PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Datel, Dragon, de biztos van még más is.
Amiért nem fogsz ilyet venni: sokkal sokkal drágább mint a brutálgagyi...
Amiért talán megéri ilyet venni: icipicivel jobb minõség. Kábé ugyanaz a kínai gyár gyárja, ami jobban sikerül az kap márkajelzést is.
vixo
erre én is felfigyeltem már,csak hát 2010 kicsit még messze van :S

dzsedi
Dante's Inferno psp 2010. Hír
..és annak aki még nem ismerné

lostprophet
Akkor légyszíves mutass márkázott utángyártottat😊
Asszem a Datel az, nem?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ránézésre ez PONT egy olyan 40 perces akksi. Miért nem veszel eredetit vagy legalább márkázott utángyárottat? Egy ilyen kínai no-name bóvli 100 forintot nem ér. Tessék: ha közvetlenül kínából rendeled akkor 1100Ft.
Empty
Egy összetett kérdés! 6 autós játék: Toca Race Driver 3, Toca Race Driver 2, DTM Race Driver 2, DTM Race Driver 3, Nem ugyanazon játék 2-2 esetleg csak a méret és a PNG kép ami eltér? A V8 SuperCars Australia 2 és V8 SuperCars 3 Shootout is gyanús!? És még egy ami kérdéses a Race Driver 2006? Lusta voltam föltenni mindet megnézni az esetleges eltéréseket! Várom észrevételeiteket! Thanks!

Ok.
lostprophet
Kérdés, hogy a minõség itt mit takar?
Olvasgattam fórumokon utána, valaki megszívta vele, mert csak 40-50 percet bírt ki.
Kellene valaki, aki vett egyet és elmondaná a véleményét.
Egyébként errõl van szó: LINK

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

baaka
Ha nagyon sokat játszasz akkor megéri!!A vaterás valószínûleg nem olyan minõségû mint a 10k-s bár attól függ ahhoz látnom kéne...

lostprophet
Megérné 3600 mAh-ás akkut venni a gyári 1800as helyett?
Jelenleg két fajtát találtam a neten, a "Vaterás"-at meg a 10k körülit.
Melyik milyen?

baaka
Verseghy szerintem EZT!! rakd be a megjelenõ psp játékok menü pont alá sz szerintem sokkal átláthatóbb és érthetõbb......

Gondoltam rá csak kevés a hely... 550 x 250 pixelbe, ha 3 felé osztom 183x250 jut 1 játékra.
Az Indy meg a Monster Hunter címe már így sem fért ki, hát még 70 pixel minusszal (183 kontra 250). Esetleg 2 játék per oldal? De akkor meg sok lesz az "üres" terület. Legalább a monitor elõtt gubbasztva tornáztok egy picit hogy elolvassátok <#vigyor>
Most kicsit a szkripten turbóztam, hogy több funkciója legyen. Lehet ötleteket dobálni, max nem csinálom meg <#rolleyes>
És továbbra is kellene 1-2 önkéntes aki karbantartja (friss játékok, dobozképek, miegymás -- bár annak még a felülete nincs kész)
Prince of Máté
Jó lett, ügyes vagy!
Egy tipp: szerintem a megjelenés dátumát és a játék nevét a borító alá kéne tenni, mert így kicsit nehézkes elolvasni.

BB7
<#taps><#taps>
Kifejezetten tetszik! 😄
5c0rp330n
jóféle, de ha ilyen fajta lesz, azt párhavonta cserélgetni kell, h up-to-date maradjon

Jah.
Már csak egy kérdés: ki akarja karbantartani a megjelenõ játékokat?
Összedobok hozzá vmi oldalt ahol lehet... 2-3 katt... meg képet kell a dobozról felrakni és egy szkript megcsinálja az új bannert 2 másodperc alaltt <#vigyor2>
5c0rp330n
banner újult?

Vélemény bannerrõl?

rnd csinálta😄 tapsot neki😄
BB7
Tényleg! Újra van PSPFILEZ! 😄 Juhúú! 😄
t0mmy
megint megy a pspfilez! 😊

Inkább olyan a firmware, mintha megveszel egy számítógépet windows xp-vel és otthon vistá-t akarsz rárakni feketén.

Firmware-t ad ki a Sony is (frissítések, hibajavítások, újítások) DE azt felrakni csak saját felelõsségre lehet. Tehát ha elbaltázod, akkor a garancia nem vonatkozik rá. Bár kétlem, hogy a szervízben nyomoznának, hogy mi történt ha beviszed, hogy "tegnap jó volt, ma meg nem".
A buherált firmware ugyanez. Ráadásul ahhoz, hogy azt felrakd ígyis úgyis kell valami egyéb eszköz (vmilyen játék exploit vagy pandora). Az egész móka hardver módosítást nem igényel (semmi forrasztgatás), ha kipurcantod vele a PSP-d akkor pandorázással 99% hogy éleszteni lehet.
psp-nél a FIRMWARE az olyan mint ps2-nél a chip tehát ha felteszek rá újjat akkor elvész a gari?
Miley Cyrus
csak az op rendszertöl függ h megye neki...

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Balazs15
hányas rendszer van a gépeden attol is függ

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Köszi! 😊
Namostakkor...
A "Gyakran Ismételt Kérdések" odafenn jó ideje halott. Viszont szereztem belõle egy másolatot. Mindenképp alapmû, de szerintem eljárt felette az idõ és sok helyen nagyon pongyolán fogalmaz.
Ezért itt egy szép új projekt: írjunk újat! Ki akar segíteni?
Én elkezdtem vele foglalkozni, ha valaki érez magában annyi erõt hogy "lektorálja" (gyk. keresse benne a hibákat) az lécci privizzen. <#vigyor2>

Btw. volna ötletem a bannerra is! (amit sokan bevállaltak mégse lett belõle semmi) már egyeztetek vesyvel...
GP2100
Igen, a kicsi lemez maga a játék. Pl. lehet vele frizbizni, de a kis méret miatt nem a legjobb szvsz.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

NEOreg3
ha custom firmaware-ed van, akkor memóriakártyáról és/vagy UMD lemezrõl tudsz játszani

ha eredeti a firmware-ed, akkor csak UMD lemezrõl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hy!
Azt szeretném kérdezni psp-re hogy lehet játékot tenni!?? A játék mehet a memoriakártyára vagy a kicsi lemez maga a játék?
vixo
Hogy lehet lecserélni a PSP Gemeboot-ot arra,amit letöltök? ^^
Elõre is Thx a helpet!

én se azért kérdem
Prince of Máté
Jobb, de 50k-t nem költenék csak a gépre.

hello mindenkinek!egy elég egyszerû kérdésem volna :a psp 3000-ért megéri +10000 Ft-ot adni (576-ba) tehát milyen újítások vannak , jobb-e egyáltalán stb...?
vagy valahogy a 4.01 es szoftvert visszarakni egy korábbira?
3db psp van itt most elõttem😄 1 slim ami tört😄 azon megy minden jól😄 meg 2db másik ami nemtört.
a tört date kódja 7D
a nemtörteké: 8C
GP2100
Pff... Az alaplap itt majdnem az egész gépet jelenti, és azt is megnézném, hogy honnan szerzel mûködõ, cfw-s alaplapot slimbe(ráadásul jó áron).

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

oh:s és ha alaplapot kicserélem egy törtremár az segíthet? már olvastam ilyetis😄
CaviaR
Semmit, ez a gép még nem törhetõ

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

sziasztok! Van egy PSP-2004 slim van rajta 4.01 es szoft. vettem pandora aksit mellé memóüriakártya rámásoltam amik kellenek. berakom a memkarit eddig jo berakom a pandora aksit ekkor csak a zöld led világít de nem indul el:S mit kellene csinálnom?
OptimusPrime
Jó félének tûnik, várom nagyon! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vixo
Nah ez nagyon váróóós: Obscure 2

BB7
Tudtok valami tycoon-t ajánlani PSPre?
BECKHAM7
Fifa 09-el játszik itt vki?

ha van olyan, tõle kérdezném, hogy manager módban, hogy tudom a bejövõ pénz összegét növelni? mert mindig mínuszban kötök ki, akár milyen magasak a jegyárak... volt egy idény, mikor szponzort váltottam, akkor ment elõször pluszba a bevétel, de visszaesett 720e--->560e
67millával kezdtem, de 3 év alatt csak 61 volt a max ami az év végére megmaradt...
vmi tipp?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

PoisonChihuahua
PSP-re már van Armored Core: Formula Front. Japánban nagy kultusza van az ilyen robotos akciónak, PS2-re is van vagy 4-5 AC rész! Ezek a játékok sajna nem a grafikájukról híresek, még PS3-on / X360-on sem, de ha szereted az ilyen "mecha action"-t akkor próbáld ki, mert a robotokat teljesen személyre lehet szabni, kinézet/fegyverek/felszerelés/képesség/szín/logo (egyéni logót is kreálhatsz)!
vixo
Nah,ez viszont érdekes lehet: Armored Core

vixo
Hát nekem ps2-bõl is és psp-bõl is slim van és semmi baj nincsen velük,imádom mind a 2-t ^^

Miley Cyrus
Nekem 1003-as /Uk/van és teljesen megvagyok elégedve velem a slim a télleg sz*rabb...meg azt nemtudom h a slimnek sokkal lentebb van a füles csatija és sztem beletörne a zsebembe..:/
Umd-t nem használok tehát tök mind a töltési idö😊)
az iso-t viszonylag gyorsan tölti..😄
Sztem Fat-et vegyél..sokkal jobb, ps2ben is a fat a jo, a slimet elb*szták..^^

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD