40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36982 elöször nézd meg gépen h csak képböl áll-e...
mert nekem a csupa kép pdf-et nem jeleniti meg:S -
#36981 beteszem a PDF-et,és egy nagy fehérség..ugyanakkor volt olyan könyv,amit felismert. -
#36980 mibaja? -
#36979 elvileg ez a bookr nevű progi képes rá,csak nálam valamiért betegeskedik.. :( -
#36978 én a Tesco titok 1-2-t pspn olvastam el:D
Ezzel a progival
Egész jo, csak ha a pdf kép akkor nemtdja megjeleniteni:s
de nagyon jo am:)) -
tihibaby #36977 Ez a dolog engem is érdekelne.Megvan Asimov összes e-book,szívesen olvasgatnám psp-n ha van valamilyen progi ami frankón megcsinálja psp-re. -
#36976 Sziasztok!
Az utóbbi pár napban felvetődött bennem,hogy jó lenne psp-n könyveket olvasni,ezért utána olvasgattam a dolognak..először kipróbáltam a PDF txt-be való konvertálását,de nem igazán működött,az átkonvertált állományokban csaknsok kis négyzetecske volt..ma egy kicsit jobban utána olvastam a dolognak,és akkor megtaláltam a bookr nevű progit,ami már jónak tűnik,de most ezzel az a problémám,hogy a beolvasott PDF-ek nagy részét nem jeleníti meg,csak a nagy fehérség bámul rám.. :( de van olyan is,hogy corrupted data-t ír ki..Nem igazán értem,hogy miért,mert mindegyik PDF volt amit kipróbáltam..a txt megeszi,bár azt csak egyet néztem,a word dokkal ismét nem boldgul valami fényesen..Tudtok ebben a témában segíteni esetleg?
amúgy 3.71-es az FW-m és 8.1-es bookr-t "használok".. -
#36975 De megnézheti visszamenőleg is és ott van hogy mi jelent meg!-.-" -
#36974 DE. -
#36973 igeen..de ö azt kérdezte 'Mik jöttek ki mostanában játékok?' nem azt hogy mik fognak...:))
és ami megjelent az gondolom h nemlesz ott.. -
#36972 Ott virít a bannerban hogy "Megjelenő PSP játékok" csak venni kellene a fáradságot és rákattintani!Nagyon szépen átláthatóan hónapokra van bontva minden és megtekintheted. -
#36971 áprilisban(?)
-Indiana Jones, Rock Band ezt a 2-t tudom...:)) -
Pitypang18 #36970 Sziasztooook!
Mik jöttek ki mostanában játékok? Nem nagyon foglalkoztam mostanában psp-vel... :( -
#36969 nem -
#36968 egyébként itt táncikálok, jól tolom mi ? -
#36967 Üdvözlettel: LCS.Tony Cipriani Pokolstreet 666. Mosonszentmiklós
-
#36966 Sziasztok! Vettem a Praktikerbe LCS-t VCS-t de rájöttm hogy mind2 játékom, sőt a PSP is LCS. Ezért úgy gondoltam hogy eladom LCS, VCS, PSP és veszek helyette LCS VCS Double Pack-et. Mi a véleményetek?
-
#36965 Hümp. Vettem egy Zsandárkot, megy egy Valykrie Profile. Nos ez a Zsanda elég nehéz(ké)re sikerált. Még csak lev30 körül vagyok (uccsó ostrom Talbot-tal), de néha szó szerint kínszenvedés és mindig el kell menni tápolni (ami rohadt uncsi tud lenni). Viszont bazi szép és egy kis kihívás azé nem árt. :D -
#36964 Szerintem csak elírta! -
#36963 "flat psp"
Látom tudsz angolul... -
#36962 "PSP-3000-et még nem támogatnak ez a frissítés." :( -
#36961 Megjelent a legújabb CFW!!5.50GEN-B!! -
#36960 igen, hazilag keszitetten ;) -
Glesthor #36959 Házilag készített kábel segítségével a flat psp-t is lehet tölteni. Nekem is az van. -
#36958 az nem a kabeltol fugg, hanem a psp-tol:FAT nem toltodik usb-rol, a SLIMek igen. -
#36957 Minden boltban kapható! Nálunk is. -
Scooby87 #36956 na elkezdtem a metal gear-t psp-n de elakadtamn rögtön....az első pályánál mit kell csinálni..mert a rabot nem tudom kiszabaditani mert zárva az ajot
az öröket már leütöttem párszor...felvettem két cuccot is...de a ládánál nem tudok felmenni a lépcsőn...valaki help ... pls. -
Akuman #36955 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tud olyan boltot ahol lehet kapni, olyan USB kábelt psp/pc közé, ami egyúttal tölti is a psp-t?
köszönöm előre is
-
Scooby87 #36954 köszkösz...probálkozok akkor....ugy is gatya az idő. -
#36953 Ha futsz előle és nem állsz meg, akkor nem nagyon kaphat el. Már nem emlékszem(már több hónapja befejeztem és kiment a fejemből...), hogy ez a végső boss, vagy még hátravan egy kicsi a játékból, de nincs sok hátra az biztos. -
Scooby87 #36952 hát ezt csinálgatom,de hiába futok egyszer mindig elkap....kár hogy nincs chekpoint közben....amúgy sok van még hátra? -
#36951 Futsz a sugár elől amíg el nem tűnik, használod az éppen aktív kapcsolót, lősz... -
Scooby87 #36950 Resistance: Retribution gémben....annál a résznél ahol egy nagy polis szörny van és körszoba van...valamint 4 kapcsolo.....ott hogy lehet elkerülni a nagy polip elektron sugarát?.....mert hiába menekülök körbe körbe..elég ha csak egyszer elkap..meghalok.....a kispolipokat meg kinyirom soimán...de valahogy mindig elkap a nagy polip lézer sugara....illetve köbö mennyi van még a játékból...gondolom ez már avége fele lehet,mert elég sokat nyomtam már. -
#36949 #36947 -
Verseghy #36947 Nemtom feltünt-e, de ez nem a vatera... -
tihibaby #36945 Japánul nem jó?
Finali Fantasy Hachi....
-
#36944 Vagy klingont. -
#36943 Írjá' rendes mezei arab számokat utánanincs kalamajka. :D -
tihibaby #36942 Hát mielőtt kommentálsz valamit talán nem ártana "számolni".
De no problem! -
rnd #36941 gondolod nekiálltam számolni a vonalkákat?