PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért félsz az anyagminõségtõl!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Általában mindig ezzel az anygaminõséges cuccokkal meg a masszivítással védekeznek a fat tulajok!
És gondolod a 3000-nek nem u.a. az "anyagminõsége" mint a slimnek? Abban sincs fém váz... Azt veszel amit akarsz, meg amit a pénztárcád megenged.(Én konkrétan vagy slimet vagy brite-ot vennék)
A tipusnál kell kiválasztanod a kardosat, és ha jó az idõzitésed megjelenik a "szellem" ami az EGÉSZ sereged védi mind addig migy ki nem esel a tökéletes ritmusból.

5c0rp330n
na ez állatul néz ki, de ilyet még nem láttam, választani ilyet biztosan nem tudok.. hõst sem lehet csak úgy váltogatni, egy darab hõsöd van és kész. legfeljebb testreszabhatod, hogy milyen típusú legyen, milyen felszereléssel, de csak olyat választhatsz amit már megszereztél..

Miley Cyrus
Pspfilez
Itt nézd meg, valahol asszem levan irva..😊

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

BB7
Miben jobb?
Nem tudtok valami táblázatféleséget? Vagy ahol esetleg összehasonlítják az egyes PSP szériákat?
Istencsászár
GOt 76 ezeré? ujgazdagoknak van az...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince of Máté
Én a helyedben mindenképpen 3000-et vennék.

BB7
Hát fogtam már nem egyszer Slim-et és az a recsegõs mûanyag! 😮
BB7
Az a baj, hogy elég szar helyzetben vagyok, mert most vennék meg a PSP-m, méghozzá adnának 40K-t érte kézbe! 😮
De én nem bírom ki októberig PSP nélkül! 😞 Fõleg, hogy akkor mire a Go ára lemegy, az kb. karácsony!
Prince of Máté
Add el a PSP-t, és várd meg míg megjelenik a GO, nehogy bánatos legyél, hogy nem azt vetted. (addigra talán teljesen fel lesz törve a 3000)

Miley Cyrus
TeScO<#nevetes1>
am ha 100x-et választasz, azisjo csak nézd meg az állapotát gombok(fontos!) karc(a plexin) Wifi stb..
a 200x 300x eknél is ha használt ugyanezek, az árat is nézd ha használt😊)
ha uj akkor minden rendben.
az anyagminöség alatt mit értesz?<#nemtudom>

BB7
Rendelkezem egy elsõszériás PSP modellel, ami CFW-el van ellátva!
Most jól ki tudnék szállni belõle, de nekem nem a pénz kell, hanem vennék mindenképp egy másik PSPt!

Mit éri meg most venni?
PSP100× már újonnan nem kapható!
PSP200× kapható, de félek az anyagminõségtõl!
PSP300×-nek meg macerás a törése, illetve még nagyon gyerekcipõben jár!

erre a hero-ra gondoltam

5c0rp330n
jaja. a filmeket nagyon bírtam, és ahogy olvasom, pont az a fõ elõnye, hogy szorosan össze van kapcsolva az eredeti filmek világával (színészek, hangulat, stb), szinte felfogható Ghostbusters 3-nak is 😊

Istencsászár
Szellemírtók😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
pécés warezpövegeödör topikba majdnem mindenki 8-9 pontosra értékeli, majdnem mindenki ki is játszotta azonnal, kár hpgy ebbõl a kiadó semmit sem lát, mert senki sem vette meg, na mind1

olyan 8 órát írnak rá, de azt mondják hogy nem olyan könnyû és nem egy ember 10 óránál tartott és még nem volt a végén, szval aki nem rohanós játékod és nem easn kezdi el annak bõven ott van a 8 óra játékidõ + konzolon ott a multi és azt hiszem van benne co op is

igényes és minden zegletében Szemmelmírtók feeling, méltó filmadaptáció lett, én is mindenkép beszerzem majd

5c0rp330n
a pataponnal? :o
jah, gondolom a ghostbusters-re gondolsz. hamarosan én is beszerzem valamelyik nagygépre, állítólag tényleg nagyon jó, csak nagyon rövid is.

vixo
én xboxomon játszogatok vele és igen szórakoztató játékra sikerült ^^

5c0rp330n
nemtom melyik pajzsos egységrõl beszélsz egyrészt, másrészt azzal sztem max a herom sebzõdne kevésbé, ami önmagában nem elég a gyõzelemhez..

Használd azt a heroet amelyiknek iklyen pajazsa van, és akkor ha jól ütöd nem fogsz sebzõdnni<#vigyor0>

5c0rp330n
nem gáz, ps3-ra van 😊
a tipikus multiplatform-port játékok 90%-ával nem lennék képes psp-n játszani, ps3/pc valamelyikére is kijön az összes, ezeken pedig azért nagyobb élmény nyomni. még arra sincs idõm, hogy az igazán jó játékok ps3/pc változatával játszak, psp-re végképp nincs idõm. exkluzív címek viszont qrvajók vannak psp-re, de azokkal sem tudok végezni. patapon 2-t is nyomom már vagy 15 órája, és közöm nincs a végéhez, minden egyes pályát megcsinálni egy kicseszett kínszenvedés, hihetetlenül nehéz, pedig csak normálon játszok és a közepénél sem lehetek. hiába vagyok végig feverbe, hiába követem a ritmust és csinálok látszólag tökéletes taktikát, és próbálok minnél jobb sereget csinálni, úgy lebasznak általában, hogy hihetetlen. és akkor még van egy rakás igényes exkluzív játék, amit nem vittem végig és jön egy héten belül új Monster Hunter..

Miley Cyrus
Nézd meg!!
Farkas Szabolcs >< itt keresd meg lentebb...

szabikafarkas
a psp 3000rest kikodoltak? ha igen akkor milyen programmal ??? megkoszonnem

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Miley Cyrus
ha nem lesz 'Gb' akkor zsidok..:/
a transformers meg kialudt mááár😄

Prince of Máté
Kula lett mint az elõzõ.

vixo
transformers: revenge of the fallen full iso 1.63 giga O.O
az elsõ részhez képest,ami 477mb volt...
lehet,h csináltak belõle vmi jót,meglessük ^^

vixo
vixo
jah,upsz,most néztem,h ez nem is mai hír ^^"
azt hittem ez a legfrissebb,de ez még annál is régibb,amikor mondták,h mégis lex

vixo
most már teljesen hivatalos: nem lex ghostbusters PSP-re
ezt nagyon sajnálom,pedig szórakoztató játék lett volna :'(

tdu Toyota
tényleg hoppá 😄 bocsi akkor neked köszi félre néztem 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

baaka
Újabb F1 2009-es képek jelentek meg!!Megtekinthetõek az oldalamon-->ITT!!<-- a hírek menüpont alatt!!

5c0rp330n
félreértesz, éppenhogy én segítettem. vagy te komolyan elhitted, hogy az amerikai psp amerikai mûanyagból készül ami jobb mint az európai? 😊

tdu Toyota
<#eljen> jó ez a topik mennyi segítõkész ember ,sati84 köszi 😄

Miley Cyrus
te amugy mi külömbség lenne az itt megvett és az amerikai psp között?
egy másik matrica lesz az alján és az akku alatt...más nemnagyon...nekem 1003-as pspm van, nagybritanniai<#wink> és teljesen jo a töltöje meg minden, az meg mellékes h félreflesheltem igy most a fiokban ül egy 10Kval a tetejénxddd
ha letöltesz egy CFW-t nemfogy menni a játék, rákell raknod a Psp-re aka: Flashalned kell, de ezt már egy 1000-esért megteszik...és ha letöltesz egy játékot akkor ha már flashelt akkor rárakod a /Iso mappába és megy...
itt tudtommal nincs, mármint Pspnél, a PAL v NTSC..de javitsatok ki ha hülye vagyok<#finom> am EUR | USA | JAP kodolások vannak asszem😊)<< ez már 'warez' féleség igy nem részletezem

Sati84
Õõõ, én magyar PSP-t nem láttam még, úgyhogy nem tudom <#crazya>

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
USA-EU átalakító kell, vagy cseréld a kábelt. Az is egy megoldás :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

tdu Toyota
de ez neked most miért fáj? hogy mások segítenek? amúgy bocsi a hülye kérdésekért de nem értek a psphez és szeretnék venni egyet és tudni szeretnék egy pár dolgot róla

5c0rp330n
ne csináld, mert mégtovább ittmarad hülyeségeket kérdezni 😊
igen, menni fog minden, fasza lesz minden.

tdu Toyota
köszi 😉

tdu Toyota
gondolom átalakítót lehet sok helyen kapni pl:media markt
és mind1 milyen csak európai dugója legyen?

5c0rp330n
az is egy megoldás lehet, de mivel a kábel 2 részbõl áll, és az usa változatnál csak az egyik felével van a gond, ami asszem viszonylag elterjedt és könnyen beszerezhetõ külön is, így azt is simán le lehet cserélni ha az kényelmesebb.

PoisonChihuahua
"De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minõségû?"
Persze, hisz amerikai mûanyagból készül.

"ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok?"
Nem, sajnos nem fognak.
tdu Toyota
rendben köszönöm szépen akkor egy átalakító kell és már olyan mintha európai lenne. De jobban össze van rakva a psp mint amit itt lehet kapni? jobb minõségû?

Sati84
Csak egy 300 Ft-os átalakító kell hozzá. Én 2008 szeptemberébe vettem New Yorkban a PSP-met, és a töltõ simán mûködik itthon is, csak az a kis átalakító kell hogy meglegyen, amelyik a dugvillát képessé teszi arra, hogy csatlakozzon az itteni konnektorokba. De az összes Amerikából hozott cuccal ez volt: minden mûködik mindkét feszültségtartományban.

Istencsászár
gondolom lehet venni átalakítót hozzá pl

5c0rp330n
sõt, biztosan nem lesz jó az a töltõ az itteni konnektorokkal, az enyém is amcsi, annak a töltõje elég érdekesen menne bele az itteni konnektorokba. sokáig dilemmáztam ezen, aztán nagyanyám kb 30 éves rádiójához észrevettem, hogy ugyanolyan kábel van, amilyen nekem kell, ma is azt használom 😊

NEOreg3
esetleg elolvasod a gyakran ismételt kérdéseket?

amúgy nem hiszem hogy az amerikai töltõ mûködne az európai konnektorokkal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tdu Toyota
van valami különbség az amerikában vett psp a magyarországon vett psp között? pl:a játékok? amerikába:ntsc európában:pal? és ami usaba lett véve arra is jók ezek a hackok úgyan úgy kell flasheltetni? alkatrészek úgyan azok? azt elõzõ kérdésembe amit választ kaptam abba nem tudtam meg hogy ha letöltöm ezt a custom firmware 5.00 m33-6-ot akkor indulnak a torrentröl leszedett játékok? válaszokat elõre is köszönöm

szabikafarkas
hellosztok...
igaz a hir hogy feltortek a PSP3000-est? ha igen akkor megmondjatok hogy milyen szoftverrel? legyszi segitsetek

koszonom a segitsegeteket

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

És gondolod, hogy itt majd valaki ad neked 2 ezerért egy boltban 15 ezerért kapható routert?
Én egy cirka 4800 forintos (netgear) routert vettem másfél éve (mert az volt a legolcsóbb), megy vele minden gond nélkül. (pár pécé, asztali és kézi konzol) Nem az ár határozza meg hogy valami jó vagy szar (merthogy egyébként is mind kínai).