor minden rendben.
    az anyagminöség alatt mit értesz?
  • BB7
    Rendelkezem egy elsőszériás PSP modellel, ami CFW-el van ellátva!
    Most jól ki tudnék szállni belőle, de nekem nem a pénz kell, hanem vennék mindenképp egy másik PSPt!

Mit éri meg most venni? [Fontos nekem a CFW futtatási lehetőség]
    PSP100× már újonnan nem kapható!
    PSP200× kapható, de félek az anyagminőségtől!
    PSP300×-nek meg macerás a törése, illetve még nagyon gyerekcipőben jár!
  • guppy

erre a hero-ra gondoltam
  • 5c0rp330n
    jaja. a filmeket nagyon bírtam, és ahogy olvasom, pont az a fő előnye, hogy szorosan össze van kapcsolva az eredeti filmek világával (színészek, hangulat, stb), szinte felfogható Ghostbusters 3-nak is :)
  • Istencsászár
    Szellemírtók:)
  • Istencsászár
    pécés warezpövegeödör topikba majdnem mindenki 8-9 pontosra értékeli, majdnem mindenki ki is játszotta azonnal, kár hpgy ebből a kiadó semmit sem lát, mert senki sem vette meg, na mind1

olyan 8 órát írnak rá, de azt mondják hogy nem olyan könnyű és nem egy ember 10 óránál tartott és még nem volt a végén, szval aki nem rohanós játékod és nem easn kezdi el annak bőven ott van a 8 óra játékidő + konzolon ott a multi és azt hiszem van benne co op is

igényes és minden zegletében Szemmelmírtók feeling, méltó filmadaptáció lett, én is mindenkép beszerzem majd
  • 5c0rp330n
    a pataponnal? :o
    jah, gondolom a ghostbusters-re gondolsz. hamarosan én is beszerzem valamelyik nagygépre, állítólag tényleg nagyon jó, csak nagyon rövid is.
  • vixo
    én xboxomon játszogatok vele és igen szórakoztató játékra sikerült ^^
  • 5c0rp330n
    nemtom melyik pajzsos egységről beszélsz egyrészt, másrészt azzal sztem max a herom sebződne kevésbé, ami önmagában nem elég a győzelemhez..
  • guppy
    Használd azt a heroet amelyiknek iklyen pajazsa van, és akkor ha jól ütöd nem fogsz sebződnni
  • 5c0rp330n
    nem gáz, ps3-ra van :)
    a tipikus multiplatform-port játékok 90%-ával nem lennék képes psp-n játszani, ps3/pc valamelyikére is kijön az összes, ezeken pedig azért nagyobb élmény nyomni. még arra sincs időm, hogy az igazán jó játékok ps3/pc változatával játszak, psp-re végképp nincs időm. exkluzív címek viszont qrvajók vannak psp-re, de azokkal sem tudok végezni. patapon 2-t is nyomom már vagy 15 órája, és közöm nincs a végéhez, minden egyes pályát megcsinálni egy kicseszett kínszenvedés, hihetetlenül nehéz, pedig csak normálon játszok és a közepénél sem lehetek. hiába vagyok végig feverbe, hiába követem a ritmust és csinálok látszólag tökéletes taktikát, és próbálok minnél jobb sereget csinálni, úgy lebasznak általában, hogy hihetetlen. és akkor még van egy rakás igényes exkluzív játék, amit nem vittem végig és jön egy héten belül új Monster Hunter..
  • Miley Cyrus
    Nézd meg!!
    Farkas Szabolcs >[volt egy ilyen iskolatársamxd]< itt keresd meg lentebb...
  • szabikafarkas
    a psp 3000rest kikodoltak? ha igen akkor milyen programmal ??? megkoszonnem
  • Miley Cyrus
    ha nem lesz 'Gb' akkor zsidok..:/
    a transformers meg kialudt mááár:D
  • Prince of Máté
    Kula lett mint az előző.
  • vixo
    transformers: revenge of the fallen full iso 1.63 giga O.O
    az első részhez képest,ami 477mb volt...
    lehet,h csináltak belőle vmi jót,meglessük ^^
  • vixo
    ghostbusters októberben ?
    remélem ^^
  • vixo
    jah,upsz,most néztem,h ez nem is mai hír ^^"
    azt hittem ez a legfrissebb,de ez még annál is régibb,amikor mondták,h mégis lex
  • vixo
    most már teljesen hivatalos: nem lex ghostbusters PSP-re
    ezt nagyon sajnálom,pedig szórakoztató játék lett volna :'(
  • tdu Toyota
    tényleg hoppá :D bocsi akkor neked köszi félre néztem :D