40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • öregharcsa
    mivel a topik bannere alatt qwa nagy piros betűkkel díszeleg a "legújabb custom firmware felirat" nem hiszem, hogy ez marha nagy gondot okozna....akkor azt is törölni kellene meg az összes máshová mutató linket elvégre ez itt egy "burokban született" warezmentes topik.....muhahaha....
  • PoisonChihuahua
    "remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekből osztottam meg!"
    Sose feledjétek srácok, a warez közös érdekünk!!!
  • OptimusPrime
    Hű, kicsit faramuci lett a megoldás, de működik, háta más is hasznát veszi! :)

1. Mindent fájlt és mappát letöröltem a MS-ről (nem formatáltam!).
    2. h.bin és egy PSP mappát létrehoztam a teljesen üres kártyán, és a PSP mappába egy PHOTO mappát amibe a HEN mappát egy az egyben átmásoltam, az 5 gif-et és az 1 tiff-et.
    3. Bekapcsolás után visszaállítottam a gyári beállításokat.
    4. Újraindulás után OFF-ra tettem az UMD funkciókat.
    5. Beléptem a PHOTO-k közé, azonnal újraindult a PSP és be lett töltve a HEN.
    6. A Windows-os rész ezután a szokásos, USB-módban a PSP és az Installer futtatása.
    7. Elégedetten ülök! :)))

Hát remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekből osztottam meg! :))
    Üdv!
  • OptimusPrime
    Igen, 3001 ha kell pontosan!
  • OptimusPrime
    Sajnos nem segít! :(
  • tdu Toyota
    psp 3000?
  • guppy
    Szedd ki az aksik majd rakd visza.-1 próbát megér
  • OptimusPrime
    Ezt a szívást.., lekapcsolt a PSP-m, HEN-nek persze annyi, most meg kábé 40x próbáltam meg ugyanúgy, ahogy eddig de már nem indul, az összes Youtube videót megnéztem, ami ezzel foglalkozik, lépéről-lépésre ugyanazt a csinálom és mégis fagyás a vége... Valaki tud segíteni?
  • PoisonChihuahua
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=36714]#36714[/URL]
  • PoisonChihuahua
    "elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll"
    Össze-vissza beszélsz, tudod egyáltalán mit jelent a flash, meg a CFW?
  • tdu Toyota
    igen ez meg találtam én is de nem írtál aról hogy elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll
  • baaka
    Furcsa én találtam:ITT!!
  • PoisonChihuahua
    Talán valami warez-fórumon érdeklődj.
  • tdu Toyota
    egy szó sincs eről
  • baaka
    Olvasd már el az amit írtak lejjebb és rájössz!!
  • 5c0rp330n
    mindenki. aki vak.
  • tdu Toyota
    nah akkor a psp 3000-nek a flashje jó? ha letöltök egy CUSTOM FIRMWAREt akkor nem száll el a flash vagy semmi hack után?
  • rnd
    Fogj egy olyan "szánalmasan ronda screenshotot", rakd át a psp-dre, vegyél elő egy fényképezőgépet, fényképezd le, rakd fel ide a fórumba és mindenki hasra lesz esve hogy milyen szuper minőségű...
  • maffioso
    nem akartam ilyen egyenes lenni de neked adok igazat
  • maffioso
    nem értem bazki mérnem tudtok elhinni semmit, egyáltalán nem biztos h olyna szép lesz de az amit ingamenek irtok szintén nem biztos majd ha kijön kiderül, de mindn2 lehetséges, nem kell szűken látni a dolgokat
  • 5c0rp330n
    milyen különbséget látok?
    egyszerűbb, ha azt mondom, hogy miben látok hasonlóságot: a hud-ban. kb ennyi. ha te hitelesebbnek tartasz néhány szánalmasan ronda "screenshotot", mint több felvett videót, amin élőben játszanak a játékkal (vagy ugyanolyannak látod a 2t), akkor vagy a fejeddel, vagy a szemeddel vannak problémák.
    ami lehetséges, ahogy írtam is, hogy a "screenshotok", amik biztosan nem a végleges ingame játékból vannak, valami fejlesztői környezetben futnak, nagyjából minden grafikai effekt nélkül.
  • PoisonChihuahua
    3 éve van PSP-m, a jelenlegi ráadásul a második gép.
    Nem kötözködni "járok át", de te milyen különbséget látsz? Még a HUD is ugyanolyan, ergó onnan vannak a képek. Egyedül a kocsi-tükröződést hiányolom a képekről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A személyeskedést hanyagoljad légyszives! Ha nem tudsz a tárgyhoz értelmesen hozzászólni akkor inkább ne tedd! THX
  • 5c0rp330n
    egyébként van psp-d, vagy csak xbot pisti módra átjársz kötözködni a nagyok topicjába?
  • 5c0rp330n
    aha. ok. szemésznél mikor jártál utoljára?
  • Verseghy
    Nem voltam hétfő óta, történt valami?:D
  • Istencsászár
    ez a hud annyi szar, hogy ennél nehezebb lenne irritálóbbat csinálni 2009 végén egy autós játékba... még a DOSos korszakba elment
  • Istencsászár
    én nagyon is látom, ez nem is tetszik benne, rettentő recés és zizi sajnos...
  • PoisonChihuahua
    A videóidban ugyanezt látni.
  • 5c0rp330n
    te direkt nem látod a videókat, amiket linkeltem?
  • Tinman #36871
    Ez meg a mellbevágó igazság...
  • rnd
    Ha neked az a 20Mb/s annyira fontos hogy több mint dupla árat fizess érte...
  • PoisonChihuahua
    Ingame screenshot:

• PoisonChihuahua
    Ez már a második fórum ahol az új GT-s képek kapcsán megy a valódi, nem valódi vita.
    Utoljára mondom a képek FOTÓMÓD-ból vannak és NEM ingame. Aki meg nincs tisztában a GT fotómód és az ingame szavak jelentésével annak itt a link...
  • Tinman #36867
    Ha nem látjátok a !RECÉKET!, akkor talán el kellene indítani a GoW-ot és megnézni...
    Meg összevetni a FÉK shootokkal a GT-val.
  • fikoo
    Egy fél évig PSP mentes voltam, mert meghalt a fake memkarim, és most jutottam el odáig hogy tudtam venni egy másik fake-et

Látom Dark Alex oldala fórumizálódott, (nemtudom hogymondják) és nemzetköziről spanyolra vagy mire váltott.

Az M33 firmwarek eltűntek, mostmár GEN-A és társai vannak?

• Prince of Máté
  • Istencsászár
  • Istencsászár

• 5c0rp330n
    ez aztán szerencsés screenshot a gow-ból, egy tudatlan segget még be is lehetne etetni vele, hogy tényleg szarul néz ki. mégcsak a felbontása sem stimmel, a kép minősége is botrányos, gyakotrlatilag semmit nem látni belőle. a gow hasonló szintűen qrvajó, mint amilyennek az új gt ígérkezik.
    az új gt screenshotok amúgy photo mode-ból vannak.
  • 5c0rp330n
    mégegy fake videó