PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baaka
Ott virít a bannerban hogy "Megjelenõ PSP játékok" csak venni kellene a fáradságot és rákattintani!Nagyon szépen átláthatóan hónapokra van bontva minden és megtekintheted.

Miley Cyrus
áprilisban(?)
-Indiana Jones, Rock Band ezt a 2-t tudom...😊)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Sziasztooook!
Mik jöttek ki mostanában játékok? Nem nagyon foglalkoztam mostanában psp-vel... 😞
maffioso
nem

\"If in doubt, flat out!\"

sambauer
egyébként itt táncikálok, jól tolom mi ?

Turn Me On Dead Man

sambauer
Üdvözlettel: LCS.Tony Cipriani Pokolstreet 666. Mosonszentmiklós

Turn Me On Dead Man

sambauer
Sziasztok! Vettem a Praktikerbe LCS-t VCS-t de rájöttm hogy mind2 játékom, sõt a PSP is LCS. Ezért úgy gondoltam hogy eladom LCS, VCS, PSP és veszek helyette LCS VCS Double Pack-et. Mi a véleményetek?

Turn Me On Dead Man

Sir Quno Jedi
Hümp. Vettem egy Zsandárkot, megy egy Valykrie Profile. Nos ez a Zsanda elég nehéz(ké)re sikerált. Még csak lev30 körül vagyok (uccsó ostrom Talbot-tal), de néha szó szerint kínszenvedés és mindig el kell menni tápolni (ami rohadt uncsi tud lenni). Viszont bazi szép és egy kis kihívás azé nem árt. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BB7
Szerintem csak elírta!
PoisonChihuahua
"flat psp"
Látom tudsz angolul...
BB7
"PSP-3000-et még nem támogatnak ez a frissítés." 😞
baaka
Megjelent a legújabb CFW!!5.50GEN-B!!

LeventeV
igen, hazilag keszitetten 😉

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Házilag készített kábel segítségével a flat psp-t is lehet tölteni. Nekem is az van.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

LeventeV
az nem a kabeltol fugg, hanem a psp-tol:FAT nem toltodik usb-rol, a SLIMek igen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

jaszy
Minden boltban kapható! Nálunk is.

na elkezdtem a metal gear-t psp-n de elakadtamn rögtön....az elsõ pályánál mit kell csinálni..mert a rabot nem tudom kiszabaditani mert zárva az ajot
az öröket már leütöttem párszor...felvettem két cuccot is...de a ládánál nem tudok felmenni a lépcsõn...valaki help ... pls.
Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy valaki tud olyan boltot ahol lehet kapni, olyan USB kábelt psp/pc közé, ami egyúttal tölti is a psp-t?

köszönöm elõre is

köszkösz...probálkozok akkor....ugy is gatya az idõ.
GP2100
Ha futsz elõle és nem állsz meg, akkor nem nagyon kaphat el. Már nem emlékszem(már több hónapja befejeztem és kiment a fejembõl...), hogy ez a végsõ boss, vagy még hátravan egy kicsi a játékból, de nincs sok hátra az biztos.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

hát ezt csinálgatom,de hiába futok egyszer mindig elkap....kár hogy nincs chekpoint közben....amúgy sok van még hátra?
GP2100
Futsz a sugár elõl amíg el nem tûnik, használod az éppen aktív kapcsolót, lõsz...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Resistance: Retribution gémben....annál a résznél ahol egy nagy polis szörny van és körszoba van...valamint 4 kapcsolo.....ott hogy lehet elkerülni a nagy polip elektron sugarát?.....mert hiába menekülök körbe körbe..elég ha csak egyszer elkap..meghalok.....a kispolipokat meg kinyirom soimán...de valahogy mindig elkap a nagy polip lézer sugara....illetve köbö mennyi van még a játékból...gondolom ez már avége fele lehet,mert elég sokat nyomtam már.
BB7
<#integet2>#36947<#taps>
Nemtom feltünt-e, de ez nem a vatera...
Japánul nem jó?
Finali Fantasy Hachi....<#zavart1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Sir Quno Jedi
Vagy klingont.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Írjá' rendes mezei arab számokat utánanincs kalamajka. 😄

Hát mielõtt kommentálsz valamit talán nem ártana "számolni".
De no problem! <#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

gondolod nekiálltam számolni a vonalkákat? <#vigyor2>
Szemorvos mikor látott utoljára?
VIII...mondom 8....mondom nyóc!
Ééééérted? <#nyes>

Ha ennyire kell, megveszed a store-ból és az 100% végigmegy... <#nyes>
Ööö... a store pécérõl sõt még psp-rõl is tökéletesen használható...
Én már próbáltam egy-két FFVIII verziót menthetetlenül fagy mind.Elõbb vagy utóbb,de inkább elõbb.Én is próbáltam már ilyen No freeze verzát,tényleg nem fagyott egy darabig,de mikor jött Sqall és Rinoa táncjelenete,ott aztán nagyon.A többi verza random,de Diablos-nál 100%.
De ha van olyan élõ ember aki végigtolta a FFVIII-at psp-én,megköszönném a felvilágosítást milyen verzióval tette,milyen popsloaderrel stb.,vagy milyen trükkhöz folyamodott.PÜ-ben jöhetnek a tippek,elõre is köszönöm. <#worship>

Banyapapa
én is saját lemezröl csináltam psp-re a ff7-et,de frankon ment (bár nem emlékszem hogy használtam volna a kezdö summon-okat sokszor),de még a legelsö konvertáló verzioval csináltam meg,és a régi 3.xy akárhányas FW-vel..

Amire kiváncsi lennék hogy a crono cross-ból van-e már müködö verzió,mer az sajn egy ponton tul nem megy

Sir Quno Jedi
Napláne! Majd megkérem valamék nagy storevadászt, hogy töltse fel nekem a saját PS3-mán, én meg fizetem az árát neki (ezért nem nyitok accot, még PS3-mam sincs).

A japán store-on is lehet minden gond nélkül...
Az amerikai store-on is van FF7, és ott még fizetni is tudsz.
Sir Quno Jedi
Én a saját régi, gyári, PAL-os, fekete CD-imet konvertálgatom. Sajna ezekkel a PAL-os verzákkal állítólag tudnak ám lenni gondok. 😞

Tinman
Nem volt gondom nekem sem, jó sok órán át... aztán tessék.
Viszont FF8-ból és XI.-bõl van verza, ami garantáltan letolható PSP-n, mert no freeze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Jah és elvileg FF7 van asszem japó store-on is, ha mást nem, letöltetem valakivel onnan, nem olyan drága. Viszont FF8, meg FF9 nincs fent, így azt kénytelen vagy a gyári PS1 lemezeidrõl áttölteni valahogy.

Az viszont szopacs, ha japó store-on nem tudok fizetni és/vagy nem megy az eu gépemmel... 😞((

Sir Quno Jedi
Asszem 5.03 m33.

Még nem idéztem Shiva-t és nem jutottam el azon helyekre, amiket említesz. Azt már észrevettem, hogy a fire materia csúnya dolgokat generál, de egyelõre csak Aerith-tel nyomultunk vissza Tifa-ért. Szal. ez még nagyon az eleje. Ha szénné fagy valahol majd mindig és kikerülhetetlenül, akkor várok (vagy nyomom PS1-en, lassan visszakapom). De amúgy igaz, hogy nem mind1 mivel konvertálod a gyári lemezeidet. Én is szoptam elején régebbi szoftokkal, de nagyon.

Leszarom. Ha nem jó PS1 emunak, akkor nyomom a sima gyári UMD-s cumókat, holnap megyek a Zsándárké, meg a Valyrie Profile-ért Goblin úrhoz.

Tinman
Nem értem.
Nem értem, hogy alszol el nyugodtan FFVII.-re amikor PSP-n, amikor megidézel egy Shiva-t és kockára fagy a cucc, vagy amikor elérsz Forgotten Capital-ba Bugenhagen-el és nem sokkal késõbb van egy átvezetõ, ott szépen megy a zene+hang, a kép fekete és szevasz.

Milyen CFW-d van rajta, hogy neked semmi gondod? Meg különben is!? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Mármegmostvettem aranyárban! Eddig kiegekkel közel 60k-ba fáj nekem és zsírúj. Ennyit nem kapnék érte ugye már...

Viszont így meg Final Fantasy 7-re alszom el minden nap. 😄

Sir Quno Jedi
Nem 1xûbb valami warezoskecsegének eladni a gépet, mert az úgyse használ UMD-ket és venni egy szûz új töretlen csodát?!

Érdeklõdnék hogy a hivatalos 3.05 szoftver szerintetek törhetõ-e? A psp 2007-es vétel. Ha igen, akkor ezt követõen az umd olvasót egyáltalán lehet-e majd használni (a megvett játékok miatt), vagy felejthetõ. Jelenleg az umd olvasó hol mûködik, hol nem. Változékonyabb mint az idõjárás. Elvittük szervizbe, ott kicserélték az umd olvasót, majd hazahozatal után megint nem olvassa a lemezt. Újból vissza, ott a szemünk láttára mûködött. Hazahozatal után pedig újból nem olvassa a lemezt. Most elvittük másik szervizbe, de szint ugyanaz, már tiszta hülyének néznek. Megnéztem a megvett játékok méretét iso fájlba, s bizony nem kevés. Azokat hajlandó beolvasni, amelyeknek a fájl méretei picik. De a gyerekek kedvencei bizony nem a kis progik. Ezért gondolkodom, hogy feltöretem a gépet.
öregharcsa
afene <#merges2><#wow3><#hehe><#hehe><#hehe> nem akarod inkább eladni ?? <#zavart1><#nyes><#vigyor><#vigyor>

http://pspfilez.extra.hu/

5c0rp330n
hát jah. én mondjuk billentyûzeten kezdtem gh3-al, aztán most ps3/world tour-nál vagyok, ez a gitár jó pc-hez is frets on fire-höz 😊
tényleg hatalmas a különbség amúgy, kell az a gitár hozzá..

Tinman
Az a bajom a RB-el, hogy pont a lényeg maradt ki.

Amikor PS2-ön paddal kipróbáltam a Guitar Hero-t nem sokat éreztem... nyomkodtam a gombokat, mentek a csíkok, jó volt a zene. Nem taglózott le.

Aztán valamiért rám jött, hogy egyszer élünk, veszek egy gitárt mellé, megnézem azzal. Azóta már XBOX-ra is 3 GH-t vettem...

Ennyit jelent a megfelelõ irányítás. RB PSP-n pontosan emiatt felejtõs nálam.

5c0rp330n
Rock Band igazából nem olyan rossz, külön kontroller nélkül nyilvánvaló volt, hogy akármilyen is lesz, csak a hc gh/rockband fanoknak fog tetszeni. a számok igazából elég jók benne sztem. ez az "egyszerrejátszol4hangszerenésösszevisszaváltogatod" stílus nekem sem jön be, ha többször mellényomsz mint néhányszor, akkor hirtelen minden hangszer leáll és nagyon nehéz visszahozni õket, az irányítást megszokni mellé pedig szintén nem egy egyszerû dolog. hozzá lehet talán szokni, de ez így nekem sem bejövõs különösebben. mind1, tényleg van pont elég cím mellette 😊