PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt nézd meg, valahol asszem levan irva..😊
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Nem tudtok valami táblázatféleséget? Vagy ahol esetleg összehasonlítják az egyes PSP szériákat?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De én nem bírom ki októberig PSP nélkül! 😞 Fõleg, hogy akkor mire a Go ára lemegy, az kb. karácsony!
am ha 100x-et választasz, azisjo csak nézd meg az állapotát gombok(fontos!) karc(a plexin) Wifi stb..
a 200x 300x eknél is ha használt ugyanezek, az árat is nézd ha használt😊)
ha uj akkor minden rendben.
az anyagminöség alatt mit értesz?<#nemtudom>#nemtudom>
Most jól ki tudnék szállni belõle, de nekem nem a pénz kell, hanem vennék mindenképp egy másik PSPt!
Mit éri meg most venni?
PSP100× már újonnan nem kapható!
PSP200× kapható, de félek az anyagminõségtõl!
PSP300×-nek meg macerás a törése, illetve még nagyon gyerekcipõben jár!
erre a hero-ra gondoltam
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
olyan 8 órát írnak rá, de azt mondják hogy nem olyan könnyû és nem egy ember 10 óránál tartott és még nem volt a végén, szval aki nem rohanós játékod és nem easn kezdi el annak bõven ott van a 8 óra játékidõ + konzolon ott a multi és azt hiszem van benne co op is
igényes és minden zegletében Szemmelmírtók feeling, méltó filmadaptáció lett, én is mindenkép beszerzem majd
jah, gondolom a ghostbusters-re gondolsz. hamarosan én is beszerzem valamelyik nagygépre, állítólag tényleg nagyon jó, csak nagyon rövid is.
a tipikus multiplatform-port játékok 90%-ával nem lennék képes psp-n játszani, ps3/pc valamelyikére is kijön az összes, ezeken pedig azért nagyobb élmény nyomni. még arra sincs idõm, hogy az igazán jó játékok ps3/pc változatával játszak, psp-re végképp nincs idõm. exkluzív címek viszont qrvajók vannak psp-re, de azokkal sem tudok végezni. patapon 2-t is nyomom már vagy 15 órája, és közöm nincs a végéhez, minden egyes pályát megcsinálni egy kicseszett kínszenvedés, hihetetlenül nehéz, pedig csak normálon játszok és a közepénél sem lehetek. hiába vagyok végig feverbe, hiába követem a ritmust és csinálok látszólag tökéletes taktikát, és próbálok minnél jobb sereget csinálni, úgy lebasznak általában, hogy hihetetlen. és akkor még van egy rakás igényes exkluzív játék, amit nem vittem végig és jön egy héten belül új Monster Hunter..
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
az elsõ részhez képest,ami 477mb volt...
lehet,h csináltak belõle vmi jót,meglessük ^^
remélem ^^
azt hittem ez a legfrissebb,de ez még annál is régibb,amikor mondták,h mégis lex
ezt nagyon sajnálom,pedig szórakoztató játék lett volna :'(
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
egy másik matrica lesz az alján és az akku alatt...más nemnagyon...nekem 1003-as pspm van, nagybritanniai<#wink>#wink> és teljesen jo a töltöje meg minden, az meg mellékes h félreflesheltem igy most a fiokban ül egy 10Kval a tetejénxddd
ha letöltesz egy CFW-t nemfogy menni a játék, rákell raknod a Psp-re aka: Flashalned kell, de ezt már egy 1000-esért megteszik...és ha letöltesz egy játékot akkor ha már flashelt akkor rárakod a /Iso mappába és megy...
itt tudtommal nincs, mármint Pspnél, a PAL v NTSC..de javitsatok ki ha hülye vagyok<#finom>#finom> am EUR | USA | JAP kodolások vannak asszem😊)<< ez már 'warez' féleség igy nem részletezem
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
igen, menni fog minden, fasza lesz minden.
és mind1 milyen csak európai dugója legyen?
Persze, hisz amerikai mûanyagból készül.
"ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok?"
Nem, sajnos nem fognak.
amúgy nem hiszem hogy az amerikai töltõ mûködne az európai konnektorokkal
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
igaz a hir hogy feltortek a PSP3000-est? ha igen akkor megmondjatok hogy milyen szoftverrel? legyszi segitsetek
koszonom a segitsegeteket
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Én egy cirka 4800 forintos (netgear) routert vettem másfél éve (mert az volt a legolcsóbb), megy vele minden gond nélkül. (pár pécé, asztali és kézi konzol) Nem az ár határozza meg hogy valami jó vagy szar (merthogy egyébként is mind kínai).