40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Pilutika
    köszi mazolázok köztük és veszek havi 1-2-t
  • BB7
    Igazából ez egyénfüggő! Kinek mi!
    PSPre baromi nagy a választék! S elég sok a japán cucc, van akinek ez tetszik [Pl. nekem! :)] s van aki inkább marad az európai franchise-oknál! De amit mindenképp ki kell próbálnod az a:

Patapon 1/2
    Loco Roco 1/2
    Rock Band: Unplugged
    God of War: Chains of Olympus
    Tekken: Dark Resurrection
    Final Fantasy sorozat
    Grand Theft Auto sorozat
    Syphon Filter sorozat
    Metal Gear Solid sorozat
  • Pilutika
    Sziasztok! most vettem 1 psp-t és lenne 1 olyan kérdésem hogy melyek azok a játékoko amit feltéten probáljk ki psp-n
  • BB7
    Bannerba vele! [Ha HG lennék..]
  • MaSzKa
    LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
    5.50GEN-B2
  • tom235
    Nem tud valaki olyan programot, amivel wifin keresztül hallhatnám a psp-n a számítógépen lejátszott zenéket?
  • Xtian
    csao, a pspvideo9 nem tudja a dualaudios avi-kat átkonvertálni, vagy csak én vagyok béna? ha tényleg nem tudja akkor mivel tudom a fölösleges hangsávot plusz feliratot kitörölni a videobol?
  • LeventeV
    az Eu-s verzionak is van Fix-e. ha nem talalod akkor szedd le az USA verziot, az tuti menni fog.
  • Balázs 17
    hi
    az a kérdésem, hogy ha nem pandorás az aksim akkor nem is lehet feltenni CFW-t?
  • jaszy
    Eredeti game? Ez jó ötlet!
  • Gideon Wieth
    sziasztok.

Felraktam az 5.50 gen-b.t ezzel el is indult a Gforce meg a Soul Calibur, de a Dissida final fantasy nem és ugyanaz a hibakod ami volt soulnál. Ötlet?
  • bboyatty
    Hello. PSP aksit hol tudnak beszerezni? Valaki tud mondani egy jo online boltot aki magyarorszagon kivulre is postaz?
  • BB7
    Szervizben nem túl drágán megcsinálják, ha viszed az 'anyagot'.. viszont ha nagyon bízol magadban, van kézügyességed, türelmed.. akkor egy Youtube tutorial alapján is megcsinálhatod! [Veszélyes]
  • tom235
    Még annyit tennék hozzá, hogy közben rájöttem az umd cseréhez is ki kell belezni a psp-t, ergó akkor már ott vagy ahol a hátlapcserével.
  • tom235
    Az előlapot és az umd-t még viszonylag könnyű kicserélni, de a hátlaphoz az egész psp-t darabokra kell majd szedned. Ezt nem ajánlom neked, mert (ráadásul még nem szedtél szét ilyet) nagy valószínűséggel nem tudod 100%-osan összerakni. Nagyon sok dolgot el lehet ám barmolni kezdve a kijelző szalagkábelétől a hangszórókig. Sajnos ez nem asztali pc, s mivel miniatűr minden, ezért könnyen eltörhetnek, szakadhatnak az alkatrészek. Szóval, ha mindenképp le akarod cserélni a burkolatot inkább szervízbe vidd.
  • NecroJoe
    Sziasztok!

Meg tudnátok mondani hogy PSP-nél (Slim)az elő-hátlasp csere házilag megoldható-e, illetve hogy az UMD meghajtónál is cserélhető-e a hátlap?

Köszi
  • vbence13
    Sziasztok, egy kis segítségeteket kérném:
    Nem nagyon értek a firmwarekkel való bűvészkedéshez, ismerősöm csinálta meg nekem anno a gépemen. 2004-es gépem van, az a fajta amiben olyan alaplap van, amit sokáig nem lehetett kijátszani. Nyár eleje óta viszont működik, valami ChickHEN Homebrew Enabler van rajta, mikor bekapcsolom a pspt rámegyek a képekre, újraindítja a gépet aztán már tudok rajta futtatni homebrewt, így elindítok egy installer-loader nevezetű homebrew cuccot, ami megint újraindítja a gépet, és immár lehet rajta futtatni .iso-t. Ilyenkor a System Informationnél az van kiírva, hogy System software: 5.03 GEN-A (Full)
    Naszóval azért írtam le mindezt, mert pár újabb játék nem fut ezzel a firmwarerrel és nem tudom hogy mit tegyek.
    Előre is köszönöm segítségeteket!
  • Sephi
    Amugy meg ha van valakinek egy elado 2000/3000 -es PSP SLim-e az privizzen nyugodtan :D
  • triplet
    Szevasztok! A PSP-re honnan töltsek le olyan adobe flash player programot, amivel le tudom játszani a youtube-os videókat? Mondjuk elvileg már találtam egyet, de azt nem mentette el a PSP:S
  • maffioso
    jaja, ahogy néztem 5.50re ha vanis még nem találtam
  • BB7
    De legalább működik! :)

Ezek után viszont figyelni a témák verziószámára!
  • maffioso
    éjjen megcsináltam, de ne kérdezzétek hogyan, másoltam az eredetikeg amik voltak de néha nemvolt jo meg mittomén...namind1 bocs a sok postér:D
  • maffioso
    nos elvileg más resource-al nem jo v mit irnak meg nemis tölthető le sehonnan, probálkoztam más témával de csak az első elbaszása után vettem észre a verzio számot szal nemtudom mit csniáljak, mostmár eljutottam oádig h bekapcsol rendesen de kiirja h xy files korrupted press o to repair de nm csinálja rendesen
  • maffioso
    egyébként köszi:D
  • maffioso
    jo hát én azt irtam be h 5.50 resource files és arra nem adott ki jot
  • BB7
    Hmm...
  • maffioso
    akartam felrakni uj xmb témát de vmit elbasztam és nemtudom kijavitani valszeg hiányzik a resource-bol 1-2 fájl, nemtudná valaki az eredetit feltenni v belinkelni valahonnan?
  • BB7
    Hát, azt nem mondom , hogy a csókáé biztosan működni fog, lehet már elbrickelte... mindenképp próbáld ki mielőtt megveszed!
    De maga a módszer: IGEN, működik!
    Pár ember a topikból is így használja!
  • Sephi
    Es ezzel a modszerel rendesen mukodik? Ugyertem visszi oket? Mert van egy csoka aki igy akarja eladni de nem merem ha nem tudom hogy minden ok vele.
  • BB7
    Nem!
    Csak akkor kell újraflashelni, ha hosszan kapcsolod ki, vagy lemerül teljesen!
    De a 10. ujraflashelésnél már belejössz, és fél perces rutinművelet lesz!
  • Sephi
    Ezeket a 3000 szeriakat nem lehe meg CFW ugye, can hozza valami loader de ugy ertettem, hogy minden inditasnal ujra kell a flash...
  • Prypiat
    Köszönöm szépen! :)
  • BB7
    A legelső kiadású 3000-esek képernyőjével tényleg volt gond!
    Amit ma Mo.-n kapni lehet azoknak semmi baja... [Itt a topikban is pár embernek 3000-ese van, csak kérdezz rá nyugodtan] Szebb a képe, mint bármelyik régebbi PSP-nek, viszont nem annyival, tehát nem akkora a különbség, hogy 10K-t megérjen! [Szerintem]
    Más újdonság meg nincs nagyon benne! Mikrofon... [:D]
  • Sephi
    Koszonom szepen :)

Igaz az, hogy a 2000 szeria jelenleg jobb mint a 3000-es? Azt panaszoltak a 3000-nek romlik a kijelzoje es kockas a kepernyo...?
  • BB7
    Vagy Fat-et [1000], vagy Slim-et [2000], ha mindenképp CFW-t akarsz rajta futtatni!
    De hamarosan a legújabb 3000-es széria is jó lesz erre a célra!

Fat-et nem lehet már újonnan kapni, a Slim meg 35-40K ár között mozog!

De ha rám hallgatsz, akkor megvárod, míg kijön az új, PSP Go, s akkor olcsóbbak lesznek a régebbi szériák is!
  • Sephi
    Par kerdes.

1. Jelenleg milyen PSP model-t erdemes venni, amin problema nelkul fut a CFW?
    2. Kb milyen ar magassagban van?

koszi
  • maffioso
    az 5.50 gen-b vel milyenek a tapasztalatok? eléggé megoszlanak a vélemények psphacksen
  • jaszy
    Régiómentes a játék! Nyugodtan megveheted, menni fog!
  • Prypiat
    Sziasztok!

Hülye kérdésem lesz de azért felteszem. Az UMD-k régió kódolásáról tud valaki valamit? E-bayröl vennék néhány játékot ami az eladó szerint ntsc-s de a saját tudásom szerint és a wikipedia szerint sincsenek az umd játékok kódolva csak a filmek és a zenék. Erröl tud valaki valamit?
  • Gideon Wieth
    5.00 m-33