PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szerinted egy 3,5ös jackbemenetbe mennyibe kerül egy fejhallgató ??? És még neked áll feljebb. Ha ekkora marha kérdésekre baromságot kapsz válasznak ne lepõdj meg és kezdj el anyázni.Az ilyeneket le kell lõni. De akkor segítek. Ebbe a psp egészen 500 ft-tól kezdve 10000000ig bármit lehet rakni. Fölötte nem mert nem lenne rá pénzed. Én még 5.1est is rá tudtam rakni. 😄 de sztem 500 000 nél drágább fejhallgató nincs. Remélem segítettem ,,,
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
3,5mm-es kiabszott csatlakozója van a psp-nek. ez mit jelent? igen, azt hogy a fülesek és fejesek 99%-a gond nélkül ráköthetõ mindenféle szarakodás nélkül. mennyibe kerül egy ilyen füles? vehetsz teszkósat ezerért is, vagy ilyet:
300ezerért.
megmondja szepen hogy 500 vagy 2500 ft nem olyan durvan
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
háát..nekem 'teccetös' de az eleje nagyon szar...=DD
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Hát márcsak azon imádkozom,h a jövõhéten megjelenõ ghostbusters gammát ne szúrják el!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem tegyél re róla, ha jelszóval védett, akkor nem tudsz rákapcsolódni, feltöréssel a helyedben meg nem próbálkoznék, ahhoz érteni kell hozzá, de te még a router nevét sem tudod helyesen leírni. -.-
Olyanhoz lehet hozzákapcsolódni ami nincs védelemmel ellátva, de az sem biztos, hogy utána netezni is tudsz, ergó pl. sikerül hozzákapcsolódni egy routerhez, de a netre nem enged ki.
Jobban jársz ha veszel egy saját routert, kb. 5-8k, szal nem vág földhöz senkit.
Tévedés! Minden router meg tudja mondani, hogy éppen ki csatlakozik hozzá, ill. logol is (akár gépnevet is azonosít). Csak egy idióta nem védi le jelszóval.
A többféle jelszavas védelmen túl pedig akár MAC szûrést is beállíthat, szal meg van ez oldva.
Nekem Linksys routerem van itthon nem-gyári firmware-rel, többször próbáltak meg kapcsolódni a környéken, sohasem sikerült nekik. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Aki meg ilyen módszerrel csapolná le más netét, aki fizet érte (fõleg az enyémet) azt úgy elverném a szíjjal mint a szart.
1. az akar lenni, h tanulj meg angolul, ha már trükkös fiú akarsz lenni
2. majd ha fizetésedbõl fizeted a szolgáltatásokat (pl net) gondolkodj el milyen aranyos dolog ilyesmit csinálni
3. Van mostanában elég téma a pspvel kapcsolatban is, nem?
ON
ja és igen ez egy fórum A PSPvel kapcsolatban nem Netlopás suli....
Látod a szomszéd kapcsolatát? Erõs a jel, hány %? Védve valamilyen jelszóval?
Tud valaki olyan oldalról ahol fent vannak hivatalos PSP DEMO-k
ROCK BAND, PATAPON2, X-MAN, és hasonlók kellenének.
BattleTag: kabel15#2672
Ez gyakorlatilag OFW környezetben futtat egy CFW . Olyan emulátor-szerûség. A lényeg az hogy ha nem sleeping módba nyomod ki, hanem teljesen leállítod, vagy kiveszed az aksit vagy kifagy a gép újra kell csinálni. De szerintem ez még mindig jobb mint a semmi 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Am mikor jön már INDY ??, Itt várom már napok óta.... pedig 9ikére van kiírva, nyugodtan ,, kijöhetett volna" már 😄
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Legyen a gépeden elindítva a ChickHEN R2"
hogy érjem el?
A képeket felmásoltam a Photo mappába és a gyökérkönyvtárba is betettem azt a Boot file-t, mégsem történik semmi! 😞
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
És nekem mûködik is .
Adhatok részletes leírást ha akarjátok de a psphungary.hu-n minden ott van