40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36900 mivel a topik bannere alatt qwa nagy piros betűkkel díszeleg a "legújabb custom firmware felirat" nem hiszem, hogy ez marha nagy gondot okozna....akkor azt is törölni kellene meg az összes máshová mutató linket elvégre ez itt egy "burokban született" warezmentes topik.....muhahaha.... -
#36899 "remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekből osztottam meg!"
Sose feledjétek srácok, a warez közös érdekünk!!! -
#36898 Hű, kicsit faramuci lett a megoldás, de működik, háta más is hasznát veszi! :)
1. Mindent fájlt és mappát letöröltem a MS-ről (nem formatáltam!).
2. h.bin és egy PSP mappát létrehoztam a teljesen üres kártyán, és a PSP mappába egy PHOTO mappát amibe a HEN mappát egy az egyben átmásoltam, az 5 gif-et és az 1 tiff-et.
3. Bekapcsolás után visszaállítottam a gyári beállításokat.
4. Újraindulás után OFF-ra tettem az UMD funkciókat.
5. Beléptem a PHOTO-k közé, azonnal újraindult a PSP és be lett töltve a HEN.
6. A Windows-os rész ezután a szokásos, USB-módban a PSP és az Installer futtatása.
7. Elégedetten ülök! :)))
Hát remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekből osztottam meg! :))
Üdv! -
#36897 Igen, 3001 ha kell pontosan! -
#36896 Sajnos nem segít! :( -
#36895 psp 3000? -
guppy #36894 Szedd ki az aksik majd rakd visza.-1 próbát megér -
#36893 Ezt a szívást.., lekapcsolt a PSP-m, HEN-nek persze annyi, most meg kábé 40x próbáltam meg ugyanúgy, ahogy eddig de már nem indul, az összes Youtube videót megnéztem, ami ezzel foglalkozik, lépéről-lépésre ugyanazt a csinálom és mégis fagyás a vége... Valaki tud segíteni? -
#36892 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=36714]#36714[/URL] -
#36891 "elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll"
Össze-vissza beszélsz, tudod egyáltalán mit jelent a flash, meg a CFW? -
#36890 igen ez meg találtam én is de nem írtál aról hogy elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll -
#36889 Furcsa én találtam:ITT!! -
#36888 Talán valami warez-fórumon érdeklődj. -
#36887 egy szó sincs eről -
#36886 Olvasd már el az amit írtak lejjebb és rájössz!! -
#36885 mindenki. aki vak. -
#36884 nah akkor a psp 3000-nek a flashje jó? ha letöltök egy CUSTOM FIRMWAREt akkor nem száll el a flash vagy semmi hack után? -
rnd #36883 Fogj egy olyan "szánalmasan ronda screenshotot", rakd át a psp-dre, vegyél elő egy fényképezőgépet, fényképezd le, rakd fel ide a fórumba és mindenki hasra lesz esve hogy milyen szuper minőségű... -
#36882 nem akartam ilyen egyenes lenni de neked adok igazat -
#36881 nem értem bazki mérnem tudtok elhinni semmit, egyáltalán nem biztos h olyna szép lesz de az amit ingamenek irtok szintén nem biztos majd ha kijön kiderül, de mindn2 lehetséges, nem kell szűken látni a dolgokat -
#36880 milyen különbséget látok?
egyszerűbb, ha azt mondom, hogy miben látok hasonlóságot: a hud-ban. kb ennyi. ha te hitelesebbnek tartasz néhány szánalmasan ronda "screenshotot", mint több felvett videót, amin élőben játszanak a játékkal (vagy ugyanolyannak látod a 2t), akkor vagy a fejeddel, vagy a szemeddel vannak problémák.
ami lehetséges, ahogy írtam is, hogy a "screenshotok", amik biztosan nem a végleges ingame játékból vannak, valami fejlesztői környezetben futnak, nagyjából minden grafikai effekt nélkül. -
#36879 3 éve van PSP-m, a jelenlegi ráadásul a második gép.
Nem kötözködni "járok át", de te milyen különbséget látsz? Még a HUD is ugyanolyan, ergó onnan vannak a képek. Egyedül a kocsi-tükröződést hiányolom a képekről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A személyeskedést hanyagoljad légyszives! Ha nem tudsz a tárgyhoz értelmesen hozzászólni akkor inkább ne tedd! THX -
#36878 egyébként van psp-d, vagy csak xbot pisti módra átjársz kötözködni a nagyok topicjába? -
#36877 aha. ok. szemésznél mikor jártál utoljára? -
Verseghy #36876 Nem voltam hétfő óta, történt valami?:D -
#36875 ez a hud annyi szar, hogy ennél nehezebb lenne irritálóbbat csinálni 2009 végén egy autós játékba... még a DOSos korszakba elment -
#36874 én nagyon is látom, ez nem is tetszik benne, rettentő recés és zizi sajnos... -
#36873 A videóidban ugyanezt látni. -
#36872 te direkt nem látod a videókat, amiket linkeltem? -
#36871 Ez meg a mellbevágó igazság... -
rnd #36870 Ha neked az a 20Mb/s annyira fontos hogy több mint dupla árat fizess érte... -
#36869 Ingame screenshot:
-
#36868 Ez már a második fórum ahol az új GT-s képek kapcsán megy a valódi, nem valódi vita.
Utoljára mondom a képek FOTÓMÓD-ból vannak és NEM ingame. Aki meg nincs tisztában a GT fotómód és az ingame szavak jelentésével annak itt a link... -
#36867 Ha nem látjátok a !RECÉKET!, akkor talán el kellene indítani a GoW-ot és megnézni...
Meg összevetni a FÉK shootokkal a GT-val. -
#36866 Egy fél évig PSP mentes voltam, mert meghalt a fake memkarim, és most jutottam el odáig hogy tudtam venni egy másik fake-et
Látom Dark Alex oldala fórumizálódott, (nemtudom hogymondják) és nemzetköziről spanyolra vagy mire váltott.
Az M33 firmwarek eltűntek, mostmár GEN-A és társai vannak?
-
#36865 -
#36864 -
-
#36862 ez aztán szerencsés screenshot a gow-ból, egy tudatlan segget még be is lehetne etetni vele, hogy tényleg szarul néz ki. mégcsak a felbontása sem stimmel, a kép minősége is botrányos, gyakotrlatilag semmit nem látni belőle. a gow hasonló szintűen qrvajó, mint amilyennek az új gt ígérkezik.
az új gt screenshotok amúgy photo mode-ból vannak. -
#36861 mégegy fake videó