40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Akuman #37023 Sziasztok
még újonc vagyok a psp-sek között
eddig nem volt bajom de mostanában valami nemakar müködni a pc-ről a psp-ra való másolásnál
elkezdi másolni és azt írja hogy : A megadott fájl nem található. Ellenörizze hgy helyes elérési útvonalat adott meg.
mitöl lehet ez? annál is ezt írja ki ami már egyszer rajta volt, nemtudom újra emiatt a probléma miatt visszarakni
légyszi segítsetek, köszönöm -
#37022 Igenám, csak a PSP és a kis fos kábel belefér az autóstáskámba simán és ott is hordom, de a töltő már más kérdés (meg az kell végső tartaléknak :D). -
#37021 #37011...
azért hogyha van egy Pc a közelben annak kell a 220..amibe teis betudod dugni a psp-t tölteni.. -
#37020 " psp-t akar venni, az szerintem nem azért jön ide, hogy itt keresse,"
#37019.. hopp! :D Mégiscsak van érdeklődés ilyenre, ha nem is PSP, de alkatrész, kiegészítő! -
neszoljalbe #37019 Üdv ! Tudja valaki hol lehetne olcsó Memory stick --> Micro SD átalakítót venni ? Sok helyen láttam ezt a 2 micro SD-t tehetsz bele 1 Memory stick be , de az drága , és nemtudom mennyire működhet ... Valami ötlet ? Előre is köszi ! -
Verseghy #37018 Szerintem azoknak sincs helye itt. Engem amúgy kifejezetten idegesít. Lehet, hogy én vagyok a szemét, de aki psp-t akar venni, az szerintem nem azért jön ide, hogy itt keresse, hanem a kérdéseivel és ez maradjon is meg annak. -
#37017 ezexerint csak a régi psphez kell ez a kábel, bár jó az újhoz is -
#37016 Hmmm. Érdekes, mert nekem lemegy sleep-be töltés közben is szépen. -
rnd #37015 ...és jól emlékeztem... -
rnd #37014 Beállítások menübe asszem be kell kapcsolni hogy usbről töltsön... -
#37013 Nem sértésnek, meg igazából 100%ig megértem, de más topikokban az ilyen jellegű hirdetések teljes mértékben megengedhetőek!
Esetleg bannerba kéne írni, vagy a lehetőségeket, ennek megbeszélésére, konzolüzleteket.. stb. -
Verseghy #37012 Mindenki azt hiszi, hogy ez a reklám helye?!?! -
#37011 Kedvetekért direkt kipróbáltam a PC-PSP USB kábelt és bizony a mini USB-n keresztül nem tölt, csak ha a külön töltőkábelágat is bedugom. Viszont így simán a PC USB kimenetéről tölt is a PSP aksija és közben a mini USB-n pedig lehet programokat/miegymást feltölteni. Egyszóval hasznos cucc, mert elég egy kábelt magunkkal vinni, nem kell a töltő, ha van pl. PC a közelben. -
#37009 Nekem is valami fos transcend van és hasít ahogy kell. -
tom235 #37008 Én a Sandisket jobban ajánlom, mint a sony (általában 95%-ig hamis) kártyákat. -
#37007 Vagy bármely MP3/MP4 szinte... -
#37006 az usb kábel max 500ft akárhol...nemkell azon töprengeni h vidd át..
vagy ha van digitális fényk. akk annak is szabvány usbje van... -
csoola #37005 hello srácok, van egy eredeti GTA Liberty City Stories játékom, amit memoriakártyára cserélnék, minimum 4 GB-osra (PSP-be valo Memorystick pro duora) -
Cyberdevil #37004 Én úgy oldottam meg hogy, memórikártyás telómat usb-vel géphez kötöttem, gépről rá telóban lévő kártyára, aztán kártyát bele psp-be. -
guppy #37003 progival lehet akármit, csak mind a kettőn fenn kell lenie -
PSPeti #37002 képet asszem lehet küldeni wifi-vel egy másik PSP-re de asszem csak 2MB alatt. Kártyaolvasó a másik megoldás. -
Cyberdevil #37001 Még egy kérédés, USB-n kivűl máshogyan nem is lehet fájlt, képet, zenét átvinni? -
#37000 1.(kérdés): Igen
2.(kérdés):Igen -
Cyberdevil #36999 Sziasztok, ma vettem egy Sony PSp Slim & Lite-t, 4.21 verziójú-t, kérdés az hogy más márkájú, jelen esetben Sandisk Memory stick pro duo-t belerakhatok minden rossz következmény nélkül? Illetve, nem tudom h ilyet lehet-e itt kérdezni, olvastam a FAQ-t, de megkérdezem: el lehet érni biztonságosan hogy netán majd letöltött játékok is menjenek? -
#36998 köszi:) -
#36997 Naja, meg lehet venni mindent akár dupla áron is. :D -
#36996 Minek van kamu szaga? -
#36995 Maffioso, valami uj hülyeség van a játékban:)
Igy old meg:
-Szedd le ezt.
-A leirás szerint rakd fel.
-a X:/Psp/Game, Game150 mappába hozz létre egy blablabla.txt-t és valamit pötyögj bele, de annyi a lényeg h egy fájl min. legyen benne..
igy nemkell eltünnie és megy:))
Ja és formázd le a memkarit, mert már csak igy tudod helyrehozni! -
#36994 ezt is próbáltam már,ez csinálja a négyzetes txt-ket.. :/ -
#36993 hogy lehet az h kilépteb a rock bandből és nem mutatja h lenne játék a memkarin pedig kettő is van de azt irja no games és nemvágom miért nem jo -
#36992 Aha, 41k... bestbuy gyerekek :D -
#36991 pfffxd
mi az h Pc-Psp USB kábel?Xd
egy full szabvány usb kábelt megveszel sarki közértben..vagy Teszko, Auchan...
am szerintem eléggé 'lehuzás' h 41k egy 3000res és kapsz 1db töltöt..meg h 'olcson megkapsz mindent' << Kamu szagavan...pfff -
rnd #36990 és az UMD játékok sem genya drágák...
ami nem 10 perccel ezelőtt jelent meg (hanem mondjuk fél éve vagy régebben) az 5 ezer alatt lazán beszerezhető (kivéve az a pár játék aminek az árát hype miatt néhány lököttke felveri) -
#36989 Nem teljesen. A spéci kábelen van egy töltő ág is a PSP-nek. Igaz, elvileg az új PSP-t mintha lehetne tölteni a mini USB kábelén keresztül is, de biztos ami biztos.
-
#36988 annyit mégérdemes hozzátenni, hogy a PC-PSP USB kábel egy teljesen szavány USB-miniUSB kábel, ilyet jóeséllyel találhatsz otthon valami mp3 lejátszó/digit fényképező/egyéb cucc tartozékaként. -
#36987 41k körül van az új 3000-es széria (csak töltőt adnak hozzá). Megveszed, örülsz. Ami még kellhet hozzá, az a védőfólia a képernyőre (1.5k), egy belevaló memóriakártya (4GB 4.5-6k), hogy tudjál menteni a játékokban és egy jó kemény PSP tok (2-3k), hogy meg ne sérüljön a kicsike. Ha szeretnél PC-ről zenéket, videókat, miegymást pakolni a PSP-re, akkor kellhet még PC-PSP USB kábel (1.5-2k).
Szólj Cheap-nek az olso konzol cuccos topic-ban, ócsón megkapsz mindent (de van még pár kalmár arrafelé).
Jah, meg term,. UMD játékok is kellenek, amik bizony genya drágák, de kintről, vagy használtan már egész jó áron be lehet őket szerezni... :D -
#36986 Ez a program képfileokat hoz létre, kiválóan skálázható, és egyszerű kezelni.
PSP Ebook Creator -
#36985 Sziasztok.Szeretnék psp-t venni.Azt sem tudom h mennyibe kerül.Semmit nem értek hozzá.Egszer játszottam vele és nagyon megtetszett.Vki felvílágosítana hogy mire figyeljek oda vásárláskot?NAgyon örülnék neki.Előre is köszönöm. -
#36984 :))
semmi sem lehet tökéletes...:P -
#36983 az egyikben alig van kép,sőt szerintem nincs is,a másik tele van vele..amelyikben nincs,azt corrupted datának írja,a másiknál a már említett fehérség.. :(