PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Ma már annyira össze vissza vannak, hogy azt te a dobozról az életben nem mondod meg tutira, hogy mi van benne, max csak úgy ha szétkapod a gépet. Vannak "táblázatok" a neten, hogy a dobozon különféle számokból, betûkbõl lehet következtetni az alaplap típusára, de ez sem szentírás. 😞 Ez van.
Csak nem te vagy az sg.hu üzemeltetõje hogy megmondod ki írhat ide és mit?

Egyébként sztem dobozról meg nem mondja senki hogy milyen alaplap, max találgatni lehet. Megnéztem: semmiféle gyártási infó (évjárat, sorozatszám) nincs a dobozon.
t0mmy
sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet-e állpítani az alaplap típusát a bontatlan dobozról.
Ha nem, akkor a segítségeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen fw-hez milyen alaplapja van...

Vagy csak egyszerûen tudtok-e róla, hogy az öthetvenhatnál megéri-e megvenni 40ért a gépet?!

Megkérnék mindenkit, hogy csak olyan emberek válaszoljanak (akár privtban), akik nem jópofizni, vagy csak a fórumban írt üzeneteinek számát akarja növelni...

Köszönöm

dzsedi
Az Fps-ek annyira nem jönnek be nekem pspn, és nem vagyok gyûrûk ura fan sem, de mint írtam ez csak személyes vélemény. Igazából a sok film adoptáció miatt húztam a számat. De ki tudja.. talán most olyat dobnak, ami nekem is bejövõs. úgy legyen.

vixo
A Callof Duty-ról én is jókat hallottam,bár még nem játszottam vele,annyira nem vonzott psp-n az fps,viszont a LotR:tactics nekem bejött,jól elvoltam vele.

flamerPUG
azér a Callof Duty elég jol sikerült 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

dzsedi
Ha már a Wolverine témánál tartunk. Megnéztem ki fogja elkövetni a psp verziót, hát nem más mint az Amaze Entertainment. Eddig nem tettek le sok mindent az asztalra. Javarészt film adoptációk köthetõk a gárda munkásságához. Ezek után nem meglepõ, hogy a legmagasabb pontszámot elért játékuk is csak 7,3-at ért el (Lego STAR Wars II GBA/DS).
Eddigi psp játékaik: Shrek the Third, Over the Hedge, The Lord of The Rings: Tactics, Call of Duty: Roads to Victory.
Persze ez nem jelenti azt, h rossz portolásra kell számítanunk.. elvégre a fenti címek eleve halálra voltak ítélve (szvsz). Mondjuk ha a Raven, ReadyatDawn, Capcom vagy valamelyik másik kedvencem hegesztené ezt a változatot is akkor nyugodtabban várnám.

vixo
Nem a kész verziót néztem meg,hanem a workpint-es verziót néztem végig,pont ezért mondtam azt,h azért még a kész verziót is meg fogom nézni,mert igaz,h a workpintesbõl hiányzott jó néhány effekt,meg látszottak a kábelek és hasonló apróságok,de így is végig lehetett nézni és érdekes volt látni,h hogy készült és a kéx filmet is már nagyon várom 😊

miért ne?
De ha már itt tartunk a jatekcsere.hu-t se nézzétek meg mert szép kis férget fogsz kapni( 2-t is)!!
Remélem nem kamu - majd meglátjuk

!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt

Gideon Wieth
kész verziót hol nézted meg ? még nincs a mozikban.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

vixo
Hát én végig néztem ^^',de természetesen megnézem a kész verziót is, nekem nagyon bejött,legjobb képregény adaptáció,már naon várom magát a játékot is,xboxon és psp-n is nyomni fogom szerintem 😄
Remélem Deadpool-ból is csinálnak majd egy filmet,ugyanígy Ryan Reynolds fõszereplésével,nagyon jól hozta a figurát 😄

<#zavart2>

Azért köszi...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

NEOreg3
a legújabb hír is 266 napos... abban is azt nyilatkozza az ember, hogy a GT5 után jelenhetne meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hmm... Ez a hír csak nekem új?
Vagy ez is kamu?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

dzsedi
A Terminator salvation-t nem is tudtam, h kiadják psp-re is (bár most megnéztem és talán csak elektromos fogkefére nem jelenik meg<#idiota> ). A Wolverin-t én is várom, csak attól félek, h késni fog a psp-s megjelenés minden multiplatform címnél (ahogy azt megszokhattuk). Devil may cry series??? na erre is kíváncsi leszek.

Gideon Wieth
X-men origins! Nah az kurva jo film lesz. Leszedtem a kilopott verziót és belenéztem. Ajánlom mindenkinek de csak a film megnézése után nézze meg ezt. Mivel itt lehet látni milyen technikákkal dolgoznak 😄 nem néztem végig, de van ami nagyon tetszett benne 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
õszintén én a beéptített mikrofonon kivül mást nem vettem nagyon észre. Hugaimnak 3000es van nekem 2000 semmi egetrengetõ különbség...

R.I.P. <#rinya>

öregharcsa
hello!

sajnos én sem tudok tenni semmit...ASS-ról senki sem tud infot adni, teljességgel elérhetetlen..
az oldal mysql hibával elszáll..valószínûleg valaki belenyúlt a fórum részébe(nem most fordulna elõ elõször) így teljesen meg van bénítva az oldal..javaslom egy új FAQ beszerzését, mert én nem tudok bejutni az oldalra mivel csak az alapítónak van hozzá joga...az admin jog kevés hozzá!

sajnos ennyi volt a PSPFILEZ!
(legalábbis egyelõre úgy néz ki)

köszönjük mindenkinek hogy látogattátok az oldalt!

ha valami változna itt kiírom...

üdv

öregharcsa

http://pspfilez.extra.hu/

GP2100
"2009 még sem lex látszólag olyan rossz év psp játékok megjelenése terén,mint amilyennek hittük"

Azért én örülnék neki, ha a megjelenõ játékok 90%-a nem jrpg vagy filmadaptáció lenne... 😄 Szerencsére azért jön néhány jónak ígérkezõ játék, mint pl. Motorstorm, LBP, Silent Hill, stb.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

ricska
oks, köszi a tanácsot!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

vixo
már "csak" 23 nap és megjelenik az X-men Origins:Wolverine gamma és tudom az még jóval odébb van,de júniusban meg jön a Terminator.Nagyon várom már ezt a 2 gammát,remélem nem lex csalódás egyik sem,az x-men-bõl már van jó néhány videó fent neten a 360as változatról egész pofásnak néz ki,remélhetõleg psp-re sem fogják elrontani.

Még a Transformers 2.része is érdekes lex,bár az 1.részét nagyon elrontották
:S

még érdekesnek találom a G.I. Joe: The Rise of Cobra -- The Game -et,de ahhoz sem fûzök túl sok reményt,majd meglátjuk

és még nagyon nagyon odébb de legalább még idén pár ígéretes gamma: MotorStorm: Arctic Edge,Martial Arts Capoeira ,LittleBigPlanet Portable ,Indiana Jones and the Staff of Kings, Rock Band Unplugged, Assassin's Creed Portable, Devil May Cry Series

Marvel: Ultimate Alliance 2 , Silent Hill: Shattered Memories , Army of Two: The 40th Day

2009 még sem lex látszólag olyan rossz év psp játékok megjelenése terén,mint amilyennek hittük. ^_^

A 2000-esnél sem mindegy melyiket veszed meg, mert az újabbakat ugyancsak nem lehet még flash-eltetni. Nézz utána rendesen vásárlás elõtt.

ricska
Hát az a helyzet hogy jelenleg nem igazán engedhetem meg hogy 3000 vegyek, de még ismerõsöm sincs akitõl kérhetnék játékokat. Szóval most a 2000 gondolkozom. Utánanéztem, vannak benne újítások pl.: kijelzõ, video kimenet.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Gideon Wieth
Csatlakozom, ha meg engedheted magadnak akkor 3000 bár a flashnak több jó elõnye is van. PS1es játékok homebrew progik stb... de mellesleg mind1 😊

ricska
Köszi a választ! Még valaki valamit tudna mondani?

Nekem az új 3000-res modell van, szerintem semmi gond nincs a kijelzõjével. Azt nem tudom, hogy a régebbieknél rosszabb lett-e vagy sem, mert ez az elsõ psp-m, de szvsz nagyon szép képe van. Ha nem riadsz vissza a játék vásárlástól sem (ezt még nem tudják flash-elni), akkor ez jó választás lehet. Szerintem.

ricska
Sziasztok!
Én most szeretnék beruházni egy PSP-re de nagyon kezdõ vagyok ezen a téren. PS2-m van ahhoz értek is, de a PSP-hez nem igazán. Leírná valaki hogy melyiket érdemesebb venni? Fat vagy Slim, melyiken szebb a kép, mert hallottam hogy az új Slim-nek még rosszabb lett, pedig az volt a cél hogy fejlesszék a kijelzõt. Melyik Firmware a legstabilabb, stb., stb. Nagyon megköszönném!<#worship>

Istencsászár
Silent Hill remake PSPre is

bár ez egy kicsit aggasztó, harc nélkül?

"Az új epizód valójában az elsõ rész újragondolása lesz: az alaphelyzet marad az eredeti, vagyis Harry Mason eltûnt kislánya után fog kutatni Silent Hill városában, ám a játékmenetet és a sztorit illetõen számos csavarra kell számítanunk - a harc például teljes egészében mellõzve lesz a játékban, így a menekülésen, na meg persze a rejtvények megoldásán lesz a hangsúly."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BB7
Preferálom az ötletet! Tényleg jobb ebbõl a szempontból ez a link, bár nagyon szeretem az IGN-t! 😄
vixo
A "Megjelenõ PSP játékok" linket le lehetne cserélni: erre sokkal részletesebben írja ki a megjelenõ játékokat és még visszaszámolás is van ^^

5c0rp330n
5c0rp330n
azt olvastam, h már közel járnak... maxconsole-n semmi utalást nem látok rá h igaz lenne..

Gideon Wieth
Ezt olvastátok már ?

Sztem am ez nem igaz, hogy menne , mert akkor már lehetne törni...

Már miért ne szabadna megvenni. Nekem is ilyenem van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ja, hogy nem lehet még vele warezolni? Így viszont minden játékomat amit vettem hozzá maximálisan végigjátszom. Igaz nem mondhatom el, hogy hû de rohadt sok játékom van, de legalább csak olyan van, ami tényleg tetszik...

BB7
Nem bírtam végignézni! Amúgy meg már volt nemrég! <#ravasz1><#hehe>
GP2100
Szerintem a 3000-es psp is törik így... <#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

BB7
Attól függ mire kéne!
Ha játszani, venni boltban játékokat, akkor azt érdemes venni, de ha nem szeretnél, akkor itt kaphatsz feltörhetõ PSP-t! 😊
PoisonChihuahua
Ja-ja, "nem szabad megvenni", mert a törvény szigorúan tiltja ám... -.-
nah és ezt nem szabad megvenni<#violent>
Istencsászár
Az a legújabb modell.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ugyanis most látok valami 3004 vagy mit.
A fenti linkek nem nagyon akarnak mûxeni, van valahol valami más?
jaszy
Hogy mûködjön 😊

Hali, aki most akar venni PSP-t annak mit/milyet érdemes vennie, mire kell ügyelnie?
flamerPUG
nincs idöm játszani 😞 monyuk ilyen jo idöben inkább kint vagyok mint bent 😄

flamerPUG
tom azé mondom 😄

BB7
<#puszis>Ügyivagy!
Doomista
feltörtem 😞 sryx 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
A PSPFilez nem megy!
Valaki nem tud valamit ASS-ról?