40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
playstation9 #37183 Hali! Szerintetek megéri PSP-t venni még? mivel jön a PSP GO-is... vagy ez akettö ugyan az lesz hardverileg? ami kijön Go-ra azt lejátsza a sima PSP-is?
Vagy lesz még jövöje a sima PSP-nek? játékok terén?:D -
#37182 konzolboltban 2k a pandora, kb 5 perc. én frissitésel nyaltam be, nemtom hogy, de nem nyúlok hozzá mégegyszer, ha nem muszály. :) -
tihibaby #37181 Tekken Dark Resurrection,tökéletes állapotban,platinum kiadás 3000 ft-ért eladó. -
guppy #37180 IGEN, mert valószinű h roszul raktad össze és vmi nem érintkezik vmivel v roszul érintkezik. Ha utána se jó vidd el orvoshoz -
tevenyereg #37179 Üdv. nemrég szétszedtem a psp-met mert lötyögött a wi-fi gombom... kiderült h letört a wi-fi panelről a pöcök. nem tudtam vele mit csinálni igy elkezdtem összerakni a psp-t bedugtam a kijelzöt bekapcsoltam hang van de most már nem müxik a kijelző és egy kis sípoló hangot hallok a psp-böl ha nem kötöm rá a kijelzöt akkor is van bekapcsolási hang de ugyanúgy sípol... nincs vmi ötletetek h mi a baj?? szedjem szét és rakjam össze újra? -
#37178 :D -
amdrula #37177 Attól függ... Ha PSP-hez valót veszel, akkor a válasz igen, ha pl. autóhoz valót, akkor a válasz nem. -
#37176 Sziasztok!
Van egy SLIM PSP-m és okosítva van már.
Az érdekelne hogyha vennék hozzá egy másik akumlátort akkor azzal működne? -
rnd #37175 Milyen érdekes, hogy amikor nincs pénzem olyankor jönnek össze a vásárlások
Downstream panic 850Ft, Wild ARMs XF 2750Ft (+posta) gyári fóliásan mindkettő -
butchbean #37174 aha jó.mindegy nem nagyon probáékozom vele.megcsinaltatom mert sajnos nem értek hozzá.kis tanulópénz lesz.nem akarom megbutykölni én mert abból sose sül nem sül ki jol.:)azért köszönöm -
rnd #37173 Nem akármilyen akksi kell, hanem pandora. Pölö ilyen. Utána a memkártyát kell kicsit előkészíteni például így majd mindkettőt a pspbe dugni, bekapcsolni és csinálni amit ír... ennyi... -
butchbean #37172 Gondolom ehhez akkor olyan progi kell ami fetöri a 5.51 verzíót.Bár nekem elég lenne a 5.0 verzió mert ahoz ha jól tudom van magyar ositás is.
Idegesít, mert nekem csak az volt a célom, hogy az uj transformersel jatszak, mert a régi szoftveren nem ment.:(
ÉS ami bosszant, hogy nem kis időt fordítottam az utánaolvasásnak és mégis elrontottam.:( -
butchbean #37171 Memoria kartyam 4g az akksi meg az alap 1200.
De ezek miért fontosak.nem tudsz nekem valami linket adni leírásról hogy kell kiütni??vagy mit tegyek?:):):) -
rnd #37170 Csak egy memkártya plusz egy spéci akksi kell. Memkártyád szerintem van, spéci akksi meg cirka 2 ezerért kapható. Persze kereshetsz "szakembert" aki leránt rólad 2500~3000 forintot és ha újra elrontassz valamit akkor megint fizethetsz... -
butchbean #37169 Köze rájöttem.:(
Nem kicsit vagyok ostoba.Pedig sokat utána olvastam és sehol nem volt leírna az M33 mit jelent.Gondolom rossz helyeken olvasgatok.Nagy király.Főleg úgy, hogy én nem tudom kiütni, mert gondolom nehéz.Mehetek megcsináltatni.:( -
rnd #37168 Ha a verziószám mögött nem látod az m33-at (vagy GEN-A-t vagy nemtommi van még) akkor hivatalos firmware-t raktál fel. Amellett, hogy csak gratulálni tudok, hogy milyen ügyes vagy, kicsit szopó ágra raktad magad, ugyanis újra törni kell a psp-det (értsd: pandorázni kell) Hajrá! -
butchbean #37167 Azt írja, hogy ha frissíteni akarom, hogy a szoftver incorrect.ÉS nem értem miért.Valaki talákozott már ezzel? -
butchbean #37166 Vagy esetleg, hogy tudom az újabb szoftvert az 5.51 egy visszarakni 5.0 mm33 re???nekem az is segítség -
butchbean #37165 Most frissítettem a 5.51 re a psp met és amit felrakok új játékot nem latja a psp.És ami még zavar hogy angol, magyar verzió nincs kint?? -
#37164 Nekem eredeti van, és szintén kell neki 5-10 perc míg magához tér. Bár sűrűbben lakott településeknél bekapcsolva ez 2-3 percre csökken. -
kufi #37163 haat passz rendeltem netrol, psp-290 es csak kinai vagy japan nyelven van rajta szoveg a dobozan. -
rnd #37162 Nem hiszem hogy gyorsabb lesz ha kicserélik...
Illetve... a gyári sony gps-t vetted meg vagy a kínai bóvlit? -
kufi #37161 sőt ha beteszem sleepmodba mikozbe fut a goexplorer es ha utana visszakapcsolom akkor keri hogy csatlakoztassam a gps vevot pedig benne van ugyhogy ki kell huznom es visszadugni es utana kezdi el keresni -
kufi #37160 sajnos igen akkor is eleg lassan talalja meg valoszinu hogy a gps vevo a szar ki kell csereltetnem mert gondolom ennek nem iylen lassunak kene lennie -
rnd #37159 Ne kapcsold ki a psp-t csak rakd sleep módba. Várj pár percet (esetleg menj odébb pár száz métert hogy lásd a változást), kapcsold be újra. Akkor is 15 perc míg megtalálja hol van? -
guppy #37158 Arra gondol ha a PSP-t nem kapcsolod ki teljesen vagyis nem bootol ujra bekopcsolásnál. -
kufi #37157 arra gondolsz hogy mennyi idobe telik hogy betegye magat sleep modba? mert az par masodperc 3-4kb -
rnd #37156 Ezt teljesen normális. Ha kihúzod akkor újból a nulláról indul a folyamat. Mennyi idő ha a psp-t csak sleep módba rakod? -
kufi #37155 Amikor megtalalja a holdakat oylan 7-8 dbot utana kihuzom es visszadugom es kb ugyan annyi idobe telik neki megint megtalalni mint elso alkalomkor 10 perc vagy megtobb(valtozo). -
kufi #37154 most vettem ezen a heten csutortokon ez lett volna az elso probam de lassu. -
guppy #37153 Sűrűn használod? Mert lehet az a baja h sokáig nem használod és elmozognak a hódak, próbáld ugy h rögtön miután kikapcsoltad megint próbálkozol. -
kufi #37152 igen ez a bajom hogy 15 perc az sok, valamikor megtobb.Lehet kikene csereltetnem a vevot.De meg megprobalom ugy hogy fullra feltoltom a psp aksijat bar nem hinnem hogy valami koze lenne hozza. -
guppy #37151 ez mindegyiknél igy van, időbe telik mire megtalálja a GPS hódak jelét, bár a 15 perc tényleg soknak tűnik. -
kufi #37150 jah kint a szabadterbe -
kufi #37149 nah megint itt
vegre meglett a szoftver letoltottem a terkepeket csak az a problemam hogy amikor felteszem a gps vevot nagyon lassan talalja meg a jelet kb kell neki egy 10-15 perc ha nem tobb.Ez a gps vevo hibaja vagy lehet valahol allitani az erzekenyseget?
Koszi a segitseget elore is -
Rinike #37148 Sziaztok. Elromlott az analógom és szervízt keresek. Tudnátok ajánlani jó helyet?Előre is köszönöm. -
kufi #37147 oké koszi a segitseget.
-
rnd #37146 Hivatalosan nincs, feketén meg a géped nem viszi... -
kufi #37145 koszi mukodott a link.
Akkor ezek szerint letoltheto valtozat nincs, mindenfelekeppen meg kell rendelnem? -
rnd #37144 Asszem a szögletes zárójelek összezavarták az SG-t
Itt a link:
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=1146