PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
\"If in doubt, flat out!\"
De lehetséges, hogy azóta változott és egységesítették, nem tudom, én csak Killzone-ozni szoktam, ahhoz meg yourgamingname-es acc.-ot használok.
A flashelés annak a folyamatnak a neve amikor a PSP flash-memóriájában felülírjuk a hivatalos SONY firmware-t egy módosított un. Custom firmware-rel.
Akinek firmware-módosított PSP-je van, az "flash"-elt PSP-vel rendelkezik.
\"If in doubt, flat out!\"
btw MSN-t megnéznék egy Sony gépen 😛
PSN: berghold
Tarzalmaz MSN, Skypot és persze lejátszhatók A MÁSOLT GAMEK!
ez azt jelenti hogy nem kell flasheltetni? mert már ez a frissités tartalmaza azt a flashet? vagy azt hogy ha ezt letöltöm és flashelt már a gép akkor nem veszik el a flash róla? elõre is köszi!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
De ezen beszrtam! 😄
5.03ChickHEN
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
http://protoncharging.com/gb/wp-content/uploads/2009/06/psp2k-ghostbusters-trap-550.jpg
Mert már annyi mindent mondtak róla,h törölték,de aztán visszahozták,nem fog megjelenni,megfogjelenni,de majd csak õsszel,most akkor mi van???
A gamespoton júni 16. írnak azaz a mai nap van megjelölve:
Ghostbusters The Videogame
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
BattleTag: kabel15#2672
Az X-MAN ben a vége felé járok valószínûleg az utolsó küldetés és meg kéne küzdenem Logen testvérével vagy kicsodája szóval az a másik mutáns.
Valami instrukció hogy hogy tudnám szét szedni? Mert akár hányszor megsebesítem ellök magától és mire vissza érek már MAX HP ez elég idegesítõ.
Ha meg az "L" gombos támadást használom akkor meg valamiért nem megy le a HP ja. Valakinek valami ötlete?
BattleTag: kabel15#2672
Szóval: mit töltöttél le? van benne egyáltalán magyar nyelv???
Merthogy ha nem tudod állítani, valszeg nincs is.
Mellesleg szerintem megéri végigvinni. Egyrészt a vége hatalmas Cliffhanger //asszem így írják// Mellesleg a végére lesznek izgalmasabb küldik is 😊 Nah meg Oroszlánszivû Ricsi 😄 Egyik kedvenc uralkodóm 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem tudom beállitani a fifa 09 ben a magyar szöveget
hogy lehet tud valaki segiteni?
És nézd meg a piros nagybetûs részt, ami kiböki a szemed a bannerban!
THX
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0