PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az akku mögött az van írva hogy model psp 3004
akkor ezt a psp-t lehet flashelni ugye ?😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
a soul caliburban hany karakter lesz?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
csak azon gondolkodok hogyha nem mûködik akkor hazavágja a gépet ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Asszem kipróbálom én is a második részt.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
ja és persze mindez semmit nem ér ha nem tudsz perfekten programozni java-ban és comenius logo-ban és az sem árt ha nem vagy nehezebb 92 kilónál
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Sony putting together \'good will\' program for UMD to PSP Go
A Sony marketing boss has revealed that the company will soon be revealing a 'good will' scheme for those current PSP owners who want their UMD games playable on the new PSP Go. And apparently they will be revealing this all soon.
“We'll be unveiling that soon. We actually think there's a significant group that will be upgrading from the 1000. In the past, we've seen a 20-25 per cent trade-up factor, and I assume that's going to be the case here.
“So we're looking at a good-will program – a short term good-will program that would continue for years afterward
http://www.youtube.com/watch?v=lp173Si-XZM
A szövegbõl itélve ("oh almighty.....you havet to calm down...") szerintem túl gyorsan nyomod, és szól, hogy lekéne nyugodnod <#vigyor>#vigyor>
bár ha tv-nek háttal állva is lenyomod a rockbandet nem szóltam.
az unplugged még hivatalosan nem jelent meg tudtommal 😊
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Semmi ördöngösség nincs benne.
<#nemtudom>#nemtudom>
"szar ez a játék..."
Szerintem most vidd vissza, vagy töröld a Mem.kariról!
Mert az egész játék Pata Pata Pata Pon-ból fog állni! És ha gyakorlás után sem jön össze, akkor neked nincs ritmusérzéked! Persze ez nem baj, csak így a játék élvezhetetlen
Es amikor befejezte, akkor mintha folytatnád te is nyomogatod a gombot ritmusra...
köszi ezt az infót
on
Mármint úgy értem, olyan nem lesz ugye hogy valamilyen játékok csak psp go-ra jelenjenek meg.
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
itt a psp go-ra gondolsz?
a psp-s internet ne gondold, hogy olyan gyors, kenyelmes es attekintheto mint a szamitogepes. inkabb interneten keresztul torteno jatszasra hasznaljak, esetleg extra tartalmak letoltesere.
amugy en is inkabb maradok a 2000es szeriamnal, nekem bevalt, es szerintem se volt erdemes uj topicot nyitni a Go-nak.
egyébként sztem qrvára felesleges az az új topic a go-nak, lényegében ugyanaz a 2 cucc, fasznak kell széttagolni a dolgokat, ami összetartozik, legyen 1 helyen..