40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37502 Mekkora ték! :D
És kihagytam!
Régebb óta regisztráltam? Nem mindig számít az!
Nyugodtan kérdezz rá! Ha holnapig nem nagyon kapsz választ bepróbálkozok! -
#37501 ahogy elnézem Verseghy után itt én vagyok a rangidős, szóval...!
kár hogy semmi kedvem házigazda lenni -
#37500 TEK
legyel te. sokkal regebb ota regisztraltal sg-re.
-
#37499 Én is nagyon szívesen elvállalom ha kell...
Lenne egy két banner átalakítás ötletem!
De nem csapom le LeventeV kezéről, kicsit szemét dolog lenne! -
Verseghy #37498 Linkeld be neki a hsz-t amit írtam, hogy legyen már, meg amit írtál hogy leszel te, meg más elfogdta meg az adatlapod meg az enyém és kész. Majd egyszer csak te leszel:D -
#37497 csak lazan kerjem meg oket, hogy legyek en a hazigazda? -
Verseghy #37496 Küldj mailt SGnek aztán hajrá!:) -
Cyberdevil #37495 Ennyi erővel csinálhattál volna már egy PSP warez topikot,szerintem... -
#37494 :D -
#37493 Nem mutatja a PSP izé felett a másik banner izét ! -
#37492 Személy szerint jobban szeretem iso-ban a játékokat, mert így több van a gépen egyszerre és nem kell a lemezeket "cipelni", cserélni (azért nem olyan nehéz, de mégis macera). Csere esetén pedig jól jön a makulátlan doboz, és lemez). Nem véletlenül találták ki a psp go koncepciót. De ezt döntse el ki-ki magának.
Ja és a SC BD EUR változata tényleg megy 5.50 GEN-B-n, de csak phat psp-n. A recovery menu-ben az advance settings-ben engedélyezni kell a Use Boot.BIN opciót. Slimen nem működik.
Jó játék. Kötelező előrendelés. A polcon a helye.
-
#37491 es nem hagyom, hogy warez topic legyen belole. -
#37490 en vallalom. -
Verseghy #37489 Nincs nekem időm, hogy hülyegyerekeket pesztráljak.
Aki akar házigazda lenni és más is hozzájárul szivesen átadom! -
#37488 jó, ez oké, csak szvsz itt már kezdtek túlságosan elburjánzani az ilyen dolgok, ennél lehet ezt kicsit diszkrétebben is csinálni. -
#37487 kivancsisagbol. meg aztan en nem adom fel konnyen. -
#37486 de azért is hihetetlen, mert bár valóban gyorsabb és akkumlátorbarátabb memory stickről játszani, de ha már megvan eredetiben, akkor miért szarakodnál vele ennyit, hogy ráadásul még menteni se lehessen benne? -
#37485 képet az UMD-ről -
#37484 most miert lenne warez topic. arra nem is gondolsz, hogy megvan az UMD es azert tettem fel inkabb iso-ba, hogy kimeljem a lemezt, a meghajtot, es sporoljak az aksival? -
#37483 igen -
Verseghy #37482 Most mit tegyek, töröljek ki mindent?:D -
#37481 akkor most ez az új wareztopic? -
jozz #37480 Soul Calibur Broken Destiny futtatasa PSP FAT gepeken?
Nekem lefagy töltés közben...
5.00 M33-6 -
#37479 oksa,köszi szépen! -
#37478 rejtett fajlok. a memkari gyokerkonyvtaraba (ott ahol az ISO, PSP, MUSIC stb mappak vannak) -
#37477 aham,én vagyok :D
am a 2 fájl hol található azt leírnád,mert sehol sem találom őket :S -
#37476 nekem eddig tokeletesen fut, de azert felraktam a gepre a fontosabb adatokat a memkarirol. amugy sima formatalassal visszajon a ket file.
UI:te vagy Caverinha a psphungaryrol? mert ha igen akkor oda mar nem irom be ezeket a valaszokat. -
#37475 értem és ha törlöm az a két fájlt a memkarimról, a későbbiekben a hiányuk ugye nem fog semmi gondot okozni? ^^ -
#37474 nem tudom. majd ha kijon meg valami akkor kiprobalom azon is. altalanositani nem hinnem hogy lehet. lasd Soul Calibur japan verzioja igy nem mukodik, cask az europai. es ugyanarrol a jatekrol van szo. -
#37473 és ez a többi magasabb fw-t igénylő gammánál is működik vagy csak a soul calibur-nál? -
#37472 psphungary-s leirasombol masoltam, ezert az URL hibas lett.
5. lepesnel itt a link -
#37471 Soul Calibur Broken Destiny futtatasa PSP Slim gepeken, ugy hogy MENTENI IS LEHESSEN!!!
1. torold a memoriakartyarol a MEMSTICK.IND es MSTK_PRO.IND fajlokat.
2. masold fel a jatekot (.CSO kiterjesztessel)
3. ha van mar SCBD mentesed a memkarin akkor torold ki.
4. inditsd el a jatekot esvalaszd a New Game-t. ird be a neved es nyomj Start-ot. aztan nyomj O-t.
mostmar tudsz jatszani, de nem tudsz menteni (ha mentel akkor ujra latod "a szamokat" :D
5. ha 5.50 GEN-B van a gepeden akkor toltsd le ezt: [link]
6. csomagold ki a letoltott fajlt. amia seplugin mappaba van azt masold a PSP seplugin mappajaba.
7. ha ez megvan akkor nyisd meg a game.txt-t a seplugin mappaba es ezt a ket sort ird be:
ms0:/seplugins/pspstatespatch.prx 1
ms0:/seplugins/pspstates.prx 1
8. inditsd el a jatekot es ha menteni akarsz akkor nyomd le a Home gombot aztan R+(O, X, haromszog, negyzet, start, fel, le, jobbra, balra)-ezek a gombok egy-egy slotot jelkepeznek amibe a mentesed kerul.
ha be akarod tolteni a mentesed akkor L+ az a gomb amelyik savet be akarod tolteni. pl. R+X slotot L+X-el toltheted be.
hatranya, hogy a menteseket nem lehet megosztani, illetve ha frissited a FW-d akkor nagy esellyel nem mennek majd a mentesek.
NE NEVEZD AT A JATEKOT, mert akkor szinten problemakba utkozhetsz a mentesekkel.
azt irjak, hogy sok idobe kerul a mentes, nekem a teszt soran 2-3 masodpercbe kerult a mentes es a toltes is. (Sandisk 2 Gb-os kartyaval tesztelve)
fake karival nem ajanljak a plugin hasznalatat, illetve a procit 333 Mhz-re erdemes huzni jatek kozbe.
-
#37470 ja es ha van mar soul calibur save fajlod a psp-n azt is torolni kell. -
#37469 MUKODIK SLIM-en A SOUL CALIBUR!!!
torold ki a MEMSTICK.IND es MSTK_PRO.IND fajlokat a memokaridrol. kezdj New Game-t de mikor rakerdez a save-re a neved beirasa utan nyomj O-t.
mukodik, de nem lehet menteni. -
#37468 Nekem sem -
#37467 Nekem nem! :/ -
Verseghy #37466 Felül a PSP news banner kinek látszik? -
#37465 Ja és az is küldene pm-et aki ledowngrade-elné a pspm-et és közel van szolnokhoz, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fizetnék érte o.- -
#37464 Valaki multiplayer-ezik valamelyik STORE demóval?
Akit érdekel a multizás az küldjön pm-et :) -
butchbean #37463 persze nem nehézség csak mint érdeklődésként tettem fel a kérdést.Minden esetre köszi:)