40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37422 Én egyáltalán nem siratom a PSP GO-t,mot komolyan van,aki beruházna egy olyanra? Az előző PSP-k azok milliószor jobbak annál az izénél és ráadásul pofátlanul drága,egy Wii is olcsóbb,sőt amit pláne nem értek,h még a PS3 slimet is olcsóbban kínálja a Sony,mint a GO-t,nem tudom ez miért volt jó nekik,én akkor már inkább PS3 Slimre ruháznék be,mint GO-ra,ha vkinek meg nagyon PSP kell,akkor meg jóval olcsóbban megkapja a régebbi szériákat,amiknek a GO a nyomába sem ér...
Én maradok a jó öreg 2000zres szériás PSP Black Piano Slim-emnél,a legjobb!!! Nem válnék meg tőle semmiért! ^^
Am mindjárt kipróbálom a Soul Calibur Broken Destiny japán verzióját,végre jönnek a jó játékok!!! :D -
#37421 nem lesz PSP Go magyarorszagon, mert nincs store. szivas. -
amdrula #37420 https://www.paypal.com/hu -
tihibaby #37419 Ittmeg ennyi tényleg.Dealextreme-n meg ahogy BB7 is jelezte,még ennek is a fele. -
#37418 hogy lehet innen vásárolni?
mi az a playpal
-
#37417 szólhattál volna előbb
bontatlanul vetted? -
#37416 az szerintem nem ez
mert ez elvileg japán és 2db megy bele
rendeltem 1et majd beszámolok
2800Ft volt legolcsóbban -
#37415 fat.
de nem az a gond, berakom a karit, format, látja, rá 2 tucat poresz, megy, egy darabig.... aztán off.
kari ki, be, újra megy egy darabig. vékony műanyag xar, nincs tartása. -
#37414 Fat vagy Slim psp-t használsz? -
#37413 ezt a cr 5400-at meg ne vedd, nekem van egy vadi új, 2* próbáltam, eleinte megy, aztán nem látja a karit a psp, tiszta kontakthibás szar... 7 dollár volt, féláron viheted. :)
inkább szimpla karis megoldás, ahol sok a jó értékelés... -
Akuman #37412 Van valaki akinek megvan és megy is a Dynasty Warriors Strikeforce?
ha igen milyen szoftveren?
köszi -
#37411 hát ezaz :S főleg ha még játék is van mellette.. nekem is kéne egy nagyobb kártya mán.. meg aksi. -
#37410 Nekem se sokkal kevesebb! :P -
#37409 nekem 117 giga :P -
#37408 2Gb?
Az nagyon kevés pronó! :/ -
#37407 azert van itt aki mast is tesz ra... :P -
dexterZ #37406 Nekem 2Gb-os van benne, de ennél többre még nem volt szükség, pedig van rajta egy csomó zene, videó, no meg demó. -
tihibaby #37405 Tiszta sor,ez általában így van.
Csak jeleztem,hogy Vaterán is fellelhető már egy ideje.
Aki meg nem Deal-ezik annak jó alternatva ez is. -
#37404 Nem túlságosan bízok a Vaterában!
Na meg meg kell vallani, hogy drágább is, hiszen:
16 Gigás ~ 650Ft
32 Gigás ~ 900Ft -
#37403 Gyertek és teszteljetek!!ITT!! -
#37402 nekem is jol jönne Pspbe az a 32giga -
tihibaby #37401 Vaterán 1700 ft. -
tihibaby #37400 3.71 M33-4-el megy tényleg! -
#37399 beszarás már ilyet is kapni:
Memory stick pro duo-vá alakítja a microSD, microSDHC kártyát amiből akár ketőt is bele lehet tenni ami max 2X16Gb=32Gb.
Ideális PSP, PS3 és egyéb más készülékekbe ami a Memory Stick Pro Duo szabványt támogatja -
#37398 valaki próbált ilyenbe 16GB-os Class6-os MicroSDHC-t rakni
-működött?
-mind a 16GB-ot tudta használni?
-gyors volt?
-fagyott -e?
-mik a hátrányai?
-
Biriboy #37397 Megoldottam a gondomat. Nem volt semmi baj a memóriával csak egy "kapcsolót" elfelejtettem átállítani. Így tökéletesen fut most már minden cucc. -
#37396 firristettem 5*. nem volt gond, de az 5-ös odapörkölt.
szal ne nézz lámának, mert csúnya vége lesz. -
#37395 Akuman, menj fel ide: www.pspfilez.extra.hu
regelj, és menj be a Hack-ekbe vagy nemtomhova és ott az 5.00M33-6+1.50kernel, levan irva h rakd fel öket...
csináld meg. -
Akuman #37394 tényleg megy a 5 alatt a dissidia? ugytudtam hogy annak minimum az 5 kell.
((már igény van rá, mert a japán verzió egy idő után kifog rejtem, lévén, hogy nemtudom mi van a tárgyakra írva..bár igy is kijátszottam amit lehetett, csak jóval macerásabb volt)) -
atinho10 #37393 sziasztok. meg van nekem a dissidia angolul fullba és marha jó 3.71 m33 version megy. A játék nagyszerű final 1-10 ig van a játék most tartok az 1 nél de marha hosszú. Remélek megy madj a gran turismo a 3.71 m33 on meg a többi játék ami ebbe az évbe fog megjelenni. -
Akuman #37392 gondolom sok féle 5-ös van. Van a környezetemben olyan, akiknek 5-ös van, de Ők már úgy verték át, szóval nemtudnak segíteni.
5.00m33
5.00m33-2
5.00m33-3
5.00m33-5
5,50 stb-stb
fene tudja meik micsoda :)
meg lehet, hogy hozzáértőre kell bírni, nem kísérletezni sajátkezüleg. -
#37391 nekem is ez volt, majd próbáltam 5-re tolni, és brick. valamit benéztem, amit eddig nem, azóta kerülöm 5 öst. -
Akuman #37390 Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem, egy hozzáértő személytől.
psp-men jelenleg 4.01 m33-2-es dolog van, és már pár játék igényelne 5. valamit. Kérdés, hogy hogyan tudom updatelni ezeket? Szóval aki tudna némi információval szolgálni, illetve ki tudna segíteni 1-2 hasznos tanáccsal, azt megköszönném. Privátban kérném a válaszokat ha lehetséges, köszönöm -
Biriboy #37389 Lefutattam egy memóriaellenőrző progit és semmilyen hibát nem talált a memóriakártyán. Szerintetek mi lehet vele akkor a gond? -
#37388 nekem 4 éves, ha nem volt pixelgond, nem is lesz. umd meg megóvható... -
#37387 Hivatalosan ilyen nincs benne, de ha technikailag lehetséges, akkor valószínű, hogy írtak hozzá valamilyen homebrew progit. -
#37386 sziasztok
a psp-t lehet használni pc-hez wifi vevőnek?
ha igen hol van hozzá driver?
mert nem találtam infót róla eddig -
Biriboy #37385 Sajna nincs meg az eredetije. Akartam csinálni egy Pandora akku-t aztán elcsesztem.
Egyébként windows alatt ellenőriztem a memóriakártyákat ( chkdsk ) és nem talált hibát -
#37384 Most már igen, nem voltam tájékozott a PSP hardver szerkezetéről és ennek hibáiról.Mostmár minden világos:D -
guppy #37383 látom tájékozott vagy