40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37542 Hányas CFW? Ott lesz a kutya elásva!
-
#37541 sziasztok!
Letöltöttem két játékot. G-force és Soul Calibur. Semmelyik nem indul rendesen mint a régiek.ISo mappa stb, de eccerüen nem megy. Soul C az tom h slimre nem szeret menni találtam is megoldást, de a Gforce se ??? Mi a tököm folyik itt ?
-
#37540 Macerásnak hangzik! :/
De kipróbálom! -
#37539 Köszi!Majd lehet később megpróbálom:):) -
#37538 PSP GTA Stories –okba zenepakolás:
Azt előre megjegyezném, hogy: Személy szerint mindenkit lebeszélnék arról, hogy mindezt így csinálja, mert ezt az egészet egy tök felesleges és vacak megoldásnak tartom, sztem sokkal jobb a játékban lehalkítani 0ra a zenét(vagy RIP) és musicprx mod –ot használni.
Tételezzük fel, hogy a berakni kívánt szám/számok -at mp3 formátumból szeretnénk csinálni.
1. Szükség lesz a Switch –nevű programra. Switch -et elindít és az Add File(s) –t választva kiválasztod a konvertálandó mp3 –akat. Lent az Output format –ot Wav –ra a mellette található Encoder options –t CD-minőségre állít. Output folder értelemszerűen az, ahova majd kerülnek a konvertált fájlok. Aztán Convert.
2. Ezután szükséges a EACSetup –nevű cuccos. Ezt a programot elindítod és az EAC menüből a Convert MP3 Music to Harddisk –et választod. Itt a már „switchelt” Wav –ot kiválasztod a következő ablaknál a „Filename will be ignored” maradhat, ahogy van.
3. Az így kapott „.toc” kiterjesztésű fájl kiterjesztését átnevezed „.gta” –ra. Ez a fájl már elméletileg müxik a játékban.
4. Most ki kell derítened miféle GTA verziót is használsz az alábbi 4 lehetőségből(játékonként 2): GTALCS EUR, GTALCS US, GTAVCS EUR, GTAVCS US.
Mivel ezt a 4 lehetőséget most nincs kedvem kikeresni a neten és amúgy is marha eccerű inkább leírom a teendőt: Ha pl. a GTAVCS –d mentése a „ULES00502S92F0” –ben van, akkor létrehozol ugyanitt a többi mappa mellé egy „ULES00502CUSTOMTRACKS” –nevűt és ebbe rakod a „.gta” fájlokat.
5. A játék audio opciókban beállítod, amit kell és kész.
Problémák: Nálam ez a módszer kb 90%os sikert hozott(10 számból 9 müxik 1 nem). A gond ott kezdődik, hogy csak a játékban tudod meg melyik az esetleges nem működő szám. Viszont ha egy ilyen is van, akkor ha ehhez a számhoz jut a lejátszás olyankor bekrepál a dolog és nem szól többé, amíg újra be nem állítód az audio options részben. Ilyenkor marad az, hogy kilépsz és a problémás számot törlöd. A játék alapból úgy van megalkotva, hogy gyakori jármű cseréknél egy olyan autó akad, amiben az eredeti rádió szól, ez megint idegesítő dolog, mert ismét audio options kell.
A mentések között meg fog jelenni egy corrupted data, ez az általad készített XXXXXXXXXCUSTOMTRACKS, ha törlöd, akkor természetesen törlödnek a zenék. -
tom235 #37537 Ha tényleg eredeti, akkor igen, jobban megéri. -
#37536 Az eredeti 1800as az 6000Ft...de lehet jobban megéri! -
tom235 #37535 Annyival rosszabb a noname kínai (mert ugye a gyári is kínai, csak az sony) hogy ami rá van írva pl.:3600 mah azt el kell osztanod 3-al és megkapod a valós kapacitását. Valamint nem biztos, hogy tökéletesen passzolni fog a psp-be. Nekem speciel alig megy rá a hátlap a noname akkura, pluszban kicsit mintha lötyögne is a a ps-ben. Saját zenét nem tudsz berakni a vice city-be sajnos. -
#37534 Hát nem tudom, de valószínű az mert 2500-3000ért néztem.Mennyivel rosszabb amúgy a kínai?Ja és lenne még 1 kérdésem: a GTA Vice city stories-ba lehet betenni saját zenét?ha lehet akkor hova kell másolni?Köszi a választ!!! -
#37533 kínait?
sok a hamis akksi -
#37532 Aha értem!Nagyon szépen köszönöm!De úgy is fogok bele venni 3600mAh-es aksit.:) -
#37531 Gyorsabban merül.. ennyi a hátránya! -
#37530 Helotok!Nem rég vettem egy PSP Fat-ot (Flash-elt) és amikor megnyomon a Select gombot bejön ilyen kis menü.És van olyan hogy CPU ...game:default on volt.És gondoltam átállítom 333/166-ra és a Vice city stories sokkal jobban megy(gondolom a többi game is).Lehet valami baja ha így használom mert amúgy is 333mhz es a procija és a busz sebessége is 166mhz gyárilag, csak biztosra szeretnék menni.Előre is köszönöm a válaszokat!!! -
atinho10 #37529 tudok ugy is menteni.amikor csináltam karaktert nyomtam vele kiléptem és be a játékba és utána is ott volt a karakterem de azt nem tom mire van hogy a optionsba valamit lehet telepiteni az mi lehet? -
#37528 mar vagy 2 napja fentvan a neten az a verzio amelyik tokeletesen mukodik slim es fat gepeken egyarant. tovabbi infokert latogass el a psphungary.hu -ra es Soul Calibur Broken Destiny topik elso hsz-et olvasd el. -
tom235 #37527 Úgyértem, hogy játékból tudsz e menteni vagy csak pluginnal megy? -
atinho10 #37526 persze hogy tudok menteni. -
#37525 Hol menteni? Elején vagy közben? Igen! -
tom235 #37524 Menteni tudsz? -
atinho10 #37523 sziasztok megvan a soul calibur 3.71 m-33 version fut marha jó játék. -
#37522 nézz be a psphungaryra :P -
#37521 Érdekes!
Idáig nem halottam ilyen verziós játékról! -
#37520 Számomra nem is a verekedés a lényeg a Soul Calibur-ban,hanem a karakter csinálás,olyan mint annó a legózás volt,azt is jobb volt építgetni,mint játszani vele :D
Persze az aprítás is jól néz ki,amikor megnézed,h mit tud a kreálmányod ^^ -
#37519 Ez egy olyan verzió amiből kivették azon "elemeket" amik miatt nem indult Slim "hagyományos" CFW-n. Semmi variálás nem kell vele! Csak letölt és ISO mappába helyez! -
#37518 mar regi hir. tegnap delelott mar leirtak a psphungary-n a soul calibur forumba. ott nezz utanna. -
#37517 Slimre?
Na az meg hogy lehet? -
#37516 Na igen én sem annyira favorizálom! Csak gondoltam, hogy akit komolyabban érdekel az már megtalálhatja a működőképes verziót ha UMD discre nincs pénze! Boulder Dash Rocks! vajon ki lesz adva PSP-re? Díjaznám! -
#37515 Én biztos kinőttem ezekből a játékokból, semmi élvezetet nem ad az, hogy szétverhetem a gép pofáját. Max neten, de csak ad-hoc van benne...:S -
#37514 Már tölthető a Soul Calibur IV slimre működőképesen CSO kiterjesztésben! Nálam működik is! -
#37513 Nah, erre vártam, hogy valakinek leessen. :) :) :) -
Verseghy #37512 Lehet, hogy világvége:)
Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy Te vagy a házigazda.:) -
#37511 hat elkuldtem a kerelmet, meg a ket hsz linkjet (amelyikbe Verseghy lem,ond, es en irom, hogy vallalom) de nem tudom, hogy mi lesz. -
#37510 Várunk... -
#37509 kuldtem e-mailt az sg-nek, majd meglatjuk, hogy mi lesz. -
#37508 az Fat. a phat valami nagyzo paraszt kitalacioja. Fat=Kover. a fat psp vastagabb es nehezebb mint a Slim. -
#37507 me kövér vaze -
Verseghy #37506 Döntsétek el..:) -
#37505 És az mitől "phat"? -
#37504 psp-1000 -
#37503 Mi az a "phat psp" ?