PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Nem az a játék, melyet nagyon vártam, de azért jó lett volna egy kis konzolos verzió! :/
PoisonChihuahua
Istencsászár
ha nem játékra kell akkor egy PDA, azon bármit csinálhatsz, mert arra van kitalálva

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kár h 2x annyiba kerül, amugy igazad van.

NEOreg3
és csak 2x annyiba kerül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha nem játékra kell, akkor inkább egy ipod touch...

PSN: berghold

Nézegetek persze videókat meg a googlet is de ha a youtubon fen van egy videó és totál német vagy kínai vagy angol stb... angolul tudok csak alapfokún!!csak azért kérdezgetek ilyan sokat mert nem ismerem!!Nektek meg azért van egy némelyikõtöknek psp-e és csak tudtok benyomásokat élményeket😄 mondani róla!!

Szerintem inkább nézegessél youtubeot meg googlet, mint hogy hülyeségeket kérdezel.

BTW nem egy élvezet netezni psp-n, kb használhatatlan szinten van a dolog 😄

NEOreg3
mindegyikkel lehet netezni a beépített böngészõnek hála, csak az a baj, mint a képnézegetéssel: tetûlassú az összes PSP-n

msn-ezni meg úgy tudsz, ha felmész az ebuddy mobile honlapjára és ott jelentkezel be

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Netezni lehet a 200x-szérián is??Vagy hogyan mûködik ez pontosan felrakok egy mozzilát és kész<#hehe>msn-megy rajta??

NEOreg3
az összes

Mármint a 300x-as szériáról beszélsz nem?? és a 200x-széria milyen a 300-ashoz képest gyorsabb vagy nem??

NEOreg3
képnézésre eléggé alkalmatlan sajnos, nagyon lassú a drága (fõleg a zoomolás)

mert hátha majd a jövõben lehet majd törni a 300x szériájút is!!😄 vagy ez halott ötlet??Igazából nem nagyon játékra akarnám használni hanem inkább filmet nézni képeket zenét hallgatni de a játék sem lenne baj ha bármilyen futna rajta!!Meg még csak érdeklõdési szinten vok Ti milyent ajánlanátok szinten😄

baaka
Ha te olyan psp-t akarsz venni amit lehet törni(CFW-t lehet rá rakni) akkor mért beszélsz a 300x szériáról????

Meglepõt írok, a piano black csak a színét jelöli xd

Akkor ez a piano balck a 3004-est jelöli nem??bocs,hogy ennyit kérdezõsködök ha egyértelmû is a válasz,csak nem akarok szart venni meg át akarom gondolni az egészet!!.Te milyet ajánlanál 3004-est vagy a régebbi 2004-es verzióút vegyek??Konzolos boltokba ki lehet valahogy ezt a régebbi változatát is csippelni vagy nem nagyon? mert az ujjat vagyis a 3004-est biztos nem lehet azt írtátok!!

Istencsászár
csak fekete van, elvileg majd lesz más szinekben is talán nyáron...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GP2100
OMFG...<#idiota><#wow3>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

nem tudom még milyent veszek jó lenne az új 3004-es de ha nem lehet törni akkor télleg szoppok!!😄 psp slim 3.80-as ez az op rendszerét jelölivagyis a FIRMWARE??

Istencsászár
szörnyû, add is el gyorsan...

ha gagyik a PSP játékok akkor minek neked PSP?

PSP játékonál olcsóbbak nemigen vannak, 3któl lehet kapni a legújabbakat is be lehet szerezni 7-8ért

hello
PSP-3004 csak Piano Black-ben van?? ez alatt azt értem hogy ha valahol csak enyit írnak ki,hogy:psp piano black.Akkor az csak 3004-es lehet vagy lehet korábbi is vagy ez csak a szinét jelöli??
kösz!

Balazs15
én is beszivtam..5.x.x vadonat uj psp és nem lehet törni szal most adhatom el...me sajna elég gagyik a psp játékok..szal 10 ezreket meg nem adok ki éérte..jah psp slim 3.80 as szoftverest vegyé az még flahelhetö..4 felett szopacs 😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Empty
Kipróbáltam! Elég gagyi lett szerintem! <#levele>

Empty
Tölthetõ: DT Carnage USA FULL ISO 541 MB <#taps>

értem!!kösz a tájékoztatást!!<#vigyor3>

NEOreg3
1004 azt csak azt jelenti, hogy 1000-es széria, vagyis Fat

a jelenlegi legfrissebb firmware az 5.XX

1004 ez a firmware-t-takarja az op rendszer frissességét??

NEOreg3
nekem 1004-es Fat van, de már szinte csak zenét hallgatok rajta

Aham értem!!és neked milyen psp-d van??Most nézegettem videókat összehasonlításokat a neten és a 3000-es több színt tud lejátszani...
de drágább is meg nem nagyon lehet feltörni nem tom nálam sajnos egyenlõre még a pénz beszél<#vigyor2> gyûjtögetnem kell még...

NEOreg3
a firmware-t (nevezhetjük a PSP operációs rendszerének) kell feltörni ahhoz, hogy a futtatni tudj rajta akármit is, ami nem hivatalos/eredeti

ha boltban veszel vadonatúj slim-et, akkor nagyon kevés az esélye, hogy olyat kapsz a kezedbe, amit fel lehet törni

Értem, és milyet lenne érdemes vennem??PlayStation Portable slim-re gondoltam!! ahogy néztem a neten ez olyan 35-és 45-ezer ft között mozog persze attól függ hol veszem!!Játék szempontjából ha például letöltök a netrõl egy sima játékot a psp-re és rárakom memóriakártyára az automatikusan lejátsza??Vagy ezt kell feltörni vagy az mit jelent(még elég kezdõ vok😄)kösz a válaszokat és a fáradozást!!

dzsedi
Olvastam egy interjút a Gamespot-on, ahol a játék két producere Matt Vella és Johnny Szary arról beszél,h miben fognak eltérni a játék különbözõ platformokra megjelenõ változatai. Elmondásuk alapján a psp verzióban nagy hangsúlyt fektettek a (Havok) fizika alkalmazására. Eszerint én inkább egy 3d-s játékot tartok valószínüleg.. Valamint a Wii verzió tartalmazni fogja a klasszikus point and click Indiana Jones and the Fate of Atlantis-t is. A linken található képek egyértelmûen a Fate of Atlanitisból valók, mellesleg minden változathoz ugyanezek a képek vannak feltéve. A Gamespot-on megesik, h minden verzióhoz ugyanazt a képet/videót pakolják ki, mert így az ûberfrisseség látszata könnyebben fenntartható (legalábbis statisztikailag milyen jól mutat, h mindenhez van kép, úgyse nézi meg senki csak a saját érdekeltségét).
Szóval még kár lenne barna kódot elrendelni..

Istencsászár
meg erõsebb háttérvilágítás

Istencsászár
a kijelzõt fejlesztették + raktak bele mikrofont

szebb színek, kevesebb tükrözõdés, 0 válaszidõ

NEOreg3
Fat-et (1000-es széria) te boltban már nem kapsz, csak használtan, de az összeset fel lehet törni.

Slim-bõl (2000-es széria) csak azt lehet feltörni (legalább is egy részét), amit használtan veszel, mivel a boltban kaphatóakat jelenleg nem tudják.

A Bright-nak (3000-es széria) jelenleg egyetlen verzióját sem tudják feltörni, ha mégis látnál ilyet az kamu.

hogy mik a különbségek? fejbõl nem tudom az összeset, de fat és slim között: slim véknyabb, könnyebb (cserébe szarabb anyagból), belsõ memóriát megkétszerezték, gyorsabb játékbetöltés UMD-rõl, máshová rakták a hangszórókat, valamivel fényesebb kijelzõ, skype lehetõség

slim és bright között: beépített mikrofon (bár lehet ez már a slimbe is volt), még fényesebb kijelzõ, ????????

hello
Venni szeretnék a közel jövõben psp!!Milyet érdemes venni úgy árban is meg hol lenne érdemes venni????A sima psp és a slim között mi a különbség??

GP2100

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

JAJA, ezek a jatekokat mar akkor nyomtam mikor meg se PSP se DS nem volt meg elmeletben sem... 😊
Istencsászár
Kingdom of Paradise-ról vélemények?

Thx. 😊 remélem.
CaviaR
igen

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kérem legalább most válaszoljatok arra hogy lejátszik e japán illetve amerikai játékokat a psp.
BB7
PSPre point&click? Örülnék neki, tény! SÕT! De... szerintem PSPre nehéz elb@sznák!
Ti hogy játszotok hogy letöltött játékokkal vagy eredetivel?
Melyik a jobb?
Mert lehet hogy kapok holnap és nem szeretném elbaszni azzal hogy lebutítom meg ilyesmi.
Am a psp régió független? Ezt ugy értem hogy ha amerikából rendelek egy játékot azt lejátsza az itthoni psp?
Mert a Bleach Heat the Soul-ról lenne szó.
Az japán is.
Lol az a Fate of Atlantis... kicsit régebbi játék, mellesleg, én örülnék, ha inkább egy normális ilyen point and click kalandjátékot csinálnának, valami 3d csilivili szemét helyett.

Szerintem ott inkabb valami nagyon el lett szurva a kepekkel... Ugyanis azok egy regi Indy jatekbol valok: http://www.scummvm.org/screenshots.php?cat1=0&cat2=3

Hát ez enyhén szólva elég nagy szégyen 😄

vixo
Nah,ettõl aztán ledõltem a székrõl: Indiana Jones PSP Képek
Ezt nem hixem el,h komolyan gondolták,ennyit tudtak kihozni belõle????!!!
Ez még egy DS-n is vicc lenne,nem hogy PSP-n!
Nem hixem el,h ebbõl nem tudták a Wii-s változatot átportolni úgy PSP-re,ahogy a Tenchu-nál megcsinálták...
Hát remélem a többi várt játékom nem jut ilyen sorsra...

t0mmy
nem!
de azért köszönöm a válaszokat...