40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37302 majd ha kijön az uj Ofw/Cfw<a G.I Joe-val együt lesz az UMD-n# akkor majd lehet...addig ne probálkozz.. -
Pitypang18 #37301 Sziasztok!
Rég néztem már be ide...hogy vagytok?
Meg tudja valaki mondani, hogy a g.i. joe miért nem indul el nekem? Indítás után egyből visszalép a menübe, és hibát ír ki.
Firmware: 5.00 M33 -
#37300 Oké köszönöm!
Csak nem akartam haza vágni az aksit. -
#37299 intelligens módon ahogy laptopoknál, a psp-nél is az van, hogy ha hálózaton van a gép, akkor onnan megy a játék is, az aksi ezidőalatt nincs használva, legfeljebb külön töltődik. -
#37298 Szvsz. tökmind1, nyugodtan játszhatsz töltés közben is, nem kell soha kivenni az aksit. -
#37297 Hogy jobb játszani?
Tegyük fel lemerült a PSP-m rádugom tölteni akkor játszhatok vele? Úgy hogy ne legyen károsodás?
Vagy vegyem ki az akut és úgy tegyem hálózatra és úgy játszak?
Ja és aki nélkül hálózatról nektek van hang? -
#37296 ha a matricát visszatudod 'hihetöen' rakni, akkor tudni fogják a csavarokbol h szétszedted-e -
tom235 #37295 Azért egy psp és egy asztali pc szétszedése között van egy kis különbség. Én eddig kétszer kellet szétszedjem a psp-met. De 10 csavarból már csak kb. 5 megy a helyére, mert a többinek kikészült a menete (pedig nem húztam túl őket). Ezeket a miniatűr silány minőségű, műanyag cuccokat nem érdemes szétszedni (csak, ha muszály pl.kijelzőcsere). Úgy azt már sose lehet összerakni, ahogy gyárilag volt. -
#37294 én mindig vigyázok minden cuccomra...
a psp bár karcos<csak a fémgyürü# viszont mindig havonta 2-3x szétszedem és kipucolom, a Plexit is tisztitom...
a Ps2-et is mindig tisztitom, karbantartom ahogy a Pc-met is..
ált sose szoktak tönkremenni:)) -
#37293 Igazad van.
Én is vigyázok a cuccaimra.
Mondjuk van egy IPODOM ami szegén agyon van már karcolva mert a tok elég vastag és nem fér be a zsebembe.
A PSP-m en meg van egy védő folja vagyis a kihelzőjén ami védi a karcoktól.
Ahogy megvettem a gépet 2-3 napra rá raktam rá a fojlját.
Amúgy ez attól is függ hogy ki mennyire tehetős.
Nekem egyik haverom vett egy új telefont és a régi telefonját. (ami szinte kifogástalan állapotban volt) levágta a földre és elkezdett vele focizni.
Ennyit erről nem hogy becsűlnék meg amilyük van.
-
#37292 nem, logitech tokban van, mióta nálam lakik. vigyázok a cuccaimra, ez a kulcsszó.
-
Immigrants #37291 oké kössz minenkinek -
#37290 GTA.
NFS felét sem éri... -
#37289 Hát igen,sajnos vannak akikben meg sem fordul az,hogy vigyázzanak valamire:)
Nekem is megvan a PS2-m már fú..szerintem vagy 7 éve,és még SOSEM kellett szervízbe vinni,annyi,hogy asszem 2x volt már fejtisztításon,ami ugye szükséges egy idő után:)
Az egyik kontroller mondjuk nekem is tönkrement,pontosabban csak a "gomba" adta meg magát,nem tudni miért..
De potom pénzért vettem ebay-ről egy újat,eredetit:) -
#37288 oks, köszi szépen!! -
#37287 ha eredetit akarsz venni, de csak egyre van penzed vagy nem szansz sok penzt jatekra akkor vard meg a Gran Turismo-t. -
#37286 Midnight Club 3, Midnight Club LA Remix, Burnout Legends/Dominator, Juiced 2(nekem PSP-re jott be a legjobban), NFS Carbon, TOCA es meg esetleg a WRC (bar ezzel a jatekkal kapcsolatban nagyon elteroek a velemenyek).
HA EREDETIT AKARSZ VENNI AKKOR A Midnight Club LA Remixet vedd meg. -
tihibaby #37285 Lehet nekem lesz egy eladó karcmentes GTA:LCS......
Privát. -
#37284 nekem valami fasza autóst ajánlhatnál akkor :) jöhet több is -
#37283 ha a ketto kozul kell valasztani akkor a GTA-t vedd meg. autos jatek pedig van ezerszer jobb mint az Undercover. -
Immigrants #37282 Szerintetek milyen játékot vegyek 6000-ftért 576 és konzolstudion a legtöbb ennyi
Nfs Undercrover vs Grand Theft Auto: Liberty City Stories a jelenlegi verseny szerintetek melyiket vagy ha van ezeknél jobb írjátok le lécci -
tihibaby #37281 Nekem egy Fat PSP van ami kb.25K-ból jött ki (azért kb.,mert kaptam hozzá játékokat amiket elbizniszeltem,vagy beforgattam más egyébb psp-s cuccra).Most tehát van egy gépem ami anyagminőségben tökéletes,nincs pixelhibája,külcsinre is rendben van(karcmentes),egy 4gb-s Sandisk,és egy 8 gb-s Sony (igaz fake) kártyával,egy Logitech Playgear tokban,Hori védőfóliával,és igen mindez 25 K-ból.Igen van hozzá előlapom bekészítve,meg gombsorom is,de egyelőre nem úgy néz ki hogy fel kellene használnom.
Aki meg régóta pöspézik az tudja,és vallja hogy a Fat-ek a legjobbak...azokból még nem spórolták ki az anyagot!
Plusz homebrew cuccokat is ez futtat a legprobléma mentesebben.
(3.71-4 M33CFW+Popsloader verhetetlen!) -
#37280 vettél rá új elő-hátlapot, meg kijelzőt és gombokat??? :DDD -
#37279 nekem 4 éves a gép, és karcmentes... van kérdés? -
#37278 Kb. ezért nem vennék SOHA és SEMMILYEN körülmények között használt PSP-t (vagy bárminő konzolt).
Anno voltak kiscsókák akiknél párhavonta mentek tönkre a gyári DS2 kontrollerek, nem véletlen adtak rájuk már csak fél év garit a hazai boltok. Érdekes, nálam ezek 3-5 évet lazén kibírnak gyri új állapotban és előbb adom el, mint ahogy bármi probléma lehetne egyáltalán velük. Vajon miért is...
De mesélhetnék a folyton szarrá! karcolt gyári lemezekről, a havonta elromló olvasófejekről és hasonlókról. Vandáloknak, elmebetegeknek, pszichopatáknak minek gép?!?!? -
#37277 Szerintem van annyira értékes a psp,hogy a további barmolás helyett megvedd hozzá 2500 Ft-ért..legközelebb meg jobban vigyázol rá azt ennyi -
ha nem menne akkor IGY -
tevenyereg #37275 hi. a bekapcsolo panelröl letörtem véletlenül(tudom béna vagyok ne tegyetek megjegyzéseket köszönöm) a csatlakozot amibe bedugom a psp also gombsorát(start selec stb..) megtudnám oldani valahogy a "visszaragasztását" mert ez igy pluszba 2500ft lessz... -
#37274 nem mindegy mit olvasol, ha neked nincs gondod vele? használd. -
#37273 Hello!
Tegnap vettem egy 4gb sony memoria kártyát.
Az enyém még nem MARK2-es.
De mindenhol azt olvasom hogy az sokkal jobb.
Ez tényleg így van? És ha igen akkor miben és menyivel jobb mint a sima? -
#37272 A játék 30%-nál sem vagyok kb. 25 óra játékidő után... khm. -
#37271 Ami még szomorúbb az az,hogy ennek ellenére el tudják majd adni a játékot..így meg aztán minek is csinálnának normális játékot? -
jordylee #37270 Eladó eredeti,alig használt psp játékok. Karc mentesek.
Játékok: Fifa 07, Fifa Street 2 , NBA Live 07, tony hawks project 8, nba street showdown,
PSP NFS MOST WANTED
2500 FT/db. -
#37269 azt pletykaljak, hogy csak UMD-n fog megjelenni. az okositassal meg nemtudom, hogy mi lesz. lehet rippelni firmwaret is UMDrol? -
tevenyereg #37268 Cyberdevil ajánlanám figyelmedbe még a GTA: Liberty city storiest és a Vice city storiest kihagyhatatlan mind a kettő (ha valaki írta már akkor bocsi)
Sajnos az én psp most le van betegedve, Jövő hónapban viszem szervizbe sokba fog kerülni de muszáj megcsináltatni mert hogy fogok suli közben a vonatom gémelni?
apropó 1 kérdés: a Sony mikor fogja kiadni az 5.55ös ofw-t és ennek mikorra várható az "okos" változata?
-
#37267 tudom... es mai napig banom, hogy nem aknaztam ki a jatekot. -
#37266 en is abba remnykedtem, hogy egy jo kis rallis jatekot kapunk psp-re. hat majdnem hanyatt estem mikor meglattam a kepeket. azt hittem, hogy az ujabb jatekok psp-re mar a gran turismo grafikajat fogjak surolni... tul naiv voltam. pedig ebbe volt minden remenyem, mivel a pc-s verzio decemberbe jelenik meg csak. -
#37265 Naugye. Kb. a játék töredékét toltad végig a fő misszióval. -
#37264 nekem a crisis core 17 oraba tellett es ugy, hogy csak a fo misszokat vittem vegig. a Dissidiat meg mar azota varom, hogy bejelentettek, es VEGRE hamarosan veget er a varakozas. -
#37263 Én ezeknek a végigjátszását tervezem (néhány már meg is van, vagy folyamatban). Ezek jópárszáz órányi szórakozást biztosítanak és ez csak egy nagyon!!! szűk, válogatott lista a legjobb! jRPG-kből és elvétve pár más stílusból is.
Tales of the World: Radiant Mythology
Crisis Core: Final Fantasy 7
Star Ocean: First Departure
Star Ocean: Second Evolution
Valkeryie Profile: Lenneth
Brave Story: New Traveler
Tales of Eternia
Dissidia Final Fantasy
Breath of Fire III
Crimson Gem Saga
Key of Heaven
Jeanne d'Arc