PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg hogy jöjjenek "jó" játékok a gépre...
http://pspfilez.extra.hu/
GET OVER HERE!
A mai nap meglepetéshíre: a Rockstar bejelentette, hogy a Nintendo DS-en néhány hónapja debütált Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable-re is meg fog jelenni.
A rendkívül jó kritikai elismerésben részesült handheld epizód valamikor az õsz folyamán költözik át a Sony konzoljára, és nem csak UMD-n, hanem letölthetõ formában is elérhetõ lesz, vagyis a PSPgo tulajdonosok a digitális disztribúciót használva is beszerezhetik majd.
A PSP verzió nagyobb felbontású, részletgazdagabb, új fényeffektekkel felturbózott grafikát, és plusz tartalmat (új területek és küldetések) kínál majd. Kérdéses ugyanakkor, hogy az erõsen az érintõképernyõre építõ minijátékokat milyen formában sikerül átpakolni a PSP változatba.
Hogy mi állhat a háttérben? Nagy valószínûséggel az eladások: a Chinatown Wars elég nagyot bukott az Egyesült Államokban, hiszen a játék az elsõ hónapban kevesebb, mint százezer vásárló kosarába került csak be, szemben a korábbi PSP-s epizódok egymillió feletti teljesítményével."
Én azért remélem olyan lesz,mint a GTA:VCS vagy GTA:LCS ^^
GET OVER HERE!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
S azt hiszem ez már az újraindítás után is marad!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Hisz a DS-es tapipadra volt kihegyezve a játék! :/
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Mellesleg én sem értem már a 3000 feltörését, mert sok helyen látom, hogy ígérnek teljes, örök feltörést, de én csak ezt a 'hosszabb kikapcsolásig' verziót találtam!
Valaki tényleg leírhatná részletesen egy kicsit!
GET OVER HERE!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Biztos nincs gond vele? 😄
Toyota a 3000-et már lehet flashelni.
GET OVER HERE!
én inkább egy PSPGo-ra ruháznék majd be csak sajnos elég drága lesz
GET OVER HERE!
Amúgy ha már így Pataponozunk itt...
Melyik kasztot ajánljátok? ERGO: Mibõl építsem ki a kis csapatom?
hát, egy próbát megér, kösz a tippet. tökéletes ritmus alatt fever-t értesz, vagy az önmagában nem elég és annál is tökéletesebb kell?
És tényleg mûködik! HomeBrew-et lehet vele elindíttatni! 😄
Ha igaz amit ír, akkor ez egy hasonló lemez lehet, mint anno a GTA: Liberty City Stories, amivel lehetett valamit trükközni (pontosan már nem emlékszem). A másik lehetõség, hogy hazudik és csak reklám kell neki, hogy elvigyék.
Na most kicsit meg vagyok lõve!
Mi is ez a PSP GripShift?
"(psp 3004-es törõ lemez)" néven látom Vaterán! 😄
Mér, mi kell még? Blu ray olvasó?
Ez pont elég érv, mivel játék közben gondolom a képernyõt nézed...
Amúgy nekem is legfõképp PS1-es gammák futtatására kellene! 😄
-Van benne mikrofon
-Szebb a kijelzõ
És itt meg is állhatunk az újdonságokkal mert tökre nem érdekel, hogy lekerekítették a HOME gombot! -.-
Nem mellesleg, akkor hogyan is áll a 3000 feltörése? Egy nagyobb kikapcsolásig mûködik csak? 😄 És az is instabilan?
Lehet, hogy egy 2000-es mellé pártolok, de mi van ha rá egy héttel tökéletes CFW lesz 3000-re?