PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha neked az a 20Mb/s annyira fontos hogy több mint dupla árat fizess érte...
PoisonChihuahua
Ingame screenshot:

PoisonChihuahua
Ez már a második fórum ahol az új GT-s képek kapcsán megy a valódi, nem valódi vita.
Utoljára mondom a képek FOTÓMÓD-ból vannak és NEM ingame. Aki meg nincs tisztában a GT fotómód és az ingame szavak jelentésével annak itt a link...
Tinman
Ha nem látjátok a !RECÉKET!, akkor talán el kellene indítani a GoW-ot és megnézni...
Meg összevetni a FÉK shootokkal a GT-val.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fikoo
Egy fél évig PSP mentes voltam, mert meghalt a fake memkarim, és most jutottam el odáig hogy tudtam venni egy másik fake-et <#crazya>

Látom Dark Alex oldala fórumizálódott, (nemtudom hogymondják) és nemzetközirõl spanyolra vagy mire váltott.

Az M33 firmwarek eltûntek, mostmár GEN-A és társai vannak?

Prince of Máté

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
ez aztán szerencsés screenshot a gow-ból, egy tudatlan segget még be is lehetne etetni vele, hogy tényleg szarul néz ki. mégcsak a felbontása sem stimmel, a kép minõsége is botrányos, gyakotrlatilag semmit nem látni belõle. a gow hasonló szintûen qrvajó, mint amilyennek az új gt ígérkezik.
az új gt screenshotok amúgy photo mode-ból vannak.

5c0rp330n
mégegy fake videó

5c0rp330n
nemtom feltûnt-e, de azt a gameplay videót nem a sony adta ki. egy kiállításon készült, ahogy valaki élõben játszik vele. ez azt jelenti, hogy ha nem volt valódi, akkor titokban beleépítettek a kiállított psp-be egy olyan hardvert, ami nincs a sima psp-kbe és csak arra megcsináltak egy olyan változatot, ami csak azon fut. vagy pedig valójában mondjuk egy ps3-on futtatták és remote playel játszottak vele. elég valószínûnek hangzik. egyébként God of War is hasonló grafikai teljesítmény volt annó.

Tinman
Az lehet, hogy te már nem hiszed, de netszerte kp-nek vették...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BB7
Amúgy ide is írom, hogy nyugodtan rendeljetek a DX-rõl!
Tegnap megjött a csomagom Hong Kong-ból, s nem sokat hittem az ingyenes szállításnak, de itt van! 😊
Tinman
És ki is mondtad a nagy igazságot, egyszerûen a PSP nem képes ilyen szintû grafikát kipréselni magából.
Jelenleg a legszebb grafikájú PSP játék a Final Fantasy CC és a God of War.

Emlékeztetõül a küllemük:

BB7
Igen! De ha a gépen cuccokat pakolok rá, akkor jól fog jönni még az a 20mb/s!
Viszont én is néztem ezt az adaptert, és nem egy rossz visszajelzést olvastam róla:
Cons: Just slow load time of video list, that's pretty much the only con. Some people report that the PSP sometimes doesn't recognize it, but I haven't experienced that. Sometimes when you go to a menu, the free space displays as - MB, ha ha. But wait like two seconds and the free space amount will appear.
baaka
Nem kell oltani!thx.És egy szóval sincs megemlítve, hogy pontosan ugyan ilyen lesz!Sõt még azt se mondtam hogy ingame.

Ennyinek a felébõl is kijön egy Photofast dupla microSD slot-os adapter (ami kvázi raid0-ba rak két microSD-t, $5.4 az ára) és 2db 8 gigás Class6-os microSD is (5600Ft/db). Akkor van 16 gigád ami cirka 12 mega/sec-el ketyeg. Ha kell akkor otthon pontosan lemérem hogy mennyivel, bár a psp tapasztalatom szerint 5~7 mega/sec fölé nem tudja hajtani.
Istencsászár
óriási különbségek vannak 1-1 PSP cím közt, a közelében sincsenek a játékok 90%a egy GoW, FF7CC, Silent Hill Origins kombóhoz. Rengeteg az összetákolt selejt, amire nem fordítanak semmi figyelmet, csak kiadják mert a neve ugyis eladja majd... Nagyon szép dolgokat kilehet hozni a PSPbõl, de 10 játékból ha 1-2 megüt egy normális szintet és akkor nem is arról a szintrõl van szó amit az elõbb felsorolt játékok képviselnek.

fikoo
Tuti hogy ilyen lesz a játék grafikája, csak nézzetek szét az idáig megjelent autóversenyekre. ProStreet? Underground?

A GT is "csak" egy Test Drive Unlimited, Juiced 2 szintet fog elérni

BB7
Figyelj!

Én elhiszem, hogy mindenki õrülne, ha a gameplay videónak megfelelõen nézne ki! Akkor az én polcomon is ott lenne, az 100!
De nézd meg az idáig kiadott PSP játékokat, valamelyik is csak ELÉRTE ezt a szintet, ami a GP videón van? <#szomoru1>
5c0rp330n
ugyanmár, mindenki látta a gameplay videót, amin "kicsikét" máshogy néz ki, ez a kép az átverés. ez a screenshot no comment. sztem valami több éves változata lehet, fejlesztõi környezetben, minden post effect kikapcsolva, vagy vmi hasonló

Tinman

Tinman
Milyen érzés átvertnek lenni?

baaka
Itt megtekinthetitek az új képeket a Gran Turismo-ról!

baaka

maffioso
az ingame videonak is ilyen volt a grafikája...

\"If in doubt, flat out!\"

PoisonChihuahua
Azért tegyük hozzá, hogy ez a fotómód és nem ingame.
Miley Cyrus
jesszusom<#wow1> azért ebböl már egy rendes psp is kitellik😄
am meg sztem a kép nem psp-s, de hátha retrozunk és jön egy kis diavetitö a kedvenc konzolunkra is<#crazya>
az aksi sem drága, párezerböl meguszod..😊)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

5c0rp330n
tetszik, de ennyibõl inkább psp-t vennék kb 😊
egyébként nekem is egyre aktuálisabb lenne egy memkari, de ennyinek a harmadát sem szánnám rá.. meg hasonlóan fontos egy új aksi, úgy tûnik, h 4 év alatt tényleg annyira elhasználódott, hogy csak otthon tudok játszani vele, úgy h rá van nyomva az áramra. így gyakorlatilag nem nevezhetni hordozhatónak az egész szerkezetet. fõleg mondjuk úgyis otthon játszok vele, de akkoris..

BB7
Azon gondolkodtam, hogy egy PSP megbarkózik ezzel? Vagy egyáltalán kihasználja? 😮
BB7
Ez nagyon megtetszett, a maga 20mb/s-os olvasási és 15mb/s írási sebességével! 😊 Plusz még egy pendrive átalakító is jár hozzá!
Istencsászár
hihetetlen mit ki tudnak hozni a PSPbõl!

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

képeket akartam nézni a googléban..😄 de nem netezésre való az biztos...

BB7
De basszus! Az is 30K! 😄
5c0rp330n
nah, kezd játszhatóvá válni ez a patapon 2 😊
leginkább azért volt nehéz eddig, mert azt hittem, hogy megúszom, ha minden pályát egyszer csinálok meg.. fejleszteni kell keményen, ha valami anyagra van szükség, több szinten megcsinálni egy pályát. így most van egy 3-as szintû ultimate pataponom is, és egymás után több pálya is sikerült.

Sok mindent nem tudsz vele tenni, max kikapcsolod a képeket vagy bekapcsolod a Conserve Memory lehetõséget, ha még nincs bekapcsolva.
Megpróbálhatod kikapcsolni a JavaScriptet, esetleg törölkni a cache-t.
De nemtom milyen oldalt akarsz nézi.

Amúgy ennek a memóriának nincs köze a memória kártyádhoz, úgy, mint a PC-ben a memória és a HDD sem ugyanaz.

PSN: berghold

add fel. nem netezésre való a készülék.

Prince of Máté
Internet Browserben view settings ->
Animation - off
Javascript - off
Flash - off
Converse Memory - on
Ha még így sem elég neki, akkor az Images-t is kapcsold ki!
Ja és a Cache-t tedd 2 megára.

ezt idáig én is tudtam hogy ezt írja ki de ez mit takar magában??
mit csináljak vele hogy legyen memória...???
mert ugye 2 gigás kártyámon még vagy 200mb szabad hely van...

Lehet én vagyok a hülye, de szerintem azt jelenti, hogy nincs elég memória az oldal kép tartalmainak a megjelenítéséhez.

PSN: berghold

hello
az mit jelent h nincs elég memória az oldal kép tartalmainak a megjelenítéséhez??
bekockázodtak a képek a neten😛
mit csináljak neki??

baaka
Mindenképpen a SanDisk-et ajánlom!1000000000000000x megbízhatóbb!!!

NEOreg3
az összes online aprós sony fake (na jó, 95%-uk)

ha meg a sandisk ugyanannyiért gyorsabb, akkor minek is foglalkozol még a sony-val?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BB7
De, van eredeti Sony 16gigás!
Boltban 30K! Írási/olvasási seb.: 5mb/s
A SanDisk Ultra II-es 16gigás is 30K, viszont az már 15mb/s!

Teszveszen, Vaterán vannak Sony-k 11-12-13ezerért! Nem tudom... :/
Miley Cyrus
sztem a sony nem gyártott 16ggigásat...de javitsatok ki ha tévedek..😊)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

BB7
Hol bírnék venni legolcsóbban egy eredeti, gyors 16gigás PRO DUO-t?
sambauer
nagyon remélem hogy megcsinálják..

Turn Me On Dead Man

baaka
Sziasztok!Megújult a honlapom(új dizájn,nagyobb tárhely,több funkció)!Megtekinthetitek ITT!!!
ÜDV:.

5c0rp330n
sztem hasonló nézetû lesz, mint a ds változat, arra lett tervezve az egész..