40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
tihibaby #36940 Szemorvos mikor látott utoljára?
VIII...mondom 8....mondom nyóc!
Ééééérted? -
rnd #36939 Ha ennyire kell, megveszed a store-ból és az 100% végigmegy... -
rnd #36938 Ööö... a store pécéről sőt még psp-ről is tökéletesen használható... -
tihibaby #36937 Én már próbáltam egy-két FFVIII verziót menthetetlenül fagy mind.Előbb vagy utóbb,de inkább előbb.Én is próbáltam már ilyen No freeze verzát,tényleg nem fagyott egy darabig,de mikor jött Sqall és Rinoa táncjelenete,ott aztán nagyon.A többi verza random,de Diablos-nál 100%.
De ha van olyan élő ember aki végigtolta a FFVIII-at psp-én,megköszönném a felvilágosítást milyen verzióval tette,milyen popsloaderrel stb.,vagy milyen trükkhöz folyamodott.PÜ-ben jöhetnek a tippek,előre is köszönöm. -
#36936 én is saját lemezröl csináltam psp-re a ff7-et,de frankon ment (bár nem emlékszem hogy használtam volna a kezdö summon-okat sokszor),de még a legelsö konvertáló verzioval csináltam meg,és a régi 3.xy akárhányas FW-vel..
Amire kiváncsi lennék hogy a crono cross-ból van-e már müködö verzió,mer az sajn egy ponton tul nem megy -
#36935 Napláne! Majd megkérem valamék nagy storevadászt, hogy töltse fel nekem a saját PS3-mán, én meg fizetem az árát neki (ezért nem nyitok accot, még PS3-mam sincs). -
rnd #36934 A japán store-on is lehet minden gond nélkül... -
sasamadár #36933 Az amerikai store-on is van FF7, és ott még fizetni is tudsz. -
#36932 Én a saját régi, gyári, PAL-os, fekete CD-imet konvertálgatom. Sajna ezekkel a PAL-os verzákkal állítólag tudnak ám lenni gondok. :( -
#36931 Nem volt gondom nekem sem, jó sok órán át... aztán tessék.
Viszont FF8-ból és XI.-ből van verza, ami garantáltan letolható PSP-n, mert no freeze. -
#36930 Jah és elvileg FF7 van asszem japó store-on is, ha mást nem, letöltetem valakivel onnan, nem olyan drága. Viszont FF8, meg FF9 nincs fent, így azt kénytelen vagy a gyári PS1 lemezeidről áttölteni valahogy.
Az viszont szopacs, ha japó store-on nem tudok fizetni és/vagy nem megy az eu gépemmel... :((( -
#36929 Asszem 5.03 m33.
Még nem idéztem Shiva-t és nem jutottam el azon helyekre, amiket említesz. Azt már észrevettem, hogy a fire materia csúnya dolgokat generál, de egyelőre csak Aerith-tel nyomultunk vissza Tifa-ért. Szal. ez még nagyon az eleje. Ha szénné fagy valahol majd mindig és kikerülhetetlenül, akkor várok (vagy nyomom PS1-en, lassan visszakapom). De amúgy igaz, hogy nem mind1 mivel konvertálod a gyári lemezeidet. Én is szoptam elején régebbi szoftokkal, de nagyon.
Leszarom. Ha nem jó PS1 emunak, akkor nyomom a sima gyári UMD-s cumókat, holnap megyek a Zsándárké, meg a Valyrie Profile-ért Goblin úrhoz. -
#36928 Nem értem.
Nem értem, hogy alszol el nyugodtan FFVII.-re amikor PSP-n, amikor megidézel egy Shiva-t és kockára fagy a cucc, vagy amikor elérsz Forgotten Capital-ba Bugenhagen-el és nem sokkal később van egy átvezető, ott szépen megy a zene+hang, a kép fekete és szevasz.
Milyen CFW-d van rajta, hogy neked semmi gondod? Meg különben is!? :-/ -
#36927 Mármegmostvettem aranyárban! Eddig kiegekkel közel 60k-ba fáj nekem és zsírúj. Ennyit nem kapnék érte ugye már...
Viszont így meg Final Fantasy 7-re alszom el minden nap. :D -
#36926 Nem 1xűbb valami warezoskecsegének eladni a gépet, mert az úgyse használ UMD-ket és venni egy szűz új töretlen csodát?! -
Keti #36925 Érdeklődnék hogy a hivatalos 3.05 szoftver szerintetek törhető-e? A psp 2007-es vétel. Ha igen, akkor ezt követően az umd olvasót egyáltalán lehet-e majd használni (a megvett játékok miatt), vagy felejthető. Jelenleg az umd olvasó hol működik, hol nem. Változékonyabb mint az időjárás. Elvittük szervizbe, ott kicserélték az umd olvasót, majd hazahozatal után megint nem olvassa a lemezt. Újból vissza, ott a szemünk láttára működött. Hazahozatal után pedig újból nem olvassa a lemezt. Most elvittük másik szervizbe, de szint ugyanaz, már tiszta hülyének néznek. Megnéztem a megvett játékok méretét iso fájlba, s bizony nem kevés. Azokat hajlandó beolvasni, amelyeknek a fájl méretei picik. De a gyerekek kedvencei bizony nem a kis progik. Ezért gondolkodom, hogy feltöretem a gépet. -
#36924 afene nem akarod inkább eladni ?? -
#36923 hát jah. én mondjuk billentyűzeten kezdtem gh3-al, aztán most ps3/world tour-nál vagyok, ez a gitár jó pc-hez is frets on fire-höz :)
tényleg hatalmas a különbség amúgy, kell az a gitár hozzá.. -
#36922 Az a bajom a RB-el, hogy pont a lényeg maradt ki.
Amikor PS2-ön paddal kipróbáltam a Guitar Hero-t nem sokat éreztem... nyomkodtam a gombokat, mentek a csíkok, jó volt a zene. Nem taglózott le.
Aztán valamiért rám jött, hogy egyszer élünk, veszek egy gitárt mellé, megnézem azzal. Azóta már XBOX-ra is 3 GH-t vettem...
Ennyit jelent a megfelelő irányítás. RB PSP-n pontosan emiatt felejtős nálam. -
#36921 Rock Band igazából nem olyan rossz, külön kontroller nélkül nyilvánvaló volt, hogy akármilyen is lesz, csak a hc gh/rockband fanoknak fog tetszeni. a számok igazából elég jók benne sztem. ez az "egyszerrejátszol4hangszerenésösszevisszaváltogatod" stílus nekem sem jön be, ha többször mellényomsz mint néhányszor, akkor hirtelen minden hangszer leáll és nagyon nehéz visszahozni őket, az irányítást megszokni mellé pedig szintén nem egy egyszerű dolog. hozzá lehet talán szokni, de ez így nekem sem bejövős különösebben. mind1, tényleg van pont elég cím mellette :) -
#36920 Beszállnék azzal, hogy 4 magos gépem, 1 GB-os VGA-m, 4 GB ramom, Raid0-val, 24"-os monitor hever az asztalomon, meg egy gamer noti is akad polcon.
Mégis az a nagy helyzet, hogy az utolsó 3 játék amit végigvittem a köv.:
God of War /PSP/
Indiana Jones Staff of kings /PSP/
Final Fantasy Crysis Core /PSP/ -ez még folyamatban.
Továbbá folyamatosan játszok a Fading Shadows, Patapon, Locoroco és Space Invaders Extreme címekkel /mind PSP cím!/.
Nehéz megmagyaráznom magamnak is. Talán annyi, hogy hulla fáradtan meló után, remek érzés, hogy kb. 5 mp alatt már tölti a játékállásom a masina, ráadásul a gyakori villámlásoktól is független a gaming élmény, hiszen jól elvan akksiról.
No meg az is tény, hogy remekül szórakozom közben.
Mondjuk a Rock Band PSP számomra iszonyú nagy csalódás.
-
#36919 Ezaz -
#36918 Bőven. De akinek ez nem elég, az nyomhat rajta PSX-es cuccokat is. Annyi jRPG van PSP-re, meg PSX-re, hogy az elkövetkező életedben is nyomhatod!!! :D
Hétvége óta én is bódog radiant red PSP 3000 tulaj vagyok ám, szal. majd többet nézek rátok eztán... -
#36917 nem is átiratokkal kell játszani rajta, van rá igényes cím éppen elég.
pl Patapon 2-t most fejeztem be, simán 30+ óra volt. -
#36916 én nem vennék mégegyszer psp-t, amióta megvan, mp3 és filmnézésre van. sok retek gém, meg átirat nem jött be.
most 3 éves a masinám... de nem adom el, marad arra, aminek eddig. -
#36915 Thx a válaszokat. várok hát ha lemegy 2000 és 3000 nek az ára ha jön a psp go.ja és akkor maradok a törtnél mert ha multi megy akkor minden ok. -
#36914 Én szerintem Érdemes venni 1et mer nagyon hasznos kis gép. én pl ha utazok akkor szoktam filmet nézni rajta. netezés se rossz gondolom bár nem tudtam soha kipróbálni mer nincs wifim egyenlőre -
#36913 mondjuk én is, gyorsaságban az azért jóval gyorsabb és sokkal kevesebb "megtelt a memória" üzenettel találkozok ott. flash-t mondjuk szinte semmilyen szinten nem visz, de ahogy a psp viszi, az sem sokkal jobb annál. -
amdrula #36912 Én 1000× inkább netezek a Nokia e51-e, mint a PSPvel...
-
#36911 ez igaz. de a szamitogepet meg igy se mulja felul, sot... -
#36910 Szvsz sokkal alkalmasabb netezésre mint N-series mobilon, vagy NDS-en netezni. Már csak a kijelző mérete, meg a "navigomb" is ugye barátibb... -
#36909 Látom nem esett le, hogy én is irónikusan fogalmaztam. ;) -
#36908 A PSP nem igazán netezésre való, maximum hogy megnézd rajta néha az e-maileidet, meg persze multizásra. Magyarul rohadt lassú... :P
Feltört PSPn ugyanúgy van internet, multi, meg minden.
Általában úgy szokott lenni, ha jön az új termék, a régebbi olcsóbb lesz :) -
#36907 Hello mindenkinek!Akkarok venni egy psp és nem akkarom elkapkodni a vársálást!Kérnék tőletek pár tanácsot.Wi-Fi van a lakásba igy lehetne netezni a pspvel a kérdésem az lenne hogy törtel ugyan ugy lehetne netezni és játszani a neten?másik az hogy várjak-e a vásárlásal mert jön az uj psp(go), és ha most vennék pspt sokat bukok majd rajta mert a régi verziónak esni fog az ára. -
#36906 1.rossz a kábel
2. rossz a PSP-d USB bemenete
Más nem lehet, fel kellene ismernie a gépednek automatikusan.
-
rnd #36905 A gépen az USB port él? Kábel jó? Bizti hogy a psp-n is USB módban vagy? Esetleg más meghajtóval nem ütközik? (pölö mindenképp F: akar lenni, de F: már van) -
#36904 de ramegyek es akkor sem tortenik semmi a gepemen -
#36903 system/usb mode. ramesz majd X. -
#36902 tudom h huje kerdes de a gepem miert nem ismeri fel a PSP-t?
minden bennt van(a memory card es az usb kabel is)
kosz a valaszotokat -
rnd #36901 Nekem ugyan nem... tőlem az összes varez beszarhat örökre...