PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabikafarkas
nemtudja valaki hogy hogyan lehet nettezni a PSP-n?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

BB7
Topikja, itt már elég sok infó össze lett gyûjtve! 😊
kabel15
Hello!

Ti mit gondoltok a PSP GO rol?
Most néztem meg a bemutatót hát engem elég nagy csalódás ért.
Persze lehetett hallani pletykákat eddig is hogy ilyen lesz de reméltem hogy tévednek. Hát nem tévedtek 😞 Ez a szétcsúsztatható kivitel :S
Én szerintem maradok a 2000 szériámnál 😄

BattleTag: kabel15#2672

Húú ez nagyon jó lessz 😄
btw milyen komoly beszélgetés megy a háttérben h magyaráznak...

BB7
Kosztümök?
5c0rp330n
hmm, ez sem járt még itt: motorstorm
MGS: PW

5c0rp330n
Aramir
Tényleg van 1-2 nap különbség, ma is tanultam valamit <#vigyor>

Aramir
Nekem euró alapu van, szoval nálam mindenképpen megéri átállítani a paypalt, mert amúgy egyszer átváltaná a paypal Forintra, majd a bankom vissza euróra.
Lehet igazad van, nemszoktam figyelni, hogy mi a tényleges terhelési dátum, mindjárt ránézek, ugyis a napokban fizettem ki valamit.

általában jobban megéri a bank árfolyama, kivéve ha peched van és gazdasági világválság tör ki a vásárlás és a terhelés között. az szívás...

épp errõl beszélek, hogy a függõ tételek között jelenik meg, méghozzá (ha forint számlád van) a vásárlás napján érvényes árfolyammal átváltva forintra.

ha megfigyeled, pár nap múlva mikor elszámolják (megtörténik a terhelés), már más forint összeg lesz ott.

5c0rp330n
hmm, ezt nem vágtam. cib-nél vajon megéri inkább a bankra bízni az átváltást? az eddigi tapasztalataim szerint nagyjából középárfolyamon dolgozhatnak..

Aramir
Ok, de bankkártyás fizetésnél (mert a paypal végülis az) a terhelés azonnali szerintem, legalábbis nálam szinte azonnal megjelenik a függõ tételek között a levonás.

a félreértések elkerülése végett nem árt hozzátenni, hogy ebben az esetben a bankodnál a terhelés napján érvényes deviza eladási árfolyam lesz az irányadó, ami legtöbbször NEM azonos a vásárlás napján érvényes árfolyammal

BB7
Fúú! Köszönöm szépen! 😊
Mindjárt csekkolom az OTP-s váltószámokat és átállítom! 😊
GP2100
OMFG <#idiota> Azért remélem, hogy ezt nem gondoltad komolyan...
Errõl egyébként az jutott az eszembe, amikor 1000 éve a walkman-ek idejében merült elemnél lelassult a zene.<#vigyor2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Prince of Máté
A PSP-3000-nél már nincs utánhúzás, valószínûleg a GO-nál se lesz...

ez most fájt....az utánhuzás a kijelzõ miatt van....lassú a válaszideje.....ami elsõsorban sötét tonusoknál figyelhetõ meg.
Aramir
A PayPalnál alapban az a beállítás, hogy õk váltsák át a fizetnivaló összeget Forintra, és azt vonják le a kártyádról. Namost a PayPal 2,5%-ért váltja a pénzt, ami miatt sokkal szarabb árfolyamon dolgoznak, mint a bankod.
Teendõ:
PayPal -> profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit
Egy csöppet eldugták ezt az opciót <#vigyor>
Így beállítva ha pl dollárban fizetsz, akkor a kártyádat dollárral terhelik meg, és majd a bankod váltja a pénzt, nem a PayPal. Ha meg úgy látod, hogy a bankod mégszarabb árfolyamon vált, akkor bármikor visszaállíthatod.

n000rbi
Már ne haragudj, de ekkora ökörséget is régen hallottam 😛😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Azért húz után mert le van merülve az aksi, te észlény.

amugy a psp 2000 és psp 1000 kijelzõje is utánhúz...remélhetõ,hogy a psp go már nem fog?
Bankkártyával 10 dollárt fizetni mindig olcsóbb volt, mintha egy helyi pénzváltóban vettem volna meg azt a 10 dollárt.
BB7
Most nem feltétlen PSN-rõl beszéltem!

De igazad van! Csak.. valahogy akárhányszor vettem akármit, mindig kicsivel többet fizettem, mint amennyit ténylegesen kellett volna! Aztán hogy ez most a PayPal számlájára vagy az OTP-jére írhatom, nem tudom!
De az valuta átváltásnál is szerintem trükköznek!
Ráadásul a paypal a vevõnek ingyenes, átutalás normális bankban EU-n belül szintén ingyenes, a PSNes vásárlás meg olyan mintha a teszkóba vennél valamit (gyk. az is ingyér van)
Fõleg mert PSNen se paypal-al, se átutalással nem lehet fizetni... <#rolleyes>
BB7
Mert ha még sokkal olcsóbb letölteni.. akkor oké! De nem egy olyan van, hogy letöltve szinte ugyan annyi! De ha esetleg nem is ugyan annyi, akkor megtakarítást elviszi a PayPal meg az átutalási költségek! -.-
GP2100
Éppen ezért tartják meg a normál gépet is, mint ahogyan 1x-2x elmondták. Egyébként én is ha néha megveszek valamit, akkor tényleg legyen lemez, tok, stb. Legális letöltésért tényleg nem akarok majdnem annyit kifizetni mint a normál kiadásért...

BB7
Hát! Én legal gémernek (is) vallom magam!
Mégis szeretem ha ott van a polcomon az UMD-s dobozos kiadás! :/
maffioso
várom nagyon ez a gt nan szép lett

\"If in doubt, flat out!\"

balla27
most megnyugodtam.köszi a választ.

GP2100
Ettõl nem kell félni, mert kb. 100x elmondták, hogy a 3000-es normál, UMD driveos gép gyártása is megy tovább(mert sokan vannak, akik fizikai formában-UMD-akarják venni a játékot), és ez nem egy "psp2", vagyis lényegében ugyanaz a hardware, ugyanazokkal a játékokkal. A psp go a "digital lifestyle" kedvelõinek lesz elsõsorban, akiknek jobban fekszik(a legális) letöltés.

balla27
de jóóóóóóóóóóóóó.most fektettem be egy psp-be,és csak a gran turismo kell rá.addig meg itt porosodik.már megijedtem,hogy csak az új gépre lesz.ráadásul szerintem a régi psp szebben is néz ki.

5c0rp330n
nem, elmondták, hogy mostantól minden játék meg fog jelenni digitálisan (go-ra) és umd-re is.

balla27
ez a gran turismo csak az új psp-re lesz szerintetek?

PoisonChihuahua
A videó valódi, ha kamu lenne, akkor honnan vették föl?
Szerintem a kettõ egyforma <#vigyor2> A képek valszeg a fejlesztõi könyzetben (pécé emulátor pölö) készültek, a videó meg a psp-n futtatva.
maffioso
ezen gondolkoztam énis de gamespoton meg ezek a képek vannak ugyanilyen huddal és a video is lehet fake de ha jol néztem akk ilyen bemutatonvoolt szal nemtom, csak nemtudom aztse elképzelni h ilyen szépre megcsinálják ugy h szépen is fusson

5c0rp330n
nem talált, a videó a valós, a kép a fake.

maffioso
megnéztem mind2-t meg utána néztem és inkább a csunyábbik a valoszinübb😞 a másik tul szép h igaz legyen
lentebbi kérdésemre nem válaszolnátok légyszi?

5c0rp330n
deszkásoknak könnyû.. 😊

Miley Cyrus
ha ilyen lesz a játék...akkor kurwaa joo lesz<#buck>

éniss a pspt használom, a zsebnek nemgond minden gatyámba beleférxd
van amelyikbe viszintesen is eltud fordulni<#idiota>

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

GP2100
Én a psp-met használom mp3 lejátszónak és tökéletesen használható, jól szól. Az az egyetlen hátránya, hogy viszonylag elég nagy a gép, és ha nincs elég nagy zsebed, akkor nehézkes hordozni.

#36474: Na itt már mindjárt egészen másképp néz ki.<#guluszem1>

LeventeV
ez nagyon jol nez ki

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

5c0rp330n
ez sztem kamu, ezt lesd meg 😊

Ez a PSP GO egész jó lesz! Azonnal meg kell venni amikor megjelenik, biztos tele lesz az elsõ FW hibákkal! 😊

sambauer
Üdv. Érdeklõdnék hogy ha kifejezetten Zenére használnám a konzolt akkor mennyire érdemes rá befektetni ? Persze "mellékesen" használnám a gép egyéb funkcióit is, így ha mp3 lejátszóként is tökéletesen megállja a helyét akkor lehet hogy inkább Ipod helyett ezt választanám.

Turn Me On Dead Man

GP2100

Ennél azért szebbre számítottam GT terén... Majd meglátjuk.

BTW jól emlékszem, hogy Kojima a tegnapi M$ konferencián angolul beszélt? Nem értem, hogy a mai MGS PW bemutatón miért nem.<#nemtudom> Olyan idegesítõ volt a japán szöveget hallgatni és várni a tolmácsra. <#rolleyes>

5c0rp330n
mondjuk ez itt minket semennyire nem érint, volt épp elég psp-s dolog, h legyen itt is mirõl beszélni..

BB7
Akik esetleg nem követték volna figyelemmel: