40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Miley Cyrus
    elöször nézd meg gépen h csak képböl áll-e...
    mert nekem a csupa kép pdf-et nem jeleniti meg:S
  • greg benz
    beteszem a PDF-et,és egy nagy fehérség..ugyanakkor volt olyan könyv,amit felismert.
  • Miley Cyrus
    mibaja?
  • greg benz
    elvileg ez a bookr nevű progi képes rá,csak nálam valamiért betegeskedik.. :(
  • Miley Cyrus
    én a Tesco titok 1-2-t pspn olvastam el:D
    Ezzel a progival
    Egész jo, csak ha a pdf kép akkor nemtdja megjeleniteni:s
    de nagyon jo am:))
  • tihibaby
    Ez a dolog engem is érdekelne.Megvan Asimov összes e-book,szívesen olvasgatnám psp-n ha van valamilyen progi ami frankón megcsinálja psp-re.
  • greg benz
    Sziasztok!

Az utóbbi pár napban felvetődött bennem,hogy jó lenne psp-n könyveket olvasni,ezért utána olvasgattam a dolognak..először kipróbáltam a PDF txt-be való konvertálását,de nem igazán működött,az átkonvertált állományokban csaknsok kis négyzetecske volt..ma egy kicsit jobban utána olvastam a dolognak,és akkor megtaláltam a bookr nevű progit,ami már jónak tűnik,de most ezzel az a problémám,hogy a beolvasott PDF-ek nagy részét nem jeleníti meg,csak a nagy fehérség bámul rám.. :( de van olyan is,hogy corrupted data-t ír ki..Nem igazán értem,hogy miért,mert mindegyik PDF volt amit kipróbáltam..a txt megeszi,bár azt csak egyet néztem,a word dokkal ismét nem boldgul valami fényesen..Tudtok ebben a témában segíteni esetleg?

amúgy 3.71-es az FW-m és 8.1-es bookr-t "használok"..
  • baaka
    De megnézheti visszamenőleg is és ott van hogy mi jelent meg!-.-"
  • Sir Quno Jedi
    DE.
  • Miley Cyrus
    igeen..de ö azt kérdezte 'Mik jöttek ki mostanában játékok?' nem azt hogy mik fognak...:))
    és ami megjelent az gondolom h nemlesz ott..
  • baaka
    Ott virít a bannerban hogy "Megjelenő PSP játékok" csak venni kellene a fáradságot és rákattintani!Nagyon szépen átláthatóan hónapokra van bontva minden és megtekintheted.
  • Miley Cyrus
    áprilisban(?)
    -Indiana Jones, Rock Band ezt a 2-t tudom...:))
  • Pitypang18
    Sziasztooook!
    Mik jöttek ki mostanában játékok? Nem nagyon foglalkoztam mostanában psp-vel... :(
  • maffioso
    nem
  • sambauer
    egyébként itt táncikálok, jól tolom mi ?
  • sambauer
    Üdvözlettel: LCS.Tony Cipriani Pokolstreet 666. Mosonszentmiklós
  • sambauer
    Sziasztok! Vettem a Praktikerbe LCS-t VCS-t de rájöttm hogy mind2 játékom, sőt a PSP is LCS. Ezért úgy gondoltam hogy eladom LCS, VCS, PSP és veszek helyette LCS VCS Double Pack-et. Mi a véleményetek?
  • Sir Quno Jedi
    Hümp. Vettem egy Zsandárkot, megy egy Valykrie Profile. Nos ez a Zsanda elég nehéz(ké)re sikerált. Még csak lev30 körül vagyok (uccsó ostrom Talbot-tal), de néha szó szerint kínszenvedés és mindig el kell menni tápolni (ami rohadt uncsi tud lenni). Viszont bazi szép és egy kis kihívás azé nem árt. :D
  • BB7
    Szerintem csak elírta!
  • PoisonChihuahua
    "flat psp"
    Látom tudsz angolul...
  • BB7
    "PSP-3000-et még nem támogatnak ez a frissítés." :(
  • baaka
    Megjelent a legújabb CFW!!5.50GEN-B!!
  • LeventeV
    igen, hazilag keszitetten ;)
  • Glesthor
    Házilag készített kábel segítségével a flat psp-t is lehet tölteni. Nekem is az van.
  • LeventeV
    az nem a kabeltol fugg, hanem a psp-tol:FAT nem toltodik usb-rol, a SLIMek igen.
  • jaszy
    Minden boltban kapható! Nálunk is.
  • Scooby87
    na elkezdtem a metal gear-t psp-n de elakadtamn rögtön....az első pályánál mit kell csinálni..mert a rabot nem tudom kiszabaditani mert zárva az ajot
    az öröket már leütöttem párszor...felvettem két cuccot is...de a ládánál nem tudok felmenni a lépcsőn...valaki help ... pls.
  • Akuman
    Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy valaki tud olyan boltot ahol lehet kapni, olyan USB kábelt psp/pc közé, ami egyúttal tölti is a psp-t?

köszönöm előre is
  • Scooby87
    köszkösz...probálkozok akkor....ugy is gatya az idő.
  • GP2100
    Ha futsz előle és nem állsz meg, akkor nem nagyon kaphat el. Már nem emlékszem(már több hónapja befejeztem és kiment a fejemből...), hogy ez a végső boss, vagy még hátravan egy kicsi a játékból, de nincs sok hátra az biztos.
  • Scooby87
    hát ezt csinálgatom,de hiába futok egyszer mindig elkap....kár hogy nincs chekpoint közben....amúgy sok van még hátra?
  • GP2100
    Futsz a sugár elől amíg el nem tűnik, használod az éppen aktív kapcsolót, lősz...
  • Scooby87
    Resistance: Retribution gémben....annál a résznél ahol egy nagy polis szörny van és körszoba van...valamint 4 kapcsolo.....ott hogy lehet elkerülni a nagy polip elektron sugarát?.....mert hiába menekülök körbe körbe..elég ha csak egyszer elkap..meghalok.....a kispolipokat meg kinyirom soimán...de valahogy mindig elkap a nagy polip lézer sugara....illetve köbö mennyi van még a játékból...gondolom ez már avége fele lehet,mert elég sokat nyomtam már.
  • BB7
  • Verseghy
    Nemtom feltünt-e, de ez nem a vatera...
  • tihibaby
    Japánul nem jó?
    Finali Fantasy Hachi....
  • Sir Quno Jedi
    Vagy klingont.
  • Sir Quno Jedi
    Írjá' rendes mezei arab számokat utánanincs kalamajka. :D
  • tihibaby
    Hát mielőtt kommentálsz valamit talán nem ártana "számolni".
    De no problem!
  • rnd
    gondolod nekiálltam számolni a vonalkákat?