PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégis az a nagy helyzet, hogy az utolsó 3 játék amit végigvittem a köv.:
God of War /PSP/
Indiana Jones Staff of kings /PSP/
Final Fantasy Crysis Core /PSP/ -ez még folyamatban.
Továbbá folyamatosan játszok a Fading Shadows, Patapon, Locoroco és Space Invaders Extreme címekkel /mind PSP cím!/.
Nehéz megmagyaráznom magamnak is. Talán annyi, hogy hulla fáradtan meló után, remek érzés, hogy kb. 5 mp alatt már tölti a játékállásom a masina, ráadásul a gyakori villámlásoktól is független a gaming élmény, hiszen jól elvan akksiról.
No meg az is tény, hogy remekül szórakozom közben.
Mondjuk a Rock Band PSP számomra iszonyú nagy csalódás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hétvége óta én is bódog radiant red PSP 3000 tulaj vagyok ám, szal. majd többet nézek rátok eztán...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pl Patapon 2-t most fejeztem be, simán 30+ óra volt.
most 3 éves a masinám... de nem adom el, marad arra, aminek eddig.
GET OVER HERE!
PSN: berghold
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feltört PSPn ugyanúgy van internet, multi, meg minden.
Általában úgy szokott lenni, ha jön az új termék, a régebbi olcsóbb lesz 😊
2. rossz a PSP-d USB bemenete
Más nem lehet, fel kellene ismernie a gépednek automatikusan.
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
minden bennt van(a memory card es az usb kabel is)
kosz a valaszotokat
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
http://pspfilez.extra.hu/
Sose feledjétek srácok, a warez közös érdekünk!!!
1. Mindent fájlt és mappát letöröltem a MS-rõl (nem formatáltam!).
2. h.bin és egy PSP mappát létrehoztam a teljesen üres kártyán, és a PSP mappába egy PHOTO mappát amibe a HEN mappát egy az egyben átmásoltam, az 5 gif-et és az 1 tiff-et.
3. Bekapcsolás után visszaállítottam a gyári beállításokat.
4. Újraindulás után OFF-ra tettem az UMD funkciókat.
5. Beléptem a PHOTO-k közé, azonnal újraindult a PSP és be lett töltve a HEN.
6. A Windows-os rész ezután a szokásos, USB-módban a PSP és az Installer futtatása.
7. Elégedetten ülök! 😊))
Hát remélem ez nem okoz azonnali BAN-t, közérdekbõl osztottam meg! 😊)
Üdv!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Össze-vissza beszélsz, tudod egyáltalán mit jelent a flash, meg a CFW?
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
\"If in doubt, flat out!\"
egyszerûbb, ha azt mondom, hogy miben látok hasonlóságot: a hud-ban. kb ennyi. ha te hitelesebbnek tartasz néhány szánalmasan ronda "screenshotot", mint több felvett videót, amin élõben játszanak a játékkal (vagy ugyanolyannak látod a 2t), akkor vagy a fejeddel, vagy a szemeddel vannak problémák.
ami lehetséges, ahogy írtam is, hogy a "screenshotok", amik biztosan nem a végleges ingame játékból vannak, valami fejlesztõi környezetben futnak, nagyjából minden grafikai effekt nélkül.
Nem kötözködni "járok át", de te milyen különbséget látsz? Még a HUD is ugyanolyan, ergó onnan vannak a képek. Egyedül a kocsi-tükrözõdést hiányolom a képekrõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES