PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudja valaki hogy hogyan lehet nettezni a PSP-n?
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Topikja, itt már elég sok infó össze lett gyûjtve! 😊
Hello!
Ti mit gondoltok a PSP GO rol?
Most néztem meg a bemutatót hát engem elég nagy csalódás ért.
Persze lehetett hallani pletykákat eddig is hogy ilyen lesz de reméltem hogy tévednek. Hát nem tévedtek 😞 Ez a szétcsúsztatható kivitel :S
Én szerintem maradok a 2000 szériámnál 😄
Ti mit gondoltok a PSP GO rol?
Most néztem meg a bemutatót hát engem elég nagy csalódás ért.
Persze lehetett hallani pletykákat eddig is hogy ilyen lesz de reméltem hogy tévednek. Hát nem tévedtek 😞 Ez a szétcsúsztatható kivitel :S
Én szerintem maradok a 2000 szériámnál 😄
BattleTag: kabel15#2672
Húú ez nagyon jó lessz 😄
btw milyen komoly beszélgetés megy a háttérben h magyaráznak...
btw milyen komoly beszélgetés megy a háttérben h magyaráznak...
Nekem euró alapu van, szoval nálam mindenképpen megéri átállítani a paypalt, mert amúgy egyszer átváltaná a paypal Forintra, majd a bankom vissza euróra.
Lehet igazad van, nemszoktam figyelni, hogy mi a tényleges terhelési dátum, mindjárt ránézek, ugyis a napokban fizettem ki valamit.
Lehet igazad van, nemszoktam figyelni, hogy mi a tényleges terhelési dátum, mindjárt ránézek, ugyis a napokban fizettem ki valamit.
általában jobban megéri a bank árfolyama, kivéve ha peched van és gazdasági világválság tör ki a vásárlás és a terhelés között. az szívás...
épp errõl beszélek, hogy a függõ tételek között jelenik meg, méghozzá (ha forint számlád van) a vásárlás napján érvényes árfolyammal átváltva forintra.
ha megfigyeled, pár nap múlva mikor elszámolják (megtörténik a terhelés), már más forint összeg lesz ott.
ha megfigyeled, pár nap múlva mikor elszámolják (megtörténik a terhelés), már más forint összeg lesz ott.
hmm, ezt nem vágtam. cib-nél vajon megéri inkább a bankra bízni az átváltást? az eddigi tapasztalataim szerint nagyjából középárfolyamon dolgozhatnak..
Ok, de bankkártyás fizetésnél (mert a paypal végülis az) a terhelés azonnali szerintem, legalábbis nálam szinte azonnal megjelenik a függõ tételek között a levonás.
a félreértések elkerülése végett nem árt hozzátenni, hogy ebben az esetben a bankodnál a terhelés napján érvényes deviza eladási árfolyam lesz az irányadó, ami legtöbbször NEM azonos a vásárlás napján érvényes árfolyammal
OMFG <#idiota>#idiota> Azért remélem, hogy ezt nem gondoltad komolyan...
Errõl egyébként az jutott az eszembe, amikor 1000 éve a walkman-ek idejében merült elemnél lelassult a zene.<#vigyor2>#vigyor2>
Errõl egyébként az jutott az eszembe, amikor 1000 éve a walkman-ek idejében merült elemnél lelassult a zene.<#vigyor2>#vigyor2>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
ez most fájt....az utánhuzás a kijelzõ miatt van....lassú a válaszideje.....ami elsõsorban sötét tonusoknál figyelhetõ meg.
A PayPalnál alapban az a beállítás, hogy õk váltsák át a fizetnivaló összeget Forintra, és azt vonják le a kártyádról. Namost a PayPal 2,5%-ért váltja a pénzt, ami miatt sokkal szarabb árfolyamon dolgoznak, mint a bankod.
Teendõ:
PayPal -> profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit
Egy csöppet eldugták ezt az opciót <#vigyor>#vigyor>
Így beállítva ha pl dollárban fizetsz, akkor a kártyádat dollárral terhelik meg, és majd a bankod váltja a pénzt, nem a PayPal. Ha meg úgy látod, hogy a bankod mégszarabb árfolyamon vált, akkor bármikor visszaállíthatod.
Teendõ:
PayPal -> profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit
Egy csöppet eldugták ezt az opciót <#vigyor>#vigyor>
Így beállítva ha pl dollárban fizetsz, akkor a kártyádat dollárral terhelik meg, és majd a bankod váltja a pénzt, nem a PayPal. Ha meg úgy látod, hogy a bankod mégszarabb árfolyamon vált, akkor bármikor visszaállíthatod.
Már ne haragudj, de ekkora ökörséget is régen hallottam 😛😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azért húz után mert le van merülve az aksi, te észlény.
amugy a psp 2000 és psp 1000 kijelzõje is utánhúz...remélhetõ,hogy a psp go már nem fog?
Bankkártyával 10 dollárt fizetni mindig olcsóbb volt, mintha egy helyi pénzváltóban vettem volna meg azt a 10 dollárt.
Most nem feltétlen PSN-rõl beszéltem!
De igazad van! Csak.. valahogy akárhányszor vettem akármit, mindig kicsivel többet fizettem, mint amennyit ténylegesen kellett volna! Aztán hogy ez most a PayPal számlájára vagy az OTP-jére írhatom, nem tudom!
De az valuta átváltásnál is szerintem trükköznek!
De igazad van! Csak.. valahogy akárhányszor vettem akármit, mindig kicsivel többet fizettem, mint amennyit ténylegesen kellett volna! Aztán hogy ez most a PayPal számlájára vagy az OTP-jére írhatom, nem tudom!
De az valuta átváltásnál is szerintem trükköznek!
Ráadásul a paypal a vevõnek ingyenes, átutalás normális bankban EU-n belül szintén ingyenes, a PSNes vásárlás meg olyan mintha a teszkóba vennél valamit (gyk. az is ingyér van)
Fõleg mert PSNen se paypal-al, se átutalással nem lehet fizetni... <#rolleyes>#rolleyes>
Mert ha még sokkal olcsóbb letölteni.. akkor oké! De nem egy olyan van, hogy letöltve szinte ugyan annyi! De ha esetleg nem is ugyan annyi, akkor megtakarítást elviszi a PayPal meg az átutalási költségek! -.-
Éppen ezért tartják meg a normál gépet is, mint ahogyan 1x-2x elmondták. Egyébként én is ha néha megveszek valamit, akkor tényleg legyen lemez, tok, stb. Legális letöltésért tényleg nem akarok majdnem annyit kifizetni mint a normál kiadásért...
Hát! Én legal gémernek (is) vallom magam!
Mégis szeretem ha ott van a polcomon az UMD-s dobozos kiadás! :/
Mégis szeretem ha ott van a polcomon az UMD-s dobozos kiadás! :/
Ettõl nem kell félni, mert kb. 100x elmondták, hogy a 3000-es normál, UMD driveos gép gyártása is megy tovább(mert sokan vannak, akik fizikai formában-UMD-akarják venni a játékot), és ez nem egy "psp2", vagyis lényegében ugyanaz a hardware, ugyanazokkal a játékokkal. A psp go a "digital lifestyle" kedvelõinek lesz elsõsorban, akiknek jobban fekszik(a legális) letöltés.
de jóóóóóóóóóóóóó.most fektettem be egy psp-be,és csak a gran turismo kell rá.addig meg itt porosodik.már megijedtem,hogy csak az új gépre lesz.ráadásul szerintem a régi psp szebben is néz ki.
Szerintem a kettõ egyforma <#vigyor2>#vigyor2> A képek valszeg a fejlesztõi könyzetben (pécé emulátor pölö) készültek, a videó meg a psp-n futtatva.
ezen gondolkoztam énis de gamespoton meg ezek a képek vannak ugyanilyen huddal és a video is lehet fake de ha jol néztem akk ilyen bemutatonvoolt szal nemtom, csak nemtudom aztse elképzelni h ilyen szépre megcsinálják ugy h szépen is fusson
\"If in doubt, flat out!\"
megnéztem mind2-t meg utána néztem és inkább a csunyábbik a valoszinübb😞 a másik tul szép h igaz legyen
lentebbi kérdésemre nem válaszolnátok légyszi?
lentebbi kérdésemre nem válaszolnátok légyszi?
\"If in doubt, flat out!\"
ha ilyen lesz a játék...akkor kurwaa joo lesz<#buck>#buck>
éniss a pspt használom, a zsebnek nemgond minden gatyámba beleférxd
van amelyikbe viszintesen is eltud fordulni<#idiota>#idiota>
éniss a pspt használom, a zsebnek nemgond minden gatyámba beleférxd
van amelyikbe viszintesen is eltud fordulni<#idiota>#idiota>
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Én a psp-met használom mp3 lejátszónak és tökéletesen használható, jól szól. Az az egyetlen hátránya, hogy viszonylag elég nagy a gép, és ha nincs elég nagy zsebed, akkor nehézkes hordozni.
#36474: Na itt már mindjárt egészen másképp néz ki.<#guluszem1>#guluszem1>
#36474: Na itt már mindjárt egészen másképp néz ki.<#guluszem1>#guluszem1>
ez sztem kamu, ezt lesd meg 😊
Ez a PSP GO egész jó lesz! Azonnal meg kell venni amikor megjelenik, biztos tele lesz az elsõ FW hibákkal! 😊
Üdv. Érdeklõdnék hogy ha kifejezetten Zenére használnám a konzolt akkor mennyire érdemes rá befektetni ? Persze "mellékesen" használnám a gép egyéb funkcióit is, így ha mp3 lejátszóként is tökéletesen megállja a helyét akkor lehet hogy inkább Ipod helyett ezt választanám.
Turn Me On Dead Man
Ennél azért szebbre számítottam GT terén... Majd meglátjuk.
BTW jól emlékszem, hogy Kojima a tegnapi M$ konferencián angolul beszélt? Nem értem, hogy a mai MGS PW bemutatón miért nem.<#nemtudom>#nemtudom> Olyan idegesítõ volt a japán szöveget hallgatni és várni a tolmácsra. <#rolleyes>#rolleyes>
mondjuk ez itt minket semennyire nem érint, volt épp elég psp-s dolog, h legyen itt is mirõl beszélni..