40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37342 Mindent lehet rendelni onnan! :)
Nem használtat sóznak rád... csak kínai! Nem egy termékem onnan van, van ami a mai napig bírja, s van ami sajnos pár hét múlva megadta magát!
Effektív zsákbamacska... -
tevenyereg #37341 Szaisztok. érdemes Dealextremerök kijelzőt rendelni psp-hez. nem valami használt vackot sóznak rám. Ha érdemes rendelni akkor valaki segítene majd regisztrációnál kitölteni az adatlapot? jah és még valami: bekapcsolópanelt lehet onnan rendelni? -
#37340 Üdv!
Nem nagyon konyítok még ehhez a PSP témához, így lehet idióta a kérdésem, de azé megkérdem:
Az esetleges nagyobb aksi fogyasztáson kívül káros e a PSPre ha 333/166 –on használom?
Köszönöm! -
#37339 jaj persze... ps1tol azert messze jobb grafikaja van mind wii-nek, mind ps2-nek, mind psp-nek. -
#37338 Nem, a silent hillt wiiről portolják lefelé ps2re, ugyanúgy mint a tenchu4et pspre, ettől még nem lesz rosszabb a wii verzió... -
#37337 Sajnos -gyakorló Wii-sként tapasztalatból mondom- Wii-re a játékok nagyobb része PS2 port, minden felturbózás nélkül (csak az irányítást cserélik ki), pedig már a Gamecube is jóval póverebb volt, mint a PS2. Van pár exkluzív cím, amik azért megmutatják, mire képes a kis fehér tégla (Conduit, House of the Dead Overkill, stb). Egész sokáig az új Silent Hill is ilyennek nézett ki, amíg be nem jelentették, hogy multiplatform lesz, éss persze PS2-re is jön. Na vajon honnan portolják majd a Wii verziót? :(
Kár érte, mert nagyon jó kis gép lenne, ha több olyan cuccot csinálnának rá, ami kihasználja a teljesítményét.
No, de back to PSP. -
#37336 Annyira nekem sem, mégis e szerint (is) ő a király a nem handheld konzolok között :) Na de vissza a PSP-hez. -
#37335 Ja, kb. azon a szinten van, de PS1-es játékokhoz köze sincs. -
#37334 Pont hogy nem lehet eladni, sok kiadó azt hiszi, hogy olcsón megcsinál egy xart, aztán kiabálják a vakvilágba, hogy nem fogynak a HC játékok wiire, aztán volt már 6 millió példányban eldadott zeldaTP, de pl most jelent meg a capcom monster hunter 3a, valószínű, hogy 3 hét alatt meg lesz az egymillió, és még csak japánban jelent meg... -
#37333 én a Wii-t anno a Mammut 2-ben levö Saturn-ban toltam:D
öregem ehhez kajak egyetemi végzettség kell Nintendo szakon h irányitani tudd...a menüje is nagyon izés:D -
#37332 nekem annyira nem jon at a Wii feeling es azt a magas arat se ertem, tekintve, hogy emnnyibe kerul a gyartas...
-
#37331 Szerintem aki Wii-t vesz, azt pont nem a grafika érdekli, és nem kimondottan autós játékok miatt veszi meg azt. -
#37330 szerintem a wii-s dirt-nek szarabb a grafikaja mint a WRC Evolved-nak ami anno jelent meg ps2-re. -
#37329 Azért ez messze jobb egy PS1-es játéknál. Maradjunk a realitás talaján, ez inkább PS2 színvonal, esetleg picivel felette van. (Nézd meg a linkelt videót.) -
#37328 Ami azt illeti a wii-s is elég gázul néz ki,kb ps1-en néztek ki így anno a játékok..nem is értem hogy lehet ilyet manapság eladni -
#37327 De k*csögök megvették a domaint! :D -
#37326 Az a baj, hogy régebben, a colin2005 idejében az ilyen multiplatform játékok fő platformja a ps2 volt, azokat a verziókat okosították fel xboxra és gamercubera, és amikor kijött a psp, kb ugyanazt bírta. Ez most olyan dolog, hogy sokkal szebbek voltak a gamecubes call of dutyk, mint a wiis cod5, pedig a wii egy feltuningolt gamecube (ugyanez volt, hogy a gamecubes star wars játékok is szépek voltak, bezzeg a wii sw force unleashed ronda lett), hiába a mai multiplatform játékok fő platformja a ps3/x360, ezeket butítani pspre nem túl szép, régen a ps2/gamcecube/xbox volt, ezekhez jött a ps2nél alig gyengébb psp, ami pspn is jól mutatott... -
#37325 Láttátok már a psp Go angol oldalát? Eléggé "érdekes"...
pspgo.co.uk ^^ -
#37324 Múlt héten jött ki ez a videó, én csak most láttam, de szerintem már érthető miért néz ki a Dirt2 PSP-n úgy ahogy. Egy Wii portról beszélünk.
Itt van két kép összehasonlítás gyanánt (a Wii kép nem pontos, mert a videóból lőttem (1:13)):
Bár a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a PSP-s változat biztos javulni fog. Majd mozgásban meglátjuk.
-
#37323 tudom de engem nem zavar imádom őket....de amugy a 92 95 között már van különbség -
#37322 "The game is looking pretty good and running smoothly."
Mennyit fizethetetett neki a codemasters ezért a mondatért? -
tom235 #37321 Jó mondjuk azért ezek között:
Civic SiR-II ('92)
Civic SiR-II ('93)
Civic SiR-II ('95)
Nem túl sok eltérés akad -
#37320 hát pont h kurvára sok és h ennyi civic meg sti legyen benne azt álmodni se mertem volna -
#37319 es a "good car models"-hez mit szolsz?
de ha nem lesz benne sima rally akkor akarmilyen grafikaja lehet en nem nyulok hozza. -
tom235 #37318 De gáz. A srác meg még azt írja a kép alá, hogy "The game is looking pretty good" hát no comment... Ezeknek el lehet adni, akkor ezt is. -
#37317 Kevés? -
#37316 ez most nem komoly ugye? -
#37315 itt a rally masters iPhone-ra... no comment
-
#37314 az a baj, hogy az ign-en mar van cikk a jatekrol. az egyik ign-es srac kiprobalta a psp-s dirt-ot es rakott fel egy pat kepet... es az a baj, hogy igy nez ki.
ITT A CIKK -
#37313 te felreertettel engem. az ujabb jatekoknak mar 5.55os firmware fog kelleni es a Sony nem adta ki letoltesre, hanem az UMD lemezekre rakjak fel. az UMD-n nem egy .PBP fajl a firmware, hanem tobb fajlbol all. ezert igy nem tudjak elkesziteni a CFW-t. tehat ha nem akarsz varni akkor kenytelen leszel eredetibe megvenni a jatekot es felrakni az 5.55os OFW-t. erted? -
#37312 Te miről beszélsz?
CFW-m van, saját magam oldottam meg már az elején (3 éjszakám ráment) és term. az eredeti UMD lemezekkel is jól elvagyok. Miért kellene OFW rá?
Főleg, ha van 5.50GEN-B CFW? -
#37311 nem feltétlenül fake. egy lenne a néhányszáz/ezer igénytelen multiplatform címből, amit kizárólag a neve ad el, és a minimum elvárható szintet is csak alulról karistolja.. -
#37310 Ez a kép egyértelműen fake. -
#37309 Reméljük, mert ez így csak egy kicsit lenne nevetséges... -
#37308 Az egy fake kép vagy nem végleges. Biztos hogy így nem adják ki a játékot. Nem kell fosni... -
#37307 visszaterve egy kicsit a colin temara... engem nem hagy nyugodni az a grafika.
COLIN MCRAE 2005
COLIN MCRAE DIRT 2
letezik, hogy 4 ev alatt nemhogy javult volna a grafika, meg rosszabbodott??? WTF??? -
#37306 igen-igen, megveszed, de ha felrakod az ofw-t akkor utana sirankozhatsz a cfw utan. -
#37305 Miért kár? 5.50 GEN-B nem jó hozzá?
Amúgy FF-et meg meg kell venni... -
Cyberdevil #37304 És mintha úgy olvastam volna h a Final Fantasy Dissidiának, ami elég nagy kár... Remélem csak rosszul emlékszem -
#37303 Mer' a Dzíálydzsónak már 5.50 kell... :)