PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
nekem eddig egyik sem tetszett..szóval részemrõl tök mind1 hogy lesz v nem lesz <#hehe><#hehe><#hehe>
a lényeg hogy jöjjenek "jó" játékok a gépre...

http://pspfilez.extra.hu/

Rowlend
hát jobb lenne a felülnézet,mer nekem a mai gta-k annyira nem okoztak nagy meglepetést se psp-n se pc-n. nekem anno a gta1 volt ami nagyon tetszett és remélem hogy lesz mégegy ilyen játék

GET OVER HERE!

vixo
tudom,h nem mai hír,csak azért írtam,mert ebben a hírben jobb grafikáról beszélnek,szóval remélem olyan lesz mint az elõzõ részek és nem olyan felülnézete,mint a DS-es rész :S

5c0rp330n
nem a mai nap híre 😊
egy San Andreas Stories-nak sokkal jobban örülnék, de ez is megteszi..

vixo
"Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-re

A mai nap meglepetéshíre: a Rockstar bejelentette, hogy a Nintendo DS-en néhány hónapja debütált Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable-re is meg fog jelenni.

A rendkívül jó kritikai elismerésben részesült handheld epizód valamikor az õsz folyamán költözik át a Sony konzoljára, és nem csak UMD-n, hanem letölthetõ formában is elérhetõ lesz, vagyis a PSPgo tulajdonosok a digitális disztribúciót használva is beszerezhetik majd.

A PSP verzió nagyobb felbontású, részletgazdagabb, új fényeffektekkel felturbózott grafikát, és plusz tartalmat (új területek és küldetések) kínál majd. Kérdéses ugyanakkor, hogy az erõsen az érintõképernyõre építõ minijátékokat milyen formában sikerül átpakolni a PSP változatba.

Hogy mi állhat a háttérben? Nagy valószínûséggel az eladások: a Chinatown Wars elég nagyot bukott az Egyesült Államokban, hiszen a játék az elsõ hónapban kevesebb, mint százezer vásárló kosarába került csak be, szemben a korábbi PSP-s epizódok egymillió feletti teljesítményével."

Én azért remélem olyan lesz,mint a GTA:VCS vagy GTA:LCS ^^

baaka
Ez még a régi mindig!-.-'

Rowlend
remélem a gta:ctw-be lesz valami újitás psp-re a történetben mer PC-n emulátorral már kijátszottam

GET OVER HERE!

OptimusPrime
Köszi a hírt, így reggel ez kellett! 😊) Majd este megcsinálom, ha addig van valakinek valami tapasztalata vele nyugodtan ossza meg! 😊)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

BB7
CFW a 3000en és a V3-as SLIMeken!
S azt hiszem ez már az újraindítás után is marad!
BB7
Ettõl félek én is! :/
GP2100
Éppen a DS érintõképernyõje miatt nem tudom elképzelni ezt a játékot psp-re. Nem tudom hogyan akarják megoldani, hogy jó legyen <#nemtudom>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

BB7
Azt hiszem ezt nem szabad!
BB7
Kíváncsi leszek milyen új feature-t csomagolnak bele!
Hisz a DS-es tapipadra volt kihegyezve a játék! :/
5c0rp330n
😮

Petyus_
Jön a Chinatown Wars PSP-re.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FF7 Crisis Core, Final Fantasy 1-2, Untold Legends 1-2, Star Ocean 1-2, Valhalla Knights 1-2, Wild Arms XF, Dragoneer's Aria, Brave Story, Riviera, Monster Kingdom, Valkyrie Profile Lenneth, Y's The Ark of Napishtim, Breath of Fire 3, Tales of the World 1-2, Disgaea, Warriors of the Lost Empire, Yggdra Union... ööö... ízlés kérdése mi a legjobb...
Petyus_
Taktikai RPG (játékmenet csak a harcról szól), de szerintem a Jeanne d'Arc-ot próbáld meg.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
FF7 CC egyértelmûen😊, de próbáld ki a Kingdom of Paradise játékot az is kellemes

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
Crisis Core-nál jobbat pedig nem fogsz találni, az biztos.

Prince of Máté
Nekem bejött az Untold Legends, azt lehet mutliba is tolni .

Gideon Wieth
Sziasztok! MELYIK a legjobb szerepjáték PSP-re ? konkrét cím kéne pl a final fantasy 7 nekem annyira nem tetszett. Eddigi legjobbak amivel játszottam / nem psp-n/ Mass Effect Lost odyssey Final Fantasy 9 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

baaka
Ez a feltörés egy ideiglenes dolog!Szóval ezét van ez a nagy kikapcsolás illetve fagyáskor elszáll a cfw.De 1 perc alatt újra lehet rakni!Igen és az is igaz hogy ígértek normális"örök" cfw-t de azt nem lehet megcsinálni két nap alatt!Meg kell várni még a hackerek egy kiforrott CFW-t írnak a 3000 re.

tdu Toyota
nem tud valaki Magyarországon egy nagykert ahol olcsón lehet venni psp 3000-et? vagy 2000-et?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

BB7
Azokat a csíkhúzós kijelzõket már visszahívták! ... Ettõl nem kell aggódni

Mellesleg én sem értem már a 3000 feltörését, mert sok helyen látom, hogy ígérnek teljes, örök feltörést, de én csak ezt a 'hosszabb kikapcsolásig' verziót találtam!
Valaki tényleg leírhatná részletesen egy kicsit!
Rowlend
nincs gond vele csak errõl az egyrõl tudok a kijelzõjével de amúgy meg google a barátod + nézz fel a PSPHungaryra

GET OVER HERE!

Istencsászár
<#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tdu Toyota
igen? akkor jó de akkor mi a baj a 3000-el? elszáll a flash ha lemerül vagy lefagy? vagy mi? miért nem érdemes 3000-et venni? valaki magyarázzal el plz

5c0rp330n
igen, közben rájöttem, a fever ide nem elég önmagában. ilyen idõzítés viszont csak ritkán sikerül, néha sikerül kétszer egymás után, de több még nem nagyon jött össze, szóval arra nem nagyon tudok alapozni, hogy ezt majd afél pályán át fenntartom. ilyenkor aktiválódik egyébként minden esetben a hero speciális tulajdonsága, robopon/dekapon/kibapon/yaripon pl iszonyat pusztító állat lesz olyankor, önmagukban kb 3szor olyan erõsek olyankor, mint az egész seregem együtt 😊

Istencsászár
bullshit...

Rowlend
http://prohardver.hu/dl/cnt/2008-10/37354/psp3000screenproblem.jpg

Biztos nincs gond vele? 😄

Toyota a 3000-et már lehet flashelni.

GET OVER HERE!

Én dekaponokra gyurtam rá, az idõzités meg nem a fever hanem a szó szerint tökéletes idõzités, léehet hallani amikor az és utána jön elõ a "szellem".

tdu Toyota
de ha nem lehet flashelni?jah és mivan azzal amit BB7 mondot idézem " akkor hogyan is áll a 3000 feltörése? Egy nagyobb kikapcsolásig mûködik csak? 😄 És az is instabilan" ha lehetne aszt venném mert nem nagy az ár különbség amerikába semmi különbség nincs

Istencsászár
nincs vele semmi gond, a GOnak meg ugyan az lesz a kijelzõje, csak kisebb, de ha neked az kell 75 ezeré akkor hajrá...

Rowlend
a 3000-nek valami gond van a kijelzõjével azt olvastam.

én inkább egy PSPGo-ra ruháznék majd be csak sajnos elég drága lesz

GET OVER HERE!

Istencsászár
ha neked semmit sem számít a szinte 0 válaszidõs, kontrasztosabb, nagyobb fényerejû, élesebb kijelzõ akkor ne vegyél 3000est...

tdu Toyota
akkor ezek szerint nem érdemes 3000-et venni?

BB7
Ez a japánoknak van tervezve, akiknek hozzá van nõve a kezükhöz a PSP! 😄
5c0rp330n
és az még hagyján, hogy bonyolult, qrvára költséges is. a level 1-es dolgok felére esélyem sincs még, és mindenbõl van 10 fokozat. megnézném, hogy hány100 óra kell ahhoz, hogy level 10 legyen mindenbõl, vagy akár csak egy ultimate pataponból.. 15 órát öltem bele eddig a játékba, és sehol nem vagyok még szó szerint. és qrvára nehéz. 1-el sztem nagyjából ennyi idõ alatt végeztem is, a pályák háromnegyede ott ment elsõre, itt a pályák háromnegyede nem megy. pedig azt is normalon nyomtam..

BB7
A kettõben nem enyhén bonyolult lett a karakterfejlesztés! ...
5c0rp330n
1-ben nekem kibapon volt a favorit, itt is elég jónak tûnik, de igazából pályák is válogatják. a 2-ben teljesen még alig tudtam valamelyik típust kifejleszteni. a robopon-ok erõsek de gyorsan elhaláloznak, dekaponok még viszonylag jók.. az indulóegységeim most kibapon-yumipon-robopon/dekapon. nagyon egyik sem rossz igazából, talán a yaripon és tatepon lesznek nálam viszonylag hanyagolva..

BB7
Fever-nél nincs tökéletesebb! 😄

Amúgy ha már így Pataponozunk itt...
Melyik kasztot ajánljátok? ERGO: Mibõl építsem ki a kis csapatom?
5c0rp330n
kardos típus nincs, gondolom a tatepon-ra gondolsz, ennek lehet kard is, fejsze is a kezében, mondjuk igazán jó kardom sincs még.
hát, egy próbát megér, kösz a tippet. tökéletes ritmus alatt fever-t értesz, vagy az önmagában nem elég és annál is tökéletesebb kell?

PoisonChihuahua
Hajrá! <#eljen>
BB7
Azóta 1000+1 videót megnéztem YouTube-on!
És tényleg mûködik! HomeBrew-et lehet vele elindíttatni! 😄
PoisonChihuahua
15k-s fixáron akkor sem vinném el, ha valóban feltörne egy 300x-es PSP-t...
Ha igaz amit ír, akkor ez egy hasonló lemez lehet, mint anno a GTA: Liberty City Stories, amivel lehetett valamit trükközni (pontosan már nem emlékszem). A másik lehetõség, hogy hazudik és csak reklám kell neki, hogy elvigyék.
BB7
Tény! Csak hát lehetett volna valami nagyobb újítás is! Mind1!

Na most kicsit meg vagyok lõve!
Mi is ez a PSP GripShift?
"(psp 3004-es törõ lemez)" néven látom Vaterán! 😄
Prince of Máté
"Csak szebb a kijelzõ"
Mér, mi kell még? Blu ray olvasó?
Ez pont elég érv, mivel játék közben gondolom a képernyõt nézed...

BB7
Hála az égnek tudom, csak olvastam, hogy még elég instabil! :/
Amúgy nekem is legfõképp PS1-es gammák futtatására kellene! 😄
Istencsászár
a szép kijelzõ már öngmagában erõs érv kell hogy legyen... nekem rajta van a CFW, de csak emulátor és PS1 gamékat futtatok rajta, viszont semmi baja sincs, arra kell csak vigyázni hogy ne merüljön le, vagy ne faggyon ki, de a CFW felrakása 1 perc ha tudod mit kell csinálni

BB7
Kicsit utánanézegettem a dolgoknak és arra jöttem rá, hogy a 3000 semmiben sem jobb a 2000-tõl, csak:
-Van benne mikrofon
-Szebb a kijelzõ

És itt meg is állhatunk az újdonságokkal mert tökre nem érdekel, hogy lekerekítették a HOME gombot! -.-

Nem mellesleg, akkor hogyan is áll a 3000 feltörése? Egy nagyobb kikapcsolásig mûködik csak? 😄 És az is instabilan?
Lehet, hogy egy 2000-es mellé pártolok, de mi van ha rá egy héttel tökéletes CFW lesz 3000-re?