40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37223 Nálam ez az alja, nem a középmezőny. :D -
#37222 Most kaptam meg az 576 őszi katalógusát:
MoH: Heroes, Lord of the Rings: Tactics, Fight Night Round 3, Burnout: Legends, FIFA 08, most 3k.
5 közepes cím, de gondoltam hátha valakit érdekel. Egy MoH-ot lehet, hogy beszerzek, még nem tudom. -
#37221 3-4k feletti áron venni UMD-s játékot, na ahhoz már agyhalál kell!!! -
#37220 na azért a Psp-s Heri Potter és a félvér... megnéztem 11Kft 576.ban de olyan egy undorito mocsok az egész:SS na m1:d
tud valaki orvosságot '#37212'-erre -
#37219 41k körül van az új 3004-es széria spéci színben (radiant red, vibrant blue stb.) (csak töltőt adnak hozzá). Megveszed, örülsz. Ami még kellhet hozzá, az a védőfólia a képernyőre (1.5k), egy belevaló memóriakártya (4GB 4.5-6k), hogy tudjál menteni a játékokban és egy jó kemény PSP tok (2-3k), hogy meg ne sérüljön a kicsike. Ha szeretnél PC-ről zenéket, videókat, miegymást pakolni a PSP-re, akkor kellhet még PC-PSP USB kábel (1.5-2k), vagy egy sima USB-mini USB kábel, amit bárhol lehet kapni.
Jah, meg term,. UMD játékok is kellenek, amik bizony néha drágák, de kintről, vagy használtan már egész jó áron be lehet őket szerezni... :D
-
#37218 Újonnan 40k körül van. Típusfüggő. Szinte bárhol lehet venni (gúgli-> PSP ár), vedd ócsón! :D -
ATi0021 #37217 Bocsi a rossz linkért. Itt a jó: N4G -
ATi0021 #37216 *Forrás. www.sonyinsider.com -
ATi0021 #37215 Ezt a 2 terrás Memory Sticket lehet majd használni PSPvel is?
Forrás:sonyinsider.com
-
#37214 hali!
az lenne a kérdésem hogy mai árfiszonylatban mennyi egy alap PSP gép, és hol tudok venni?
köszi! -
papi82 #37213 Eladó lenne egy Slim Psp(2004-es sorozatú). Még fél év gari van rajta.
Van hozzá:
Doboz, 8 Gb-os kártya, töltő, tok, védőfólia, usb-kábel + Rocky Balboa eredeti játék. 5.03 M33-as flash van rajta, tehát mindent visz. Pici karcok vannak rajta de nem vészes. Gombok nincsenek megkopva, soha nem volt szétszedve. Vigyáztam rá nagyon. -
#37212 na most nekem lenne 1kérdésem^^
van a RockBand Unplugged, megvolt/van nekemis a kiadás elötti, meg gondolom amit most *****eltem le az már a kiadott verzio.
na de mind2vel minden fasza töltené be a Ban-emet és lefagy:S
CFWFolder Blocker v1.1 fentvan Enabled-en, a Game, Game150 és a Game5XX mappába raktam fájlokat<asd.txt mindbe# viszont amikor utoljára játszottam vele az volt 2 max 3honapja, mert akkor meghalt a Psp^^
a Flash0-át baxtam el...a psp a szar vagy a mentésem?:S -
#37211 nm^^ -
#37210 Hát sajnos ezzel sem müxik,meg kell várni,amíg kiadják az 5.55 fw-t,de azért thx a helpet! -
#37209 ja..nem mondtad h slim^^
ugye CFW-s a pspd?
ezt probáld meg talán: http://www.youtube.com/watch?v=8qdfUCpAP0w -
#37208 http://psphungary.hu/comment.php?comment.news.761
Itt azt írják,h csak FAT PSP-n megy a kernel addon,nekem slimem van :S
-
#37207 vixo, azt irták angol forumon<guglibantaláltam# h rakd fel az 1.5ös kernel addon-t és jo lesz.
a gyereknek jo lett^^ -
#37206 5.00 M33-5 fw van fent a psp-men és ma játszottam volna a G.I. Joe gammával,de ezt a hibaüzenetet írta ki: (80020148)a játék nem indítható,pedig minden más játék fut rajta,már kétféle verziót is kipróbáltam a joe-ból,de mind a 2nél ezt írta ki,ez miért van? O.o -
#37205 Én még ezekkel egészíteném ki azt a listát:
Megjelenő játékok 2009:
Obscure: The Aftermath
Army of Two: The 40th Day
Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising
Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3
-
butchbean #37204 sziasztok
ha voltam olyan ostoba és 5.51 frissítettem a psp akkor nem tudom visszafele okosítani és amig nem jön ki erre a verzióra az okosítás addig nem tudok rajta csak gyári gamet tolni? -
#37203 xdd -
#37202 Na most szétcsavaroztam, összebarmoltam/asszem kinyírtam az umdt(mindegy ugysem kellett), és most úgy tűnik hogy jó lett... -
#37201 háát..egy csomo helyen ingyen bevizsgálják.<nekem a ps2t#
szal beviheti ha nincsis pénze:/ -
#37200 Gondolom nem akarja szervizbe vinni pénzért [jogosan, ha van rá ingyenes, szoftveres megoldás!] -
#37199 a Bleach jatekok mind Japanba jelentek meg, egyesek Kinaba is, de a menu az angol nyelvu, igy konnyen el lehet igazodni rajta, es a japan nyelv ismeretenek hianya nem okoz kulonosebb problemat.
UI:nem hiszem, hogy valaha is megjelenik angolul. -
#37198 Bleach Heat the Soul 6,ez angol nyelvű már ? -
#37197 Ha nem tud senki szoftveres megoldást, akkor jövő héten beviszem... -
#37196 most miert kell azt kiutni? elobb nezesd meg egy szakemberrel szervizbe. -
#37195 Igen az umdnek, ha a home gomb lenne, akkor az internetböngészőből is kilépegetne. Nem lehetne valamivel szoftveresen kiütni? Nincs szükségem umdre. -
#37194 Lol, az nem "flat", hanem FAT. A flat azt jelenti, hogy lapos, sima. A régebbi PSP-t a vastagsága miatt hívták kövérnek azaz FAT-nek.
Egyébként a leírtakból nem a HOME gombnak van baja, hanem az UMD meghajtónak, ezért akar kilépegetni. Lehet, hogy bedarált valamit a mechanika... -
#37193 szerintem szedd szét<nem nagy cucc, 7csavar az egész# 4az akku alatt 2hátlapon és egy alul a 'vonalkod' mellett..ott középen.
szedd le az elölapot és kiesik az also gombsor:))
törölgesd meg, teszteld h müködik-e és rakd a helyére, ha elmozdult hanem..
nekem pl a start kitört a többitölxd az analog meg baszakszik eBooknál:))
-
rnd #37192 Mire van rakva az UMD mode? -
#37191 ezt most nem ertem. memokartyarol futtatod es kattog az UMD meghajtod, vagy pedig ha memokartyarol futtatod akkor megy, ha UMD-rol akkor nem? mert ez esetben nem a home gombbal van a gond hanem az UMD meghajtoval. szervizbe vidd el es nezesd meg. -
#37190 Sziasztok, lenne egy komoly problémám a pspmmel (régi flat), az van, hogy leesett, és azóta játék közben azt írja ki folyamatosan kb 5 másodpercenként, hogy "do you want to quit game" (mintha be lenne ragadva a home gomb, de nincs, mert a menüben a home gomb hatására pl kilép az internetböngészőből, de ott nincs beragadva, nem lépeget ki), nem tudtok valami psp progit, plugint, akármit amivel ki lehet ütni ezt a menüt? A játék első fél percében el kezd kattogni az umd meghajtó, addig nem írja ki, aztán abbahagyja és kiírja, ha kinyomom vár 5-10 másodpercet és megint kiírja, de különben rendesen fut a játék memóriakártyáról. Régebben 5.00 m33 firmware volt a gépemen, de felraktam a 5.50 gen-2 firmwaret hátha esetleg segít, de ugyanúgy megszakítgatja a home menü a játékot, aki tud az segítsen! -
#37189 igen. a hir mar hivatalos, csak azt nem lehet meg tudni, hogy mikor jelenik meg, de 2009re van igerve. -
Verseghy #37188 Gta cw lesz pspre?:O -
#37187 Sziasztok!
Moderátori teendőket elvégző személyeket keresek a HONLAPOMRA akik szívesen beszállnának a honlap fejlesztésébe!!!
Msn-en vagy e-mailba írjatok bátran!
ÜDV:. -
#37186 eleg eros eve lesz a psp-nek.
par jo jatek ami mar megjelent
Resistance Retribution
Patapon 2
Hammerin Hero
Tenchu: Shadow Assasin
Guilty Gear X2: Accent Core
Bleach Heat the Soul 6
Dynasty Warriors Strikeforce
Monster Hunter Freedom Unite
Rock Band Unplugged
es meg egy jo par ami meg fog jelenni
MotorStorm Arctic Edge
Fate/Unlimited Codes
Tekken 6
Disgaea
Soul Calibur: Broken Destiny
Dissidia Final Fantasy
Queens Blade: Spiral Chaos
Colin DiRT 2
NfS Shift
Gran Turismo
Assassins Creed
Little Big Planet
Bleach Soul Carnival 2
Persona
GTA Chinatown wars
Duke nukem trilogy
Ultimate Alliance 2
Silent Hill Shattered memories
F1 2009
ha meg tudtok jo cimeket akkor batran ki lehet egesziteni. -
#37185 en ugy tudom, hogy ezt a problemat mar megoldottak, de amugy lehetett igy is elni vele. a regi psp is lejatsza majd az osszes jatekot ami a GO-ra megjelenik. szerintem ezt ki kene irni jo nagy piros betukkel mint a WAREZ-t, mert mar nagyon sokan megkerdeztek, es nagyon sokan lustak visszaolvasni. -
playstation9 #37184 Az igaz hogy nem lehet a PSP3000-resre feltenni a legujabb CFW-t? mert miután kiveszem az aksit\lemerül akkor elfelejti a firmware-t?(tört)