PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Beszállnék azzal, hogy 4 magos gépem, 1 GB-os VGA-m, 4 GB ramom, Raid0-val, 24"-os monitor hever az asztalomon, meg egy gamer noti is akad polcon.

Mégis az a nagy helyzet, hogy az utolsó 3 játék amit végigvittem a köv.:

God of War /PSP/
Indiana Jones Staff of kings /PSP/
Final Fantasy Crysis Core /PSP/ -ez még folyamatban.

Továbbá folyamatosan játszok a Fading Shadows, Patapon, Locoroco és Space Invaders Extreme címekkel /mind PSP cím!/.

Nehéz megmagyaráznom magamnak is. Talán annyi, hogy hulla fáradtan meló után, remek érzés, hogy kb. 5 mp alatt már tölti a játékállásom a masina, ráadásul a gyakori villámlásoktól is független a gaming élmény, hiszen jól elvan akksiról.

No meg az is tény, hogy remekül szórakozom közben.

Mondjuk a Rock Band PSP számomra iszonyú nagy csalódás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince of Máté
Ezaz<#eljen>

Sir Quno Jedi
Bõven. De akinek ez nem elég, az nyomhat rajta PSX-es cuccokat is. Annyi jRPG van PSP-re, meg PSX-re, hogy az elkövetkezõ életedben is nyomhatod!!! 😄

Hétvége óta én is bódog radiant red PSP 3000 tulaj vagyok ám, szal. majd többet nézek rátok eztán...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

5c0rp330n
nem is átiratokkal kell játszani rajta, van rá igényes cím éppen elég.
pl Patapon 2-t most fejeztem be, simán 30+ óra volt.

kisgabo
én nem vennék mégegyszer psp-t, amióta megvan, mp3 és filmnézésre van. sok retek gém, meg átirat nem jött be.

most 3 éves a masinám... de nem adom el, marad arra, aminek eddig.

Felgolos
Thx a válaszokat. várok hát ha lemegy 2000 és 3000 nek az ára ha jön a psp go.ja és akkor maradok a törtnél mert ha multi megy akkor minden ok.

Rowlend
Én szerintem Érdemes venni 1et mer nagyon hasznos kis gép. én pl ha utazok akkor szoktam filmet nézni rajta. netezés se rossz gondolom bár nem tudtam soha kipróbálni mer nincs wifim egyenlõre

GET OVER HERE!

5c0rp330n
mondjuk én is, gyorsaságban az azért jóval gyorsabb és sokkal kevesebb "megtelt a memória" üzenettel találkozok ott. flash-t mondjuk szinte semmilyen szinten nem visz, de ahogy a psp viszi, az sem sokkal jobb annál.

Én 1000× inkább netezek a Nokia e51-e, mint a PSPvel...

PSN: berghold

LeventeV
ez igaz. de a szamitogepet meg igy se mulja felul, sot...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tinman
Szvsz sokkal alkalmasabb netezésre mint N-series mobilon, vagy NDS-en netezni. Már csak a kijelzõ mérete, meg a "navigomb" is ugye barátibb...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PoisonChihuahua
Látom nem esett le, hogy én is irónikusan fogalmaztam. 😉
fikoo
A PSP nem igazán netezésre való, maximum hogy megnézd rajta néha az e-maileidet, meg persze multizásra. Magyarul rohadt lassú... 😛

Feltört PSPn ugyanúgy van internet, multi, meg minden.

Általában úgy szokott lenni, ha jön az új termék, a régebbi olcsóbb lesz 😊

Felgolos
Hello mindenkinek!Akkarok venni egy psp és nem akkarom elkapkodni a vársálást!Kérnék tõletek pár tanácsot.Wi-Fi van a lakásba igy lehetne netezni a pspvel a kérdésem az lenne hogy törtel ugyan ugy lehetne netezni és játszani a neten?másik az hogy várjak-e a vásárlásal mert jön az uj psp(go), és ha most vennék pspt sokat bukok majd rajta mert a régi verziónak esni fog az ára.

dienesoft
1.rossz a kábel
2. rossz a PSP-d USB bemenete
Más nem lehet, fel kellene ismernie a gépednek automatikusan.

A gépen az USB port él? Kábel jó? Bizti hogy a psp-n is USB módban vagy? Esetleg más meghajtóval nem ütközik? (pölö mindenképp F: akar lenni, de F: már van)
szabikafarkas
de ramegyek es akkor sem tortenik semmi a gepemen

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

LeventeV
system/usb mode. ramesz majd X.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szabikafarkas
tudom h huje kerdes de a gepem miert nem ismeri fel a PSP-t?
minden bennt van(a memory card es az usb kabel is)

kosz a valaszotokat

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Nekem ugyan nem... tõlem az összes varez beszarhat örökre...
öregharcsa
mivel a topik bannere alatt qwa nagy piros betûkkel díszeleg a "legújabb custom firmware felirat" nem hiszem, hogy ez marha nagy gondot okozna....akkor azt is törölni kellene meg az összes máshová mutató linket elvégre ez itt egy "burokban született" warezmentes topik.....muhahaha....

http://pspfilez.extra.hu/

PoisonChihuahua
"remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekbõl osztottam meg!"
Sose feledjétek srácok, a warez közös érdekünk!!!
OptimusPrime
Hû, kicsit faramuci lett a megoldás, de mûködik, háta más is hasznát veszi! 😊

1. Mindent fájlt és mappát letöröltem a MS-rõl (nem formatáltam!).
2. h.bin és egy PSP mappát létrehoztam a teljesen üres kártyán, és a PSP mappába egy PHOTO mappát amibe a HEN mappát egy az egyben átmásoltam, az 5 gif-et és az 1 tiff-et.
3. Bekapcsolás után visszaállítottam a gyári beállításokat.
4. Újraindulás után OFF-ra tettem az UMD funkciókat.
5. Beléptem a PHOTO-k közé, azonnal újraindult a PSP és be lett töltve a HEN.
6. A Windows-os rész ezután a szokásos, USB-módban a PSP és az Installer futtatása.
7. Elégedetten ülök! 😊))

Hát remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekbõl osztottam meg! 😊)
Üdv!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Igen, 3001 ha kell pontosan!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Sajnos nem segít! 😞

tdu Toyota
psp 3000?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Szedd ki az aksik majd rakd visza.-1 próbát megér<#nemtudom>

OptimusPrime
Ezt a szívást.., lekapcsolt a PSP-m, HEN-nek persze annyi, most meg kábé 40x próbáltam meg ugyanúgy, ahogy eddig de már nem indul, az összes Youtube videót megnéztem, ami ezzel foglalkozik, lépérõl-lépésre ugyanazt a csinálom és mégis fagyás a vége... Valaki tud segíteni?

PoisonChihuahua
PoisonChihuahua
"elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll"
Össze-vissza beszélsz, tudod egyáltalán mit jelent a flash, meg a CFW?
tdu Toyota
igen ez meg találtam én is de nem írtál aról hogy elszáll a flash-e vagy nem csak azt írdtad,hogy a CFW elszáll

baaka
Furcsa én találtam:ITT!!

PoisonChihuahua
Talán valami warez-fórumon érdeklõdj.
tdu Toyota
egy szó sincs erõl

baaka
Olvasd már el az amit írtak lejjebb és rájössz!!

5c0rp330n
mindenki. aki vak.

tdu Toyota
nah akkor a psp 3000-nek a flashje jó? ha letöltök egy CUSTOM FIRMWAREt akkor nem száll el a flash vagy semmi hack után?

Fogj egy olyan "szánalmasan ronda screenshotot", rakd át a psp-dre, vegyél elõ egy fényképezõgépet, fényképezd le, rakd fel ide a fórumba és mindenki hasra lesz esve hogy milyen szuper minõségû...
maffioso
nem akartam ilyen egyenes lenni de neked adok igazat

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
nem értem bazki mérnem tudtok elhinni semmit, egyáltalán nem biztos h olyna szép lesz de az amit ingamenek irtok szintén nem biztos majd ha kijön kiderül, de mindn2 lehetséges, nem kell szûken látni a dolgokat

\"If in doubt, flat out!\"

5c0rp330n
milyen különbséget látok?
egyszerûbb, ha azt mondom, hogy miben látok hasonlóságot: a hud-ban. kb ennyi. ha te hitelesebbnek tartasz néhány szánalmasan ronda "screenshotot", mint több felvett videót, amin élõben játszanak a játékkal (vagy ugyanolyannak látod a 2t), akkor vagy a fejeddel, vagy a szemeddel vannak problémák.
ami lehetséges, ahogy írtam is, hogy a "screenshotok", amik biztosan nem a végleges ingame játékból vannak, valami fejlesztõi környezetben futnak, nagyjából minden grafikai effekt nélkül.

PoisonChihuahua
3 éve van PSP-m, a jelenlegi ráadásul a második gép.
Nem kötözködni "járok át", de te milyen különbséget látsz? Még a HUD is ugyanolyan, ergó onnan vannak a képek. Egyedül a kocsi-tükrözõdést hiányolom a képekrõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A személyeskedést hanyagoljad légyszives! Ha nem tudsz a tárgyhoz értelmesen hozzászólni akkor inkább ne tedd! THX
5c0rp330n
egyébként van psp-d, vagy csak xbot pisti módra átjársz kötözködni a nagyok topicjába?

5c0rp330n
aha. ok. szemésznél mikor jártál utoljára?

Nem voltam hétfõ óta, történt valami?😄
Istencsászár
ez a hud annyi szar, hogy ennél nehezebb lenne irritálóbbat csinálni 2009 végén egy autós játékba... még a DOSos korszakba elment

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
én nagyon is látom, ez nem is tetszik benne, rettentõ recés és zizi sajnos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
A videóidban ugyanezt látni.
5c0rp330n
te direkt nem látod a videókat, amiket linkeltem?

Tinman
Ez meg a mellbevágó igazság...