40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • vixo
    Én egyáltalán nem siratom a PSP GO-t,mot komolyan van,aki beruházna egy olyanra? Az előző PSP-k azok milliószor jobbak annál az izénél és ráadásul pofátlanul drága,egy Wii is olcsóbb,sőt amit pláne nem értek,h még a PS3 slimet is olcsóbban kínálja a Sony,mint a GO-t,nem tudom ez miért volt jó nekik,én akkor már inkább PS3 Slimre ruháznék be,mint GO-ra,ha vkinek meg nagyon PSP kell,akkor meg jóval olcsóbban megkapja a régebbi szériákat,amiknek a GO a nyomába sem ér...
    Én maradok a jó öreg 2000zres szériás PSP Black Piano Slim-emnél,a legjobb!!! Nem válnék meg tőle semmiért! ^^

Am mindjárt kipróbálom a Soul Calibur Broken Destiny japán verzióját,végre jönnek a jó játékok!!! :D
  • LeventeV
    nem lesz PSP Go magyarorszagon, mert nincs store. szivas.
  • amdrula
    https://www.paypal.com/hu
  • tihibaby
    Ittmeg ennyi tényleg.Dealextreme-n meg ahogy BB7 is jelezte,még ennek is a fele.
  • MaSzKa
    hogy lehet innen vásárolni?
    mi az a playpal
  • MaSzKa
    szólhattál volna előbb

bontatlanul vetted?
  • MaSzKa
    az szerintem nem ez
    mert ez elvileg japán és 2db megy bele

rendeltem 1et majd beszámolok
    2800Ft volt legolcsóbban
  • kisgabo
    fat.

de nem az a gond, berakom a karit, format, látja, rá 2 tucat poresz, megy, egy darabig.... aztán off.

kari ki, be, újra megy egy darabig. vékony műanyag xar, nincs tartása.
  • Tyler Durden
    Fat vagy Slim psp-t használsz?
  • kisgabo
    ezt a cr 5400-at meg ne vedd, nekem van egy vadi új, 2* próbáltam, eleinte megy, aztán nem látja a karit a psp, tiszta kontakthibás szar... 7 dollár volt, féláron viheted. :)

inkább szimpla karis megoldás, ahol sok a jó értékelés...
  • Akuman
    Van valaki akinek megvan és megy is a Dynasty Warriors Strikeforce?
    ha igen milyen szoftveren?
    köszi
  • 5c0rp330n
    hát ezaz :S főleg ha még játék is van mellette.. nekem is kéne egy nagyobb kártya mán.. meg aksi.
  • BB7
    Nekem se sokkal kevesebb! :P
  • maffioso
    nekem 117 giga :P
  • BB7
    2Gb?
    Az nagyon kevés pronó! :/
  • LeventeV
    azert van itt aki mast is tesz ra... :P
  • dexterZ
    Nekem 2Gb-os van benne, de ennél többre még nem volt szükség, pedig van rajta egy csomó zene, videó, no meg demó.
  • tihibaby
    Tiszta sor,ez általában így van.
    Csak jeleztem,hogy Vaterán is fellelhető már egy ideje.
    Aki meg nem Deal-ezik annak jó alternatva ez is.
  • BB7
    Nem túlságosan bízok a Vaterában!
    Na meg meg kell vallani, hogy drágább is, hiszen:
    16 Gigás ~ 650Ft
    32 Gigás ~ 900Ft
  • baaka
    Gyertek és teszteljetek!!ITT!!
  • Miley Cyrus
    nekem is jol jönne Pspbe az a 32giga
  • tihibaby
    Vaterán 1700 ft.
  • tihibaby
    3.71 M33-4-el megy tényleg!
  • MaSzKa
    beszarás már ilyet is kapni:

Memory stick pro duo-vá alakítja a microSD, microSDHC kártyát amiből akár ketőt is bele lehet tenni ami max 2X16Gb=32Gb.
    Ideális PSP, PS3 és egyéb más készülékekbe ami a Memory Stick Pro Duo szabványt támogatja
  • MaSzKa
    valaki próbált ilyenbe 16GB-os Class6-os MicroSDHC-t rakni

-működött?
    -mind a 16GB-ot tudta használni?
    -gyors volt?
    -fagyott -e?
    -mik a hátrányai?

• Biriboy
    Megoldottam a gondomat. Nem volt semmi baj a memóriával csak egy "kapcsolót" elfelejtettem átállítani. Így tökéletesen fut most már minden cucc.
  • kisgabo
    firristettem 5*. nem volt gond, de az 5-ös odapörkölt.

szal ne nézz lámának, mert csúnya vége lesz.
  • Miley Cyrus
    Akuman, menj fel ide: www.pspfilez.extra.hu
    regelj, és menj be a Hack-ekbe vagy nemtomhova és ott az 5.00M33-6+1.50kernel, levan irva h rakd fel öket...
    csináld meg.
  • Akuman
    tényleg megy a 5 alatt a dissidia? ugytudtam hogy annak minimum az 5 kell.
    ((már igény van rá, mert a japán verzió egy idő után kifog rejtem, lévén, hogy nemtudom mi van a tárgyakra írva..bár igy is kijátszottam amit lehetett, csak jóval macerásabb volt))
  • atinho10
    sziasztok. meg van nekem a dissidia angolul fullba és marha jó 3.71 m33 version megy. A játék nagyszerű final 1-10 ig van a játék most tartok az 1 nél de marha hosszú. Remélek megy madj a gran turismo a 3.71 m33 on meg a többi játék ami ebbe az évbe fog megjelenni.
  • Akuman
    gondolom sok féle 5-ös van. Van a környezetemben olyan, akiknek 5-ös van, de Ők már úgy verték át, szóval nemtudnak segíteni.
    5.00m33
    5.00m33-2
    5.00m33-3
    5.00m33-5
    5,50 stb-stb
    fene tudja meik micsoda :)

meg lehet, hogy hozzáértőre kell bírni, nem kísérletezni sajátkezüleg.
  • kisgabo
    nekem is ez volt, majd próbáltam 5-re tolni, és brick. valamit benéztem, amit eddig nem, azóta kerülöm 5 öst.
  • Akuman
    Sziasztok
    Kis segítségre lenne szükségem, egy hozzáértő személytől.
    psp-men jelenleg 4.01 m33-2-es dolog van, és már pár játék igényelne 5. valamit. Kérdés, hogy hogyan tudom updatelni ezeket? Szóval aki tudna némi információval szolgálni, illetve ki tudna segíteni 1-2 hasznos tanáccsal, azt megköszönném. Privátban kérném a válaszokat ha lehetséges, köszönöm
  • Biriboy
    Lefutattam egy memóriaellenőrző progit és semmilyen hibát nem talált a memóriakártyán. Szerintetek mi lehet vele akkor a gond?
  • kisgabo
    nekem 4 éves, ha nem volt pixelgond, nem is lesz. umd meg megóvható...
  • PoisonChihuahua
    Hivatalosan ilyen nincs benne, de ha technikailag lehetséges, akkor valószínű, hogy írtak hozzá valamilyen homebrew progit.
  • MaSzKa
    sziasztok

a psp-t lehet használni pc-hez wifi vevőnek?
    ha igen hol van hozzá driver?

mert nem találtam infót róla eddig
  • Biriboy
    Sajna nincs meg az eredetije. Akartam csinálni egy Pandora akku-t aztán elcsesztem.
    Egyébként windows alatt ellenőriztem a memóriakártyákat ( chkdsk ) és nem talált hibát
  • ZTM
    Most már igen, nem voltam tájékozott a PSP hardver szerkezetéről és ennek hibáiról.Mostmár minden világos:D
  • guppy
    látom tájékozott vagy