PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára mondom a képek FOTÓMÓD-ból vannak és NEM ingame. Aki meg nincs tisztában a GT fotómód és az ingame szavak jelentésével annak itt a link...
Meg összevetni a FÉK shootokkal a GT-val.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Látom Dark Alex oldala fórumizálódott, (nemtudom hogymondják) és nemzetközirõl spanyolra vagy mire váltott.
Az M33 firmwarek eltûntek, mostmár GEN-A és társai vannak?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az új gt screenshotok amúgy photo mode-ból vannak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tegnap megjött a csomagom Hong Kong-ból, s nem sokat hittem az ingyenes szállításnak, de itt van! 😊
Jelenleg a legszebb grafikájú PSP játék a Final Fantasy CC és a God of War.
Emlékeztetõül a küllemük:
Viszont én is néztem ezt az adaptert, és nem egy rossz visszajelzést olvastam róla:
Cons: Just slow load time of video list, that's pretty much the only con. Some people report that the PSP sometimes doesn't recognize it, but I haven't experienced that. Sometimes when you go to a menu, the free space displays as - MB, ha ha. But wait like two seconds and the free space amount will appear.
A GT is "csak" egy Test Drive Unlimited, Juiced 2 szintet fog elérni
Én elhiszem, hogy mindenki õrülne, ha a gameplay videónak megfelelõen nézne ki! Akkor az én polcomon is ott lenne, az 100!
De nézd meg az idáig kiadott PSP játékokat, valamelyik is csak ELÉRTE ezt a szintet, ami a GP videón van? <#szomoru1>#szomoru1>

am meg sztem a kép nem psp-s, de hátha retrozunk és jön egy kis diavetitö a kedvenc konzolunkra is<#crazya>#crazya>
az aksi sem drága, párezerböl meguszod..😊)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
egyébként nekem is egyre aktuálisabb lenne egy memkari, de ennyinek a harmadát sem szánnám rá.. meg hasonlóan fontos egy új aksi, úgy tûnik, h 4 év alatt tényleg annyira elhasználódott, hogy csak otthon tudok játszani vele, úgy h rá van nyomva az áramra. így gyakorlatilag nem nevezhetni hordozhatónak az egész szerkezetet. fõleg mondjuk úgyis otthon játszok vele, de akkoris..
leginkább azért volt nehéz eddig, mert azt hittem, hogy megúszom, ha minden pályát egyszer csinálok meg.. fejleszteni kell keményen, ha valami anyagra van szükség, több szinten megcsinálni egy pályát. így most van egy 3-as szintû ultimate pataponom is, és egymás után több pálya is sikerült.
Megpróbálhatod kikapcsolni a JavaScriptet, esetleg törölkni a cache-t.
De nemtom milyen oldalt akarsz nézi.
Amúgy ennek a memóriának nincs köze a memória kártyádhoz, úgy, mint a PC-ben a memória és a HDD sem ugyanaz.
PSN: berghold
Animation - off
Javascript - off
Flash - off
Converse Memory - on
Ha még így sem elég neki, akkor az Images-t is kapcsold ki!
Ja és a Cache-t tedd 2 megára.
mit csináljak vele hogy legyen memória...???
mert ugye 2 gigás kártyámon még vagy 200mb szabad hely van...
PSN: berghold
az mit jelent h nincs elég memória az oldal kép tartalmainak a megjelenítéséhez??
bekockázodtak a képek a neten😛
mit csináljak neki??
ha meg a sandisk ugyanannyiért gyorsabb, akkor minek is foglalkozol még a sony-val?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Boltban 30K! Írási/olvasási seb.: 5mb/s
A SanDisk Ultra II-es 16gigás is 30K, viszont az már 15mb/s!
Teszveszen, Vaterán vannak Sony-k 11-12-13ezerért! Nem tudom... :/
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
ÜDV:.