40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37382 de miert a pandoras aksit hasznalod ha ott az eredeti? -
Biriboy #37381 Szóval a történet: (ha warez akkor tötöljétek.) PSP 4 gigás MS Pro Duo val. Feltettem a gyári fw-t persze nem mentek a játékok. Pesten megcsinálták és adtak egy Pandora-s akkut is ( jelenleg ez van a gépben )aztán a gép elkezdett szrakozni. A játékok nem indultak el. "cmd" lefutatása során szektorhibák. Ezután az adapteres micro is elszállt aztán egy másik 2 gigás is.
Nincs valami progi amivel helyre lehet állítani a szektorhibákat? Vagy elképzelhető, hogy maga a psp nem olvassa?
5.00 M33-6 fw jelenleg a gépen. Én arra gondoltam, hogy a Pandora akku nem megfelelően érintkezett és ez okozhatta a galibát. -
#37380 Akkor nincs nagy gond...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az UMD olasóra nem hiszem hogy nagy szükségem lesz -
#37379 UMD olvasó romlik el bennük leginkább, na meg a pixelhibák... -
#37378 Osztálytársamnak van FAT, de láttam már Slimet is, mekkora eséllyel romlanak el ezek a kütyük?
Van olyan hibája ami egyszer minden gépet elér?
Őszre megpróbálok szert tenni egyre:) -
#37377 ezt nem mondtam. fele annyi ramod lesz (némely játék töltési idejében mutatkozik meg valamennyire főleg), nehezebb, vastagabb, többet fogyasztó cuccod lesz. viszont jobban össze van rakva, jobb minőségű, van rajta infra :) -
#37376 Szóval ha Slim helyett csak FAT-hoz jutok abból nem lesz számomra semmi veszteség? -
tom235 #37375 Iszonyat jó. Belső nézetbe még tükör is. Nem semmi. Így kell megírni egy psp-s játékot. Remélem az irányításban sem fogunk csalódni. -
#37374 mindegyiken fut minden játék, pont ez a lényege, ettől konzol. -
#37373 A PSP-k közt, főleg a FAT és Slim között van "teljesítménybeli külömbség"?
Vagy ugyan úgy fut rajta minden játék? -
tevenyereg #37372 Silent Hill: Shattered memories -
Nem semmi milyen grafot kihoznak a PSP-ből bámulatos!!! -
tevenyereg #37370 Sziasztok.
Találtam a dealextreme-en a psp-mhez egy bekapcsoló panelt de azt irják h for psp sw-445. megnéztem a régi bekapcs. panelt és arra az van ráirva hogy sw 480. most akkor ez nem jó a fat psp-mhez? -
#37369 ha még nem lett volna: GT PSP új gameplay -
#37368 Még mindig keresek modikat a honlapomhoz!Akinek van kedve csatlakozzon.ITT és írjon nekem mailt! -
#37367 Amikor kiveszed leválasztod előtte? (Hardware biztonságos eltávolítása.)
Próbáld leformázni. -
#37366 nem lehet, hogy az adapterrel van a baj? -
Biriboy #37365 eredeti illetve microSD-MSPD adapter mindkettőnél hiát jelez pedig jó volt mindkettő
-
#37364 milyen memkarid van?fake vagy eredeti? -
Biriboy #37363 miért cseszi el a gépem a memóriakártyákat? Az eddig jól működők kis idő múlva szektorhibásként kezeli.
-
#37362 de a vgreleases.com-on is az van kiírva,h már megjelent O_o -
#37361 lehet, hogy elhalasztottak a megjelenest, csak a Gamespot nem frissitette az infokat a jatekrol. nem ez lenne az elso jatek, es sajnos nem is az utolso amelyiket elhalasztottak. :( -
#37360 Gamespot: Release: Aug 3, 2009 -
#37359 nezd meg, hogy eredetibe lehet-e mar kapni. ha igen akkor meg varj kicsit, ha nem, akkor meg nem jelent meg. -
#37358 augusztus 3.án jelent meg hivatalosan,szóval eléggé érdekes,hogy nem találni sehol :S -
#37357 ha WaReZon keresed akkor várj...
a Hannah Montana játék is 3-4nappal a megjelenés után ment fel.. -
#37356 Nem tudja vki,hogy mi van a Brave: A Warrior’s Tale c. játékkal?,ami elvileg már megjelent:
http://www.vgreleases.com/psp/
Egyszerűen sehol nem találni :S -
#37355 Kösz, így már érthető. :) -
#37354 tudom mit mondasz, akkor is tudtam csak röhögtem 1et:D -
#37353 na most olvasd el a kerdest figyelmesen es nezd meg a szar megfogalmazasat... nekem ugy jott le mint a filmekbe szokott lenni, hogy van egy haverom aki nem tud mit kezdeni a felallo farkaval.. szerinted mit kene tegyek... vagyis a haverom mit kene tegyen. -
#37352 Fat, valami nyomorék terjesztette el a 'Phat' szot.. -
#37351 Mi az a "phat"? -
#37350 Nekem is ilyen, egy 2mm x 4mm-es papírdarabbal ékeltem ki... -
#37349 xd beszarok ezenxddddd:
'te kell ott tartsd a te psp-d csuszkajat, vagy a haverod a Fat-jenek?'
am ja, nekemse müködött régen, de valhogy megoldották... -
guppy #37348 Ez gyakori hiba a FAT PSP-nél,kikopik a gomb,ragaszdd oda v cseréld ki. -
#37347 lehet hulye kerdes, de a kerdesed fogalmazasabol ez jon le: te kell ott tartsd a te psp-d csuszkajat, vagy a haverod a Fat-jenek? -
#37346 Kéne egy kis segítség.
Haveromnak egy már lassan 3 éves Fat-je van, és az utóbbi időkben elkezdett hibázni. Mikor multizni akarunk, folyton megszakad a kapcsolat azzal a címszóval, hogy kikapcsolt a W-lan. Valami érzékelési hiba lehet, mert ha ott tartom a Wlan csúszkát, akkor megy rendesen, de 1 kézzel nem lehet játszani.
Mit lehet vele kezdeni? -
#37345 Nem káros, csak gyorsabban eszi az akkshit. -
tevenyereg #37344 elnézést [link] -
tevenyereg #37343 Ez a kijelző sima phat psp-hez való? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3217