PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként sztem dobozról meg nem mondja senki hogy milyen alaplap, max találgatni lehet. Megnéztem: semmiféle gyártási infó (évjárat, sorozatszám) nincs a dobozon.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet-e állpítani az alaplap típusát a bontatlan dobozról.
Ha nem, akkor a segítségeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen fw-hez milyen alaplapja van...
Vagy csak egyszerûen tudtok-e róla, hogy az öthetvenhatnál megéri-e megvenni 40ért a gépet?!
Megkérnék mindenkit, hogy csak olyan emberek válaszoljanak (akár privtban), akik nem jópofizni, vagy csak a fórumban írt üzeneteinek számát akarja növelni...
Köszönöm
Eddigi psp játékaik: Shrek the Third, Over the Hedge, The Lord of The Rings: Tactics, Call of Duty: Roads to Victory.
Persze ez nem jelenti azt, h rossz portolásra kell számítanunk.. elvégre a fenti címek eleve halálra voltak ítélve (szvsz). Mondjuk ha a Raven, ReadyatDawn, Capcom vagy valamelyik másik kedvencem hegesztené ezt a változatot is akkor nyugodtabban várnám.
De ha már itt tartunk a jatekcsere.hu-t se nézzétek meg mert szép kis férget fogsz kapni( 2-t is)!!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Remélem Deadpool-ból is csinálnak majd egy filmet,ugyanígy Ryan Reynolds fõszereplésével,nagyon jól hozta a figurát 😄
Azért köszi...
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagy ez is kamu?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
sajnos én sem tudok tenni semmit...ASS-ról senki sem tud infot adni, teljességgel elérhetetlen..
az oldal mysql hibával elszáll..valószínûleg valaki belenyúlt a fórum részébe(nem most fordulna elõ elõször) így teljesen meg van bénítva az oldal..javaslom egy új FAQ beszerzését, mert én nem tudok bejutni az oldalra mivel csak az alapítónak van hozzá joga...az admin jog kevés hozzá!
sajnos ennyi volt a PSPFILEZ!
(legalábbis egyelõre úgy néz ki)
köszönjük mindenkinek hogy látogattátok az oldalt!
ha valami változna itt kiírom...
üdv
öregharcsa
http://pspfilez.extra.hu/
Azért én örülnék neki, ha a megjelenõ játékok 90%-a nem jrpg vagy filmadaptáció lenne... 😄 Szerencsére azért jön néhány jónak ígérkezõ játék, mint pl. Motorstorm, LBP, Silent Hill, stb.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Még a Transformers 2.része is érdekes lex,bár az 1.részét nagyon elrontották
:S
még érdekesnek találom a G.I. Joe: The Rise of Cobra -- The Game -et,de ahhoz sem fûzök túl sok reményt,majd meglátjuk
és még nagyon nagyon odébb de legalább még idén pár ígéretes gamma: MotorStorm: Arctic Edge,Martial Arts Capoeira ,LittleBigPlanet Portable ,Indiana Jones and the Staff of Kings, Rock Band Unplugged, Assassin's Creed Portable, Devil May Cry Series
Marvel: Ultimate Alliance 2 , Silent Hill: Shattered Memories , Army of Two: The 40th Day
2009 még sem lex látszólag olyan rossz év psp játékok megjelenése terén,mint amilyennek hittük. ^_^
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Én most szeretnék beruházni egy PSP-re de nagyon kezdõ vagyok ezen a téren. PS2-m van ahhoz értek is, de a PSP-hez nem igazán. Leírná valaki hogy melyiket érdemesebb venni? Fat vagy Slim, melyiken szebb a kép, mert hallottam hogy az új Slim-nek még rosszabb lett, pedig az volt a cél hogy fejlesszék a kijelzõt. Melyik Firmware a legstabilabb, stb., stb. Nagyon megköszönném!<#worship>#worship>
bár ez egy kicsit aggasztó, harc nélkül?
"Az új epizód valójában az elsõ rész újragondolása lesz: az alaphelyzet marad az eredeti, vagyis Harry Mason eltûnt kislánya után fog kutatni Silent Hill városában, ám a játékmenetet és a sztorit illetõen számos csavarra kell számítanunk - a harc például teljes egészében mellõzve lesz a játékban, így a menekülésen, na meg persze a rejtvények megoldásán lesz a hangsúly."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Ha játszani, venni boltban játékokat, akkor azt érdemes venni, de ha nem szeretnél, akkor itt kaphatsz feltörhetõ PSP-t! 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A fenti linkek nem nagyon akarnak mûxeni, van valahol valami más?
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.