PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rowlend
én is tudom. csak sz@r nem kell, a jó pedig 8 körül van annyim perpillanat nincs

GET OVER HERE!

Minden nagyobbacska áruházban kapható...
Rowlend
én is kipróbálnám a netet psp-n csak nem tudom mer a környéken nem nagyon tudok wifirõl. esetleg nincs valakinek eladó wifi routere? 😄

GET OVER HERE!

maffioso
én azért nem gondoltam h ez is nanak számit mert régebben volt vmi szar a psphez amit ha megvettél akk futott rajta minden és ilyen baszás volt és asszem arra irták h flashelõ na mind1 végülis nekem az lényeg csak h mennyen minden

\"If in doubt, flat out!\"

PoisonChihuahua
A PSP Store-hoz PSN account kell. A netes multi meg játékfüggõ. EA játékokhoz EA acc.-ot kér, SONY-s játékokhoz meg yourgamingname.com-os acc.-ot, stb.
De lehetséges, hogy azóta változott és egységesítették, nem tudom, én csak Killzone-ozni szoktam, ahhoz meg yourgamingname-es acc.-ot használok.
hpgy lehet a psp áruházra feliratkoznii????vag yneten játszani két psps vel?...csak mert magyarország nem átmogatott...
PoisonChihuahua
Emberek, ti tisztában vagytok egyáltalán a flash szó fogalmával?
A flashelés annak a folyamatnak a neve amikor a PSP flash-memóriájában felülírjuk a hivatalos SONY firmware-t egy módosított un. Custom firmware-rel.
Akinek firmware-módosított PSP-je van, az "flash"-elt PSP-vel rendelkezik.
maffioso
há nemtom most lehet hülyeséget irok de nekem meg sokaknak 5.00ás van😄 és nem flasheltünk az is tuti

\"If in doubt, flat out!\"

Ez cfw, ezzel sokmindent nem kell csinálni, max frissíteni 5.00 M33-6-ra...

btw MSN-t megnéznék egy Sony gépen 😛

PSN: berghold

tdu Toyota
3.90m33 fw
Tarzalmaz MSN, Skypot és persze lejátszhatók A MÁSOLT GAMEK!

ez azt jelenti hogy nem kell flasheltetni? mert már ez a frissités tartalmaza azt a flashet? vagy azt hogy ha ezt letöltöm és flashelt már a gép akkor nem veszik el a flash róla? elõre is köszi!

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Miley Cyrus
én nem ismertem, de joo😊)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

BB7
Tudom, hogy van kismillió, tudom, hogy akit érdekel az már majd az összeset megnézte <Én is>
De ezen beszrtam! 😄
PoisonChihuahua
Gyenge photoshop trükk...
BB7
Lehet, csak egy matrica! Az meg már akkor kapható lesz! :Ö
CaviaR
pár hete már megy az..
5.03ChickHEN

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem tudják még a 3000rest alaplap miatt.

Rowlend
3000? asszem már igen

GET OVER HERE!

Sziasztok! Azokat a psp-ket amiket mostanság árulnak ki tudják már kódolni? Mert szerettem volna vásárolni egyet karácsonykor és akkor jött ki és akkor még nem tudták kikódolni.
vixo
Ehhh,tetszik ez a PSP neeeed!!! 😄
http://protoncharging.com/gb/wp-content/uploads/2009/06/psp2k-ghostbusters-trap-550.jpg

Rowlend
hát elvileg lesz. de mondtak már mindent 😊 én is várom

GET OVER HERE!

vixo
Nem tud vki vmit a Ghostbusters The Videogame PSP verzióról?
Mert már annyi mindent mondtak róla,h törölték,de aztán visszahozták,nem fog megjelenni,megfogjelenni,de majd csak õsszel,most akkor mi van???
A gamespoton júni 16. írnak azaz a mai nap van megjelölve:
Ghostbusters The Videogame

Én is igy voltam vele, vhogy túl sokáig tart mire elég jó leszel h normális szörnyekkel küzdj.

vixo
Hát én az elsõ és a második résszel játszottam,többször is neki futottam,de mindig meguntam,pedig a szörnyek nagyon ütõsek,de vhogy az egész nekem annyira nem adta :S

5c0rp330n
kijött már? :o
qrvára jó egyébként, csak idõgyilkos.

Gideon Wieth
nem tudjátok milyen ez a monster hunter freedom unite vagy micsoda ? Capcom nevét láttam mellette, szal annyira rosssz nem lehet de mégis . Vélemény ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
kivéve, hogyha éppenhogy semmi warez nem lesz rajta.

Eszméleten warez lesz a PSP GO-ból, ebben biztos vagyok.

LeventeV
a jatekok nem valtoznak, mindegyik jatek megjelenik mindegyik psp-re, ugyanolyan grafikaval, ugyanazzal a jatekmenettel. a kulonbseg csak annyi, hogy rendes psp-re megveszed umd-n ugyanugy ahogy eddig is, mig psp go-n letoltod.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

tdu Toyota
köszi 😊

baaka
Igen.

Tinman
Nálam olyan 6-7h körül volt a gametime és egész élveztem... nem volt rossz egynek, de sajna iszonyú lineáris és az újrajátszhatósági értéke NULLA.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

baaka
Szorítsd be egy sarokba ott püföld és amikor ellök magától egybõl bukfencezz vissza hozzá és üsd!Én nekem ez bevált!

tdu Toyota
és ugyan olyan lesz a grafikája pl. a gran turismonak mint az összes pspn? pl.psp gon?

kabel15
Úgy csinálom de akkor 1/5 életét tudom csak levenni utána elüt magától és feltölti az életét.De majd megpróbálom hátha jobban fog menni 😊

BattleTag: kabel15#2672

vixo
Amikor feltöltõdik a rage,akkor kell adni neki rendesen.

kabel15
Hello!

Az X-MAN ben a vége felé járok valószínûleg az utolsó küldetés és meg kéne küzdenem Logen testvérével vagy kicsodája szóval az a másik mutáns.
Valami instrukció hogy hogy tudnám szét szedni? Mert akár hányszor megsebesítem ellök magától és mire vissza érek már MAX HP ez elég idegesítõ.
Ha meg az "L" gombos támadást használom akkor meg valamiért nem megy le a HP ja. Valakinek valami ötlete?

BattleTag: kabel15#2672

Eredetiben van meg? Gondolom nem, de azért egy próbált megér.
Szóval: mit töltöttél le? van benne egyáltalán magyar nyelv???
Merthogy ha nem tudod állítani, valszeg nincs is.
options alatt nincs sajna 😞
Gideon Wieth
hát 😄 tekintve hogy az elsõ két óra a beleszoktatás 😄 Amikor beülsz a gépbe, látod hogy hány küldetést fogsz elõreláthatóan csinálni egyhuzamban //DNA bar //

Mellesleg szerintem megéri végigvinni. Egyrészt a vége hatalmas Cliffhanger //asszem így írják// Mellesleg a végére lesznek izgalmasabb küldik is 😊 Nah meg Oroszlánszivû Ricsi 😄 Egyik kedvenc uralkodóm 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

NEOreg3
nem hiszem, hogy bolti verziója lenne...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

PoisonChihuahua
Valóban van rajta felirat. Link
Tuti, hogy az Options-ban lehet állítani.
Dobozon mi van?
indit kivittem....kellemes csalódás volt...sztem jó gém.....csak rövid....sztem 4óra körül lehet...
elvileg ugy adták ki vagy magyar hang vagy csak felirat de azt sem találom hogy hol lehet változtatn9i német magyar angol stb közül
PoisonChihuahua
Ha jól tudom abban nincs is magyar felirat.
hali valaki segitsen
nem tudom beállitani a fifa 09 ben a magyar szöveget
hogy lehet tud valaki segiteni?
Kérlek fogalmazd át!
És nézd meg a piros nagybetûs részt, ami kiböki a szemed a bannerban!
THX
LeventeV
ujonnan nem hinnem hogy talalnal, hasznaltan pedig sok mindentol fugg(hackelt-e, mennyi idos, mennyire latszik rajta(foleg a kijelzon) hogy hasznaltak stb.)

sziasztok. mennyibe van most egy pufi psp?
tudnátok nekem segíteni a psp 1004k hakkeléshez? Nem igazán vágom hogy kell. (leírás)
LeventeV
minden jatek megjelenik az osszes psp-re