PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondták is a bemutató elején, hogy az egy fejlesztõ prototípus, valószínûleg nem így fog ez kinézni. Szerintem is elég hülyén néz ki...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Az a világitó gömb a tetején elég prosztó sztem...
És a Sony több év fejlesztés után feltalálta a Wiimote-ot!!!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
hat a psp go-ra nem hiszem hogy beruhazok, inkabb maradok a nem is olyan oreg Slimnel(2000es szeria)
kivancsi vagyok mit lep a sony a microsoft konferenciajara, de szerintem van eselyuk lenyomni oket 😉
OFF: a Splinter Cell utni fog. tartottak magukat ahhoz amit mondtak:tobb akcio, porgos jatekmenet, de a regi jol bevalt elemeket is megtartottak
kivancsi vagyok mit lep a sony a microsoft konferenciajara, de szerintem van eselyuk lenyomni oket 😉
OFF: a Splinter Cell utni fog. tartottak magukat ahhoz amit mondtak:tobb akcio, porgos jatekmenet, de a regi jol bevalt elemeket is megtartottak
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Majdnem besz@rtam, amikor bejelentették a a RE portable-t...<#buck>#buck> Kár, hogy több infó nincs(legalábbis eddig). A GT is jónak néz ki 60fps-el, és ha jól emlékszem 800+ autóval...
Resident Evil Protable <#taps>#taps>
Gran Turismo Október.1
Assasin's Creed Bloodlines November.10
Metal Gear Solid Peace Walker 2010
PSP Go 250 euro...
Assasin's Creed Bloodlines November.10
Metal Gear Solid Peace Walker 2010
PSP Go 250 euro...
Hoppá... grand turismo psp-re.
Hogy ne lennének, én egy ujjab gta-ban reménykedem.<#gonosz1>#gonosz1>
Remélem, hogy lesznek komoly PSP-s bejelentések a fél óra múlva kezdõdõ Sony E3 konferencián. Pl. egy GT trailernek vagy egy psp-s RE bejelentésének nagyon tudnék örülni. 😄 BTW vannak itt még olyanok akik élõben fogják nézni?
sziasztok, ne haragudjatok hogy egy már biztosan sokszor tárgyalt témában kérdezek de már sok helyen kerestem és nem találtam rá a választ, van egy psp 3.03 oe-val rajta és frissiteni szeretném de nem müxik ugy a dolog ahogy az enyémmel ment de azon cfw volt, ugyanazzal a modszerrel ezt nem tudom, leirnátok hogy kell frissiteni?
\"If in doubt, flat out!\"
kosz. emlekeztem valami olyasmire, hogy at kell irni notepadba valamit. megegyszer kosz.
A játék könyvtárában vagy egy fálj társítani kell jegyzettömbbe és ott át tudod írni a rendszerkövetelményt!
Úgy hogy felrakod az 5.03-mat!
Hali.
Mért van az hogy a memóriakártyáról néha nem ismeri ajátékot? tehát rajta van és azt írja ki hogy nincs játék. Ma reggel óta csinálja.
Mért van az hogy a memóriakártyáról néha nem ismeri ajátékot? tehát rajta van és azt írja ki hogy nincs játék. Ma reggel óta csinálja.
a FAT PSP(1000es szeria) 2005 szeptemberebe jelent meg Europaban, a SLIM 2007 szeptembereben(2000es szeria), az ujfajta SLIM(3000es szeria) pedig 2008 szeptembereben. es iden akar a sony piacra dobni egy ujfajta psp-t.
de mar lejjebb odairtam 😉
de mar lejjebb odairtam 😉
5.00 m33-6 a firmware a gepemen. nem indul el a gepemen az egyik jatek, mert 5.03at igenyel. hogy tudom kijatszani?
1. 2005
2. jateklemezekrol, networkkal vagy akar hazilag is(letoltod a firmwaret bemasolod a PSP/GAME/UPDATE mappaba, ha nincs akkor letrehozod) persze ha akarsz masolt jatekokkal is jatszani akkor mar komplikaltabb a dolog.
2. jateklemezekrol, networkkal vagy akar hazilag is(letoltod a firmwaret bemasolod a PSP/GAME/UPDATE mappaba, ha nincs akkor letrehozod) persze ha akarsz masolt jatekokkal is jatszani akkor mar komplikaltabb a dolog.
Ehhhh,találtam egy igen klassznak ígérkezõ gammát,ami a nagyobb platformok mellett psp-re is megjelenik: Avatar
Ráadásul James Cameron új filmjének játékváltozata lex,errõl a filmrõl még nem is hallottam,de eléggé ígéretesnek néz ki,a képek magukért beszélnek,én mindenesetre várom nagyon! ^_^
Ráadásul James Cameron új filmjének játékváltozata lex,errõl a filmrõl még nem is hallottam,de eléggé ígéretesnek néz ki,a képek magukért beszélnek,én mindenesetre várom nagyon! ^_^
1.Mikor volt a PSP európai premierje?
2003,2005,2007?
2.Hogyan lehet frissíteni a PSP rendszerszoftverét?
Hivatalos oldalról, játéklemezekrõl és PSP Network Update-tel
Csak hivatalos márkaszervizben
Csak a PSP Networkön keresztül
válaszokat elõre is köszönöm 😉
2003,2005,2007?
2.Hogyan lehet frissíteni a PSP rendszerszoftverét?
Hivatalos oldalról, játéklemezekrõl és PSP Network Update-tel
Csak hivatalos márkaszervizben
Csak a PSP Networkön keresztül
válaszokat elõre is köszönöm 😉
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
10 alatt? o_O
újra megy a psphungary..akit érdekel esetleg...
http://psphungary.hu/news.php
http://psphungary.hu/news.php
http://pspfilez.extra.hu/
Van hozzá szoftver, és nem is olyan drágán, 10ezer alatt van hozzá GPS vevõegység, amit az UMD tartó fölé kell rögzíteni! 😊
lehet valami gps-programot letölteni psp-re??
vagy csak valami külön gps vevõvel lehet az utvonaltervezõt beiktatni a psp-be??
kösz!!
vagy csak valami külön gps vevõvel lehet az utvonaltervezõt beiktatni a psp-be??
kösz!!
egy módon lehet gyorsítani a neten,remote play-el.akkor 1 youtube video azonnal lejátszható.a képekre meg nem kell várni
Blogolvasásra azért még jó...
jah..de az a probléma hogy a falsh oldalak és azok ahol képek vannak(nagyok) na azok qwa lassan fognak bejönni..ezt bármilyen böngészõvel is próbálod..sajna nem erre találták ki, ez csak egy plusz funkció ami jóformán szart sem ér..
a netes része csak a játékokra van kitalálva..
ráadásul ha kicsi a neted akkor még lassabb..
a netes része csak a játékokra van kitalálva..
ráadásul ha kicsi a neted akkor még lassabb..
http://pspfilez.extra.hu/
nem is ezen akarok e-mailt küldözgetni meg minden de ha már egyszer van rajta net ki kéne használni!!😄
Netfront Internet Browser próbáld ki ezt a HB progit!Nekem bevált valamennyit gyorsított a neten.De még csak béta stádiumba van szóval lehetnek benne bugok...
nem!
semmit nem lehetne esetleg annak érdekébe csinálni hogy gyorsúljon??
sajnos ilyen kurvalassú
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hello valaki mondana valamit #36420 erre az üzenetre??
mondjatok valami jo sidescrolling gamet psp-re a pataponon es a hammerin heron kivul (ezeket jatszottam mar)
Tááádááám: [url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=8132&news& %20PSP%20Go:%20sziv%E1rg%F3%20k%E9pek,%20%FAj%20Metal%20Gear%20%E9s%20Gran%20Turismo]PSP Go[/url]
azért mert lassú a válaszidele a kijelzõnek, igy utánhúz s ez a feketénél látszik a leginkább
miéer van az,hogy minden pspnek a fekete utánhuzása elég látványos????...ezt a sony nem fogja valamikor javítani?
hello
Psp netezésnél mit kell beállítanom vagy lehet-e valahogy gyorsítani a netnek a töltését mert pl: rámegyek egy google-s képre és azt teljes méretben kinagyítani a psp-nek tart vagy 10 percig meg a honlapoknak is a betöltése lassúcska... 1-megás netem van,itthon flash layert honan lehetne letölteni psp-re??
Psp netezésnél mit kell beállítanom vagy lehet-e valahogy gyorsítani a netnek a töltését mert pl: rámegyek egy google-s képre és azt teljes méretben kinagyítani a psp-nek tart vagy 10 percig meg a honlapoknak is a betöltése lassúcska... 1-megás netem van,itthon flash layert honan lehetne letölteni psp-re??